EVEN Hotel New York - Midtown East

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
219 Doğu 44. Cadde New York, NY 10017

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Puanlar

AAA
4

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Şehir)
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Özel)
  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği

Ticari hizmetler

  • İş merkezi
  • Video konferans

AV olanakları

  • Hızlı İnternet Bağlantısı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Havaalanına olan mesafe

  • 9 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park$55,00 / gün

EVEN Hotel New York - Midtown East Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı500 fitkare
Toplantı odaları1
En büyük oda500 fitkare
İkinci en büyük oda454 fitkare
Alan (Özel)500 fitkare
Alan (Dış)750 fitkare
Sergi Alanı500 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası230
Tek (1 yatak)165
Çift kişilik (2 yatak)65
Vergi oranı14,75%

Yerel İlgi Merkezleri

Empire State Binası

Tarihi sembol
1 mil uzakta
Big Apple'a yapılacak bir gezi, Empire State Binası'nı ziyaret etmeden tamamlanmış sayılmaz. Uzun zamandır New York"ta yapılacak en iyi şeylerden biri olarak kabul edildi, bir bütün olarak Amerika Birleşik Devletleri değilse, Empire State Binası mimari bir harikadır. Çarpıcı Art Deco lobisinden 86. kattaki gözlem güvertesine, görülecek çok şey var. Bu muhteşem binanın nasıl ortaya çıktığını görmek için 2. ve 80. kat galerilerine uğradığınızdan emin olun..
20 W 34TH ST
New York, NY 10001

Beşinci Cadde

Alışveriş
10 minutes uzakta
Perakende terapisine hazır mısınız? Tüm gün sizi meşgul edecek kadar mağaza keşfedeceğiniz Beşinci Cadde'ye gidin. Burberry gibi klasik moda markalarını, Marimekko gibi ev eşyaları markalarını ve Sweaty Betty, lululemon ve The North Face gibi spor giyim zımbalarını satın alın. Empire State Binası, Rockefeller Center ve Fifth Avenue yakınlarındaki Guggenheim Müzesi'ni de bulacaksınız.
New York, NY 10019

Central Park

Park
1 mil uzakta
Central Park, şehrin ortasında bir yeşil alan vahasıdır. Kuzey Ormanı"nın tarihini keşfedin. Shakespeare Bahçesi'nde eski İngiltere'den bitki ve ağaçların tadını çıkarın. Kışın muhteşem silüetinin fonunda buz pateni yaşayın. Mall & Literary Walk'ta karaağaç ağaçlarının gölgesinin altında dolaşın. Gençleştirici bir yoga seansı ile yeni sezona başlamak için ilkbaharda ziyaretinizi planlayın. New York'un dev arka bahçesinde vakit geçirdikten sonra kendinizi rahat ve tazelenmiş hissedeceksiniz.

Grand Merkez İstasyonu

Tarihi sembol
9 minutes uzakta
89 E 42 St
New York, NY, US 10017

Birleşmiş Milletler Genel Müdürlüğü

Tarihi sembol
7 minutes uzakta
Birleşmiş Milletler'in 193 üye ülkesinin Birleşmiş Milletler Genel Merkezinde daha iyi bir dünya için nasıl birlikte çalıştığını öğrenin. Etkileyici kampüste rehberli bir tura katılın. Güvenlik Konseyi Odası ve Genel Kurul Salonu da dahil olmak üzere önemli toplantıların yapıldığı odalara tanık olun. Birleşmiş Milletler'de iş yapmak için şehirdeyseniz, NYC'deki otelimiz sizi kampüse sadece 0,5 km uzaklıkta tutar.
Birleşmiş Milletler Genel Müdürlüğü
New York, NY, US 10017

Park Caddesi

Tarihi sembol
9 minutes uzakta
Park Avenue, Manhattan ilçesinde kuzey ve güneye giden trafiği taşıyan geniş bir New York City bulvarıdır., ve aynı zamanda Bronx"ta geniş bir tek yönlü çift. Manhattan"daki yolun uzunluğunun çoğu için, batıda Madison Bulvarı"na ve doğuda Lexington Bulvarı"na paralel uzanır. Park Avenue'nun tüm uzunluğu eskiden Dördüncü Cadde olarak adlandırılıyordu; başlık hala Bowery ve 14. Cadde arasındaki bölüm için geçerlidir. Bu arada, 14. ve 17. Cadde arasındaki bölüme Union Square East denir ve 17. ve 32. Sokaklar arasında Park Avenue South adı kullanılır. Bronx'ta Park Avenue, Major Deegan Expressway ve Fordham Road arasında çeşitli segmentlerde çalışır. Park Avenue aslen Dördüncü Cadde olarak biliniyordu ve 1830'lardan başlayarak New York ve Harlem Demiryolunun raylarını taşıyordu. Demiryolu başlangıçta 1850'lerin başında 34. ve 40. Cadde arasında ızgaralar ve çimlerle kaplı Murray Tepesi'nden açık bir kesikten geçiyordu. Bu “parkın” bir bölümü daha sonra 1860'ta Park Avenue olarak yeniden adlandırıldı ve daha sonra 42. Cadde'ye giden bölgeye uygulandı. 1870'lerde Grand Central Depot açıldığında, 56. ve 93. Caddeler arasındaki demiryolu rayları gözden kaçırıldı ve 1888'de Park Avenue, Grand Central'ın kuzeyine doğru genişletildi.
New York, NY 10075

Bir Vanderbilt Gözlem Güvertesi

Rekreasyon
2 blocks uzakta
Bir gözlem güvertesinden çok daha fazlası olan One Vanderbilt'teki Zirve'de gökyüzünü daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin. SUMMIT One Vanderbilt Levitation çıkıntıları gibi heyecan yok, hareketli NYC üzerinde 1.100 fit (yaklaşık Empire State Binası'nın yüksekliği) asılı. Gökyüzü yüksekliğindeki açık teras, her yöne 80 mil uzanan panoramik manzaralar sunmaktadır. Ve dış, cam tabanlı asansör cesaretiniz varsa sizi daha da yükseğe çıkarır.
1 Vanderbilt Bulvarı
New York, NY, US 10017

Chrysler Binası

Tarihi sembol
5 minutes uzakta
Chrysler Merkezi, Chrysler Binası ve Chrysler East"ten oluşan iki binalı bir kompleks, Midtown Manhattan"ın doğu tarafında Lexington ve Third Avenues arasındaki 42. Cadde"de yer almaktadır.. Chrysler Trylons, iki binalı bir perakende pavyonu, 42. Cadde"de de yer almaktadır, ve The Capital Grille içerir. Başlangıçta 1930 yılında inşa edilen Chrysler Binası, 1998 yılında 2000 yılının ortalarına kadar tamamlanan satın alma ve yenileme işlemine tabi tutuldu ve binanın toplam kiralanabilir alanını 2.062.772 fit kareye çıkarmıştır.
405 Lexington Caddesi
New York, NY, US 10174

Daha fazla

Bryant Park yakınlarındaki otelimizde bedeninizi ve ruhunuzu yenileyin. EVEN Hotel New York - Midtown East ekibimiz, hareketli şehir merkezindeki NYC"deki konaklamanızı unutulmaz kılmak için burada. Sadece şehrin en iyi turistik yerlerine yürüme mesafesinde değil, aynı zamanda sağlık rutininizi sürdürmenize yardımcı olmaya da odaklandık. WOODWAY koşu bandı, Peloton bisikletleri ve su kürekleri ile donatılmış atletik stüdyomuzda egzersiz rutininizi sürdürün. EVEN Kitchen & Bar'da avokado tostu veya Green Goddess Breakfast ambalajı ile egzersiz sonrası isteklerinizi giderin. Akşamınızı odanızın konforunda bir yoga seansı ile bitirin. Midtown East New York"taki otelimizde, sağlığınız önemlidir. New York"ta etkinlik alanı mı arıyorsunuz? On kişiye sığacak yönetim kurulu odamızda samimi bir etkinlik veya küçük bir toplantı düzenleyin. Ayrıca renkli bir duvar resmi ve açık hava oyunları ile açık hava terasında küçük bir grupla bir araya gelebilirsiniz. Artı, gruplar için kolaylık ücretlerinden feragat edilir.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Ara sezon
Düşük sezon
Jan 1 – Feb 28

İptal politikası

İptal, programın bölümlerinin ortadan kaldırılması veya bireysel oda iptalleri değil, toplantının tamamen silinmesi anlamına gelir.. Etkinlik/programın tamamının iptal edilmesi durumunda; iptal politikası, bu sözleşmede belirtilen yıpratma ödeneklerini geçersiz kılar. Taraflar, iptal durumunda gerçek zararlarımızın belirlenmesinin zor olacağını kabul eder ve anlarlar. Bu nedenle taraflar, iptal durumunda Şirket tarafından Otele tasfiye edilmiş tazminat olarak ödenecek aşağıdaki tutarları kabul ederler. Şirket, etkinlikten önce herhangi bir zamanda aşağıdaki ölçeğe göre bir tutarın ödenmesi üzerine Otele yazılı bildirimde bulunarak bu sözleşmeyi sebepsiz olarak iptal edebilir: Grup varışından 31 ila 60 gün önce: %85'i iade edilmez. Grup varışından 0 ila 30 gün önce: Sözleşmeli gelir ve vergilerin %100'ü, iade edilmez. İptal seçeneği, taraflar tarafından bir temerrüt değil, sözleşmeye dayalı bir seçeneğin kullanılmasını teşkil edecek şekilde kabul edilir. Bu hüküm kapsamında bu sözleşmenin iptali sonucu ödenmesi sonucu ödenmesi gereken ödeme, sözleşmenin iptal edildiği sırada yazılı bildirimle Şirket tarafından Otele yapılacaktır..

Tesis Kısıtlamaları

Doluluk oranı 3,50 $/gecedir. Gruplar için kolaylık ücretlerinden feragat edilir.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?