Crowne Plaza Today New Delhi Okhla

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Arsa No.1 Toplum Merkezi Okhla Aşaması - 1 Yeni Delhi 110020

Puanlar

Northstar
4

Ödüller

“En İyi Lüks Otel 2010 - Hindistan” 6. Hospitality Hindistan"da & Dünya Uluslararası Ödüllerini Keşfedin Golden Star Ödülleri'nden 'Yılın Oteli Premium Business' Todays Traveller Awards tarafından 'En İyi Yeni İş Oteli - Hindistan 2011'. “En İyi İş Oteli 2011 - Hindistan” 7. Hospitality Hindistan"da & Dünya Uluslararası Ödüllerini Keşfedin Trip Advisor tarafından 'Mükemmellik Sertifikası' Business Destinations Travel Awards 2013 tarafından 'En İyi İş Oteli — Hindistan' Barun Jolly, Genel Müdür - Safari Hindistan Ulusal Turizm Ödülleri'nden 'Otelcilik Endüstrisinin En İyi Uzmanı' Mail Today ile En İyi Ödüllerin En İyisi Ödüllerinde “Delhi NCR"deki En İyi Füzyon Restoranı”. Copper Bar, Crowne Plaza Today New Delhi Okhla, dünyanın dört bir yanından gelen harika viskilerin olağanüstü sunumu, tanıtımı ve bilgisi için 'Dünyanın Viski Barları - Gümüş 2012' ödülüne layık görüldü Kingfisher and Explocity Ödülleri"nden “Chaobella"da Delhi NCR"deki En İyi Kavrulmuş Çıtır Ördek” “En İyi Özel Mutfak Restoranı 2011, Delhi NCR - ChaoBella 'Times research Media Mail Today tarafından 'En İyi Yeni Konsept Restoran 2011— ChaoBella' Golden Star Ödülleri"nden “Yılın En Çok beğenilen Şefi Ödülü - Şef Sam Wong”

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Özel)
  • Kiralık araba hizmeti
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon

Mekan erişilebilirliği

  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar

Havaalanına olan mesafe

  • 12.43 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park
  • Vale
  • Otobüs park

Crowne Plaza Today New Delhi Okhla Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı8.500 fitkare
Toplantı odaları11
En büyük oda6.200 fitkare
İkinci en büyük oda2.702 fitkare
Alan (Özel)7.362 fitkare
Sergi Alanı14.000 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası208
Çift kişilik (2 yatak)208
Süit17
Çift kişilik (2 yatak) ücreti₹8.000,00 – ₹10.500,00
Vergi oranı18%

Yerel İlgi Merkezleri

Metro (Govindpuri Metro İstasyonu)

Rekreasyon
2 km uzakta
Kısa Sürede Uzun Mesafeler. Cevabınız Metro.
Okhla
Yeni Delhi, IN

Hindistan Fuarı Mart Ltd (IEML)

Kongre merkezi
20 km uzakta
Hindistan Fuarı Mart Ltd (IEML) Hint El Sanatları ihraç büyük potansiyelini geliştirmek için kurulmuştur. IEML, Hindistan'ın yuvarlak 'O' Saat Uluslararası Pazarlamasının kavramsallaştırıldığı yazlık sektörü için en son teknoloji projesidir. Bu son teknoloji ürünü, dünya standartlarında tesisler ve güvenlik standartlarıyla birleştirilen nadir bir teknoloji kombinasyonuna sahip çok işlevli mekan, uluslararası işletmeler arası sergilere ev sahipliği yapmak için uygundur., konferanslar, kongreler, ürün lansmanları, tanıtım etkinlikleri ve çoğunlukla denizaşırı alıcılar ve iş yapmak için yazlık tabanlı üretici ihracatçıları için merkezi bir temas noktası görevi görür.
Büyük Noida
Uttar Pradeş, IN

Seç Şehir Yürüyüşü, Saket

Alışveriş
7 km uzakta
Delhi"de, Hepsi Bir Arada konsepte inanıyoruz. Filmler olsun, Alışveriş yapmak, Publar, Bit Pazarı, Pattisseries, Restoranlar, Müzik Konserleri. Otelden arabayla sadece birkaç dakika içinde hepsini bulun. Otel Konsiyerjimiz size daha fazlasını anlatmaktan mutluluk duyacaktır.!
Saket
Yeni Delhi, IN

Hindistan Ticareti Teşvik Organizasyonu (ITPO) - Pragati Maidan

Kongre merkezi
12 km uzakta
Hindistan Ticareti Teşvik Örgütü (ITPO) Hindistan Hükümeti"nin ülkenin dış ticaretini teşvik eden düğüm ajansıdır. ITPO, yaklaşık otuz yıllık varlığı boyunca, Hindistan Ticaret Fuarı Otoritesi ve Ticaret Geliştirme Kurumu şeklinde, ticareti katalizlemede proaktif bir rol oynamıştır, yatırım ve teknoloji transfer süreçleri. Tanıtım araçları arasında Hindistan ve yurtdışında fuar ve sergilerin düzenlenmesi, Alıcı-Satıcı Buluşmaları, İletişim Tanıtım Programları, Ürün Tanıtım Programları, Yurtdışı Mağazalar aracılığıyla Promosyon, Pazar Araştırmaları ve Bilgi Yayma yer almaktadır.
Pragati Maidan
Yeni Delhi, IN

Indira Gandhi Uluslararası Havaalanı

Havaalanı
20 km uzakta
Indira Gandhi Uluslararası Havaalanı, New Udaan Bhawan bulunur, Gp. Terminal-3, Yeni Delhi.
Yeni Udaan Bhawan
Opp. Terminal-3
Yeni Delhi, IN 110 037

Lotus Tapınağı

Tarihi sembol
3 km uzakta
Aralık 1986'da halka açık ibadet ve ziyaretlere açılışından bu yana, Hindistan, Yeni Delhi'deki Bahá'í İbadet Evi portallarına 70 milyondan fazla ziyaretçi çekerek onu dünyanın en çok ziyaret edilen yapılarından biri haline getirdi. Ortalama olarak, her gün Bahá'í İbadet Evi'ni 8.000 ila 10.000 kişi ziyaret ediyor. Bu ziyaretçiler, evrensel tasarımını bir lotus şeklinde takdir etmiş ve Bahái İnancının Öğretileri, özellikle Tanrı'nın Birliğinin ilkeleri, Dinlerin Birliği ve İnsanlığın Birliği. Hint yarımadasının bu Bahá'í İbadet Evi, dünya çapında altı diğer Bahá'í İbadet Evi'ne katıldı: Apia, Batı Samoa; Sidney, Avustralya; Kampala, Uganda; Panama şehri, Panama; Frankfurt, Almanya; Wilmette, Amerika Birleşik Devletleri. Bu İbadet Evlerinin her biri, bazı temel tasarım kavramlarını paylaşırken, çeşitlilikte birlik ilkesini somutlaştıran kendine özgü kültürel kimliğine sahiptir.
Nehru Yeri
Yeni Delhi, IN

NSIC Fuar Merkezi

Kongre merkezi
2 km uzakta
NSİC SERGİ ALANLARI, YENİ DELHİ (HİNDİSTAN) — SERGİLER/TİCARET FUARLARI DÜZENLEMEK İÇİN MÜKEMMEL BİR MEKAN NSIC Sanat Sergisi kompleksi cum Display kendi devlet inşa etti Şirket ofisine bitişik merkez ve yakın geçmişte başarılı bir şekilde çeşitli sergiler düzenledi. Sergi Alanı stratejik bir konuma sahiptir ve Uluslararası Havaalanı"ndan çok iyi bağlantıya sahip lüks Güney Delhi bölgesinde yemyeşil bir çevreye sahiptir., Yeni Delhi Demiryolları İstasyonları ve Connaught Place ve Nehru Place gibi ticari yer.
NSİC SERGİ ALANLARI
Okhla
Yeni Delhi, IN 110020

Kutab Minar

Tarihi sembol
12 km uzakta
Kutub Minar Delhi"nin gururu. Uzun minare 1192 yılında Kutab-ud-din Aibak tarafından inşa edilmiş ve daha sonra halefi Iltutmish tarafından tamamlanmıştır. Yükselen konik kule, Hint-İslam Afgan mimarisinin enfes bir örneğidir.. Kutub Minar bir Dünya Mirası Alanıdır ve zamanın yıkımından etkileyici bir şekilde kurtulmuştur.. Delhi Minarı yemyeşil bir bahçe ile çevrilidir., ziyaretçiler için ideal ve rahat bir yer olan. Qutab Minar turistlerin gözde destinasyonudur. Her yıl yaklaşık 3.9 milyon ziyaretçi çeken Hindistan'ın en çok ziyaret edilen anıtıdır.
Ladha Sarai
Mehrauli
Yeni Delhi, IN 110030

Daha fazla

Crowne Plaza Yeni Delhi Okhla Güney Delhi"nin kalbinde, Okhla"nın önemli ticari merkezlerine yakın mesafede yer almaktadır., Nehru Yeri, Jasola, Mohan Kooperatifi, Yeni Arkadaşlar Kolonisi, Faridabad ve önemli iş bölgeleri Noida ve Greater Noida"ya kolay erişim sunar. İster bir toplantı ister sosyal etkinlik planlıyor olun, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için çeşitli menü seçenekleri sunuyoruz Otel, yeşil sırt ve Tughlaqabad Kalesi'ne bakan 208 konuk odası ile başarı için seyahat eden konukların ısmarlama ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Odalar Güney Delhi'nin en büyüğüdür ve her iki dünyanın en iyisini, konfor ve teknolojiyi sunar. Kazanan fikirleri bir avuç meslektaşınızla paylaşın veya 400 kişiye kadar bir konferans düzenleyin.

İptal politikası

FITS için 24 Saat önceden Gruplar için 21 Gün öncesinden

Tesis Kısıtlamaları

-Biz henüz otel tesisinde hediyelik eşya dükkanları yok, Ancak, bizim konsiyerj aynı için otel yakınındaki yerlere ulaşım yanı sıra öneriler düzenlemek için mutluluk olacaktır. - En Büyük Ziyafetimiz (Balo Salonu) bir seferde maksimum 500 Misafir ağırlayabilir.

Ek Bilgiler

Tüm toplantı odalarımız en son görsel-işitsel teknoloji (tavana monte yüksek çözünürlüklü LCD projektörler, açılır ekranlar, yerleşik kaliteli ses sistemi, ruh hali aydınlatması, elektronik tabela panoları) ile donatılmıştır, ses geçirmezdir ve çay veya öğle yemeği molaları için ayrı ön işlev alanlarına sahiptir. - Safir ve Topaz'ın doğal gün ışığı var - Emerald, Opal ve Pearl ana sundurma alanından doğrudan erişime sahiptir

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?