Crowne Plaza San Diego - Mission Valley

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
2270 Otel Circle North San Diego, CA 92108

Puanlar

AAA
3
Northstar
3

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Özel)
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü
  • Whirlpool

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar

Havaalanına olan mesafe

  • 6.3 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park$18,00 / gün
  • Otobüs park

Crowne Plaza San Diego - Mission Valley Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı29.876 fitkare
Toplantı odaları32
En büyük oda6.441 fitkare
İkinci en büyük oda4.752 fitkare
Alan (Özel)30.000 fitkare
Alan (Dış)3.240 fitkare
Sergi Alanı6.441 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası405
Tek (1 yatak)164
Çift kişilik (2 yatak)243
Süit12
Vergi oranı2%
Doluluk oranı10,5%

Yerel İlgi Merkezleri

Balboa Parkı

Park
10 minutes uzakta
Genellikle “Batı'nın Smithsonian'ı” olarak anılan Balboa Park, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kültür kurumlarına sahip en büyük şehir parkıdır. Antropoloji, sanat, havacılık, doğa bilimleri ve teknoloji gibi çeşitli konulara ayrılmış on beş müze, Balboa Park'taki bozulmamış bahçelere ve tarihi İspanyol Sömürge mimarisine yayılmıştır.

San Diego Kongre Merkezi

Kongre merkezi
15 minutes uzakta
San Diego Kongre Merkezi, bölgenin önde gelen toplantı ve konferans tesisidir. San Diego Kongre Merkezi, canlı bir şehir merkezinin kalbinde, ışıltılı San Diego Körfezi"nde yer almaktadır.. Bol, esnek alan ve beş yıldızlı hizmet, San Diego Kongre Merkezi'ni büyük kongreslere, ticari fuarlara, toplantılara ve özel etkinliklere ev sahipliği yapmak için toplantı planlayıcısının tercihi haline getirir.
111 Batı Limanı Yolu
San Diego, CA, US 92101

San Diego Hayvanat Bahçesi

Park
10 minutes uzakta
Her yaş için kentsel bir cennet olan San Diego Hayvanat Bahçesi, Güney Kaliforniya'da mutlaka görülmesi gereken bir yerdir. Goriller, kaplanlar, güneş ayıları, flamingolar, mandriller, kutup ayıları, cennet kuşları, dev kaplumbağalar, leoparlar ve daha fazlası gibi hayvanlar için muhteşem yaşam alanlarını ziyaret ederken günü tropikal vahamızda maymunlarla geçirin. 24 koaladan oluşan kolonimizi görmek için Avustralya Outback'i ziyaret edin. Bambu ormanı habitatlarını paylaşan dev pandaları ve diğer hayvanları ziyaret etmek için bir Panda Trekine çıkın. Hangi hayvanların Güney Kaliforniya"da dolaştığını keşfetmek ve bir fil sürüsü görmek için Elephant Odyssey aracılığıyla zamanda geriye gidin. Çift katlı otobüste rehberli bir turun veya Skyfari'den havadan manzaranın tadını çıkarın, Albert's Restaurant'ın huzurlu ortamında yemek yiyin ve Çocuk Hayvanat Bahçesi'nde hayvanları yakından görün. Hayvanlarla karşılaşmalar, etkileşimli deneyimler ve bekçi sunumlarıyla vahşi yaşamın harikalarını keşfedin. Hayvan bakımı ve korumasında lider olan San Diego Hayvanat Bahçesi, San Diego deneyiminin kalbinde yer almaktadır.
2920 Hayvanat Bahçesi Dr
San Diego, CA, US

Qualcomm Stadyumu

Rekreasyon
10 minutes uzakta
Eskiden San Diego Stadyumu ve Jack Murphy Stadyumu olarak bilinen Qualcomm Stadyumu, San Diego, California'da çok amaçlı bir stadyumdur. Ulusal Futbol Ligi San Diego Chargers"ın ve San Diego Eyalet Üniversitesi Aztecs kolej futbol takımının şu anki evidir.. 70.561 oturma kapasitesine sahip Qualcomm Stadyumu, Mission Valley'in kalbinde, San Diego şehir merkezine birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır. Stadyum, San Diego Charger ve SDSU Aztek futbolu, Holiday Bowl, Poinsettia Bowl, Street Scene ve çok daha fazlasına ev sahipliği yapıyor!
9449 Friars Yolu
San Diego, CA, US 92108

Deniz Dünyası

Rekreasyon
7 minutes uzakta
SeaWorld San Diego'nun 2015 yılında deniz parkını ziyaret etmek için bir sürü nedeni var! Park, 7 Eylül'e kadar özel gece hayvan gösterileri ve belirli tarihlerde havai fişekler de dahil olmak üzere Yaz Geceleriyle tüm hızıyla devam ediyor ve bunun da ötesinde, beğenilen televizyon yarışma şovlarından ulusal olarak tanınan sanatçılar SeaWorld'ün Summer Vibes sırasında sahneye çıkacak. Bu 7 haftalık yüksek enerjili, aile eğlencesi yapan prodüksiyon, 16 Temmuz - 30 Ağustos Perşembe - Pazartesi günleri Mission Bay Theatre'da gerçekleşecek. Ayrıca, SeaWorld'ün Cadılar Bayramı Spooktacular ve Noel Kutlaması dahil olmak üzere geleneksel mevsimlik favorileri de var. Sonuç olarak, tüm yıl boyunca SeaWorld"ü ziyaret etmek için balina büyüklüğünde bir neden listesi var. Sezonluk etkinlikler park girişine dahildir, ancak tüm eğlencenin tadını çıkarmanın en iyi yolu, konukların tek günlük giriş fiyatına tekrar tekrar geri dönmelerini sağlayan bir Eğlence Kartı satın almaktır!
500 Deniz Dünyası Dr
San Diego, CA, US

Mission Valley Alışveriş Merkezi

Alışveriş
1 mil uzakta
130'dan fazla mağazaya sahip Westfield Mission Valley Alışveriş Merkezi'ne hoş geldiniz. Eskiden Mission Valley Center olan Westfield Mission Valley, San Diego, California'nın Mission Valley bölgesinde The Westfield Group'a ait bir alışveriş merkezidir. Ana mağazaları Macy's, Macy's Ev ve Mobilya Mağazası ve Target'tır. AMC Theatres multiplexi de bulunmaktadır.
1640 Camino Del Rio Kuzey
San Diego, CA, US 92108-1506

Mission Plajı

Rekreasyon
10 minutes uzakta
Bazıları San Diego'nun Mission Beach'i Doğu Kıyısı'nın Atlantic City ve Coney Island ile karşılaştırabilirken, burada başka hiçbir yerde bulamayacağınız eşsiz bir Güney Kaliforniya havası var. Kuzey tarafındaki Pacific Beach ile güney tarafında Belmont Park arasında yer alan Mission Beach, güneş, sörf ve kumda canlı ve sağlam çeşitli aktiviteler sunmaktadır. Sosisli sandviç standlarından kaliteli yemek mekanlarına, sıcak gece kulüplerine ve sokak sanatçılarına kadar, kumlu kıyılarda eğlenceli, karnaval benzeri bir atmosferde her türlü özgür ruhlu plaj müdavimini bulmayı bekleyin.

Petco Parkı

Rekreasyon
11 minutes uzakta
Petco Park, beyzboldaki en iyi görüş çizgilerini San Diego'nun nefes kesen manzarasıyla birleştiren her yönden muhteşemdir. Mimari açıdan muhteşem, denizi, gökyüzünü, doğal güzelliğini, kültürel çeşitliliğini ve bölgemizin eşsiz ruhunu kutluyor. Yenilikçi tasarım özellikleri, her zevke ve bütçeye uygun son teknoloji hayran olanaklarıyla samimi bir ortamda zamansız beyzbol geleneklerini çağrıştırır.
100 Park Bulvarı
San Diego, CA, US

Daha fazla

Tropikal palmiyeler ve yemyeşil, davetkar bahçelerin ortasında yer alan Crowne Plaza San Diego, bir sonraki toplantınız veya kongresiniz için ideal bir konumdur. Crowne Plaza San Diego, Mission Valley'de, şehrin en güzel cazibe merkezlerine yakın elverişli bir konuma sahiptir. Yeni bir görünüm ve yükseltilmiş olanaklarla, yeni Crowne Plaza tatiliniz, hafta sonu kaçamağınız, iş toplantınız, düğününüz ve resepsiyonunuz veya büyük veya küçük, resmi veya gündelik sosyal etkinlikleriniz için ideal bir zemindir. Sizi San Diego'nun yeni Crowne Plaza'sında sizi bekleyen tüm tesisleri keşfetmek ve keşfetmek için birkaç dakikanızı ayırmaya davet ediyoruz.

İptal politikası

48 saat iptal

Tesis Kısıtlamaları

Dışarıdan yemek servisi yok

Ek Bilgiler

Eşsiz ve rahatlatıcı tropikal atmosferimiz, profesyonel toplantı olanaklarıyla birleştiğinde gerçekten başarılı bir etkinliğe katkıda bulunur.! Crowne Toplantıları Direktörümüz, yaratıcı grup yemekleri düzenlemek için tek irtibat noktanız olacaktır., sizinle veya yerinde iletişiminizle günlük olarak görüşün, bütçeniz dahilinde kaldığınızdan emin olun, ve ertesi gün için planlanan etkinlikleri tartışın. Varıştan kalkışa kadar kişiselleştirilmiş ilgi ile, kolaylıkla ele alınacak kusursuz bir toplantının keyfini yaşayacaksınız, coşku, ve uzmanlık.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?