Onoma Hotel

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
24 Monastiriou ul. Selanik 54629

Puanlar

Hellenic Chamber of Hotels
5

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu
  • Tekerlekli sandalye erişimli

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • Video konferans

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Havaalanına olan mesafe

  • 10.69 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretli park

Onoma Hotel Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı300 fitkare
Toplantı odaları2
En büyük oda1.238 fitkare
İkinci en büyük oda990 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası133
Tek (1 yatak)83
Çift kişilik (2 yatak)76
Süit11

Yerel İlgi Merkezleri

Galerius Arkı

Tarihi sembol
2 km uzakta
Egnatias Caddesi 144
Selanik, GR

Akdeniz Kozmosu

Alışveriş
12 km uzakta
Mediterranean Cosmos, Yunanistan'ın en büyük ikinci şehri olan Selanik'in bir belediyesi olan Pylaia'da bulunan bir alışveriş merkezidir. Kuzey Yunanistan'daki en büyük perakende ve eğlence gelişimidir.
11. km Milli Yol
Selanik - Nea Moudania
Selanik, GR 57001

Beyaz Kule

Tarihi sembol
3 km uzakta
TARİHİ Beyaz Kule, 1430'da Selanik'in Osmanlılara düşmesinden sonra on beşinci yüzyılda inşa edilmiştir. Bulunduğu yerde, doğu duvarının deniz duvarıyla buluştuğu Selanik'in Bizans tahkimatlarına ait eski bir kule vardı. Kule, deniz duvarının doğu ucuydu; batı ucunda bir tane daha vardı, ve aralarında üçüncüsü vardı. Yıllar boyunca çeşitli isimlerle anıldı: on altıncı yüzyılda Aslan Kulesi, on sekizinci yüzyılda Kalamaria Kulesi, on dokuzuncu yüzyılda kullanımına bağlı olarak iki isimle buluyoruz: Yeniçeri garnizonu orada konuşlandırıldığında Yeniçerler Kulesi ve mahkumlar için hapishane ve infaz yeri haline geldiğinde Kan Kulesi (Kanle Kule). 1880'de tarihçi Mihail Xatzi Ioannou, şehrin anıtları hakkındaki kitabında, şehrin batı kesiminden bir top atışı ölüm cezasının yerine getirildiğini gösterdiği için ölüme mahkum olanların terasında katledildiği ve kanlarının duvarlarını kırmızıya boyadığı Selanik Bastilli'ni adlandırdı. 1883 yılında Sultan II. Abdülhamid'in emriyle Kule beyaza boyandı ve “Beyaz Kule” adı verildi. İngiltere'nin baskısı sonrasında Osmanlı İmparatorluğu'nda reform rüzgarlarının estiği ve “kanlı” ismiyle Kule'nin imparatorluğun yeni karakterine uygun olmadığı bir çağda, on dokuzuncu yüzyılın ikinci yarısındayız. Özgürlüğü karşılığında Kule'yi beyazlatan bir hükümlü Nathan Guiledi idi. O zamandan beri şu anki adıyla kaldı. Zamanla Selanik'in sembolü haline geldi, çünkü 1911'den itibaren deniz ve doğu duvarlarının ve çevresindeki duvarın yıkılmasının ardından deniz kıyısında tek başına durdu. Şehrin 1912'de kurtuluşundan ve Yunan devletine dahil edilmesinden sonra, Kulenin çeşitli kullanımları vardı. Birinci Dünya Savaşı sırasında, bir kat, Armée d'Orient'in arkeolojik servisi tarafından yapılan kazılardan kalma eserleri depolamak için kullanıldı. Şehrin hava savunması, Aristoteles Üniversitesi'nin meteoroloji laboratuvarı ve Deniz İzci gruplarının tümü alanlarında barındırıldı. 1983 yılında Kule Kültür Bakanlığı'na verildi.
Selanik, GR

Selanik Arkeoloji Müzesi

Müze
3 km uzakta
Selanik Arkeoloji Müzesi, Selanik, Orta Makedonya, Yunanistan'da bir müzedir. Tarih Öncesi, Arkaik, Klasik, Helenistik ve Roma dönemlerinden, çoğunlukla Selanik kentinden ve genel olarak Makedonya bölgesinden eserler tutar ve yorumlar.
Manoli Andronikou 6,
54621

Aristoteles Üniversitesi

Üniversite
3 km uzakta
Selanik Aristoteles Üniversitesi Yunanistan'ın en büyük üniversitesidir. Ana kampüs Selanik şehrinin merkezinde yer almaktadır ve yaklaşık 33.4 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. 40 okul ve 1 tek okul fakültesinden oluşan 10 fakülteden oluşmaktadır. Bazı eğitim ve idari tesisler, pratik ve operasyonel nedenlerle kampüs dışında bulunmaktadır. Bu tesislerin birçoğu Selanik şehrinin dışında ve hatta diğer şehirlerde bulunmaktadır.
40, Ethnikis Amynis ul.
Selanik, GR 54636

Selanik Havalimanı Makedonya

Havaalanı
19 km uzakta

One Selanik

Alışveriş
1 km uzakta
10, Kotta Roulia ul.
Selanik, GR 54627

Noesis

Müze
11 km uzakta
Selanik Bilim Merkezi ve Teknoloji Müzesi, Orta Makedonya, Yunanistan'ın Selanik'in eteklerinde yer almaktadır. Müzenin temel amacı, halka bilim ve teknolojiyi tanımayı ve anlamayı kolaylaştıran bir ortam sunmaktır.
6. km Milli Yol Selanik - Ther
Selanik, GR

Daha fazla

ONOMA Hotel, Selanik'te yer almaktadır. Tesis, konforlu konaklamanız için tüm modern olanaklara sahip odalar sunmaktadır.. Mekan, toplam 300 m2 toplantı alanına sahip 5 tam donanımlı toplantı odasına sahiptir.

Ek Bilgiler

Yürüme mesafesinde modern ve şık bir binada Şehir merkezinde, otelimiz samimi bir konaklama imkanı sunuyor & en seçici müşterileri ağırlayan zarif ambiyans. En iyi özelliklere göre tasarlanmış ve inşa edilmiş otel, tatmin etmeyi amaçlamaktadır. Konuğunun en yüksek taleplerini, amaçlanan özel bir ortamda konaklamalarını unutulmaz bir deneyim haline getirmek için. Modern “tasarımın” son trendlerine göre basit bir şekilde tasarlanmıştır çizgiler, mozaik, ahşap ve cam gibi yüksek kaliteli malzemeler birleştirilir mükemmel bir lüks hissi ve kişiselleştirilmiş akıllı yaşam.

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?