Crowne Plaza Atlanta SW - Peachtree City

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
201 Aberdeen Park Yolu Peachtree Şehri, GA 30269

Puanlar

AAA
3

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Yarı özel)
  • Alan (Özel)
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü
  • Tenis kortları

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Yükleme alanı

Havaalanına olan mesafe

  • 25 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Otobüs park

Crowne Plaza Atlanta SW - Peachtree City Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı57.000 fitkare
Toplantı odaları59
En büyük oda7.800 fitkare
İkinci en büyük oda5.040 fitkare
Alan (Özel)57.000 fitkare
Alan (Yarı özel)5.844 fitkare
Alan (Dış)3.500 fitkare
Sergi Alanı16.000 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası236
Tek (1 yatak)137
Çift kişilik (2 yatak)92
Süit7
Tek Kişi (1 yatak) Ücreti$99,00 – $189,00
Çift kişilik (2 yatak) ücreti$99,00 – $189,00
Vergi oranı7%
Doluluk oranı8%

Yerel İlgi Merkezleri

Avenue Peachtree Şehri

Alışveriş
1 mil uzakta
The Avenue Peachtree City'ye ücretsiz servisimizi kullanın; önde gelen ulusal perakendecilerin, seçkin yerel tüccarların ve özel restoranların bulunduğu açık hava, yaya dostu bir alışveriş merkezi. Peachtree City'deki ulusal perakendecilerden bazıları Ann Taylor, GAP, Kirkland's, Talbots, Bath & Body Works, Chico's, Victoria's Secret ve daha fazlasını içerir. Alışveriş deneyiminizi geliştirecek birkaç yerel özel mağaza ve restoran da vardır.. Aileyi getirin ve tadını çıkarın!
239 Şehir Çemberi
Süit 1050
Peachtree Şehri, GA, US 30269

Woodbury Mağazası: Resmi Walking Dead Mağazası

Alışveriş
9 mil uzakta
Woodbury Shoppe, AMC ve Skybound resmi lisanslı ürünler ve yalnızca burada “Woodbury” de bulunan benzersiz lisanslı ürünler de dahil olmak üzere Walking Dead ile ilgili her şey için tek adresinizdir. Ancak The Woodbury Shoppe"un yetenekli ve yaratıcı sahipleri nedeniyle gerçekten benzersiziz. Sahipleri Robert Kirkman (The Walking Dead'in yaratıcısı ve The Walking Dead TV dizisinin baş yapımcısı), David Alpert (The Walking Dead TV dizisi Yönetici Yapımcı), Scott Tigchelaar (Riverwood Studios'un Ortak Sahibi) ve Brian Jagt (The Woodbury Shoppe İcra Müdürü). Sahipleri, The Woodbury Shoppe"u her sıkı Walking Dead hayranı için mutlaka görülmesi gereken bir yer haline getirdi. Woodbury Shoppe türünün tek örneği bir hayran deneyimidir. Usta FX sanatçısı Greg Nicotero'nun “Bisiklet Kız” zombi büstünü görebilirsiniz. 3. ve 4. sezonların gerçek hapishane hücrelerinin içinden fotoğraf çekebileceğiniz “müzemizi” ziyaret edin. Mağaza ve müze saatleri Pazartesi-Cumartesi 11:00 - 17:00 ve Pazar 13:00 - 17:00 'dir. Diğer fotoğraf fırsatları arasında diş hekimi koltuğu ve motosiklet bulunmaktadır. Ve bir oyuncu kadrosuyla ne zaman karşılaşabileceğinizi asla bilemezsiniz!
48 Main Street #1a
Senoia, GA, US 30276

Frederick Brown, Jr. Amfitiyatro (Fred)

Gece yaşamı
3 mil uzakta
Frederick Brown Jr. Amfitiyatro (The Fred), Atlanta metro bölgesindeki önde gelen açık hava eğlence mekanlarından biri olarak kendini kanıtlamıştır ve otuz yılı aşkın bir süredir memleketin favorilerine, ulusal ve turne etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır. Money Magazine'in 8. Yaşanacak En İyi Şehri olan Peachtree City'de benzersiz ve samimi bir konser deneyimi için sizi The Fred'i ziyaret etmeye davet ediyoruz!
201 McIntosh Yolu
Peachtree Şehri, GA, US 30269

Pinewood Atlanta Stüdyoları

İş bölgesi
9 mil uzakta
Pinewood Atlanta Studios, Atlanta'nın hemen güneyindeki Georgia, Fayetteville'de 700 dönümlük bir alanda 12 ses sahnesinden oluşan tam hizmet film ve eğlence stüdyosu kompleksidir. Bu, film, televizyon, müzik ve video oyunlarının üretimi için inşa edilmiş birinci sınıf bir stüdyo amacıdır. Film yapımcıları ve yapım şirketleri için tek adresli bir mağaza 15.000 sq ft ile 30.000 sq ft arasında değişen amaca yönelik 12 ses sahnesi 400.000 metrekarelik atölye, ofis ve üretim destek tesisleri Ormanlar, nehirler ve açık alanlar dahil arkalık alanlar Sitede medya merkezi
Sandy Creek Yolu
Fayetteville, GA, US 30214

Güney Hollywood Film Turu

Rekreasyon
3 mil uzakta
Peachtree City Hollywood"dan çok uzak olabilir, ama film endüstrisi yolculuğu yaptı! Pitoresk şehrimiz, popüler televizyon dizisi “Drop Dead Diva” a ev sahipliği yapıyordu ve Reese Witherspoon'un oynadığı “Sweet Home Alabama” ve Queen Latifah ve Dolly Parton'un oynadığı “Joyful Noise” gibi yüksek bütçeli filmlerde de görülebilir. Burada Peachtree City'de, Zac Brown, Ashton Kutcher ve Shia LaBeouf gibi yıldızlarla şehrimizi sürekli olarak spot ışığında tutarak bu topluluğu yeni Hollywood Tepeleri haline getirmesiyle ünlülerin görülmesi daha sık hale geliyor. Peachtree City Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, grupların ünlü film ve televizyon sitelerini ziyaret etmelerine olanak tanıyan Güney Hollywood Film Turunu sunuyor. Rezervasyonlarınızı (678) 216-0282 numaralı telefonu arayarak yapın.
201 McIntosh Yolu
Peachtree Şehri, GA, US 30269

Georgia Akvaryumu

Rekreasyon
30 mil uzakta
Sekiz milyon galondan fazla tatlı ve deniz suyu ve diğer akvaryumlarda bulunandan daha fazla su yaşamı ile, daha önce hiç görmediğiniz şeyleri göreceğinizden emin olabilirsiniz!
225 Baker Sokağı
Atlanta, GA, US 30313

Legacy Tiyatrosu

Tiyatro
7 mil uzakta
Legacy Theatre, South Metro Atlanta'nın tek tam zamanlı, yıl boyunca profesyonel tiyatrosudur. Performans ve eğitim yoluyla, bu tiyatro, gelişen topluluğumuzun sahne sanatları için bir cennet ihtiyacını karşılıyor.
1175 Senoia Yolu
Süit C
Tyrone, GA, US 30290

Daha fazla

Crowne Plaza Atlanta SW Peachtree City Hotel and Conference Center, Georgia, Peachtree City'nin kalbinde 38 dönümlük güzel bir alanda yer almaktadır. Atlanta'nın Hartsfield Jackson Uluslararası Havaalanı'na sadece 25 mil uzaklıkta, Atlanta şehir merkezinin gürültüsünden ve trafiğinden sakin bir kaçış bulacaksınız. Crowne Plaza'nın kampüs ortamı, öğrenme, paylaşım ve ağ oluşturmanın geliştiği dikkat dağıtıcı olmayan bir ortam sağlar. Crowne Plaza'da, zihni, zevkleri, yaratıcılığı ve hayal gücünü canlandırmaya adanmış yakın zamanda yenilenmiş tesislerimizde sizi ilhamla buluşmaya davet ediyoruz. Birincisi 7.800 metrekarelik ve ikincisi 5.040 metrekarelik, 150 kişilik bir oditoryum, iki amfitiyatro, yönetici iş hizmetleri, yerinde teknoloji personeli ve 6 ila 800 kişilik grupları barındıracak mola odaları içeren 57.000 metrekareden fazla toplantı alanı sunan 30 IACC sertifikalı toplantı odası ile toplantı veya eğitiminizin başarısı pratik olarak garanti edilir. Crowne Plaza, nefes kesici bir ortamda uzun Georgia çamları arasında yer alan çeşitli benzersiz iç ve dış mekan etkinlik alanları sunmaktadır.. Yetenekli şeflerimiz damak zevkinizi cezbeden mutfak lezzetleri hazırlar, ve kendini işine adamış planlayıcınız her ihtiyacınızı öngörür. Etkinlik ne olursa olsun; toplantı, eğitim, düğün, aile toplantısı, kurumsal etkinlik veya mutfak ekibi oluşturma, yaratıcılığımızla size ilham verelim. 7 süit de dahil olmak üzere 236 yakın zamanda yenilenmiş konuk odamız, ultra modern olanaklarla birlikte zarif bir Güney misafirperverliğinin kendine özgü bir ruhu sunar. Ormanlık yollarımızda koşuya çıkın veya romantik bir yürüyüşe çıkın, ısıtmalı kapalı havuzumuza dalın, Two01 Restaurantımızda serinletici bir yemeğin ve Two01 Bar"da akşam içeceklerinin tadını çıkarın, seçenek sıkıntısı yok.

İptal politikası

Tüm Grup ve Toplantı İptal Politikaları, imzalanan sözleşmede belirtilen şartlara tabidir.. Bireysel konuk odalarının 1 gecelik oda ve vergi ücretinden kaçınmak için varıştan 48 saat önce 18:00 'e kadar iptal edilmesi gerekmektedir. Tüm bireysel rezervasyonlar kredi kartı veya peşin teminat ile garanti edilmelidir.

Ek Bilgiler

İster iş ister tatil amaçlı olsun, Crowne Plaza Atlanta SW - Peachtree City'deki herhangi bir konaklama, misafirlerimiz için çok çeşitli etkinliklere erişim sağlar. Bu ana planlı toplulukta 100 millik parkurlarda koşmanın tadını çıkarabilir veya yerel alışverişten yararlanabilirsiniz. Peachtree City ayrıca Peachtree City Tenis Merkezi'ne ve Frederick J. Brown Amfitiyatrosuna ev sahipliği yapmaktadır. Yakındaki Atlanta, Fox Tiyatrosu, Yüksek Sanat Müzesi, Georgia Akvaryumu, profesyonel spor etkinlikleri ve bir günlük alışveriş için ek seçenekler gibi birinci sınıf cazibe merkezleri sunmaktadır. İlham verici eğlence ve rahatlama seçenekleri sınırsızdır.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?