The Alex

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
41-47 Fenian Caddesi Dublin

Promosyonlar

Complimentary Sparkling Wine Reception

%100 İndirim
01.09.2024 – 31.12.2024

Puanlar

Discover Ireland
4
Northstar
4

Ödüller

Mekan Bilgileri

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Özel)
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

Mekan erişilebilirliği

  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne

Ulaşım

Otel, Dublin Uluslararası Havaalanı'na 15 km veya yoğun olmayan saatlerde taksiyle yaklaşık 25 dakika uzaklıktadır. Airlink üzerinden (30 - 60 dakika arası): Airlink 757, Dublin City'nin güney tarafına hizmet eder ve Grand Canal Dock, Pearse Street, Merrion Square, St. Stephen's Green, Earlsfort Terrace ve Adelaide yolunda duraklarla Camden'a (Charlotte Way ve Harcourt Caddesi) kadar uzanır. Kardeş otelimiz Davenport'un yanında, otel lobisine 1 dakikalık yürüme mesafesinde bir durak bulunmaktadır. Taksi ile: (günün saatine bağlı olarak 20 - 45 dakika) Taksiler, Terminal 1 ve Terminal 2'nin ana kapılarının dışında havaalanında 7/24 mevcuttur. Resepsiyon ekibimiz, Alex"ten ayrılırken havaalanına taksi çağırabilir.. Araba ile: (günün saatine bağlı olarak 20 - 45 dakika) Şehir merkezi veya ücretli köprü üzerinden seyahat edebilirsiniz.

Park

  • Ücretli park
  • Sokağa park etme

Havaalanına olan mesafe

  • 7.46 mil, mekana uzaklık

The Alex Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı560 fitkare
Toplantı odaları5
En büyük oda9.106 fitkare
İkinci en büyük oda4.198 fitkare
Alan (Özel)Uygun
Sergi Alanı861 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası103
Süit5

Yerel İlgi Merkezleri

Guinness Deposu

Tarihi sembol
4 km uzakta
Kendinizi içine bırakın 7 İrlanda"nın en ikonik birasının hikayesini keşfederken eğlence ve heyecan katları. Ünlü Gravity Bar'ın panoramik manzarasının keyfini çıkarın, Dublin'deki Guinness tarihine dalın ve Guinness'in eşsiz lezzetini yaşayın. Bitti 20 milyon ziyaretçi, İrlanda"nın bir numaralı cazibe merkeziyiz.
Özgürlükler
Dublin, IE 8

Ulusal Tarih Müzesi

Müze
2 minutes uzakta
Ulusal Tarih Müzesi'nin binası 1856 yılında Royal Dublin's Society büyüyen koleksiyonlar için inşa edilmiştir. Bugün, zamanda geriye gitmek için müzede güzel bir günün tadını çıkarabilirsiniz. “Ölü hayvanat bahçesi” adı altında da bilinen müzede hayranlık uyandıracak farklı sergiler var.
Merrion Caddesi Yukarı, Dublin 2

Hükümet Buidlings

Tarihi sembol
5 minutes uzakta
1922 yılında inşa edilen Hükümet Binaları, İrlanda Hükümeti'nin birkaç kilit ofisinin bulunduğu Merrion Caddesi'ndeki büyük bir Edward dönemi binasıdır. Devlet Dairelerinin ofisleri belirli zamanlarda halka açıktır.
Yukarı Merrion Caddesi, Dublin 2

Dublin Kaçış

Rekreasyon
Kaçış odaları ekip oluşturma üzerinde çalışmak için mükemmel bir yoldur. Takımlar bir odaya kilitlenecek, ve var 60 kaçmak için dakikalar. Dışarı çıkmak için, her takım ipuçlarını bulmalı, mantık bulmacalarını çözmeli, kodları kırmalı ve kaçmanın anahtarını bulmalıdır. Escape Dublin merkezi bir konuma sahiptir ve en fazla 20 kişiler.
6 Whitefriars, Aungier Caddesi, Dublin 2

Merrion Meydanı

Park
1 minute uzakta
Birçok etkileyici Gürcü binasının ortasında, Merrion Meydanı parkı yer almaktadır. Park üç tarafı Gürcü kırmızısı ile çevrilidir.tuğla evler, aynı zamanda görülmesi gereken bir yer. Yoğun şehirden kaçmak ve doğanın tadını çıkarmak için parkta dolaşın. Park çok merkezi bir konuma sahiptir, bu yüzden her şey yakındır.
Merrion Meydanı, Dublin 2

3Arena

Rekreasyon
20 minutes uzakta
3Arena, 2008'den beri ünlü sanatçıların birçok konserine ev sahipliği yapmaktadır. Kapalı amfitiyatro, Dublin'deki Docklands'deki North Wall Quay'de yer almaktadır. 2011 yılında 3Arena, dünyanın beşinci en yoğun müzik arenası seçildi.
Kuzey Duvarı İskelesi, Kuzey İskelesi, Dublin 1

Trinity Koleji

Tarihi sembol
1 minute uzakta
İrlanda'nın ilk üniversitesi Dublin'in kalbinde yer almaktadır. Üniversitenin eski kütüphanesi, Kraliçe Elizabeth tarafından bulunan 1592'de inşa edildi ve sizi zamanda geri getiriyor. Kütüphane, 800AD'den Kells Kitabı adlı aydınlatılmış bir el yazmasının evidir. Trinity kütüphanesi de ünlüdür çünkü dünyanın en uzun tek odalı kütüphanesidir..
Trinity Koleji, Kolej Yeşil, Dublin 2

Grafton Caddesi

Alışveriş
5 minutes uzakta
İrlanda"nın ünlü alışveriş caddesi Grafton Caddesi"nde biraz alışverişe çıkın. Birçok uluslararası zincir mağaza, aynı zamanda şık moda mağazaları da burada bulunabilir. Grafton Street, Georgian Dublin ve Temple Bar bölgesini birbirine bağlıyor, bu yüzden biraz geziden sonra mola vermek için mükemmel bir yer.
Grafton Caddesi, Dublin 2

Daha fazla

Alex, İrlanda başkentinin canlı kalbinde yer alan şık bir oteldir. Retro dokunuşla benzersiz bir şekilde tasarlanmış 103 yatak odasına sahiptir. Her odada süper king boy yatak, Chromecast bağlantılı 50 inç akıllı TV, erişilebilir güç noktalarının yanı sıra retro bir Roberts radyo ve eski tarz telefon bulunmaktadır. Alex, hem şık hem de çok yönlü bir dizi toplantı ve etkinlik alanı sunar. Samimi özel yemeklerden büyük ölçekli konferanslara kadar her durum için ideal olan Alex'deki etkinlik alanları, 10 ila 400 konuk arasında her büyüklükteki toplantıyı ağırlayabilir. Otel, The Carriage'da birinci sınıf yemek, otelin restoran-bar, The Secret Garden, açık hava yemek terası, son teknoloji spor salonuna 7/24 erişim, lobide açık plan çalışma odası ve Dublin'deki en hızlı otel WiFi erişimi gibi çok çeşitli birinci sınıf olanaklara sahiptir. Dublin Şehir Merkezi'nin tamamı, şehrin başlıca iş bölgeleri IFSC ve Grand Canal Dock'u da dahil olmak üzere lobiye yürüme mesafesindedir. Şehir merkezindeki tüm banliyö bağlantılarının yakınında iyi bir konumda yer alan otel, Dublin ve İrlanda genelinde demiryolu hizmetleri sunan Pearse Street tren istasyonuna 3 dakikalık yürüme mesafesinde ve şehir genelinde tramvay hizmetleri sunan Dawson Luas durağına 7 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
May 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 22
Ara sezon
Jul 1 – Aug 31
Oct 23 – Nov 30
Mar 14 – Apr 30
Düşük sezon

Ek Bilgiler

O'Callaghan Collection, konuklarımıza ideal ve elverişli konumlarda gerçekten olağanüstü bir deneyim sunmak için yakın zamanda yenilenmiş beş lüks butik otel işleten Dublin ve Cebelitarık'ın önde gelen 4 yıldızlı otel grubudur. Koleksiyondaki her otel, misafirlerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan her mekanın kendine özgü bir kimliği vardır. Geniş yatak odalarımız, yemek tekliflerimiz, toplantı alanlarımız veya misafir olanaklarımız olsun, misafirlerimizin bizi her ziyaret ettiklerinde tüm beklentileri aşarak, her zaman gerçekten unutulmaz bir otel deneyimi yaşamalarını sağlıyoruz.