Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
830 Phillips Lane Louisville'de, KY 40209-1387

Puanlar

Northstar
3
AAA
3

Ödüller

Crowne Plaza Marka Kalitesi Mükemmellik Ödülü

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Yarı özel)
  • Alan (Özel)
  • Hayvan dostu
  • Mekanda hediyelik eşya dükkanı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)
  • Ücretsiz havaalanı servisi

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne

Havaalanına olan mesafe

  • 0.5 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park

Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı49.000 fitkare
Toplantı odaları22
En büyük oda14.403 fitkare
İkinci en büyük oda12.924 fitkare
Alan (Özel)38.000 fitkare
Alan (Yarı özel)12.000 fitkare
Alan (Dış)6.000 fitkare
Sergi Alanı5.000 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası588
Tek (1 yatak)89
Çift kişilik (2 yatak)435
Süit64
Tek Kişi (1 yatak) Ücreti$89,00 – $159,00
Çift kişilik (2 yatak) ücreti$89,00 – $159,00
Vergi oranı6,57%
Doluluk oranı9,5%

Yerel İlgi Merkezleri

Kategori: Kentucky Krallığı

Park
2 minutes uzakta
Crowne Plaza Louisville"in karşısında yer almaktadır.. 63 dönümlük parkta eğlence gezileri koleksiyonu ve Hurricane Bay adlı bir su parkı bulunmaktadır. Park 24 Mayıs 2014'te halka yeniden açıldı. MSN Travel, Kentucky Kingdom"ı Amerika"nın en iyi on eğlence parkından biri olarak adlandırdı 2015
937 Phillips Kr
Louisville, KY 40209

Kentucky Fuar Merkezi

Kongre merkezi
2 minutes uzakta
Crowne Plaza Louisville"in hemen karşısında yer almaktadır.. Kentucky Sergi Merkezi en iyilerden biridir 10 Amerika Birleşik Devletleri"nde türünün en büyük kamu tesisleri, Kentucky Fuar Merkezi, çeşitli yeteneklere sahip büyük tesislere sahiptir.
937 Phillips Lane
Louisville'de, KY, US 40209

Hız Sanatı Müzesi

Müze
3 mil uzakta
Modern mimari ile, genişletilmiş programlama, interaktif sergiler ve davetkar açık alanlar, Hız, herkesin kendi bağlantılarını kurması ve sanatı kendi hızlarında deneyimlemesi için sayısız fırsat sunar.
2035 Güney 3. Cadde
Louisville'de, KY, US 40208

Kardinal Stadyumu

Üniversite
1 mil uzakta
Mekan, Louisville Üniversitesi kampüsünün güney ucunda 2800 S.Floyd Caddesi'nde yer almaktadır. Kardinal futbol için bir yuva sağlar... konserlere ev sahipliği yapan son teknoloji tasarım ve hayran dostu bir ortam, futbol maçları ve kongreler. Papa John'un Kardinal Stadyumu ülkenin en iyilerinden biridir.
2800 South Floyd Caddesi
Louisville'de, KY, US 40209

Dördüncü Sokak Canlı!

Gece yaşamı
6 mil uzakta
Dördüncü Sokak Canlı! Louisville'in önde gelen yemeği, Dördüncü Cadde"de bulunan eğlence ve perakende satış noktası, Özgürlük Caddesi ve Muhammed Ali Bulvarı arasında, Louisville tarihi şehir merkezinin kalbinde, KY. Şehir merkezindeki otellere sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde, sahil parkı, Ana cadde, Slugger Field, ve diğer önemli turistik yerler.
420 Batı Özgürlük Caddesi
Louisville'de, KY, US 40202

Louisville Hayvanat Bahçesi

Park
3 mil uzakta
Louisville Zooloji Bahçeleri, kar amacı gütmeyen bir kuruluş ve Kentucky eyalet hayvanat bahçesi, hayvanlara mükemmel bakım sağlayarak “İnsanlar ve Gezegenimiz Arasındaki Bağı Daha İyi” misyonuna adamıştır, ziyaretçiler için harika bir deneyim, ve koruma eğitiminde liderlik. Hayvanat Bahçesi'nin botanik bahçelerini içeren koleksiyonları, Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği (AZA) ve Amerikan Müzeler Birliği (APM) tarafından akredite edilmiştir. Louisville Hayvanat Bahçesi aynı zamanda Louisville Metro Hükümeti"nin bir ajansıdır..
1100 Trevilian Yolu
Louisville'de, KY, US 40213-1559

Kentucky Derby Müzesi

Müze
2 mil uzakta
Kentucky Derby Müzesi, tarihi Churchill Downs"un ön basamaklarında yer alan, topluluğumuzun çok görünür bir parçası. Her yıl 200.000'den fazla misafiri kapılardan nezaketle ağırlamak ve onlara Louisville, Kentucky'nin dünya çapında tanındığı etkinliğe ilk elden bakmak. Müze, gelenek hakkında kalıcı bir izlenim bırakmayı amaçlamaktadır., birçok ziyaretçimize misafirperverlik ve gurur.
704 Merkez Caddesi
Louisville'de, KY, US 402028

Churchill Downs

Tarihi sembol
2 mil uzakta
Churchill Downs, Güney Louisville"deki Central Avenue"de yer almaktadır, Kentucky, her yıl Kentucky Derby"ye ev sahipliği yapmasıyla ünlü safkan bir yarış pistidir. Resmi olarak 1875'te açıldı ve aynı yıl ilk Kentucky Derbisi ve ilk Kentucky Oaks'ını düzenledi. Churchill Downs ayrıca en son 2010 yılında yedi kez ünlü Breeders' Cup'a ev sahipliği yaptı.
700 Merkez Ave
Louisville'de, KY, US 40208

Daha fazla

Louisville'de yer alan Crowne Plaza Louisville Airport, Kentucky, Kentucky Fuar Merkezi'nin karşısındadır. Otelimiz Louisville Slugger Müzesi"ne yakındır., Churchill Downs, Louisville Hayvanat Bahçesi, Freedom Hall ve Louisville Uluslararası Havaalanı. Crowne Plaza - Louisville"de eski moda Güney misafirperverliğinin benzersiz bir kombinasyonunu sunuyoruz, birinci sınıf tesisler, geniş yaşam ve toplantı alanı, ve tüm iş veya tatil istekleriniz için mükemmel bir Louisville konumu. Crowne Plaza Hotel, iş seminer, konferans ve ziyafetlerinize aynı anda ev sahipliği yapabilir. 50.000 metrekarelik toplantı alanı, 20 ara odası ve zarif bir 18,400 metrekarelik balo salonu ile stil ve yetenek ile herhangi bir iş veya sosyal ilişkiyi ağırlayabiliriz.

İptal politikası

İptal Politikası Toplantınız herhangi bir nedenle tarafınızdan iptal edilirse, aşağıda verilen Mücbir Sebep hariç, oda kaybının bir sonucu olarak yaşayacağımız zararları kabul ediyorsunuz, yiyecek ve içecek ve diğer yardımcı gelirler önemli olacaktır, ancak şu anda kolayca tespit edilemez. Buna göre, böyle bir durumda derhal bize yazılı iptal bildiriminde bulunacak ve bu bildirimle birlikte bize, bir ceza, oda iptal ücreti ve yiyecek ve içecek iptal ücreti olarak değil, tasfiye edilmiş tazminat olarak ödeme yapacaksınız (her durumda artı geçerli vergiler). Oda bloğunuzun ilk tarihinden önceki gün sayısı & İptal Yüzdesi 0-30 gün -% 85 31-60 gün -% 70 61-120 gün -% 50 121 bugüne kadar imzalanmış -% 25 Mücbir Sebep Bu Sözleşmenin yerine getirilmesi, Otel tesislerinin sağlanmasını veya kullanılmasını yasa dışı veya imkansız hale getiren herhangi bir duruma tabidir., Tanrı eylemleri dahil, savaş, hükümet düzenlemesi, afet, sivil bozukluklar, ve ulaşım tesislerinin azaltılması. Sözleşme, yukarıdaki nedenlerden herhangi biri nedeniyle bir taraftan diğerine yazılı bildirimde bulunarak feshedilebilir.. Bağlayıcı Sözleşme/uygulanabilirlik Bu Sözleşme, taraflarca kabul edilen tüm şartları içerir. Bu şartlarda yapılacak herhangi bir değişiklik yazılı olarak yapılmalı ve yürürlüğe gidilebilmesi için her iki tarafça imzalanmalıdır.. Sözlü veya yazılı tüm önceki anlaşmalar, bu Sözleşme taraflarca imzalandıktan sonra artık geçerli değildir. Sözleşmenin herhangi bir hükmü yürürlükteki yasalar uyarınca uygulanamazsa, kalan hükümler tam olarak yürürlükte ve yürürlükte kalmaya devam edecektir. İdari Hizmetler __________________ hesabından ücret almak için yetkilendirilmiş kişi/kişilerin isimleri. (kopyalar, klasörler, bağlayıcılar, ad etiketleri, beyaz/renkli kopya kağıdı, sunum klasörleri, dosya klasörleri vb.) Düzenlemeler “DECSN_DATE” ye kadar geçici kabul edilir. Belirtilen tarihe kadar imzalı bir onay sözleşmesi alınmadıysa, Crowne Plaza Louisville Havaalanı bu düzenlemeleri yayınlama hakkını saklı tutar. Bu kabulü imzaladıktan sonra, kişi usulüne uygun olarak yetkilendirildiğini garanti eder ve grup için atanan ajan ve tamamen kabul etme yetkisine sahiptir sözleşmede yer alan hükümler kesin ve bağlayıcı bir anlaşma olarak.

Ek Bilgiler

Kentucky Expo"ya hizmet veren en büyük otel olarak, Louisville bölgesindeki herhangi bir otelden daha fazla toplantı ve kongre alanı sunuyoruz. Bir sonraki kongre/konferansınıza, ziyafetinize, düğününüze veya yeniden bir araya gelmenize zarif bir tarzda ev sahipliği yapalım.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?