Vignette Collection WM Hotel Hong Kong

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
28 Wai Man Yolu Sai Kung, Yeni Bölgeler Hong Kong Hong Kong 00000

Ödüller

ÖDÜLLER 2023 - Uluslararası Emlak Ödülleri 2023 Dünyanın En İyi İç Tasarımı, En İyi Uluslararası Otel İç Mekanı ve En İyi Otel İç Mekan Asya Pasifik (Alexander Wong Architects tarafından — DOTY Asya En Etkili Tasarımcı Ödülü 'AMIDA' sahibi) - WeddingHK Düğün Ödülü 2023 Süper Düğün Ziyafeti (Otel) En İyi Düğün Mekanı - Agoda 2023 Stratejik Otel Ortağı (Hong Kong ve Makao) - 2023 Agoda Altın Çember Ödülü ÖDÜLLER 2022 -WeddingHK Düğün Ödülü 2022 “En Sevdiğim Düğün Ziyafeti” ve “Süper Düğün Ziyafeti (Otel) En İyi Düğün Mekanı -ESDlife Gelin Ödülü 2022 “En İyi Yeni Otel Düğün Ziyafeti” -Agoda 2022 Müşteri Değerlendirme Ödülü -Asya Pasifik Emlak Ödülleri 2022 - 5 Yıldızlı En İyi Otel İç Mekanı (Hong Kong) 2022-23 KSS - Sha Ha'da Kıyı Temizliği - Kurtuluş Ordusu Geri Dönüşüm Programı - İkinci El Saç Kurutma Makinesi Bağışı

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi

Havaalanına olan mesafe

  • 28.77 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park

Vignette Collection WM Hotel Hong Kong Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı25.876 fitkare
Toplantı odaları9
En büyük oda15.005 fitkare
İkinci en büyük oda11.474 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası260
Süit18

Yerel İlgi Merkezleri

Tin Hau Tapınağı

Tarihi sembol
1 km uzakta
Sai Kung'daki Tin Hau Tapınağı, Çin kültüründe balıkçıların ve denizcilerin koruyucusu olarak kabul edilen tanrıça Tin Hau'ya adanmış saygın bir dini sitedir. Bu tarihi tapınak, Sai Kung kasabasının kalbinde yer alır ve önemli kültürel ve manevi öneme sahiptir.. Hem yerlileri hem de saygılarını sunmaya ve güvenlik ve refah için nimetler aramaya gelen ziyaretçileri cezbetmektedir.. Dini öneminin ötesinde, Sai Kung'daki Tin Hau Tapınağı aynı zamanda hareketli bir pazar ve çeşitli yerel mağaza ve lokantalarla çevrilidir ve bu da onu canlı bir aktivite merkezi haline getirir. Tarih, maneviyat veya kültürel keşifle ilgileniyor olun, Sai Kung'daki Tin Hau Tapınağı'na yapılacak bir ziyaret benzersiz ve zenginleştirici bir deneyim sunar.
Po Tung Yolu
Sai Kung, HK

Hong Kong UNESCO Küresel Jeopark

Park
10 km uzakta
Sai Kung UNESCO Küresel Jeopark, Hong Kong, Sai Kung'da bulunan çarpıcı bir doğal hazinedir. Olağanüstü jeolojik önemi nedeniyle UNESCO tarafından tanınan jeopark, çok çeşitli jeolojik oluşumlar, manzaralar ve ekosistemler sunan geniş bir kara ve deniz alanını kapsar. Ziyaretçiler görkemli deniz kayalıklarını, bozulmamış plajları, volkanik kaya sütunlarını, deniz mağaralarını ve milyonlarca yıllık Dünya tarihinin hikayesini anlatan eşsiz kaya oluşumlarını keşfedebilirler. İster doğa tutkunu, ister macera arayıcısı olun, ister sadece kendinizi doğal dünyanın güzelliğine kaptırmak isteyin, Sai Kung UNESCO Küresel Jeopark, unutulmaz ve eğitici bir deneyim vaat eden olağanüstü bir destinasyondur.
Sai Kung, HK

Sharp Adası

Rekreasyon
2 km uzakta
Sharp Adası, çarpıcı doğal güzelliği ve çeşitli deniz ekosistemi ile ünlü büyüleyici bir destinasyondur.. Bu küçük ada, kristal berraklığındaki suları, bozulmamış plajları ve ilgi çekici kaya oluşumlarıyla bilinir. Ziyaretçiler yüzme, şnorkelli yüzme ve adanın canlı mercan resifleri ve çeşitli deniz yaşamlarıyla dolu sualtı dünyasını keşfetmek gibi çeşitli etkinliklerin tadını çıkarabilirler. Adanın öne çıkan özelliklerinden biri, gelgit sırasında ortaya çıkan, Sharp Adası'nı komşu Kiu Tsui ile birleştiren ve plaja gidenlerin her iki adayı da yürüyerek keşfetmeleri için eşsiz bir fırsat sağlayan doğal bir kumçuğu olan tombolo. İster sahilde dinlenmek, ister suda macera olsun, ister doğanın güzelliğine dalmak isteyin, Sharp Adası hem doğa meraklıları hem de plaj severler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir.
Sai Kung, HK

Sai Kung Deniz Ürünleri Sokağı

Rekreasyon
1 km uzakta
Sai Kung Deniz Ürünleri Caddesi, Hong Kong, Sai Kung'da bulunan ünlü bir mutfak merkezidir. Çeşitli taze deniz ürünleri yemekleri sunan çok sayıda deniz ürünleri restoranıyla çevrili hareketli bir caddedir.. Ziyaretçiler buharda pişirilmiş balık, tuz ve karabiber kalamar, yengeç, karides ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli yerel lezzetlerle kendinizi şımartabilirler. Sokak, havayı dolduran cızırtılı deniz ürünlerinin aromasıyla canlı bir atmosfer yayıyor. İster deniz ürünleri aşığı olun, ister sadece yerel yemek sahnesini keşfetmek isteyin, Sai Kung Deniz Ürünleri Caddesi unutulmaz bir yemek deneyimi vaat eden mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir destinasyondur.
Pazar St
Sai Kung, HK

Yim Tin Tsai

Tarihi sembol
3 km uzakta
Yim Tin Tsai, Hong Kong'un Sai Kung bölgesinde yer alan büyüleyici bir adadır. Bu gizli mücevher, zengin kültürel mirası, bozulmamış manzaraları ve sakin atmosferi ile bilinir. Bir zamanlar gelişen bir Hakka köyü olan Yim Tin Tsai, şimdi adanın tarihini ve geleneklerini sergileyen huzurlu bir sığınak. Ada ayrıca yerel Katolik topluluğuna adanmış ve ilgi çekici bir dini ve mimari önem katmanı ekleyen pitoresk bir şapele ev sahipliği yapmaktadır. Doğa meraklıları, masmavi sulara ve çevresindeki adalara bakan nefes kesen manzaralara götüren doğal yürüyüş parkurları ile adanın doğal güzelliğini takdir edeceklerdir. İster tarih, kültür ile ilgileniyor olun, ister sadece sakin bir kaçış arıyor olun, Yim Tin Tsai sizi geçmiş bir döneme taşıyan büyüleyici bir deneyim sunuyor.
Liman Barınağı
Sai Kung, HK

High Island Rezervuarı Doğu Barajı

Park
10 km uzakta
Doğu Barajı olarak da bilinen Sai Kung Yüksek Ada Rezervuarı, Hong Kong, Sai Kung'da bulunan muhteşem bir insan yapımı rezervuardır. Şehrin en büyük rezervuarlarından biridir ve hayati bir tatlı su kaynağı olarak hizmet vermektedir. Rezervuar, engebeli dağlar, yemyeşil ormanlar ve pitoresk adalar dahil olmak üzere nefes kesici doğal manzaralarla çevrilidir. Ziyaretçiler, rezervuarın çevresi boyunca doğal yürüyüşlerin tadını çıkarabilir, çarpıcı manzaraları seyredebilir ve jeolojik harikalara hayran kalabilirler. Sakin atmosferi ve sakin çevresi, Sai Kung Yüksek Adası Rezervuarını doğa severler ve hareketli şehirden uzakta huzurlu bir sığınak arayanlar için mükemmel bir yer haline getirir..
Sai Kung, HK

Daha fazla

WM Hotel - Hong Kong'un arka bahçelerinde cennet. WM Hotel'de her an lüks ve gençleşmenin kutlamasıdır. Sai Kung'un sakin güzelliği içinde yer alan WM Hotel, Vignette Collection, Hong Kong'un hareketli şehir hayatından lüks ve şık bir kaçış sunuyor. Nefes kesen deniz manzaraları ve görkemli sıradağlarla çevrili otelimiz, misafirlerin doğanın yemyeşil bolluğuyla yeniden bağlantı kurmaları için sakin bir vaha sağlar. Tesis bünyesindeki restoran ve barlarımızda muhteşem manzaraların ve gurme yiyecek ve içeceklerin tadını çıkararak sonsuzluk havuzumuzun kenarında nihai dinlenme deneyiminin keyfini çıkarın. Maceracı ruhlar, bu eşsiz cennetin doğal harikalarına dalarak yakındaki yürüyüş parkurlarını, bozulmamış plajları ve yerel deniz ürünleri pazarını keşfediyor. Gelin ve değer vermek için “Harika Anlar” yaptığımız Sai Kung'un güzelliğini bizimle deneyimleyin.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?