Meet in Ireland

88 Amiens Caddesi

Neden İrlanda?

İşin her zaman bir zevk olduğu ve zevkin ciddi bir iş olduğu bir yere hoş geldiniz! İrlanda'yı paydaşlara satmaya ve onaylanmış ortaklardan oluşan bir ağına erişmeye yardımcı olmak için bir planlayıcının resim ve videolar içeren araç seti de dahil olmak üzere bir dizi pratik destek sunuyoruz. Ek Bilgiler bölümünde aşağıdaki desteklerin tam listesine bakın. İrlanda"da buluşmak için birçok neden var - ancak, özünde, doğal olarak dünya standartlarında iş etkinliklerinin düzenlenmesine katkıda bulunan insan ve kültür, yer, çevre ve yakınlığın benzersiz birleşimidir. İrlanda'nın şehirlerinin, kasabalarının ve kırsal alanlarının kompakt, rahat ve rahat doğası, etkinliğinize her seferinde beklentilerinizi aşacak bir zemin sunarken, İrlanda'nın tedarikçilerinin sıcaklığı, dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası delegelerin sıcak bir şekilde karşılanmasını sağlar. İrlanda 100.000 karşılama ile bekliyor!

Havaalanına olan mesafe

  • 5.72 mil, mekana uzaklık

  • Dublin Havalimanı

    6.84 mil, merkeze uzaklık

  • Shannon Havalimanı

    15.53 mil, merkeze uzaklık

  • Cork Havalimanı

    4.97 mil, merkeze uzaklık


Yerel İlgi Merkezleri

EPIC: İrlanda Göçmenlik Müzesi

Müze
Burada cüce cinler veya altın kapları bulamazsınız, ancak İrlandalı olmanın ne anlama geldiğinin, bilim adamı olan İrlandalı göçmenlerin hikayeleriyle İrlanda sınırlarının çok ötesine genişlediğini keşfedeceksiniz., politikacılar, şairler, sanatçılar ve hatta dünyanın her yerinden haydutlar. İrlanda"yı dışarıdan keşfedin ve “İrlandalıyım” demenin neden en büyük sohbet başlatıcılardan biri olduğunu öğrenin, Nerede olduğunun bir önemi yok. İster müşterileri eğlendirin, bir ekip etkinliği planlamak veya bir ürün başlatmak, EPIC İrlanda Göç Müzesi ideal bir mekandır. Dublin'deki Docklands'deki tarihi CHQ Binası'nın güzel bir şekilde restore edilmiş tonozlarında yer alan EPIC, 300 konuk ağırlayabilir. Dünyanın tek tamamen dijital müzesi 20 galeriler, EPIC inanılmaz bir kültürel, Etkinliğiniz için etkileyici ve unutulmaz bir zemin sağlayan yüksek teknolojili etkinlik alanı.
Dublin, IE

Zümrüt Parkı

Park
Bu eğlence parkı Dublin Havaalanı'na 20 dakika uzaklıktadır ve heyecanlı kurumsal etkinlikler sunmaktadır. 4 benzersiz toplantı odası, (15 ila 450 kişi), ekip oluşturma etkinlikleri, yerinde bir hayvanat bahçesi ve özel eğlence parkı kiralama seçeneği ile gerçekten buna benzer başka bir yer yok!
Şti. Meath, IE

Skellig

Tarihi sembol
UNESCO Dünya Mirası Alanı olarak belirlenmiş, Skellig Michael Adası, keşişlerin yaşadığı ve oratories yanında uçurum kenarlarına yapışarak dua ettiği taş arı kovanı kulübeleri ile erken Hıristiyanlık döneminin iyi korunmuş bir manastır karakolunun yeri olarak ünlüdür., bir mezarlık, taş haçlar, kutsal kuyular ve Aziz Michael Kilisesi. Siteye tekneyle erişilir ve 1000 yıllık bir merdivende 600 taş basamağa tırmanmaktadır. Hayranları filme almak için tamamen başka bir gezegen, efsanevi Jedi Luke Skywalker"ın en son gişe kıran Star Wars taksitlerinde sığınağı. Tarih meraklılarına göre, inanılmaz derecede iyi korunmuş antik manastır karakoluna ev sahipliği yapıyorlar - özellikle Skellig Michael. Ama kesinlikle herkese, bu iki ada tamamen büyüleyici.
Kerry, IE

Atlantik Denizi Kanosu

Rekreasyon
Müşterilerinize Atlantik Denizi Kanosu ile asla unutamayacakları bir deneyim yaşayın. İster ay ışığı ve yıldız ışığı deneyimi olsun, kıyı kanosu safarisi veya stand up kürek tahtası turu, Atlantic Sea Kayaking"in herkes için bir şeyleri vardır ve müşterileriniz için gerçekten eşsiz bir deneyimdir.
Şti. Mantar, IE

Kylemore Manastırı & Victoria Duvarlı Bahçeler

Tarihi sembol
Kylemore Manastırı & Victorian Walled Gardens, İrlanda"nın en sevilen ziyaretçi cazibe merkezlerinden biridir. 100 yıldır Rahibelerin Benedictine düzenine ev sahipliği yapan 1000 dönümlük arazi, baronial bir kaleden, 6.5 dönümlük Viktorya dönemi duvarlı bahçesinden, neo-Gotik Kilisesi'nden, kafeden ve önemli turistik yerlerden birkaçını adlandırmak için mağazadan oluşmaktadır. 1867'de inşa edilen kale, şimdi bir Manastır, tarih, trajedi, romantizm ve maneviyat hikayeleriyle dünya çapında ikoniktir.
Galway, IE

Galway Yemek Turu

Rekreasyon
Galway Yemek Turu, kurumsal bir akşam veya ekip oluşturma etkinliği için heyecan verici bir alternatiftir. Galway şehrinin çeşitli mahallelerinin en iyi ve en ilginç yemek mücevherleri Galway Yemek Turları"nda sergileniyor. Özel yemek turlarımız, ofis ortamının dışına çıkmak ve aile işletmelerinden ve zanaatkar üreticilerden lezzetli ikramları tatmak için ortaçağ Kabileler kentinin sokaklarına çıkmak için harika bir fırsattır., hikayelerini dinleyin ve bir bardak zanaat birasıyla bağ kurun. Mekan seçimi çeşitlidir ve Michelin Star restoranlarından çeşitlilik göstermektedir., Pizza Otobüslerine korkak barlar, etkinliğinizi benzersiz bir deneyim haline getirmek. Turlar en fazla 40 insanlar.
Şti. Galway, IE

Uzun Oda, Trinity College Dublin

Tarihi sembol
Long Room, Trinity College'ın tarihi kütüphanesidir. Yaklaşık 65 metre uzunluğunda, Kütüphanenin en eski 200.000 kitabıyla doludur ve dünyanın en etkileyici kütüphanelerinden biridir. Uzun Oda, Kells Kitabı"NA ev sahipliği yapmaktadır.. Bu 9. Yüzyıl antik el sanatı, Daha önceki Eski Latince çeviriden okumalarla karıştırılmış Latince dört İncil"i içerir. Kitap parşömen üzerine yazılmıştır (hazırlanmış dana derisi) senaryonun cesur ve uzman bir versiyonunda “insular majuscule” olarak bilinir. Long Room'daki diğer hazineler, Paskalya Yükselişinin başlangıcında Patrick Pearse tarafından 24 Nisan 1916'da Genel Postane dışında okunan İrlanda Cumhuriyeti İlanı'nın 1916 Bildirisi'nin kalan birkaç kopyasından birini içerir. Arp, İrlanda"daki türünün en eskisi ve muhtemelen 15. yüzyıldan kalmadır.. Meşe ve söğütten yapılmıştır. 29 pirinç teller. İrlanda amblemi için modeldir.
Dublin, IE

Jameson İçki Fabrikası

Müze
John Jameson ismini harika viski yaparak taklit etti, ancak bu arada sıcak ve cömert bir ev sahibi olduğu için de oldukça ün kazandı.. Bashları bu kısımlarda efsanevi hale geldi ve ziyaretçilerin iyi vakit geçirme ısrarı, günümüzün Jameson Distillery Midleton"ın her köşesini bilgilendirdi.. Jameson Irish Whiskey"in evi, Cork içinde ve çevresinde, aklınızda ne varsa mükemmel bir ev sağlayabilen gerçekten eşsiz bir mekandır.. Hafızada uzun yaşayacak bir akşam için mükemmel bir mekan.
Şti. Mantar, IE

Daha fazla

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Ara sezon
Nov 1 – Nov 30
Jan 1 – Mar 31
Düşük sezon
Jul 1 – Aug 31
Dec 1 – Dec 31

Ek Bilgiler

Meet in Ireland, İrlanda"nın resmi iş etkinlikleri markasıdır. Etkinlik planlayıcısı sizin için, müşterileriniz için İrlanda'da olağanüstü bir deneyim sunabilmeniz için hayatı olabildiğince kolaylaştırmak istiyoruz. Bir dizi destek ile ücretsiz bir hizmet sunuyoruz ve yolun her adımında yanınızdayız. Pratik destekler: İrlanda"yı paydaşlara satmaya yardımcı olmak için görseller ve videolar içeren planlamacılar araç setimize erişim sunuyoruz. Ayrıca, Destinasyon Yönetim Şirketleri veya Bölgesel Kongre Büroları da dahil olmak üzere onaylanmış ortaklardan oluşan ağımızla sizi tanıştırabiliriz.. Finansal Destekler: Site Denetimi Barındırma: Karar verme sürecinde çok önemli bir unsur olarak, toplantı olanaklarını, otelleri, sosyal seçenekleri ve cazibe merkezlerini kapsayan karar verici olarak sizin için saha ziyaretlerini finanse edebilir ve koordine edebiliriz. Program Geliştirme Fonu: İrlanda"yı düşünürken, etkinliğinize mali katkı sağlayabileceğimizi unutmamak önemlidir. 2023 yılında gerçekleşecek etkinlikler için delege başına 30 €'ya kadar destek sunduğumuzu bildirmekten mutluluk duyuyoruz. ***Şartlar ve Koşullar geçerlidir. Lütfen bu başvurunun şu andan itibaren herhangi bir zamanda yapılabileceğini, ancak İrlanda için onaylamadan önce ve etkinlik gerçekleşmeden en az 2 ay önce sunulması gerektiğini lütfen unutmayın. İşte mali desteklerimizin bağlantısı https://www.meetinireland.com/supports/financial-supports. Pratik ve finansal desteklerimizin tam listesi için lütfen meetinireland.com/supports/financial-supported adresini ziyaret edin

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?