Holiday Inn Birmingham Airport - NEC

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Coventry Yolu Birmingham B26 3QW

Puanlar

AA Hotel Services
4

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)
  • Ücretsiz havaalanı servisi

Ticari hizmetler

  • İş merkezi

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı (170Mbps)

Rekreasyonel faaliyetler

  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne

Havaalanına olan mesafe

  • 1.49 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park£12,00 / gün

Holiday Inn Birmingham Airport - NEC Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı21.528 fitkare
Toplantı odaları14
En büyük oda4.413 fitkare
İkinci en büyük oda3.057 fitkare

Kat Planları

Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası241
Süit8

Yerel İlgi Merkezleri

Ulusal Motosiklet Müzesi

Müze
3 mil uzakta
Ulusal Motosiklet Müzesi, dünyanın en büyük İngiliz motosiklet koleksiyonuna sahiptir. Bir asırlık motosiklet üretimini kapsayan 850'den fazla motosiklete ek olarak, müzede konferans tesisleri bulunmaktadır.

Bear Grylls Macerası

Rekreasyon
3 mil uzakta
Sıradanlıktan kaçın ve The Bear Grylls Adventure"da müthiş olanı yaşayın. NEC Birmingham"daki kapalı ve açık aktivite merkezi. Burası otelimizden 3,1 mil uzakta yer almaktadır.

Bullring Alışveriş Merkezi ve Grand Central İstasyonu

Alışveriş
7 mil uzakta
Bullring, Birmingham'ın göz alıcı kalbidir ve keşfetmeniz için en yaratıcı ve arzu edilen 160'tan fazla mağaza ile ülkenin en popüler alışveriş yerlerinden birine ev sahipliği yapmaktadır. Burası otelimizden 7,2 km uzaklıkta yer almaktadır.

Cadbury Dünyası

Müze
14 mil uzakta
İngiltere'nin en popüler aile cazibe merkezlerinden birine eğlenceli bir çikolata gezisi. Biletler için CadburyWorld.co.uk adresini ziyaret edin. Burası otelimizden 18.7 mil uzakta
Linden Yolu
Bournville
Birmingham B30 1J

Vox Konferans Merkezi

Kongre merkezi
3 mil uzakta
Vox, Resorts World Birmingham'da bulunan konferans pazarında benzersiz ve çekici bir alandır. 2,8 mil uzakta olduğumuz için burada bir etkinliğe katılıyorsanız mükemmel bir otel konumuyuz.

Resort World Arena

Kongre merkezi
3 minutes uzakta
Resorts World Arena, Midlands'in sanatçılar ve ziyaretçiler için olağanüstü eğlence deneyimidir. Dünyanın en iyi komedyenleri, sporcular, şarkıcılar, şarkı yazarları, dansçılar, cüretkarlar ve aradaki her şey kapılarımızdan geliyor. Burası otelimizden 2,8 mil uzakta yer almaktadır.
Resort World Arena
Birmingham, WMD

NEC

Kongre merkezi
3 minutes uzakta
Ulusal Sergi Merkezi 40 yılı aşkın deneyime sahiptir ve her ölçekte bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapar. Bu etkinlikler hakkında daha fazla ayrıntı için necgroup.co.uk adresini ziyaret edin. Burası otelimizden 2,1 km uzaklıkta yer almaktadır.

Daha fazla

Birmingham Uluslararası Tren İstasyonu'na ücretsiz servis otobüsü ile Birmingham Havalimanı'na (BHX) sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alan Holiday Inn Birmingham Airport NEC'de rahatlık ve konforun tadını çıkarın. M42 otoyoluna ve M6'ya yakın olan otelimiz Resort World, NEC ve Vox Konferans Merkezi'ndeki etkinlikler için mükemmeldir. Ücretsiz Wi-Fi, klima, Akıllı TV'ler, karartma perdeleri ve özelleştirilebilir yastık menüsü içeren modern konuk odalarımızda rahatlayın. İster çift kişilik, ister iki yataklı, aile, yönetici veya engelli erişimli bir odaya ihtiyacınız olsun, her tercihe uygun seçeneklerimiz var. Lezzetli yemekler ve atıştırmalıklar sunan Starbucks Cafémiz ile şık Açık Lobimizde kendi hızınızda yemek yemenin tadını çıkarın. Solihull Şehir Merkezi alışveriş için yakındadır, ve Fitness Merkezimiz ve jakuzili eğlence merkezimiz, buhar odası, ve yüzme havuzu gevşemek için mükemmeldir. Konferans Merkezimize adım atın ve olasılıklar dünyasını keşfedin. Her biri tavandan tabana geniş pencerelerden gelen doğal ışıkla dolup taşan on dört çok yönlü toplantı odasına sahip alanımız, hem üretkenliğe hem de yaratıcılığa elverişli bir ortam sunuyor. İster samimi bir yönetim kurulu toplantısına ister büyük bir konferansa ev sahipliği yapıyor olun, toplantınızı karşılayacak çeşitli oda boyutlarına sahibiz. Rahat mola oturumlarından geniş genel oturumlara kadar, esnek düzenimiz, etkinliğinizin gereksinimlerinize mükemmel şekilde uyarlanmasını sağlar. Ara alanlarımız rahatınız ve rahatlığınız düşünülerek tasarlanmıştır. Enerji seviyenizi yüksek tutmak için kahve makineleri ve ortak beyin fırtınası oturumları için ortak çalışma alanları ile donatılmıştır. Holiday Inn Birmingham Airport NEC"de beklentilerinizi aşmaya kararlıyız.

İptal politikası

İptal Politikası: a) Müşteri tarafından iptal edilmesi durumunda, otel uğradığı herhangi bir zarara eşdeğer bir ücret uygulayacaktır. Ek olarak, otel tarafından müşteri adına kiralanan ekipmanların masrafları iptal ücretine eklenecektir. b) Önceden rezerve edilen toplam tutarın yüzdesi olarak aşağıdaki iptal ücretleri uygulanacaktır: Etkinlikten 24 — 16 hafta önce iptal: toplam ücretlerin% 20'si Etkinlikten 16-12 hafta önce iptal: toplam ücretlerin %35'i Etkinlikten 12 - 8 hafta önce iptal: toplam ücretlerin% 50'si Etkinlikten 8 - 2 hafta önce iptal: toplam ücretlerin% 75'i Etkinlikten 2 hafta veya daha kısa bir süre önce iptal: toplam ücretlerin %100'ü a) Mekan aynı tarih (lar) için benzer bir ücret karşılığında başarıyla yeniden satılabilirse hiçbir ücret uygulanmayacaktır. Yukarıdaki iptal sürelerini belirlerken, etkinliğin gerçek günü (leri) i dikkate alınmayacaktır.

Ek Bilgiler

Yeşile dönüyoruz! 🌳 Holiday Inn Birmingham Airport NEC'de, konferans delegelerimiz için 100 mil araba yolculuğunu karbon dengelemek için Tree-V ile çalışmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. 🌳

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?