InterContinental Grand Stanford Hong Kong

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
70 Mody Yolu Tsim Sha Tsui Doğu Kowloon 00000

Ödüller

2022 Hong Kong'un Önde Gelen İş Oteli 2022 - Dünya Seyahat Ödülleri Luxury City Hotel, Bölge Kazananı - World Luxury Hotel Awards Agoda'nın Müşteri Değerlendirmesi Ödülü — Agoda 2021 Luxury City Hotel — Country Win - Dünya Lüks Otel Ödülleri Hong Kong'un Önde Gelen İş Oteli 2021 - Dünya Seyahat Ödülleri Bakım Şirketi - Hong Kong Sosyal Hizmet Konseyi Gezgin Değerlendirmesi Ödülleri 2021 - Booking.com 2021 Gezginlerin Seçimi - TripAdvisor 2020 Dünyanın Önde Gelen Lüks İş Oteli 2020 - Dünya Seyahat Ödülleri Hong Kong'un Önde Gelen İş Oteli 2020 - Dünya Seyahat Ödülleri Hong Kong'un Önde Gelen Oteli 2020 - Dünya Seyahat Ödülleri 2020 Hong Kong'daki En İyi İş Oteli - Haute Grandeur Global Ödülleri 2020 Müşteri Değerlendirmesi Ödülü — Agoda 2020 Gezginlerin Seçimi - TripAdvisor Bakım Şirketi - Hong Kong Sosyal Hizmet Konseyi 2019 Dünyanın Önde Gelen Lüks İş Oteli 2019 - Dünya Seyahat Ödülleri Hong Kong'un Önde Gelen İş Oteli 2019 - Dünya Seyahat Ödülleri Hong Kong'un Önde Gelen Oteli 2019 - Dünya Seyahat Ödülleri 2019 Mükemmeliyet Sertifikası - TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası “Onur Listesi” — TripAdvisor Bakım Şirketi - Hong Kong Sosyal Hizmet Konseyi GHM Golden Pearl Ödülleri — Yılın İş Oteli 2019 - GHM (Guangdong, Hong Kong, Makao) Otel Genel Müdürleri Derneği

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Kiralık araba hizmeti
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir ısıtıcı

Ulaşım

Victoria Limanı kıyısında ideal bir konuma sahip olan InterContinental Grand Stanford Hong Kong, dünyaca ünlü Star Ferry ve Toplu Taşıma Demiryolu (MTR) ağı gibi tüm önemli ulaşım sistemlerine kolayca ulaşabilirsiniz. East Tsimshatsui İstasyonu'na (P1 çıkışı) ve Hung Hom İstasyonu'na 10 dakika uzaklıkta yer alan otel, Nathan Road'a ücretsiz servis otobüsü ve Tsimshatsui bölgesindeki Canton Yolu boyunca uzanan büyük alışveriş merkezleri sunmaktadır.

Park

  • Ücretsiz park
  • Vale

Havaalanına olan mesafe

  • 23.61 mil, mekana uzaklık

InterContinental Grand Stanford Hong Kong Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı15.365 fitkare
Toplantı odaları13
En büyük oda4.601 fitkare
İkinci en büyük oda3.765 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası572
Tek (1 yatak)319
Çift kişilik (2 yatak)253
Süit37

Yerel İlgi Merkezleri

Tai Asmak Yangın Ejderha Dansı

Rekreasyon
18 minutes uzakta
19. yüzyılda, Tai Hang halkı köylerini etkileyen kötü şansı durdurmak için bir ejderha dansı yapmaya başladı. Bir asırdan fazla bir süre sonra, köyleri Hong Kong'un hızla büyüyen şehri tarafından yutuldu. Ama ejderha dans etmeye devam ediyor. Hatta Çin'in üçüncü ulusal maddi olmayan kültürel miras listesinde dans etti ve bu somut olmayan kültürel mirası koruma çabaları nedeniyle Ulusal ICH Öğelerini Korumak İçin Dikkat Çekici İyi Uygulama Örneklerinden biri olarak seçildi.. Tai Hang artık bir köy olmayabilir, ama yerlileri hala hafife alınmaması gereken kocaman bir ejderha ile bugüne kadar ateşli antik ritüeli yeniden yaratıyor! Sonbahar Ortası Festivali"nden bir gün önce, ejderha dansı katılımcıları Lin Fa Tapınağı"ndaki Hakka lehçesinde bir dizi ritüel sergiliyor, Eşsiz Doğu-Batı tarzı mimari özellikleriyle tanınan bir İlan Anıt. Hatıra performansı daha sonra ateşe doğru ilerler, Tai Hang"in arka sokaklarında üç ay yakıtlı gün boyunca duman ve şenlikli öfke. Tarih: 12—14 Eylül 2019 Zaman: Etrafında 8:15 — 10:30pm, 12—13 Eylül 14 Eylül, 8:15 - 22:00 civarında
Wun Sha Caddesi
Tai Hang, Causeway Bay, HK

Xiqu Merkezi

Rekreasyon
8 minutes uzakta
Rvery Architecture (eski adıyla Bing Thom Architects) ve Ronald Lu & Partners tarafından yaratılan binanın çarpıcı tasarımı, geleneksel Çin fenerlerinden esinlenmiştir ve sanat formunun gelişen doğasını yansıtmak için geleneksel ve çağdaş unsurları harmanlamaktadır. Ana girişten adım atmak, ayrılmış sahne perdelerine benzeyecek şekilde şekillendirilmiş, ziyaretçiler, yükseltilmiş bir podyum ve Çin geleneksel tiyatrosunun zengin ve antik kültürünü sunma alanı ile doğrudan canlı bir atriyuma yönlendirilir..
88 Austin Rd W, Tsim Sha Tsui
Kowloon

Yıldızlar Caddesi

Rekreasyon
2 minutes uzakta
Bölgenin yüz yıllık film yapım tarihine katkıda bulunan profesyonellere bu övgüde Hong Kong"u Doğu"nun Hollywood"u yapan şeyin ne olduğunu keşfedin. Yıldızlar Bulvarı"nda hatıra plakları var, film ünlülerinin el izleri, açıklayıcı kilometre taşları, film hatıraları olan kiosklar, yükselen bir Hong Kong Film Ödülleri heykelciği, ve efsanevi kung-fu aksiyon yıldızının gerçek boyutlu bir heykeli, Bruce Lee. Tsim Sha Tsui gezinti yolunun konumu, ünlü Victoria Limanı"nın ve unutulmaz Hong Kong silüetinin inanılmaz panoramik manzaralarını sunmaktadır.. Victoria Limanı'nın her iki yakasında 40'tan fazla binanın katılımıyla gece multimedya şovu olan muhteşem A Symphony of Lights programını izlemek için de iyi bir yerdir.

Hong Kong Tarih Müzesi

Müze
8 minutes uzakta
Hong Kong Tarih Müzesi, Temmuz 1975'te Şehir Müzesi ve Sanat Galerisi'nin Hong Kong Tarih Müzesi ve Hong Kong Sanat Müzesi'ne ayrıldığı zaman kuruldu. Ancak Müzenin koleksiyonlarından bazıları, 1962 yılında Belediye Binası'nda kurulan Şehir Müzesi ve Sanat Galerisi'ne kadar uzanmaktadır. Müze 1983 yılında Kowloon Park'taki geçici konaklama yerlerine taşındı. 1998'de Chatham Road South, Tsim Sha Tsui'deki bugünkü tesislerine taşındı.
100 Chatham Yolu Güney
Kowloon

Tsim Sha Tsui Gezinti Yolu

Rekreasyon
2 minutes uzakta
Sömürge dönemi Saat Kulesi'nden başlayıp Hung Hom'a kadar uzanan Tsim Sha Tsui Gezinti Yolu boyunca bir yürüyüş Hong Kong Kültür Merkezi ve Hong Kong Uzay Müzesi'ni geçiyor. Ama gezinti yolundaki aşk kuşlarının ve fotoğraf böceklerinin çoğu gibi, bakışlarınız güneye, Victoria Limanı"nın yoğun suları üzerinde yükselen Hong Kong Adası silüeti olan dramatik topografik ve mimari gösteriye çekilecek.
Tsim Sha Tsui
Kowloon

Saat Kulesi

Tarihi sembol
12 minutes uzakta
Tsim Sha Tsui'deki Star Ferry yolcu salonuna yakın eski Saat Kulesi, ilan edilen bir anıt ve Kowloon - Kanton Demiryolu terminalinin bir parçasını oluşturduğu Buhar Çağı'ndan bir dönüm noktasıdır. 1915 yılında inşa edilen, ayırt edici 44 metrelik kırmızı tuğla ve granit kule, bu sömürge zamanlarının zarif bir hatırlatıcısıdır. Bugün, tarihi tren istasyonunun yeri Hong Kong Kültür Merkezi tarafından işgal edilmiştir, kıvrımlı çatısı ve Saat Kulesi"ne alışılmadık bir arka plan oluşturan fütüristik özellikleri.

Hong Kong Bilim Müzesi

Müze
3 minutes uzakta
Hong Kong Bilim Müzesi, robotik ve sanal gerçeklik gibi çeşitli konularda değişen 500'den fazla interaktif sergiye sahiptir. Hong Kong Bilim Müzesi'nin 500 sergisinin yüzde 70'inden fazlası uygulamalı, yani robotik, sanal gerçeklik ve ulaşım da dahil olmak üzere çok çeşitli harika konularla tam anlamıyla oynayabilirsiniz.
2 Bilim Müzesi Yolu
Tsim Sha Tsui Doğu
Kowloon

Işıkların Senfonisi

Rekreasyon
15 minutes uzakta
A Symphony of Lights, her gece yapılan bir multimedya şovudur, daha fazlasını içeren 40 limanın her iki tarafındaki binalar. Gösteri, Guinness Dünya Rekorları tarafından “Dünyanın En Büyük Kalıcı Işık ve Ses Gösterisi” olarak adlandırıldı., renkli ışıklar, lazer ışınları ve projektörler, enerjiyi kutlayan müzik ve anlatımla senkronize edilmiş unutulmaz çok yönlü bir gösteride performans sergiliyor, Hong Kong"un ruhu ve çeşitliliği.
Tsim Sha Tsui Gezinti Yolu
Kowloon

Daha fazla

Alışverişin kalbinde yer almaktadır, Tsimshatsui East"in iş ve eğlence bölgesi, InterContinental Grand Stanford Hong Kong, şehir çevresinde kolay erişim ve Çin"e giriş sağlar. Dünyaca ünlü Star Ferry, Toplu Taşıma Demiryolu (MTR) ve Yüksek Hızlı Tren İstasyonu da dahil olmak üzere tüm önemli ulaşım merkezleri yakındadır. Hong Kong'un en büyük alışveriş merkezi Harbour City, otel tarafından sağlanan ücretsiz servis otobüsü hizmeti sunmaktadır. Muhteşem şehir veya muhteşem Victoria Limanı manzarası sunan 572 lüks bir şekilde döşenmiş konuk odaları ve süitler sunan otel, Hoi King Heen'deki ünlü Kanton mutfağından, Theo Randall'daki Theo Mistral by Theo Randall'daki enfes ama son derece lezzetli İtalyan lezzetlerinden, Café on M ve Tiffany's New York Bar'da çağdaş uluslararası açık büfe ve en büyüklerinden biri olan Tiffany's New York Bar'da dünya standartlarında dört yemek mekanı sunmaktadır. kasabada viski seçimleri. Ayrıca ısıtmalı açık havuz, 24 saat açık fitness merkezi ve son teknoloji toplantı olanakları ve otel hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir seçim haline getiren etkinlik olanakları ile donatılmıştır.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?