Staybridge Suites Cairo - Citystars

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Emtedad Makram Obeid Caddesi Heliopolis Kahire 11737

Puanlar

Ministry of Tourism, Egypt
4

Ödüller

- Dünya Seyahat Ödülleri Mısır'ın Önde Gelen Otel Grubu 2016 - Turizm Bakanlığı Ödülü Turizm ve Toplum Kalkınma Başkanlık Sertifikası 2014 - Bir Otel Ekibinin Tutarlı Performansı için IHG 'IMEA 2013 Ödülü. - 2018 yılı için Booking.com Misafir Değerlendirme Ödülü. - Booking.com 2014 Mükemmellik Ödülü. - 2018 yılı için TripAdvisor Gezginlerin Seçimi Ödülü. - 2015 Yılı TripAdvisor Gezginlerin Seçimi Ödülü - 2013 Yılı TripAdvisor Gezginlerin Seçimi Ödülü

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Kiralık araba hizmeti
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Uzun süreli konaklama
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • İş merkezi

Rekreasyonel faaliyetler

  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Metro
  • Taksi
  • Tren

Havaalanına olan mesafe

  • 4.35 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park

Misafir odası

Toplam misafir odası140
Süit140

Yerel İlgi Merkezleri

Giza Piramitleri ve Sfenks

Tarihi sembol
40 km uzakta
Antik dünyanın yedi harikasından kalan tek anıt. Piramitler, Üç Hanedanlıktan Üç Kral'ın ardından Cheops, Chephren ve Mycerinus olarak adlandırılmıştır. Her biri ortalama iki buçuk ton ağırlığındaki 2.300.000 bloktan tek bir piramit inşa edilmiştir. Sfenks, bir aslan gövdesi ve bir insan başı, Mısır'ın gücünü ve bilgeliğini temsil eder.
Al Harem Caddesi
Giza, EG

Kahire Uluslararası Havaalanı

Havaalanı
7 km uzakta
Kahire, EG

Baron Sarayı

Tarihi sembol
7 km uzakta
Baron Sarayı 1907 yılında, o zamanlar sadece Baron olarak bilinen Belçikalı Baron-General Edouard Louis Joseph Empain tarafından inşa edildi. Basilique Kilisesi'ni de inşa eden Fransız mimar Alexandre Marcel, dışını bir Hindu tapınağı tarzında tasarladı.
Salah Salem St. Heliopolis
Kahire, EG

Al Moez Caddesi

Tarihi sembol
13 km uzakta
Al Moez Caddesi, eski Kahire'nin en güzel kısımlarından biridir, 1040 yıl öncesine dayanan çeşitli anıtlara sahip büyük bir açık müze olarak kabul edilir. Caddede yürürken muhteşem mimarinin tadını çıkarabilirsiniz. Sultan Barkuq camisi, El Akmar camisi, Sultanahmet Camii ve diğer birçok görkemli tarihi cami dahil olmak üzere caddenin kenarlarına yayılmış yaklaşık 176 farklı anıt bulunmaktadır.
Al Azhar Caddesi
Kahire, EG

Kale

Tarihi sembol
14 km uzakta
Kale, Kahire'nin silüetine hakimdir ve yaklaşık 700 yıl boyunca şehrin ve Mısır'ın yoğun merkeziydi. Eski kale, Ayoubbid hanedanının (1171-1250) kurucusu Salah El Din Al Ayoubi tarafından inşa edilmiştir.
Salah Salem Yolu
Kahire, EG

Yıldızlar Merkezi

Alışveriş
0 km uzakta
Otelin bitişiğinde; 640'dan fazla mağaza, restoran, 21 ekran sinema kompleksi, kar şehri, kapalı eğlence parkı ve Khan El Khalili çarşısının modern bir versiyonuyla Orta Doğu'nun en büyük alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri.
Ömer İbn El Hattab Caddesi, Heliopolis
Kahire, EG

Han El Halili

Alışveriş
13 km uzakta
Kahire şehir merkezine yakın Khan El Khalili'de bulunan canlı çarşı. 14. yüzyıla kadar uzanan tesis, otlar, mücevherler, metal işleri ve el yapımı ürünler satan en eski ve en büyüleyici pazar yeridir.
Al Hüseyin, Şehir merkezinde.
Kahire, EG

Mahmud Halil Müzesi

Müze
13 km uzakta
Müze, önde gelen bir sanat koleksiyoncusu olan yaratıcısının adını alır. 1962 yılında açılmış ve yenileme işlemlerinden sonra Eylül 1995'te yeniden açılmıştır. 19. yüzyılın ve 20. yüzyılın başlarındaki çeşitli Avrupa okullarından çeşitli sanat eserleri koleksiyonunu içerir.. Bu koleksiyon Van Gogh, Gauguin, Rubens, Constable ve diğerlerinin resimlerini içerir. Mahmud Sa'id ve Mohammed Nagui gibi önde gelen Mısırlı ressamların resimleri de var.
Dokki Caddesi
Giza, EG

Daha fazla

Dinamik Cairo Citystars'ta uzun süreli konaklamalar için modern servisli daireler.Evden uzakta bir evin konforunu ve rahatlığını sunan Staybridge Suites® Cairo Citystars, Heliopolis'in heyecan verici ticari merkezinde bağımsız yaşamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Stars Centre alışveriş merkezine doğrudan erişimi olan ve Kahire Uluslararası Havalimanı'na ve Kahire Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi'ne arabayla sadece yedi dakikalık mesafede bulunan 140 tam donanımlı stüdyo ve süitimiz, gezginleri olmaları gereken yere götürür. Kahire şehir merkezinin hareketli sokakları yarım saat uzaklıkta, Büyük Piramitler biraz daha uzaktadır. Kahire'de uzun süreli konaklamalarda iş seyahatinde olanlar, üç yatak odasına kadar geniş bir stüdyo veya süite yerleşebilirler. Tam donanımlı mutfaklar ve yaşam alanları şık bir şekilde yemek pişirmenize, çalışmanıza ve eğlenmenize olanak tanır ve Wi-Fi genelinde ücretsizdir. Ücretsiz açık büfe kahvaltı sizi güne hazırlar, ve Evening Social sizi haftada üç gece akşam yemeğinde diğer misafirlerle kaynaşmaya davet ediyor. Yaz aylarında verandada lezzetli barbeküler düzenlenir.Gevşemeye mi ihtiyacınız var? Fitness Salonunda egzersiz yapabilir veya yumuşak mobilyalı salon ve kütüphane sunan Den'de takılabilirsiniz. Hemen yan tarafta yüzlerce mağazaya, çok yönlü bir sinemaya ve Magic Galaxy tema parkına ev sahipliği yapan Yıldızlar Merkezi var - tatildeki aileler için mükemmel. Bu yenilikçi servisli dairelerde, bağımsızlığınızın tadını çıkarabilir ve canlı modern Kahire'deki konaklamanızdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

İptal politikası

- Etkinlik Tarihinden 8 haftadan daha önce -Kararlaştırılan Sözleşme Değerinin% 25'i - Etkinlik Tarihinden 30 gün ile 8 hafta öncesine kadar -Kararlaştırılan Sözleşme Değerinin %50'si - Etkinlik Tarihinden 7 ila 29 gün önce -Kararlaştırılan Sözleşme Değerinin %75'i - Etkinlik Tarihinden 7 günden az bir süre önce -Kararlaştırılan Sözleşme Değerinin% 100'ü Sözleşmeli paket sadece Şirketin takdirine bağlı olarak değiştirilebilir.

Ek Bilgiler

Mevcut hükümet düzenlemeleri doğrultusunda, InterContinental Cairo Citystars misafirlerimizin ve çalışanlarımızın refahını sağlamak için aşağıdakiler de dahil olmak üzere ek adımlar ve önlemler uygulamıştır: • Otel girişine varışta misafir sıcaklığı kontrol edilmektedir. Yüz maskeleri, eldivenler ve el dezenfektanı dağıtıcıları dahil olmak üzere misafir kullanımı için koruyucu ekipman mevcuttur. • Misafir bagajları otele girmeden önce otel girişinde sterilize edilir. • Otelin tüm ortak alanlarında sosyal mesafe tabelaları ve zemin işaretleri bulunmaktadır. • Check-in işlemi tek kullanımlık kalemler ve sterilize edilmiş anahtar kartları kullanılarak temassız bir şekilde gerçekleştirilir. • IHG'nin temiz vaadi uyarınca, varıştan önce konuk odaları hastane sınıfı dezenfektanlarla derinlemesine temizlenir. Dünya Sağlık Örgütü'nün tavsiyelerini ve hükümet düzenlemelerini yansıtarak, prosedürlerimizi yüksek dokunuşlu yüzeylerin ek derinlemesine temizliğini içerecek şekilde geliştirdik. • Ek bir önlem olarak, konuk odasına giriş 5 günde bir temizlik hizmeti verilmesi dışında sınırlıdır. Bir misafirin daha sık temizlik hizmeti istemesi durumunda, 4 saatlik bir aralığın mevcut olduğu, misafir odasının boş olması ve isteğin sabah 9'a kadar alınması gerektiği durumlarda sunmaktan mutluluk duyarız. • Toplumsal mesafeyi güçlendirmek için toplantı odalarının kapasiteleri revize edilmiştir.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?