Dublin Convention Bureau

88-95 Amiens St. D1

Neden Hedefinizi Seçmelisiniz?

Dublin Kongre Bürosu herhangi bir hizmet için herhangi bir ücret veya komisyon talep etmez. Çabalarınızı kolaylaştırmak ve Dublin"deki delegeleriniz için eşsiz bir toplantı veya etkinlik deneyimi sunmanızı sağlamak için buradayız.. Biz, özünde, Dublin için tek adresiniz. Bizi aramanıza dahil etmenizin birkaç nedeni. Finansal Destekler: • İrlanda'ya standart uçuşlar, konaklama, yemek ve ulaşım dahil olmak üzere saha denetimlerinin maliyetini en fazla üç gün ve en fazla üç karar verici için karşılayacağız. • Program Geliştirme Fonu: Program geliştirme finansmanı, etkinliğin gerçekleştiği gün sayısına ve iş parçasının ülkeye getirdiği uluslararası delegelerin sayısına dayanmaktadır.. Ayrıca bölgesellik, mevsimsellik, sürdürülebilirlik ve konferans organizatörü İrlanda onaylı bir Destination Management Company (DMC) ile çalışıyorsa ek ağırlık destekleri de vardır. İrlanda"da buluşma, aşağıdakilere katkıda bulunmak için finansman sunar: Hoş geldiniz resepsiyonu/Sosyal gezi veya ulaşım/Eğlence desteği Temel hizmetler: • ÜCRETSİZ ve tarafsız mekan ve tedarikçi bulma hizmeti • Uzman tavsiyesi ve kapsamlı yerel bilgi • Saha denetimleri ve tanıdık gezilerin organizasyonu ile ilgili yardım • Uluslararası toplantılar için tekliflerde yardım • Kaynak sağlama onayı ve yerel destek • Pazarlama desteği • Dublin haritaları, fiş kitapçığı ve delegeler için hediye... ve çok daha fazlası! Dolaşmak ve dolaşmak kolay, Dublin, her türlü konferansa hitap etmek için hem son teknoloji tesislere hem de uzmanlığa sahiptir.. Şehrin geleneksel ve modern karışımı heyecanlandıracak ve ilham verecek, ünlü İrlanda misafirperverliği konferansınıza ekstra boyut kazandıracak.

Ödüller

Mekan Bilgileri

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Havaalanına olan mesafe

  • Dublin Havalimanı

    7.46 mil, merkeze uzaklık


Yerel İlgi Merkezleri

Viking Splash Turu

Rekreasyon
Dublin şehrinin başlıca turistik yerleri etrafında heyecan verici bir turda Viking Splash Tours'a katılın - kara ve su ile! Vikinglerin size bir II.Dünya Savaşı amfibi aracından başkentin sitelerini ve sahnelerini göstermesine izin verin - hepsi Viking rehberlerimiz bilgilendirici bir, eğlenceli ve ilgi çekici yorumlar, bu heyecan verici turda herkesin büyülenmesini sağlamak!
Aziz Stephen Yeşil Kuzey
Dublin 2, IE

Galce Oyunlarını Deneyimleyin

Rekreasyon
İrlanda'da Galce Oyunlarımız ve dansımız kim olduğumuzun ve ne yaptığımızın bir parçasıdır. Experience Gaelic Gaelic Games'te size İrlanda'nın bu eşsiz yönünü kendiniz deneyimleme fırsatı veriyoruz. Bu, oyunları oynarken İrlanda"da yapılacak en iyi şeylerden biridir., oyun izlemek, dans etmek - sana ne uygunsa. • Dünyanın en eski, ancak en hızlı saha sporu olan “Hurling” sopa ve top oyunumuzun antik sanatını öğrenin • İrlanda'daki en popüler spor olan Gal Futbolu oyununu oynayın ve öğrenin. Bu futbol, rugby, basketbol ve daha fazlası bir arada • Bir sokak, 4 duvar, 1 top, 4 veya 2 oyuncu, hızlı ve öfkeli tempoda alın ve bu da İrlanda sporlarımızdan bir diğeri olan “Hentbol”. Eğlenceli, hızlı, ancak herkes tarafından erişilebilir • Dans etmeye hazır mısınız? Ceilí Dansı, İrlanda dansının en eğlenceli şeklidir ve grubunuzun gülmesini ve sunduğu saf zevkin tadını çıkarmasını garanti eder. Experience Gaelic Games ile İrlanda kültürünün ve mirasının benzersiz ve ayrılmaz bir parçası olarak gelip yer alırsınız.. Deneyim, tutkulu elçiler/antrenörlerden oluşan harika bir ekip tarafından canlanıyor. Size oyunları öğreteceğiz, koçluk yapacağız ve size beceriler konusunda talimat vereceğiz, daha sonra mini maçlar oynayacak, takım kurma faaliyetlerine katılacağız veya tercih ederseniz arkanıza yaslanıp izleyebilirsiniz. Hepsinin nasıl yapıldığına dair bir gösteri düzenlerken! Ziyaretçiler için - İrlanda"da yapılacak her şey arasında bu kaçırılmaması gereken bir şey.
Fianna GAA Kulübü, Saint Mobhi Yolu
Glasnevin
Dublin, IE

Dublin Küçük Müzesi

Müze
Bu çok sevilen müze, İrlanda başkentinin muhteşem hikayesini anlatıyor. The Irish Times tarafından “Dublin'in en iyi müze deneyimi” olarak derecelendirildi, TripAdvisor"da İrlanda"nın bir numaralı müzesiyiz. Müze ziyaretçileri ünlü rehberli turlarımızdan birine katılmaya davetlidir., giriş fiyatına dahil olan. Müzenin sınırlı kapasiteye sahip olduğunu lütfen unutmayın. Hayal kırıklığını önlemek için, biletlerinizi şimdi ayırtın.
15 Aziz Stephen Yeşili
Dublin 2, IE

Wake Dock

Rekreasyon
Wakedock, İrlanda"nın ilk kablolu wakeboard parkıdır, Dublin Docklands bölgesinin kalbinde yer almaktadır. Sistem 2.0'ımız yeni başlayanlar için wakeboarding öğrenmek için idealdir. Dört engelimiz var, küçük ve büyük bir vurucu, bir kaydırıcı ve bir çatı rayı, daha gelişmiş sürücüler için tonlarca eğlenceyi garanti eden. Kabloyu herhangi bir zamanda yalnızca bir wakeboarder kullanır. Hız, binicilerin kabiliyetine göre ayarlanabilir ve bir düşüşten sonra, kablo durdurulur ve tutamak sürüciye geri getirilir - rıhtım kenarına yüzmeye veya başlangıç dubasına geri dönmeye gerek yoktur. Wakedock yetişkinler ve çocuklar için oturumlar sunuyor, bireyler ve gruplar, ilk ve orta okullar, kurumsal ekipler, tavuk ve bekarlığa veda partileri ve daha fazlası. •Wakeboard'ı öğrenin •Yolculuk Geçişleri (standart oturumumuz) •Grup oturumları •Tavuk ve Bekarlığa Veda Partileri •Kurumsal Etkinlikler •Doğum Günü Partileri •Çocuk Kulübü •Okul Grupları
Güney Dock Yolu, Büyük Kanal Tersanesi
Ringsend
Dublin, IE

Pat Liddy Dublin Yürüyüş Turları

Rekreasyon
DUBLİN BİR DUYGU İÇ VE DIŞ NORTHSİDE VE SOUTHSİDE YAĞMURDA VE PARLAKTA İkna olduğumuz şey budur ve ister tek seferlik ziyaretçi ister yerel bir ziyaretçi olun, kişiye özel turlarımızda deneyimlemenizi istediğimiz şey budur! Dublin'in güzelliği içeride ve dışarıda yatıyor - hem bariz hem de gizli! Sokaklarda bulabilirsiniz, cephelerin arkasında, Liffey nehrinin kuzey tarafında ve güney tarafında, yağmurlu bulutlar veya parlak güneş ışığı altında, ve özellikle İrlanda halklarının kalplerinde! Size bunun hakkında bir fikir verelim!
Dublin, IE

Kells Kitabı & Eski Kütüphane

Müze
Eski Kütüphane ve Kells Kitabı Sergisi, Dublin"e gelen tüm ziyaretçilerin güzergahında “görülmesi gereken” bir “görülmesi gereken”. Dublin şehrinin kalbinde yer almaktadır, Trinity College Dublin"in Arnavut kaldırımlı taşlarında bir yürüyüş ziyaretçileri 18. yüzyıla geri getirecek, muhteşem Eski Kütüphane binası inşa edildiğinde. İçinde Kells Kitabı yer almaktadır - dünya çapında ünlü bir 9. yüzyıl müjde el yazması. Kells Kitabı MS 800 yılı civarında yazılmıştır ve dünyanın en güzel aydınlatılmış el yazmalarından biridir. Onun 680 sayfalık parşömen Dört İncil'in Latince metinlerini içerir. İrlandalı rahipler tarafından 800AD civarında yazılmış ve daha sonra Vikingler korkusuyla toprağa gömülmüştür. Sonunda yeniden keşfedildikten sonra, 1653'te Trinity College Dublin'de güvenli tutulması için yatırıldı.
Trinity College Dublin
Dublin 2, IE

Etihad Skyline Turu

Rekreasyon
Dublin"i görmenin daha iyi bir yolu, İrlanda"nın canlı ve dinamik başkenti, daha 17 İrlanda"nın en ünlü spor arenasının çatısında yüksek katlar? Croke Park"taki Etihad Skyline turu, ziyaretçilere eşsiz panoramik şehir manzaraları ve Dublin"in ünlü simge yapılarına ilişkin içgörüler ve Avrupa"nın en büyük stadyumlarından birinin tepesinde yürümenin heyecanıyla birlikte sunuyor. Soluk yürekli olmayan bu eşsiz deneyimde Dublin"in tarihi hakkında bilgi edinin! Canlı escourted turuna iltifat etmek için tüm Etihad Skyline turlarında çok dilli sesli rehberler de sağlanmaktadır.. Sesli kılavuzlar İngilizce, İrlandaca, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde mevcuttur. - Daha fazlasını görün: https://crokepark.ie/gaa-museum-tours/etihad-skyline? gclid=cplioc-9hm4cfskl2wodhm0dMA #sthash .3vmMP9rc.dpuf
Clonliffe Yolu
Aziz Joseph Caddesi üzerinden
Dublin, IE

Chester Beatty Kütüphanesi

Müze
Dublin"deki Chester Beatty Kütüphanesi Lonely Planet tarafından şu şekilde tanımlanmaktadır:, “Sadece İrlanda"daki en iyi müze değil, ama Avrupa"nın en iyilerinden biri”. Sir Alfred Chester Beatty (1875-1968) tarafından bir araya getirilen el yazmaları, minyatür resimler, baskılar, çizimler, nadir kitaplar ve bazı dekoratif sanatların büyük koleksiyonuna ev sahipliği yapan bir sanat müzesi ve kütüphanesidir. Asya"daki ülkelerden zengin koleksiyonları, orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa, dünyanın büyük kültürlerinin ve dinlerinin sanatsal hazinelerine bir pencere açıyor.
Dublin Kalesi
Dublin 2, IE

Kongre Merkezleri

  • The Convention Centre Dublin (The CCD)

    Dublin Kongre Merkezi İrlanda"nın dünya standartlarında, amaca yönelik uluslararası kongre ve etkinlik mekanı, Dublin"in kalbinde. Tüm mekan en yüksek spesifikasyonlara göre tamamlandı ve en son teknolojiyi içeriyor.

  • The RDS

    RDS, İrlanda Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi, Şehir Merkezi'ne birkaç dakika uzaklıkta yer alan RDS, birinci sınıf bir konuma ve mükemmel bir tesis yelpazesine sahiptir.RDS, İrlanda'nın toplantılar, konferanslar, sergiler için önde gelen mekanıdır.

Daha fazla

Ek Bilgiler

Büyüleyici deneyim: Dublin temiz bir nefes, gelenekle dolu ancak kalbi genç olan gerçekten eşsiz bir başkent. Tarihi, kompakt şehir merkezinde yapılacak ve görülecek çok şey var, ve ziyaretçiler zengin galeri seçeneklerine bayılacaklar, müzeler, restoranlar, barlar ve dükkanlar, Dublinlilerin geleneksel olarak sıcak karşılamasından bahsetmiyorum bile. Kolay erişim: İrlanda, Avrupa"nın kenarında ideal bir konuma sahiptir, Londra"dan bir saatten az, Paris veya Brüksel"den iki saatten az ve ABD"nin doğu kıyısından hava yoluyla sadece altı saat. Dublin Havaalanı, Kuzey Amerika, anakara Avrupa, İngiltere ve Orta Doğu'dan düzenli uçuşlar dahil olmak üzere 179 varış noktasına uçan 60 havayoluyla İrlanda'nın en yoğun havalimanıdır. Tüm gün ABD Ön Gümrükleme ile tek AB sermayesiyiz. Dublin Uluslararası Havaalanı şehir merkezine sadece 12 KM uzaklıktadır ve şehrin kendisi küçük ve kompakttır, ve yürüyerek kaygısız keşif için özel olarak üretilmiştir. Aynı zamanda bir şehir içi raylı sistem (DART), bir tramvay ağı (Luas) ve şehir çapında ve ulusal otobüs servisini içeren mükemmel bir ulaşım sistemine sahiptir. Taksiler bol miktarda bulunur ve uluslararası standartlara göre makul fiyatlıdır. Geleneksel olarak yüksek ziyaretçi katılımı: Sıcak karşılama ve gerçek eğlence anlayışımızla dünyaca ünlü, İrlanda halkının kıskanılacak yaşam tutkusu, dünyanın dört bir yanından meslektaşlarını ve akranlarını ikna etmeyi vaat ediyor, herhangi bir uluslararası etkinliğe yüksek katılımı garanti etmek.

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?