Makedonia Palace

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
2 Megalou Alexandrou Caddesi Selanik 54640

Promosyonlar

Meeting Room WI-FI

%100 İndirim
01.08.2023 – 31.12.2025

Sleeping Room WI-FI

%100 İndirim
01.08.2023 – 31.12.2025

Complimentary Parking Spaces

%100 İndirim
01.08.2023 – 31.12.2025

Puanlar

Hellenic Chamber of Hotels
5

Ödüller

-Athinorama tarafından Yunan Mutfağı Ödülü 2023 -Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Ödülü 2023 -Greek Hospitality Awards 2022'de En İyi Yunan Mice City Oteli -Greek Hospitality Awards 2022'de En İyi Yunan Landmark Şehir Oteli -Athinorama'dan Yunan Mutfağı Ödülü 2022 - “TOQUES D'OR” Ödülü 2021 Athinorama -Athinorama'nın Yunan Mutfağı Ödülü 2021 -Athinorama 2020 Yunan Mutfağı Ödülü - “TOQUES D'OR” Ödülü 2020 Athinorama -2020 Yunan Otelcilik Ödülleri'nde En İyi Yunan Oteli -Greek Hospitality Awards 2020'de En İyi Yunan İş Şehri Oteli -Greek Hospitality Awards 2020'de En İyi Yunan Otel Restoranı -Athinorama 2019 Yunan Mutfağı Ödülü -2018 Yunan Otelcilik Ödülleri'nde En İyi Yunan Oteli -Greek Hospitality Awards 2018'de En İyi Yunan İş Şehri Oteli -Greek Hospitality Awards 2018'de En İyi Yunan Otel Yemek Deneyimi

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Dağ)
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Kiralık araba hizmeti
  • Mekanda hediyelik eşya dükkanı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı (100Mbps)
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Piyano
  • Sahne

Ulaşım

MAKEDONİA ULUSLARARASI HAVAALANINDAN Makedonya Uluslararası Havaalanı'ndan otele ulaşıyorsanız (13 km) Araba ile: Georgikis Scholis Bulvarı'nı batıya doğru takip ediyorsunuz. Bir noktada adı Ethnikis Antistaseos, Vas olarak değişir. Olgas Caddesi ve ardından Vas. Georgiou Caddesi. Selanik Belediye Binası'nın ışıklarında, sola dönüş sizi Meg'e götürecek. Alexandrou Caddesi ve yaklaşık 400 m sonra oteli sağınızda bulacaksınız. Otobüsle: 78 numaralı hat Faliro otobüs durağı (Havaalanı - Otobüs İstasyonu) otele 150 metreden daha az uzaklıktadır. TREN İSTASYONUNDAN Yeni Tren İstasyonu'ndan otele ulaşıyorsanız (4 km) Arabayla: Doğuya doğru Monastiriou caddesini takip edersiniz ve Dimokratias meydanından hemen sonra Dodekanisou caddesine (sonraki bir noktada Salaminos caddesi) sağa dönerek Liman Yolcu Terminali girişinin girişine ulaşırsınız. Daha sonra Beyaz Kule'ye ulaşana kadar Kountouriotou caddesine (daha sonraki bir noktada Nikis Ave) sola dönün. Sonra Meg'i takip ediyorsun. Alexandrou Caddesi ve yaklaşık 400 m sonra oteli sağınızda bulacaksınız. Otobüsle: 8 numaralı hat Faliro otobüs durağı (Yeni Tren İstasyonu - IKEA Doğu Terminal İstasyonu) otele 150 metreden daha az uzaklıktadır. LİMAN YOLCU TERMİNALİNDEN Limanın Yolcu Terminali'nden otele ulaşıyorsanız (3 km) Arabayla: Beyaz Kule'ye ulaşana kadar batıya doğru Kountouriotou caddesini (daha sonraki bir noktada Nikis Ave) takip edersiniz. Sonra Meg'i takip ediyorsun. Alexandrou Caddesi ve yaklaşık 400 m sonra oteli sağınızda bulacaksınız. Otobüsle: 8 numaralı hat Faliro otobüs durağı (Yeni Tren İstasyonu - IKEA Doğu Terminal İstasyonu) otele 150 metreden daha az uzaklıktadır. Daha fazla bilgi için Misafir İlişkileri Departmanımızla iletişime geçin: 0030 2310 897156, guestrel@makedoniapalace.gr

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park€15,00 / gün
  • Vale€15,00 / gün
  • Sokağa park etme

Havaalanına olan mesafe

  • 7.95 mil, mekana uzaklık

Makedonia Palace Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı26.910 fitkare
Toplantı odaları11
En büyük oda9.688 fitkare
İkinci en büyük oda6.028 fitkare
Sergi Alanı4.306 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası276
Süit23

Yerel İlgi Merkezleri

Beyaz Kule

Tarihi sembol
1 km uzakta
Selanik Beyaz Kulesi, Yunanistan'ın kuzeyindeki Makedonya bölgesinin başkenti Selanik şehrinin kıyısında yer alan bir anıt ve müzedir. Mevcut kule, 12. yüzyılda bahsedildiği bilinen eski bir Bizans tahkimatının yerini aldı ve Osmanlı İmparatorluğu, Sultan II. Murad'ın 1430'da Selanik'i ele geçirmesinden bir süre sonra şehrin limanını güçlendirmek için yeniden inşa edildi. Kule, Osmanlı yönetimi döneminde kötü şöhretli bir hapishane ve toplu infazlara sahne oldu. Beyaz Kule büyük ölçüde yeniden düzenlendi ve Yunanistan'ın 1912'de şehrin kontrolünü ele geçirmesinden sonra dış cephesi beyaza boyandı. Kentin sembolü olarak kabul edilmiştir.
Merkezi
Selanik, GR 54621

Selanik Konser Salonu

Kongre merkezi
2 km uzakta
Selanik Konser Salonu, şehrin sadece sanatsal değil, aynı zamanda diğer çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek bir mekana olan ihtiyacını karşılamak için kuruldu. Böylece, bu amaç için tüm gereksinimleri karşılayacak ve aynı zamanda bir dönüm noktası olacak bir bina olarak tasarlandı., şehir için bir mücevher. Bu nedenle, Selanik Konser Salonu onu önemli kılan tüm özelliklere sahiptir: olağanüstü akustik, 1.400 kişilik bir ana salon, bir resepsiyon salonu (fuaye), idari ve teknik ofislerin odaları ve etkinliklerin desteklenmesi için gerekli tüm tesisler (giyinme odaları, prova stüdyoları, enstrümanlar için depolar vb.). Uygun koltuklar ve asansörler vasıtasıyla engelliler için özel hükümler mevcuttur. Dahası, binanın dış görünümü, Bizans geçmişinden ve çağdaş kozmopolit rolünden unsurları birleştirerek Selanik tarihi ile tamamen uyumlu hale getirilmiştir. Ünlü mimar Arata Isozaki tarafından tasarlanan M2 (bina 2), şehri modern mimarinin erdemlerini özetleyen eşsiz bir yapı ile süslüyor. Geometrik çizgiler, genişletilmiş cam yüzeyler ve çelik elemanlar, komşu M1'e antitetik, ancak eşdeğer bir tamamlayıcı olarak gelen heybetli bir basitlik görüntüsü oluşturur. Doğal ışıkla dolu ve denizin muhteşem manzarasının keyfini çıkaran M2'nin fuayesi, üç seviyede gelişen ve Salonun tüm önemli alanlarına bitişik geniş bir sofistike estetik alanıdır.. En son teknoloji ile donatılmış ve olağanüstü bir altyapıya sahip olan Amphitheatron Hall 500 kişilik olabilirken, 300 kişilik Düz Salon, 100 veya iki kişilik üç küçük oda oluşturmak için hareketli bölme vasıtasıyla alt bölümlere ayrılabilir. ve 200 koltuk, böylece çok çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapabilir.
Martiou 25 & Paralia
Selanik, GR

Makedonia Uluslararası Havaalanı

Havaalanı
11 km uzakta
Selanik Havalimanı, Yunanistan'ın en büyük ikinci havalimanıdır ve şehir merkezine 14 km uzaklıktadır ve yılda 3,5 milyon yolcuya hizmet vermektedir.
POSTA KUTUSU 22605
KALAMARİA
Selanik, GR 55103

Gece Hayatı

Gece yaşamı
2 km uzakta
Gece hayatıyla eşanlamlı hale gelen bir şehir varsa, o zaman kesinlikle bu. Selanik mahalleleri, her biri kendi cazibesine sahip, her şeyi sunan sizi büyülüyor: geleneksel tavernalardan şık barlara, her zevke uygun.
Şehir Merkezi
Selanik, GR

Rotunda ve Galerius Kemeri

Tarihi sembol
2 km uzakta
MS 306 yılında Romalılar tarafından inşa edilen Rotunda, şehrin en eski dini yerlerinden biridir. MS 3. yüzyılın sonlarına geri dönerek, bir dizi uzun yıkıcı savaştan sonra, Romalılar İmparatorluğu her biri kendi eyaletlerine sahip 4 bölgeye bölmeye karar verdiler ve böylece yeni bir liderlik biçimi olan Tetrarşinin yaratılmasına yol açtı. Tetrarşinin idari ihtiyaçları, Galerius'u 4 hükümdardan biri olarak iktidara geldikten sonra başkentlerden biri olarak önemi nedeniyle Selanik'teki İmparatorluk kompleksinin inşasına götürdü. Galerius Kemeri (kamara) ve Rotunda saray kompleksinin temel unsurlarıydı. Orijinal niyetler, türbe olarak kullanılmasını öngörüyordu, birçok arkeolog başlangıçta bir Roma tapınağı olarak kullanıldığına inanmasına rağmen. Ana yapının boyutları oldukça etkileyici.
Platia Agiou Georgiou Rotonta 5
Selanik, GR 54635

Noesis Bilim Merkezi ve Teknoloji Müzesi

Müze
10 km uzakta
Müzenin sergilerinin düzeni ve planlaması T.M.T.'ye dayanıyordu. Çalışmasının uzun yıllara dayanan tecrübesinin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen Bilim ve Teknoloji Müzelerinin örneklendirilmesi. Sergiler Bilim ve Teknoloji ile ilgili konularla sunulmaktadır: 1. Otomobil tarihine damgasını vuran otomobil modellerini içeren “Klasik Otomobil Fuarı”. Sergi, 20. yüzyılın en iyi 5 araba modeline dayanan 5 ana tematik birimden oluşuyor. 2. Etkileşimli (uygulamalı) sergiler içeren “Teknopark”. Ziyaretçi, oyunculuk ve eğlenerek bilimsel bilgiyi keşfetme fırsatına sahiptir. 3. Türünün tek örneği olan “Antik Yunan Teknolojisi”, Helenistik ve Bizans dönemine kadar tarih öncesi dönemi ifade eder. Sergide, insanları işaretleyen makinelerin 70'den fazla tam kopyası var mı? s yaşar ve kültürel bağlamı belirler, ayrıca. 4. Fotoğraf, radyo ve televizyon teknolojisini içeren “Görüntü ve Ses” sergisi (çalışılıyor). Tüm sergiler, İngilizce ve Yunanca dillerinde mevcut olan kişisel sesli tur rehberi sistemi ile tamamlanmaktadır.
Selanik-Thermis Yolu 6
Thermi
Selanik, GR 57001

Agios Dimitrios Kilisesi

Tarihi sembol
3 km uzakta
Aziz Demetrius Kilisesi veya Hagios Demetrios, Bizans İmparatorluğu'nun en büyük ikinci şehri olduğu bir zamandan kalma Selanik'in koruyucu azizi Aziz Demetrius'a adanmış ana tapınaktır.
Agiou Dimitriou Caddesi
Selanik, GR 54633

Daha fazla

Modern, aristokrat, ikonik ve çağdaş, Makedonia Sarayı'nı tanımlayan kelimelerden sadece birkaçı. Bu simgesel otel, şehrin sosyal, kültürel ve iş merkezine, müzelerine ve ticaret bölgelerine kısa bir yürüme mesafesindedir. Selanik'in eşsiz deniz kıyısı, misafirlerini eşsiz bir iyi yaşam anlayışıyla ağırlıyor. Modern ama zamansız tasarımının sıcak ve toprak tonları rahatlatıcı bir arka plan yaratır. Otelin kalbinde yer alan, yarı opak bir cam “kabuk” ile çevrili resepsiyon alanındaki ışıklı küp, ödüllü restoran, kafe, kongre merkezi, butikler ve Güneydoğu Avrupa'nın en büyük hamamlarıyla çevrili, en içten karşılamayı sunuyor. Çok ödüllü yönetici şef Sotiris Evaggelou tarafından oluşturulan şehrin en iyi alakart mekanlarından biri olan Selanik Restaurant'ın menüsü, yüksek bir gastronomi havası yayıyor. Akdeniz lezzetleri, özel kahvaltı servisi, rakipsiz deniz manzarası eşliğinde özel alakart menüler ve Beyaz Kule simgesi her yemeği günün her saati eşsiz bir deneyime dönüştürecek. Thermaikos Körfezi'nin sonsuz mavisinin ve şehrin yeni sahil şeridinin manzarasına sahip 276 oda sizi Makedonia Sarayı ve Selanik'i ziyaret etmeye davet ediyor. Premium & Executive çift kişilik odalardan 40m2 Junior Süitlere, ayrı yatak odalı 60m2 Deluxe Süitlerden seçkin 130m2 Başkanlık Süitlerine kadar otelin ferah odalarının her birinde temiz tasarım çizgileri, dengeli renk paleti, konfor ve işlevselliği ve mekanı dolduran doğal ışık, tüm konukların engelsiz deniz manzarasının keyfini çıkarırken kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir özgürlük hissi yaratıyor. Makedonia Palace, her türlü sosyal ve kurumsal etkinliğe kusursuz ev sahipliği yapmasıyla ünlüdür; 900 m2'lik balo salonu ve 1.000 kişiye kadar kapasiteye sahip işlevsel, 2.500m2 kongre merkezi ile ana salon dört ayrı odaya bölünebilir. Doğal güneş ışığı - tipik kongre mekanlarında nadir bir özellik -, ve muhteşem manzara ve geniş verandalar, otelin kongre tesislerini benzersiz kılan ek unsurlardır. Her şey, konaklamanızı rezerve ettiğiniz andan ayrılışınıza kadar size “Makedonia Sarayı deneyimi” sunmak için tasarlanmıştır.. Bir dizi etkinlik ve aktivite, Selanik şehrinde konaklamanızı unutulmaz kılmayı vaat ediyor. Yakındaki destinasyonlara düzenlenen macera gezileri, gizemli ve alternatif temalı şehir turları, hava balonu uçuşları ve gökyüzü yemekleri, her tür misafir için özel olarak tasarlanmış deneyimlerden sadece birkaçı. Selanik'te lüks misafirperverliğin simgesi olan Makedonia Palace, bir otelden çok daha fazlasıdır!

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
May 1 – Aug 31
Ara sezon
Düşük sezon