ANA Crowne Plaza Hiroshima

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
7-20 Naka-Machi Naka-Ku Hiroşima 730-0037

Puanlar

Northstar
3

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Mekanda hediyelik eşya dükkanı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

AV olanakları

  • Hızlı İnternet Bağlantısı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Taksi
  • Tren

Havaalanına olan mesafe

  • 31.07 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park¥2.000 / gün

ANA Crowne Plaza Hiroshima Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı24.891 fitkare
Toplantı odaları13
En büyük oda10.764 fitkare
İkinci en büyük oda3.552 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası409
Süit1
Vergi oranı10%

Yerel İlgi Merkezleri

Atom Bombası Kubbe

Tarihi sembol
10 minutes uzakta
Atom Bombası Kubbesi, Aralık 1996'da UNESCO'nun Merida'daki 20. Dünya Mirası Komitesi Konvansiyonu'nda nükleer silahların neden olduğu toplam yıkımı ileten bir bina olarak Dünya Mirası alanı olarak listelenmiştir. Şu anda bombalama sırasında meydana gelen yıkım kalan bir dönüm noktası olarak, sloganının sembolüdür “Artık Hiroşimas Yok.” Nesilleri kapsayan nükleer silahların kaldırılması ve dünya çapında kalıcı barışın önemi için bir sembol haline geldi..

İTSUKUSHİMA TAPINAĞI

Tarihi sembol
1 hour uzakta
Itsukushima Tapınağı Japonya'nın Üç Manzaralı Manzarası biridir.Su üzerine inşa edilen L Itsukushima Tapınağı 1996 yılında Dünya Mirası Alanı olarak yazılmıştır. İnsanların uzun zamandır antik ayinleri gerçekleştirdiği bir yer olan Itsukushima Tapınağı dünyaca ünlüdür ve Japonya'nın her yerinden ve dünyanın geri kalanından ziyaretçi çekmektedir.

Hiroşima Kalesi

Tarihi sembol
20 minutes uzakta
Hiroşima şehir merkezinde yer alan, modern binalarla çevrili, Hiroşima kalesidir. Bu kontrast size zamanda geriye gitmiş gibi hissetmenizi sağlar. Hiroşima kalesi Terumoto Mori tarafından 1589 yılında inşa edilmiş ve 1931'de ulusal bir hazine olarak belirlenmiştir, ancak daha sonra atom bombası tarafından imha edilmiştir. 1958 yılında yeniden inşa edildi. Bugün samuray kültürü konulu bir tarih müzesidir.

JMSDF Kure Müzesi

Müze
75 minutes uzakta
Deniz Öz Savunma Kuvvetleri Kure Müzesi, denizaltılar ve mayın tarlası sergileyen tarihi bir müzedir.. Müze, JMSDF"nin tarihini ve Kure şehri ile JMSDF arasındaki tarihsel ilişkiyi, denizaltıların gelişimi ve mevcut durumu ile ilgili materyaller aracılığıyla tanıtıyor., askeri tarih ve mayın tarlalarının operasyonları.

Shukkeien

Tarihi sembol
2 km uzakta
Shukkeien, 1620 yılında bir Japon feodal efendisi tarafından inşa edilmiş tarihi bir bahçedir. Varlığından beri, Edo döneminde büyük yangına katlandı, ve daha sonra atom bombası ama her seferinde yeniden inşa edildi. 2020 yılında 400. yıl dönümüne ulaştı.

Setouchi Shimanami Kaido

Rekreasyon
Setouchi Shimanami Kaido, Hiroşima Eyaletindeki Onomichi Şehri'ni ve Ehime Eyaletindeki Imabari Şehri'ni birbirine bağlayan 60 km'lik bir yoldur ve Seto İç Denizi'nde yüzen adaların manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. “Bisiklet Yolu”, Japonya'da denizaşırı yolculardan bile boğazları geçebilen ilk bisiklet yoludur

Hiroşima Orizuru Kulesi

Alışveriş
11 minutes uzakta
2016 yılında açılan ve Dünya Mirası Atom Bombası Kubbesi'nin doğu tarafında yer alan Hiroşima Orizuru Tower, Hiroşima şehrinin zenginliğini yaşayabileceğiniz bir tesistir. Ayrıca bir kafe ve çeşitli Hiroşima spesiyaliteleri sunan bir dükkan da bulabilirsiniz. Çatıdaki açık hava gözlem güvertesinden, Barış Anıtı Parkı ve Atom Bombası Kubbesi"ne bakabilirsiniz. 12. katta “origami” (kağıt katlama) keyfini çıkarabileceğiniz ve origami temalı dijital içeriklerle oynayabileceğiniz “Orizuru hiroba (hiroba = space)” adlı bir deneyim alanı var.

Daha fazla

ANA Crowne Plaza Hiroshima, Japonya"nın Chugoku-Shikoku bölgesinin ekonomik ve kültürel merkezinde kuruldu, şehrin ünlü misafirperverliğinin kanıtıdır. Modern olanaklar, şık tasarım ve güler yüzlü, kişisel hizmet otelde konaklamanızı bekliyor, biri unutulmaz ve keyifli olacağına söz verdi. ANA Crowne Plaza Hiroshima, Hiroşima Havaalanı'na arabayla 1 saat, JR Hiroşima Tren İstasyonu'na ise arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır. ANA Crowne Plaza Hiroshima, toplantı ve etkinliğinize uygun çeşitli odalara sahiptir.. Otel, 2366m2 toplantı alanına sahip 13 toplantı odasına sahiptir.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?