Rathsallagh House

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Rathsallagh Dunlavin

Puanlar

AAA
5

Ödüller

2009 Yılın Kır Evi - İkinci - (Golf Madalyası Ödülleri) 2008 Yılın Kır Evi (Altın Madalya Ödülleri) 2007 Yılın Kır Evi (Altın Madalya Ödülleri) 2007 Yılın Leinster Restoranı, Food & Wine Dergisi ile birlikte İrlanda için Üstün Kahvaltı Ödülü (Georgina Campbell's Guide - 4. kez) İrlanda Kır Evi Kahvaltı Ödülü (Georgina Campbell'ın Rehberi) 2005'ten 2010'a kadar konuk konaklama için AA Five Diamond Ödülü. Irish Country House Restaurant Ödülleri - Övgüyle Dünyanın En İyi 3 Düğün Mekanı - Confetti Dergisi Mart 2006. Yılın İrlandalı Kır Evi Restoranı Gilbys İkram İkram Mükemmelliği Ödülü (İlçe Evi Kategorisi) En İyi Düğün Mekanı (RENAULT ile ortaklaşa VIP Dergisi) Georgina Campbells 2000 Yılının Kır Evi Rehberleri Bridgestone tarafından önerilen İrlanda'da Kalınacak En İyi 100 Yer Seçilmiş Premier Otel Tabelası RAC Yemek Ödülü İrlanda'nın En İyi 50 Otelinden biri olarak derecelendirildi - Food & Wine Magazine

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Ücretsiz)
  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Dağ)
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Özel)
  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Uzun süreli konaklama
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Golf sahası
  • Spa veya salon
  • Tenis kortları
  • Whirlpool

Mekan erişilebilirliği

  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Piyano
  • Sahne
  • Taşınabilir ısıtıcı

Havaalanına olan mesafe

  • 45.36 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Otobüs park

Rathsallagh House Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı385 fitkare
Toplantı odaları5
En büyük oda678 fitkare
İkinci en büyük oda678 fitkare
Alan (Özel)25.000 fitkare
Alan (Dış)1.219.680 fitkare
Sergi Alanı5.000 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası68

Yerel İlgi Merkezleri

Guinness Deposu

Müze
1 hour uzakta
Gelin ve İrlanda'nın bir numaralı ziyaretçi cazibesini keşfedin, unutulmaz bir karşılama ve dünyaca ünlü GUINNESS® markasının ve şirketinin kalbine derinlemesine büyülü bir yolculuk sağlayın. Bu tarihi bina, Dublin ve İrlanda'nın mirasının merkezinde yer alır ve büyüleyici endüstriyel geleneğin çağdaş bir yönü ile bir karışımı oluşturmak için sürekli olarak güncellenmiştir. Yedi kat, Guinness® 'in zengin mirasını hayata geçiriyor ve Dublin'deki St. James Kapısı'ndaki kökenlerinden tüm dünyada tanınan küresel bir marka olarak büyümesine kadar hikayeyi anlatıyor.
Pazar Caddesi
Dublin, IE

Glendalough

Park
35 minutes uzakta
Glendalough Co Wicklow, İrlanda'nın en güzel ziyaretçi yerlerinden biri. Binlerce yıldır insanlar muhteşem manzarası, zengin tarihi, arkeolojisi ve bol vahşi yaşamı nedeniyle “iki gölün vadisine” çekildi. Glendalough, zihninizi sakinleştirecek, kalbinize ilham verecek ve ruhunuzu dolduracak olağanüstü bir yer. Glendalough, İrlanda"daki en önemli manastır alanlarından birine ev sahipliği yapmaktadır.. Bu erken dönem Hıristiyan manastır yerleşimi 6. yüzyılda Aziz Kevin tarafından kuruldu ve bundan “Manastır Şehri” gelişti.
Glendalough
Wicklow County, IE

Kilkenny Kalesi

Tarihi sembol
40 minutes uzakta
KILKENNY CASTLE, Nore Nehri üzerinde bir geçişi yöneten ve Kilkenny City"High Town"a hakim olan stratejik bir yükseklikte çarpıcı bir şekilde duruyor. Varlığının sekiz yüzyıl boyunca, binanın dokusuna birçok ekleme ve değişiklik yapılmıştır ve bu da Kilkenny Kalesi'ni bugün çeşitli mimari tarzlardan oluşan karmaşık bir yapı haline getirmiştir. Orijinal Anglo-Norman taş kale, on üçüncü yüzyılın ilk on yılında Pembroke 4. Kontu (c.1146-1219) William Marshal için inşa edilmiştir. Kilkenny Kalesi daha sonra yaklaşık 600 yıl boyunca güçlü Butler ailesinin başlıca İrlanda ikametgahı oldu. Butler mülkiyeti, Ormond'un 3. Kontu James'in (c.1360-1405) 1391'de kaleyi satın almasıyla başladı ve 1967'ye kadar sürdü ve Ormonde 6. Markisi Arthur'un (1893-1971) 50 sterlinlik bir jeton ödeme karşılığında Kilkenny halkına sunduğu 1967'ye kadar sürdü.
Kilkenny
Kilkenny County, IE

Russborough Evi

Tarihi sembol
20 minutes uzakta
Russborough: Büyük İrlanda Evi, Aileler ve Koleksiyonlar, İrlanda'nın gerçekten harika evlerinden birinin olağanüstü hikayesini anlatıyor. Bugüne kadar denenmiş bir İrlandalı kır evinin en ayrıntılı çalışmasıdır ve kapsamlı yeni araştırma ve keşiflerden yararlanır.. County Wicklow'daki Blessington yakınlarında bulunan Russborough, 1740'larda zengin bir Dublin bira üreticisi Joseph Leeson tarafından Richard Castle'ın tasarımları üzerine inşa edildi. Kale'nin şaheseri olarak İrlanda'daki mimari açıdan en önemli neo-Palladian binalarından birini temsil ediyor. Daha sonra Milltown'un 1. Kontu olan Leeson, evi süslemek ve büyük İsviçre-İtalyan stuccadorları Lafranchini kardeşler tarafından dekorasyonunu tamamlamak için Floransalı resimleri, klasik heykeller ve görkemli rokoko yaldızlı mobilyaları devreye alarak İtalya'ya iki kapsamlı Büyük Tur başlattı. Milltowns, son kontesin içeriğini İrlanda Ulusal Galerisi"ne bağışladığı 20. yüzyılın başlarına kadar Russborough"da kaldı.. Ev, dördüncü Milltown Kontu Edmund Turton'un yeğeni Edmund Turton'a geçti ve daha sonra dul onu Daly ailesine sattı. 1952'de, ailenin Murillo, Vermeer ve Velázquez gibi sanatçıların eserlerinden oluşan uluslararası beğeni toplayan sanat koleksiyonunu kuran Sir Alfred ve Lady Beit tarafından satın alındı. İyi duyurulan birkaç soygun, Beitleri İrlanda halkının yararına iki olağanüstü cömertlik eyleminden caydırmadı. Büyük sanat eserleri İrlanda Ulusal Galerisi'ne bağışlanırken, ev ve önemli koleksiyonu Alfred Beit Vakfı'na devredildi. Russborough artık halka açık.
Blessington
Wicklow County, IE

Punchestown Hipodromu

Rekreasyon
20 minutes uzakta
Punchestown Hipodromu, 2015 festivalinin 28 Nisan Salı ile 2 Mayıs Cumartesi arasında gerçekleşeceğini duyurmaktan mutluluk duyar. Bu tarihler, 2014'te düzenlenen ve Nisan ayının son Salı günü başlayan ve resmi tatil haftasonuna kadar geçen aynı haftaya denk geliyor. Biletler kısa süre içinde satışa sunulacak, ancak herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.. Bu sezon desteğiniz için bir kez daha çok teşekkürler ve sizi yakında Punchestown'da tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz
Punchester Town
County Kildare, IE

İrlanda Ulusal Çamaşırhanesi ve Bahçeleri

Tarihi sembol
20 minutes uzakta
Irish National Stud, İrlanda halkına aittir, ancak dünyanın her yerinden ziyaretçiler tarafından beğenilmekten ve takdir edilmekten gurur duyar.. İrlanda'nın safkan endüstrisinin atan kalbi olan County Kildare hakkında harika olan her şeyi, dünyanın herhangi bir yerinde bulunabilecek en muhteşem atlardan ve görkemli bahçelere ev sahipliği yapan olağanüstü doğal güzelliğin eşsiz bir cazibe merkezi olan damızlıktan daha iyi hiçbir yer sembolize edemez. Atlardan bahçeciliğe, Irish National Stud size kendi boş zamanlarınızda veya rehberli bir turun parçası olarak tadını çıkarabileceğiniz benzersiz bir deneyim sunar. Stud'a gelin ve İrlanda'nın gerçek hazinelerinden birini bizimle paylaşın.
Tully
Kildare, IE

Curragh Hipodromu

Rekreasyon
20 minutes uzakta
1700'lerde Curragh'da gerçekleşen ilk yarıştan ve Cherney'nin 1727'deki yarış takvimi tarafından kaydedilen hikayeler var. “Curragh” kelimesi koşan atın yeri anlamına gelir. Üçüncü yüzyılın başlarında Curragh"da araba yarışı vardı.. Bu iyi belgelenmiştir. İrlanda çim kulübü Kildare"deki kahve odalarında kuruldu ve kısa süre sonra İrlanda genelinde at yarışı için yönetim organı olarak kuruldu..
Curragh Hipodromu
County Kildare, IE

Daha fazla

2007 ve 2008 Yılın Kır Evi Altın Madalya Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödülün kazananları. Leinster'deki En İyi Restoran 2007 (Yemek ve Şarap Dergisi) İrlanda Kahvaltı Ödülleri 4 kez rekor ve Konuk Konaklaması için AA Five Diamond Ödülü olan Rathsallagh, 1798'de Kraliçe Anne ahırlarından dönüştürülmüş büyük bir kır evidir. Dublin havaalanının sadece bir saat güneyinde yer almasına rağmen, Rathsallagh, Golf sahasını da içeren 530 dönümlük park alanından oluşan huzurlu bir vahada yer almaktadır. Rathsallagh Golf Kulübü, binlerce olgun ağaç, göl, akarsu ve U.S.G.A tarafından belirlenmiş mükemmel yeşilliklerin bulunduğu 230 dönümlük inişli bir park alanı üzerinde kurulmuş muhteşem bir parkurdur. Peter McEvoy ve Christy O'Connor Junior tarafından tasarlanan saha, golf basını tarafından büyük beğeni topladı: “Azalea olmadan Ağustoslar... Irish Golf'te herhangi bir yerde bulabileceğiniz kadar iyi bir düzen ve meydan okuma “(John Redmond) Rathsallagh, yıl boyunca oynamayı sağlayan son derece yüksek bakım standartlarıyla gurur duyuyor. Ayrıca Rathsallagh, saha ve putting greenleri, driving range ve en yeni A Star bilgisayar destekli koçluk ve öğretim sistemi gibi olanaklara sahip Brendan McDaid Golf Akademisi'ne sahiptir. Rathsallagh House, bir aile işletmesidir ve bar ve çizim odalarında kütük ve çim ateşleri ile mutlu ve rahat bir atmosfere sahiptir.. Rathsallagh'daki yemekler en iyi şekilde kır evi yemekleridir, Mevsiminde av hayvanları ve taze balık spesiyalitelerdir. Rathsallagh"ta kahvaltı başlı başına bir deneyim ve Ulusal Kahvaltı Ödülleri"ni dört kez rekor kazandı.. Golf sahasına ek olarak Rathsallagh'da konferans ve toplantı odaları, Spa odası, bilardo salonu ve tenis kortu bulunmaktadır. Rathsallagh ayrıca İrlanda'nın diğer tanınmış Golf Kulüplerine arabayla 1 saatten daha kısa bir mesafededir ve The K Club, Druids Glen, Mount Juliet, Carton, The Heritage, Powerscourt ve daha pek çok konuklar için özel fiyatlar ve düzenlemeler sunmaktadır.

İptal politikası

• Herhangi bir nedenle rezervasyonunuzu varıştan itibaren 21 gün içinde iptal etmeniz gerekiyorsa, bir gecelik ücret uygulanır. Varıştan sonraki 7 gün içinde rezervasyon tamamı sorumludur. Rezervasyonun bitiminden önce boşaltılan konaklama için herhangi bir izin verilmemesi üzücü. İptal edilen odaları yeniden satmak için her türlü çaba gösterilecektir ve yeniden satılırsa yukarıdaki koşullar geçerli olmayacaktır.. Rathsallagh"taki yatak odalarında misafirlerimiz dikkate alındığında sigara içilmesine izin verilmediğini lütfen unutmayın..

Tesis Kısıtlamaları

Tem yapımı, kil güvercin atışı, okçuluk, dörtlü bisiklet vb. için herhangi bir kısıtlama yoktur. Gürültü kısıtlaması yoktur.

Ek Bilgiler

Üst düzey özel toplantılar için özel bir kullanım alanı. 25 toplantı odası veya 40 tiyatro tarzı için iki toplantı odası. 250 kişiye kadar hizmet veren bir ana oda. İki mola odası. Mil uzunluğunda cadde, 580 dönümlük park alanı. Helikopter pedi. Münhasırlık ve gizlilik garantilidir. Dublin Uluslararası Havaalanı'na 1 saatten az.

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?