InterContinental Warsaw

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Emilii Plater 49 Varşova 00-125

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Puanlar

Samorzad Wojewodztwa Mazowieckiego5
Northstar
5

Ödüller

2024'te Polonya'nın Lider İş ve Konferans Oteli olarak Dünya Seyahat Ödülleri. Green Key sertifikası, turizm endüstrisinde çevresel sorumluluk ve sürdürülebilir operasyon alanında önde gelen bir mükemmellik standardıdır. İşletmelerin Çevre Eğitimi Vakfı (FEE) tarafından belirlenen katı kriterlere uyma taahhüdünü ifade eder. İşletmeler, Green Key sertifikası alarak misafirlerine, onlarla kalmayı seçmelerinin çevresel ve sürdürülebilirlik çabaları üzerinde olumlu bir etki yaratmaya katkıda bulunacağına söz veriyor. Green Key sertifikalı kuruluşlardan beklenen yüksek çevre standartlarını korumak, titiz dokümantasyon ve sık denetimler gerektirir. Bu sertifika dünya çapında 60 ülkede tanınmaktadır BREEAM Sertifikası (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Yöntemi), dünyanın önde gelen bina değerlendirme ve belgelendirme sistemleri paketidir. Sürdürülebilirlik ve çevresel etki açısından tüm varlık türlerinin tutarlı bir şekilde doğrulanmasını sağlar. IHG Hotels & Resorts'da amacımız Gerçek Misafirperverlik için İyi Bir Şekilde sunmaktır. Bunu başarmak için, gezegeni korurken insanlarımıza ve topluluklarımıza özen göstermek için birlikte çalışıyoruz. Saygılı ve sorumlu kültürümüzün rehberliğinde, şu anda ve gelecekte seyahatin güzelliğini sağlamak için 10 yıllık bir eylem planına giriyoruz. Biz buna Yarına Yolculuk diyoruz. Amacımız, bizimle kalan, çalışan ve ortak çalışanlarla birlikte sorumlu seyahatin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmaktır. İnsanlarımızı destekleyeceğiz ve yerel topluluklarda olumlu bir fark yaratacağız, gezegenimizin güzelliğini ve çeşitliliğini koruyacağız... sadece bugün değil, gelecekte de. InterContinental Varşova'nın Sürdürülebilir Girişimleri: Su ayak izini azaltma. Misafir deneyiminden ödün vermeden su tüketimini en aza indirmek için araçlar uyguladık. Plastik tüketiminin azaltılması. Plastik şişeleri, kutuları ve tek kullanımlık banyo malzemelerini ortadan kaldırdık ve bunları çevre dostu alternatiflerle değiştirdik. Sürdürülebilirlik çabalarını artıran, gıda taşımacılığının neden olduğu çevresel etkiyi en aza indiren ve yerel toplulukları destekleyen yerel tedarikçilerden gıda satın almak Sosyal katılım. Çevrenin korunmasını desteklemek için Dünya Günü gibi girişimlere aktif olarak katılıyoruz. Enerji verimliliği ve karbon azaltma. İklim bilimi doğrultusunda enerji kullanımını ve karbon emisyonlarını azaltmak için çözümler uyguladık.

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu
  • Kiralık araba hizmeti
  • Mekanda hediyelik eşya dükkanı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon
  • Whirlpool

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Piyano
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Yükleme alanı

Ulaşım

InterContinental Warsaw, Varşova şehrinin kalbinde, ünlü Kültür Sarayı'nın hemen karşısında yer almaktadır. Buraya birçok ulaşım yolu ile ulaşabilirsiniz. Merkez Tren İstasyonu'na (5 dakika) yürüme mesafesinde ve Chopin Havaalanı'na arabayla sadece 20 dakika uzaklıktadır. Hedefe Modlin Havalimanı'ndan (1h) kolayca ulaşabilirsiniz. Buraya arabayla gelirseniz, otoparkımızı kullanmaktan çekinmeyin - Śliska Caddesi üzerinden girebilirsiniz.

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park
  • Vale

Havaalanına olan mesafe

  • 6.21 mil, mekana uzaklık

InterContinental Warsaw Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı11.840 fitkare
Toplantı odaları14
En büyük oda4.715 fitkare
İkinci en büyük oda2.497 fitkare
Sergi Alanı3.229 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası414
Tek (1 yatak)414
Çift kişilik (2 yatak)414
Süit21

Yerel İlgi Merkezleri

Łazienki Królewskie Parkı

Park
20 minutes uzakta
Park ve saray Łazienki Park kompleksi, Kraliyet Kalesi'ni güneydeki Wilanów Sarayı'na bağlayan “Kraliyet Rotası” nın bir parçası olan Ujazdów Caddesi üzerindeki Varşova'nın merkezi bölgesinde (Śródmieście) yer almaktadır. Varşova'daki en büyük parktır. Başlangıçta 17. yüzyılda bir hamam parkı olarak tasarlandı (dolayısıyla adı), 1918'de resmi olarak halka açık bir park olarak belirlendi. Łazienki, Polonya ve dünyanın dört bir yanından gelen turistler tarafından ziyaret edilmektedir ve müzik, sanat ve kültür için bir mekan olarak hizmet vermektedir. Park ayrıca tavus kuşu da ev sahipliği yapmaktadır.

Varşova Filarmoni

Rekreasyon
1 km uzakta
Varşova Filarmoni - 2001 yılında yüzüncü yılını kutlayan Polonya Ulusal Orkestrası ve Korosu, Avrupa'nın en eski müzik kurumlarından biridir. Bir grup Polonyalı aristokrat ve finansörün girişimi sayesinde yaratıldı: Natalia, Stefan ve Stanisław Lubomirski, Maurycy ve Tomasz Zamoyski, Władysław Tyszkiewicz, Leopold Julian Kronenberg (Ticaret Bankası'nın kurucusunun oğlu) ve müzik dünyasından Ludwik Grossman, Emil Młynarski, Aleksander Rajchman, Marian Sokołowski, ve diğerleri.
Ulusal Orkestra ve Pola Korosu
Varşova, PL 00-950

Kültür Sarayı

Tiyatro
1 minute uzakta
Kültür ve Bilim Sarayı, Varşova'nın merkezinde ve Polonya'nın en yüksek binalarından birinde kayda değer bir yüksek katlı binadır. 1955 yılında inşa edilen, sinema, tiyatro, kütüphane, spor kulüpleri ve üniversite fakülteleri gibi çeşitli kamu ve kültür kurumlarına ev sahipliği yapmaktadır. 2007'den beri Kültür Mirası Nesneleri Siciline alınmıştır. 30. kattaki teras 114 metre mesafedeki teras, şehrin panoramik manzarasına sahip tanınmış bir turistik cazibe merkezidir.

Varşova Ayaklanması Müzesi

Müze
2 km uzakta
Varşova Ayaklanması Müzesi, Varşova, Polonya"da bulunan, Varşova Ayaklanmasına adanmış bir müzedir. 31 Temmuz 2004'te açıldı. Müze, 1944 Varşova isyanının tarihine ve Polonya'nın “direniş devletinin” tarihine ve mülkiyetine ilişkin araştırmalara sponsor oluyor. Ayaklanmadan eserler toplar ve korur; ve birçok ilginç sergisi var.
ul. Grzybowska 79
Varşova, PL

Ulusal Stadyum

Rekreasyon
5 km uzakta
Ul arasındaki alanda yer alan arsa. Wybrzeże Szczecińskie, Al. Zielenieckiej ve Al. Varşova'nın Praga Południe bölgesindeki Poniatowskiego, ilgili altyapısı ile birlikte Ulusal Stadyum'un yeridir. Yatırım, yıkılan 10. Yıl Stadyumu"nun yerini alacak Ulusal Stadyum"un inşasını içeriyor.. Çoğunlukla futbol maçları için kullanılır ve Polonya milli futbol takımının ev stadyumudur.. Ulusal Stadyum, UEFA Euro 2012'nin açılış maçına ev sahipliği yaptı. Ayrıca konserler gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor, motosiklet otoyolları ve diğerleri.

Frederic Chopin Müzesi

Müze
2 km uzakta
Fryderyk Chopin Müzesi'nin misyonu, büyük bestecinin anısını geliştirmek ve hayatı ve çalışmaları hakkında geniş bir kitleye bilgi vermektir. Müzenin amacı, bilgi toplamak ve aktarmanın yanı sıra yüksek kaliteli bir sanatsal deneyim sunmaktır., seçim her izleyiciye bağlı olacaktır. Yenilikçi keşif biçimleri, izleyiciyle etkileşime ve ziyaretçilerin bireysel ihtiyaçlarına anında yanıt verilmesine dayanacaktır..
1 Okolnik Caddesi
Varşova, PL 00-368

Alışveriş Merkezi “Zlote Tarasy”

Alışveriş
1 minute uzakta
Złote Tarasy (İngilizce: Altın Teraslar) Varşova'nın merkezinde ticari, ofis ve eğlence kompleksidir. Otel, Jana Pawła II ve Emilii Plater caddeleri arasındaki Merkez Tren İstasyonu'nun yanında yer almaktadır. 7 Şubat 2007'de açıldı. Binanın toplam alanı 205.000 m²'dir. Tesiste 200 mağaza ve restoran (63.500 m²), bir otel, multipleks sinema (8 ekran, 2560 koltuk, 31 Ağustos 2007'de açıldı [1]) ve 1.400 araçlık bir yer altı otoparkı bulunmaktadır. Şeffaf bir çatı, konserler ve benzeri etkinlikler için tasarlanmış imza merkezi kapalı avlusunu kaplar.

Daha fazla

Beş yıldızlı InterContinental Varşova, sürekli genişleyen silüetine etkileyici bir ektir. Kültür ve Bilim Sarayı'nın karşısındaki finans bölgesinde yer alan otel, ana tren istasyonuna 3 dakikalık yürüme mesafesinde, büyüleyici Eski Kent'e 15 dakika uzaklıktadır. 43. katta yer alan yüzme havuzu, nefes kesen Varşova manzarasına sahiptir. InterContinental Varşova avantajları şunlardır: * IC Varşova, sinemalar, alışveriş merkezleri, yürüme mesafesindeki konser mekanları ile PRIME ideal bir konuma sahiptir. * Şehrin en büyük alışveriş merkezi otelin hemen yanındadır (Złote Tarasy) * Havaalanına 15 -20 dakika mesafede yer almaktadır. Otele 3 dakikalık yürüme mesafesindeki Merkez Tren İstasyonu'na varan F. Chopin Havaalanı'ndan hızlı trenle ulaşabilirsiniz. * IC Varşova, 43. kattaki Varşova manzaralı şehirlerin en iyi Fitness/Wellness tesislerine sahiptir! * IC Varşova şehirdeki en iyi kahvaltıya sahiptir (Varşova basını tarafından ödüllendirildi) * IC Varşova sayısı 1 Avrupa'da (IC zincirinin) Misafir memnuniyeti 94,5%! * IC Varşova, 2009'dan beri Trip Advisor'da Varşova'daki 5 yıldızlı oteller arasında rakipsiz bir liderdir - nr 1 InterContinental Warszawa'nın 2022 yılında Polonya'nın Önde Gelen Oteli ve Polonya'nın Önde Gelen İş Oteli'ni aldığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. TripAdvisor bizi 2021 yılında “Gezginlerin Seçimi” olarak tanıdı ve “Mükemmellik Sertifikası” aldı. InterContinental Warszawa, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biri olan InterContinental Hotels Group® (IHG®) şirketine aittir. InterContinental Varşova'da sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz!

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Sep 1 – Oct 31
Mar 1 – Jun 30
Ara sezon
Feb 1 – Feb 29
Nov 1 – Nov 30
Düşük sezon
Jan 1 – Jan 31
Jul 1 – Aug 31
Dec 1 – Dec 31