Holiday Inn French Quarter - Chateau LeMoyne

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
301 Dauphine Caddesi New Orleans, LA 70112

İhtiyaç tarihleri

  • 09.09.202424.09.2024

Puanlar

AAA
3

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Özel)
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz

Mekan erişilebilirliği

  • Taksi

Havaalanına olan mesafe

  • 15 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Vale$46,00 / gün

Holiday Inn French Quarter - Chateau LeMoyne Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı2.064 fitkare
Toplantı odaları3
En büyük oda1.854 fitkare
Alan (Özel)Uygun
Alan (Dış)Uygun
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası171
Tek (1 yatak)70
Çift kişilik (2 yatak)101
Süit11
Vergi oranı16,2%

Yerel İlgi Merkezleri

Ogden Müze

Müze
1 mil uzakta
Ogden Güney Sanatı Müzesi, Güney Amerika sanatını sunmaya ve keşfetmeye odaklanan New Orleans sanat müzesidir.. Sergiler, halka açık etkinlikler, eğitim programları ve çevrimiçi programlama yoluyla Ogden Müzesi, bölgenin görsel sanat ve kültürünün bilgisini, anlayışını ve takdirini genişletmeyi amaçlamaktadır.
925 Kamp St.
New Orleans, LA 70130

Ulusal II. Dünya Savaşı Müzesi

Müze
1 mil uzakta
Ünlü tarihçi, yazar ve eğitimci Dr. Stephen Ambrose, 1991'de New Orleans'ta Ulusal II. Dünya Savaşı Müzesi Vakfı'nı kurdu. 6 Haziran 2000'de açılan Müze, Amerika Birleşik Devletleri'nde II. Dünya Savaşı'nın tüm amfibi istilalarını veya “D-Günlerini” ele alan ve bu küresel çatışmaya katılan bir milyondan fazla Amerikalıyı onurlandıran tek müzedir.
945 Dergi Sokağı
New Orleans, LA, US 70130

New Orleans Arrt Müzesi

Müze
3 mil uzakta
NOMA, koleksiyonlarını ve ünlü heykel bahçesini korumaya, yorumlamaya ve zenginleştirmeye; öğrenme ve yorumlama için yenilikçi deneyimler sunmaya; ve çeşitli toplulukları ve kültürleri birleştirmeye, ilham vermeye ve dahil etmeye kararlıdır.
1 Collins Diboll Çemberi
New Orleans, LA, US 70124

Jackson Meydanı

Tarihi sembol
1 mil uzakta
Başlangıçta 18. yüzyılda 'Place d'Armes' olarak bilinen ve daha sonra New Orleans Savaşı kahramanı Andrew Jackson'ın onuruna yeniden adlandırılan tarihi Jackson Meydanı, New Orleans'taki Fransız Mahallesi'nin kalbinde öne çıkan bir cazibe merkezidir. Mississippi Nehri'ne bakan bu ünlü simge yapı, zemin katta perakende mağazaları, müzeler, galeriler ve restoranlar içeren St. Louis Katedrali, Presbytere ve Cabildo (Louisiana Eyalet Müzeleri), Alt ve Yukarı Pontalba Apartmanları (ABD'deki en eski apartmanlar) gibi tarihi binalarla çevrilidir ve bugün bile ikinci katta prestijli daireler olarak kullanılmaktadır. Yarım yüzyıldan fazla bir süredir, Jackson Meydanı'nda sanatçıların resim yaptığı ve çalışmalarını demir çitin dışında sergilediği bir açık hava sanatçısı kolonisi var. Jackson Meydanı, dünyanın her yerinden gelen ziyaretçiler ve yerliler için de favori bir sitedir. Sanatçılar, restoranlar, müzeler, tüccarlar ve meydanın kendisi Fransız Mahallesi'nin en popüler yerlerinden biridir.
Jackson Meydanı
New Orleans, LA

Nehir Tekne Şehri New Orleans

Rekreasyon
1 mil uzakta
400 Toulouse Caddesi
New Orleans, LA, US 70130

Audubon Akvaryumu

Müze
1 mil uzakta
Fransız Mahallesi Audubon Akvaryumu'nun bitişiğindeki Mississippi Nehri üzerinde yer alan Amerika'nın su altı dünyasına sizi sürükler. Bir Karayip resifinin renkleri geçiş tünelimizde canlanıyor, penguenlerimiz ve Güney deniz su samurlarımız sizi maskaralıklarıyla büyülüyor. Bir ışınına dokunun, bir muhabbet kuşunu besleyin ve 400.000 galonluk Meksika Körfezi Sergisindeki devasa köpekbalıklarımıza, tarponlarımıza ve vatozlarımıza hayran kalın. Akvaryum boyunca deniz kaplumbağalarını izleyin - Louisiana Deniz Memelisi ve Deniz Kaplumbağası Kurtarma Programının koordinatörü olarak, birçoğunu vahşi doğaya salıverilmeye hazırlıyoruz.
1 Kanal Caddesi
New Orleans, LA, US 70118

Canal Place'de Mağazalar

Alışveriş
5 blocks uzakta
Canal Place"deki Mağazalar - New Orleans"ın en sofistike alışveriş merkezi. Fransız Mahallesi'nde, otelimizden sadece birkaç blok ötede yer almaktadır.
333 Canal Caddesi
New Orleans, LA, US 70130

Harrah'ın Kumarhanesi

Rekreasyon
1 mil uzakta
Harrah's New Orleans, New Orleans, Louisiana'da, Mississippi Nehri'ne bir blok ötede Canal Street'in eteklerine yakın bir kumarhanedir. Yaklaşık 2.100 slot makinesi, 90'dan fazla masa oyunu ve bir poker odası ile 115.000 metrekarelik (10.700 m2) bir kumarhanedir. Açık büfe tarzından kaliteli yemeklere kadar çeşitli yemek yiyebileceğiniz yerler vardır.
8 Kanal Caddesi
New Orleans, LA, US 70130

Daha fazla

Holiday Inn Chateau Lemoyne-French Quarter'ın konukları mükemmel bir Fransız Mahallesi konumunda iyi donanımlı ve şık odaların keyfini çıkarabilir. Katılımcılarınızın sağlık ve güvenliğini sağlamak için otelin kamusal alanlarında, konuk odalarında ve etkinlik alanlarında IHG Temizlik Yolunu deneyimleyin. Otel, Fransız Mahallesi kültürüne, müziğe, yemeklere ve Big Easy eğlencesine yürüme mesafesindedir. Merkezi İş Bölgesi'nin bitişiğindeyiz ve Ernest N. Morial Kongre Merkezi ve Mercedes Benz Superdome'a 1,6 km uzaklıkta bulunuyoruz, bu da iş seyahatinde olanlar ve kongre katılımcılarının Fransız Mahallesi deneyimine de sahip olmalarını kolaylaştırıyor. Tarihi Jackson Meydanı, Fransız Pazarı, müzeler ve Mississippi Nehri üzerindeki vapurlar gibi cazibe merkezlerine yürüyün. Ayrıca dünyaca ünlü restoranlara ve eğlencelere sadece birkaç adım uzaktasınız..

İptal politikası

Bireysel oda rezervasyonlarının varıştan 2 gün önce 18:00 'e kadar veya 1. gece oda iptal edilmesi gerekmektedir ve vergi garantili kredi kartından tahsil edilecektir.

Tesis Kısıtlamaları

Holiday Inn Chateau LeMoyne - French Quarter, güzel tasarlanmış ve zarif, büyük boy konuk odasına sahiptir. Tam New Orleans deneyiminin tadını çıkarmak isterseniz, Fransız Mahallesi silüetine bakan bir balkon odası ayırtın.

Ek Bilgiler

- Tüm konuk odalarında ve ortak alanlarda ücretsiz yüksek hızlı internet. -Tüm konuk odalarında Keurig Kahve Makinesi, Mini Buzdolabı, Kasa, Ütü Masası ve Saç Kurutma Makinesi Grup Planlayıcısı için IHG İş Ödülleri - Pitoresk Havuz Avlusunda bulunan ısıtmalı açık havuz. - Saat 16:00 'da giriş, saat 11:00 'de çıkış. -Vale Otoparkı özeldir ve tesiste yer almaktadır. Arabalar: 38.95$, SUV'ler ve Kamyonlar: 44.95 $+günlük vergi. -2.064 metrekarelik kapalı etkinlik alanı, kuruluşunuzun toplantısı için mükemmel. -Özel Bahçe Avlumuz, ister iş ister eğlence amaçlı olsun, sosyal toplantılar için idealdir. -Tesis bünyesindeki restoran ve barımız Cafe Bienville, 06:30 - 10:30 saatleri arasında kahvaltı için açıktır. İçeride veya Havuz Avlusu verandasında oturma yeri mevcuttur. Akşama yemeği 17.00-21.00 saatleri arasında, Bar her gün 12:00 - 22:00 saatleri arasında açıktır!

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?