Holiday Inn & Suites Philadelphia W - Drexel Hill

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
5400 Ferne Bulvarı Drexel Tepesi, PA 19026

Promosyonlar

Meeting Promotion

%10 İndirim
09.09.2024 – 31.03.2025

Earn Triple Points

%3 İndirim
01.08.2024 – 31.12.2024

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Puanlar

Forbes Travel Guide
3
Northstar
3

Ödüller

Philadelphia Business Journal, “En İyi Toplantı Siteleri” Main Line Today Dergisi, “En İyi Kurumsal ve Özel Etkinlik Merkezi” Philly A Listesi “Finalist” The Knot, “Düğünlerin En İyisi” Wedding Wire, “Çiftlerin Seçimi Ödülü” Partyspace, “En İyi Mekan” Delaware County Daily Times, “En İyi Ziyafet Tesisi”

Mekan Bilgileri

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Uzun süreli konaklama
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans

Rekreasyonel faaliyetler

  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Yükleme alanı

Ulaşım

Havaalanından: 95 S. Delaware'e doğru ilerleyin. Plymouth Meeting'e doğru I-476 N'ye gidin (çıkış 7). Springfield'a doğru US-1 N'yi kullanın (çıkış 5). US-1'i takip edin, ardından State Rd"ye doğru sağa hafifçe vurun. Wildell Rd"ye doğru. Durma işaretinde solda kalın. Drexelbrook"ta sağa dönün. Otel sağda. Kuzeyden: New Jersey Turnpike'e Çıkış 6:PA Turnpike'e. 20 Mid County'den Çıkmak için Trnpk'yi takip edin. Interstate 476S tabelasını takip edin. Çıkış 5 Rota 1N.. Tam State Rd üzerinde. Tam WilDell Rd üzerinde. Durma işaretinde solda. Drexelbrook"un girişinde. Sağdaki otel Güneyden: Plymouth Meeting'e doğru 476 North:Blue Route işaretli 7 numaralı çıkışa gitmek için Interstate 95 North Rota'ya gidin. 5 numaralı çıkışa gidin. Rota 1 Kuzeye, Springfield'a doğru iki mil boyunca. R Eyalet Yolu"na. Wildell Road'a doğru sağa dönün. Stop işaretinde EFT, ardından Drexelbrook girişinde sağa dönün. Sağdaki Otel Doğudan: City Line Ave"de 76 numaralı güzergahtan çıkın. Güneye devam eden City Line Ave, Route 1 olur. Burmont Yolu"na sola dönün. Eyalet Yolu'na giden ilk ışıkta. Yarım mil sürün, ve sola Wildell Yolu"na dönün. Durma işaretinde sola dönün. Otel sağda.

Park

  • Ücretsiz park
  • Otobüs park

Havaalanına olan mesafe

  • 13.4 mil, mekana uzaklık

Holiday Inn & Suites Philadelphia W - Drexel Hill Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı27.596 fitkare
Toplantı odaları10
En büyük oda14.896 fitkare
İkinci en büyük oda5.472 fitkare
Filtreler

Kat planları

Misafir odası

Toplam misafir odası100
Tek (1 yatak)48
Çift kişilik (2 yatak)52
Süit14
Vergi oranı9%

Yerel İlgi Merkezleri

Ahşap Hint Tütün Dükkanı

Alışveriş
3 mil uzakta
Ahşap Hint Tütün Mağazası, en iyi elle haddelenmiş ithal puroları taşır ve Philadelphia bölgesindeki en büyük nemlendiriciye sahiptir.. Güler yüzlü personelimiz, hem mağazada hem de çevrimiçi olarak eğitim ve mükemmel müşteri hizmetleri yoluyla puro kültürünü tanıtmaya çalışmaktadır..
95 S Kartal Yolu
Havertown, PA, US 19083

Ardmore Müzik Salonu

Gece yaşamı
7 mil uzakta
Philadelphia banliyösündeki ilk canlı müzik mekanı olan Ardmore Music Hall, ulusal turne konserlerine sahiptir ve Philadelphia şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıktadır.
23 E Lancaster Bulvarı
Ardmore, PA, US 19003

Chadd-Ford Şaraphanesi

Rekreasyon
18 mil uzakta
Chaddsford Şaraphanesi, Brandywine Vadisi'nde, Pennsbury Township, Chester County, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir Pennsylvania şaraphanesidir. 1982 yılında kuruldu [1] [2] ve eyaletteki en büyük şarap imalathanelerinden biridir ve yılda 30.000'den fazla kutu üretir [3].
632 Baltimore Pike
Ford Çadları, PA, US 19317

Brandywine Savaş Alanı

Tarihi sembol
15 mil uzakta
Amerikan Devrimi'nin en büyük ve en uzun tek günlük kara savaşı olan Brandywine Savaşı'nın kalıcı hikayesinin etkisini korumak, yorumlamak ve paylaşmak.
1491 Baltimore Pike
Ford Çadları, PA, US 19317

Grace Şaraphanesi'ndeki Han

Rekreasyon
11 mil uzakta
Inn at Grace Winery, tarihi Brandywine Vadisi"nde elli dönümlük bir alanda yer alan sakin bir cennettir.. Orijinal Quaker çiftlik evimiz 1734 yılına dayanıyor ve Hemphill ailesi 1815'te muhteşem bir Gürcü eklentisi ekledi. Han, 1777'deki Brandywine savaşından sonra İngilizlere ev sahipliği yaptı, yeraltı demiryolu için güvenli bir evdi ve çiftlik evinin üçüncü katı bir iç savaş reviriydi. Mülk bağı, Manor House'un hemen dışında. Yan veranda, en sevdiğiniz Grace Winery vintage tarzının tadını çıkarırken güneşin bağın arkasına batmasını izlemek için mükemmel bir yerdir..
50 Sweetwater Yolu
Glen Mills, PA, US 19342

Longwood Bahçeleri

Park
21 mil uzakta
Longwood Gardens, doğanın güzelliği, koruma ve öğrenme yoluyla herkese neşe ve ilham getiren Pierre S. du Pont'un yaşayan mirasıdır.
1001 Longwood Yolu
Kennett Meydanı, PA, US 19348

Subaru Parkı

Rekreasyon
13 mil uzakta
Subaru Park, Chester, Pennsylvania'da bulunan ve Delaware Nehri kıyısındaki Commodore Barry Köprüsü'nün yanında bulunan futbola özgü bir stadyumdur. Bu mekan, Philadelphia Union of Major League Soccer'a ev sahipliği yapmaktadır. [8]
1 Stadyum Sürüşü
Chester, PA, US 19013

Philadelphia Hayvanat Bahçesi

Tarihi sembol
5 mil uzakta
Philadelphia Hayvanat Bahçesi Bölgenin önde gelen aile destinasyonu ve bölgenin önde gelen koruma organizasyonlarından biri olan Philadelphia Hayvanat Bahçesi, çoğu nadir ve nesli tükenmekte olan yaklaşık 1.300 hayvana ev sahipliği yapmaktadır. Platformunu Amerika'nın ilk hayvanat bahçesi olarak kullanan Philadelphia Hayvanat Bahçesi, hayvanlara dolaşmak için daha fazla alan sunan Zoo360 ve ülke çapında çocuk hayvanat bahçeleri için bir model olarak hizmet veren yeni bir KidZoou çocuk hayvanat bahçesi ve eğitim merkezi olan KidZoou adlı dünyanın ilk hayvanat bahçesi ve keşif yolu sistemi aracılığıyla yılda 1.2 milyondan fazla ziyaretçiyi hayvan ve çevre koruma konusunda eğitmek için iki kez çalışıyor. Zoo360 çok çeşitli türler için tasarlanmıştır ve benzeri görülmemiş animasyon ve hayvan etkileşimi sunar. Küçük primatlar, Ağaç Tepesi Yolu'nun bir parçası olarak ağaç tepelerindeki ağ kanopilerinde sallanıyor ve yürüyorlar. Büyük primatlar Gorilla Treeway aracılığıyla yeni, yükseltilmiş görüş noktalarının tadını çıkarıyor. Büyük kediler - aslanlar, kaplanlar, pumalar, jaguarlar ve daha fazlası - Big Cat Crossing'in açılışıyla daha önce hiç olmadığı kadar hareket halinde olacak. Ve girişken surikatlar, Meerkat Labirent adlı yer tabanlı sistemlerinden kazıyor, koşuyor ve dışarı bakıyorlar. Yenilikçi hayvan izi girişimi, hayvanların yaşam kalitesini artırarak onlara daha uzun mesafeler kat etme ve daha çeşitli ortamları keşfetme şansı verir. Aynı zamanda, hayvanları tek boyutlu sergilerde görmenin geleneksel deneyiminin ötesine geçerek, konuklar için Hayvanat Bahçesi ziyaretini dönüştürüyor. Giderek daha fazla, ziyaretçiler Philadelphia Hayvanat Bahçesi etrafında hareket ettikçe, Hayvanat Bahçesi onların etrafında hareket ediyor. Gerçekten, Philadelphia Hayvanat Bahçesi dünyanın ilk tam animasyonlu hayvanat bahçesi olma yolunda ilerliyor.
3400 W. Girard Caddesi
Philadelphia, PA 19104

Daha fazla

Holiday Inn & Suites, Philadelphia bölgesinin en yeni tam hizmet IHG otelidir. Delaware County'nin kalbinde ve 27.596 metrekarelik konferans ve etkinlik alanına sahip Drexelbrook Etkinlik merkezinin bitişiğinde yer almaktadır. Bu H4 konsept otel, konuklarımız için açık teras oturma alanı, son teknoloji fitness merkezi ve internet hizmeti ile “Street Light Bar and Grill” sergiliyor. Downtown Philadelphia, spor ve konser mekanına, PHL Havaalanı'na ve Philadelphia'nın en iyi üniversitelerine ve işletmelerine arabayla kısa bir mesafede yer almaktadır.

İptal politikası

Geçici odalar için otel iptal politikası varıştan sonraki gece 18:00 'dir. Tüm grup ve sözleşmeli etkinlik odaları 7 gün önceden iptal edilmelidir ve sözleşmeli yıpranma miktarlarına tabidir.

Tesis Kısıtlamaları

Sigara içilmeyen tesis, Evcil hayvanlara izin verilmez. Dış yemek servisi, uygun lisanslar ve sigorta ile birlikte dış yiyecek feragatıyla izin verilir.