Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Corso Porta Nuova 105 Verona 37122

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu
  • Tekerlekli sandalye erişimli

Ticari hizmetler

  • İş merkezi

Mekan erişilebilirliği

  • Tren

Havaalanına olan mesafe

  • 6.52 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretli park

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı1.969 fitkare
Toplantı odaları3
En büyük oda1.615 fitkare
İkinci en büyük oda1.184 fitkare
Sergi Alanı1.969 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası62
Süit4

Yerel İlgi Merkezleri

Verona Fuar Alanı

Kongre merkezi
Son teknoloji bir sergi merkezi: 309.000 metrekarelik toplam sergi alanı (dış ve iç alanlar arasında eşit olarak bölünmüş) 13 pavyon, 10.000 park yeri, özel hizmetler, kıskanılacak bağlantı, erişim kolaylığı... bu yüzden ana iş oyuncuları Verona'ya geliyor. Kuzeyden güney Avrupa'ya (Stockholm-Palermo) ve doğudan batıya (Barcelona-Kiev) giden ana direktiflere erişimin kilit noktası olan Verona, temel bir lojistik merkez ve önemli bir referans noktasıdır.
Verona, IT 37039

Signori Meydanı

Tarihi sembol
Romeo ve Juliet'in Evi, Taş Köprü ve Yeni Köprü'ye sadece birkaç adım uzaklıktadır. Yanlarında değişen en büyüleyici binalar, Eski Pazar, Palazzo del Podestà, Loggia del Consiglio, Palazzo di Cansignorio ve Della Scala ailesinin en ünlü temsilcilerinin kalıntılarının bulunduğu Santa Maria Antica Kilisesi'ne ayrıcalıklı erişimi olan Palazzo della Ragione'dir (Mastino II della Scala, Cansignorio ve Cangrande I della Scala).
Verona, IT 37039

Castel San Pietro

Tarihi sembol
Castel San Pietro, Verona şehrine bakan, aynı adı taşıyan tepe üzerine inşa edilmiş müstahkem bir yapıdır. Roma döneminden Orta Çağ'a, Visconti egemenliğinden Serenissima'nın yerleşimine, Napolyon dönemindeki saldırılardan, XIX yüzyılın ikinci yarısında Mareşal Radetzky tarafından emredilen Avusturya birliklerini barındırmak için kışlaya dönüştürülmesine kadar ayrıcalıklı konumu nedeniyle, bölgenin kontrolü için çatışmalara sıklıkla itiraz edilmiştir. Şimdi halka açık bir park olan bölge, şehrin panoramik manzarasının tadını çıkarmak için tepeye tırmanan turistler ve vatandaşlar için popüler bir destinasyondur.
Verona, IT 37039

Erbe Meydanı

Tarihi sembol
Piazza delle Erbe'nin en beğenilen özelliği, çevresini bir taç üzerindeki mücevherler gibi süsleyen anıtlar, saraylar ve patrisyen evleridir. Palazzo del Comune, Casa dei Giudici, Mazzanti ailesinin evleri ve kuzey tarafındaki Torre dei Lamberti, batı tarafında şehrin ilk çan saatini barındıran Gardello kulesi ile çevrili güzel Barok tarzı Palazzo Maffei, batı tarafında Casa dei Mercanti, güney tarafında Casa dei Mercanti en çok beğenilenlerden sadece birkaçıdır. Meydanın kuzeybatı tarafına bakan yapılar, bunun yerine, daha yakın zamanlarda antik Capitol"e ev sahipliği yapan ve Roma Forumu"na bakan alan üzerinde inşa edilmiştir.
Verona, IT 37039

Büyük Muhafız Sarayı

Tarihi sembol
Piazza Bra'da, Arena'dan ayıran bahçelerin ötesinde bulunan Palazzo della Gran Guardia, genellikle konferanslara, toplantılara, sergilere ve etkinliklere ev sahipliği yapmak için seçilen sade çizgilere ve heybetli boyutlara sahip bir mimari komplekstir. İki katlı bina cephesi, heybetli kemerli sütun ve ziyaretçiler üzerinde göz alıcı bir etki sağlayan büyük dikdörtgen pencerelerin açıklıkları ile işaretlenmiştir. Özgünlüklerinde restore edilen ve korunmuş ortaçağ detayları da büyüleyicidir ve şehirdeki diğer mimarilere (soylu saraylar Guastaverza ve Bevilacqua, Palazzo Barbieri, yakındaki Arena) referans görevi görür.
Verona, IT 37039

Romeo ve Juliet

Rekreasyon
Verona'ya gelirseniz, “Romeo ve Juliet'in” efsanesinin en ikonik yerlerine bir hac planlamanızı öneririz: iki sevgilinin evinden başlayın ve ardından Juliet'in mezarını ziyaret etmek için zaman ayırın (ölümlü kalıntılarını içermese de, her yaştan ve milletten ziyaretçilere cazibesini göstermekten vazgeçmez), pişman olmayacaksınız! Romeo'nun Evi, Arche Scaligere'nin yakınında yer almaktadır (Della Scala ailesinin en ünlü temsilcilerinin ölümlü kalıntılarını barındıran Gotik bir cenaze anıtı). Artık özel mülkiyete ait olduğundan, iç mekanları halka kapalı kalıyor, ancak bu büyüleyici ortaçağ binasının dış cepheleri hala görülmeye değer.
Verona, IT 37039

Castelvecchio Müzesi

Müze
İtalyan ve Avrupa Ortaçağ, Rönesans veya Gotik-Barok mimarisi, sanat ve heykelin bir tahmincisi iseniz, Castelvecchio Müzesi'ni ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Scaliger kalesinin görkemli ortamı, Orta Çağ'dan on sekizinci yüzyılın ikinci yarısına kadar uzanan eserlerin bulunduğu yaklaşık otuz odayı kaplayan bir sergiye ev sahipliği yapıyor: heykeller, resimler, antik silahlar, çanak çömlek, minyatürler, mücevherler ve diğer çeşitli el sanatları.
Verona, IT 37039

Verona Arenası

Tiyatro
MS 1. yüzyıldan kalma Verona Arenası, Roma mimarisi dünyasının en istisnai örneklerinden birini temsil ediyor. 16. yüzyıldan beri maruz kaldığı titiz muhafazakar restorasyonlar sayesinde, bu güzel Roma amfitiyatrosu bugüne kadar (neredeyse) tam orijinal haliyle korunmuştur. İlk temsilin tarihi olan 1913 yılından bu yana ünlü Opera Festivali'ne ev sahipliği yapıyor ve dış görünüşü zaman içinde önemli ölçüde değişse de, Arena hala şehirdeki sembol ve ayrıcalıklı buluşma noktası statüsünü ve işlevlerini koruyor.
Verona, IT 37039

Daha fazla

Porta Nuova, Piazza Bra ve Arena'ya birkaç adım mesafede yer alan büyüleyici bir butik otel olan Hotel Indigo Verona, merkezi ama tenha bir konumun mükemmelliğine kalite, stil ve konfor garantisi katıyor. 62 oda, 3 kategoriden (Standart, Premium ve Süit), esnek kurulum olanaklarına sahip 3 toplantı odası, Arya Bar & Mixology ve ilgi çekici teklifleri, zarif tasarımı ve hizmetlerimizin doğruluğu ve misafirperverlik standartlarımız: Hotel Indigo Verona - Grand Hotel des Arts deneyimini bir deneyim haline getirecek malzemeler benzersiz bir tane.

Ek Bilgiler

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts, İtalya, Verona bölgesinde yer almaktadır. 1920'lerde soylu bir Avusturya ailesi olan Reichenbach'ın isteği üzerine inşa edilmiştir. Corso Porta Nuova'ya adım attığınız anda bölgemizin zengin geçmişine dalabilirsiniz, büyük ölçüde Hotel Indigo - Verona'nın karşısında heykeli bulunan mimar Michele Sanmichell sayesinde. Butik otel odalarımızın, restoranımızın ve barımızın tasarımı boyunca Verona'nın Roma mirasının sonuçlarını ayırt edici 16. yüzyıl İtalyan işçiliğiyle tanıyacaksınız.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?