Kimpton Saint George Hotel

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
280 Bloor Street Väst Toronto, ON M5S 1V8

Kampanjer

2X Points with IHG Business Rewards

2024-03-15 – 2024-11-30

Betyg

AAA
4

Priser

Conde Nast Traveler, ”Bästa hotellen i Toronto” https://www.cntraveler.com/gallery/best-hotels-in-toronto Resor och fritid, ”50 bästa ställen att resa i 2019" https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/best-places-to-travel-in-2019#toronto-canada Montreal Gazette, ”Hotel Intel: Kimpton lanserar boutiquemärke i mysiga Toronto-utrymme” https://montrealgazette.com/travel/hotel-intel-kimpton-launches-boutique-brand-in-cozy-toronto-space

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Handikappanpassat
  • Hyrbilsservice
  • Restaurang på plats
  • Säkerhet på plats
  • Utrymme (privat)

Företagstjänster

  • AV-funktioner

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tunnelbana

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning Nordost och väst: Hwy 401 till Avenue Road, avfart söderut till Bloor Street, sväng höger, hotellet är på höger efter två uppsättningar ljus. Sydväst: Hwy 401 österut till 427 söder, följ Gardiner Expressway skyltar till Toronto, avfart Spadina, norr till Bloor Street, sväng höger, hotellet direkt till vänster efter första ljussättningen. Väster: QEW blir Gardiner Expressway-skylt till Toronto, avfart Spadina, norr till Bloor Street, sväng höger, hotell direkt till vänster efter första uppsättningen lampor. Toronto Pearson internationella flygplats Hwy 427 South, följ Gardiner Expressway skyltar till Toronto, avfart Spadina, norr till Bloor Street, sväng höger, hotellet direkt till vänster efter första ljussättningen.

Parkering

  • Betald parkering40,00 CA$ / dag
  • Betjänad parkering50,00 CA$ / dag

Avstånd från flygplats

  • 17.4 mi. från anläggningen

Kimpton Saint George Hotel mötesutrymme

Totalt mötesutrymme1 126 kv. fot
Mötesrum1
Största rum1 126 kv. fot
Andra största rummet1 073 kv. fot
Utrymme (privat)1 126 kv. fot
Utställningsutrymme400 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum188
Enkel (1 säng)148
Dubbel (2 sängar)40
Sviter21
Skattesats13%
Beläggningsgrad4,52%

Lokala sevärdheter

Universitetet i Toronto - St George Campus

Universitet
1 block bort
27 King's College Cir
Toronto, ON, CA M5S 1A1

Yorkville, Toronto

Shopping
2 blocks bort
Yorkville är ett välbärgat område i Toronto, Ontario, kanada. Det är ungefär avgränsat av Bloor Street i söder, Davenport Road i norr, Yonge Street i öster och Avenue Road i väster, och anses officiellt vara en del av stadsdelen ”The Annex”. Etablerades som en separat by 1830 och annekterades till Toronto 1883. Yorkville är mångsidigt, bestående av bostadsområden, kontorslokaler, och en rad shoppingalternativ.

Bata Skomuseum

Museum
1 block bort
Bata Shoe Museum är ett skomuseum i Toronto, Ontario, Kanada, beläget på Bloor Street och St. George Street i Bloor Street Culture Corridor-distriktet i centrala Toronto. Museet samlar, forskar, bevarar och ställer ut skor från hela världen. Det erbjuder fyra utställningar, varav tre är tidsbegränsade; föreläsningar; föreställningar; och familjeevenemang. Samlingen innehåller över 13 500 föremål från hela historien, såväl som nutiden. Det är det enda museet i Nordamerika som enbart ägnas åt skons historia.
327 Bloor St W
Toronto, ON, CA M5S 1W7

Kungliga Ontario-museet

Museum
2 blocks bort
Royal Ontario Museum är ett museum för konst, världskultur och naturhistoria i Toronto, Ontario, Kanada. Det är ett av de största museerna i Nordamerika, och det största i Kanada. Det lockar mer än en miljon besökare varje år, vilket gör ROM till det mest besökta museet i Kanada. Museet ligger norr om Queen's Park, i University of Toronto-distriktet, med huvudentrén på Bloor Street West. Museum tunnelbanestation i Toronto Transit Commission är uppkallad efter ROM, och sedan 2008 är den dekorerad för att likna institutionens samling.
100 Queens Park
Toronto, ON, CA M5S 2C6

Mer

Kimpton Saint Georges avundsvärda läge i The Annex överbryggar det bästa av gränsande stadsdelar och blandar den historiska känslan av dagens eleganta, exklusiva Yorkville med Bloor Wests livliga, bohemiska hipness. Hotellets design är en fördjupning i äkta Toronto - en söt plats av kultur och gemytlighet som fångar andan i detta dynamiska kvarter, med University of Toronto, Royal Ontario Museum, och Yorkvilles berömda exklusiva butiker och restauranger i närheten. Från samtal över hantverkswhisky i baren, till den delade arbetsytan för en bärbar dator i lobbyn, Kimpton Saint Georges miljö ger energi till lusten att utforska. Oavsett om du behöver en avslappnad, produktiv arbetssession eller ett intimt, anpassat evenemang, blandar Kimpton Saint Georges utrymmen komfort med stil. Vi skapar come-and-go-miljöer för ultimat flexibilitet, alltid inställda med det senaste inom teknik (plus en hyllning till tidigare skivspelare) och mjuka sittplatser, från vårt förfunktionsutrymme och styrelserum, till vår eleganta presidentsvit. Koppla ihop professionell service - håll formaliteten - med en exceptionell meny från vår intilliggande restaurang, och du välkomnas till en livlig social miljö lagrad med äkta Toronto vid varje tur. funktioner

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 22
Normalsäsong
Jul 1 – Aug 31
Lågsäsong
Nov 23 – Dec 30
Jan 1 – Mar 31

Mer information

Betygsatt av Conde Nast Traveler som ett av de 15 bästa hotellen i Toronto, augusti 2018.

Webblänkar

Ytterligare material

Kontakta oss

Har du redan ett konto?