Crowne Plaza Solihull

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
61 Homervägen Solihull B91 3QD

Priser

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Utrymme (privat)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter

Fritidsaktiviteter

  • Gym
  • Inomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv
  • Scen

Avstånd från flygplats

  • 5.5 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Bussparkering

Crowne Plaza Solihull mötesutrymme

Totalt mötesutrymme4 627 kv. fot
Mötesrum12
Största rum1 851 kv. fot
Andra största rummet1 173 kv. fot
Utrymme (privat)4 627 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum120
Dubbel (2 sängar)120
Sviter2

Lokala sevärdheter

NEC (Nationella utställningscentret)

Kongresscenter
6 mi. bort
NEC UK: s främsta valplats för arrangörer, utställare och besökare. Ursprungligen sju utställningshallar idag finns det 8 hallar och 32 konferenssviter. NEC: s flexibla utrymmen är nu värd för över 2,3 miljoner gäster och 500 evenemang varje år. Det är rättvist att säga att mycket har förändrats sedan HM The Queen officiellt öppnade NEC 1976. Vi har vuxit avsevärt i storlek och rykte till att börja med, för att bli Storbritanniens främsta valplats för arrangörer, utställare och besökare. Vi hade ursprungligen sju utställningshallar - idag har vi 18. För att inte tala om 32 konferenssviter och en mängd extra utomhusutrymmen. Det har dock inte varit lätt. I 40 år har vi utmanat, ifrågasatt och drivit vår bransch för att säkerställa att vi fortsätter att utvecklas och anamma förändringar eftersom bara genom att göra det kan vi säkerställa att våra kunder också kan göra det. Det är ett tillvägagångssätt som fungerar, eftersom våra flexibla utrymmen nu är värd för över 2,3 miljoner gäster och 500 evenemang varje år. Några små, några stora, några massiva, men alla levererade med samma uppmärksamhet på detaljer och drivkraft för innovation som vår första vårmässa för alla dessa år sedan. Det är rättvist att säga att mycket har förändrats sedan HM The Queen officiellt öppnade NEC 1976. Vi har vuxit avsevärt i storlek och rykte till att börja med, för att bli Storbritanniens främsta valplats för arrangörer, utställare och besökare. Vi hade ursprungligen sju utställningshallar - idag har vi 18. För att inte tala om 32 konferenssviter och en mängd extra utomhusutrymmen. Det har dock inte varit lätt. I 40 år har vi utmanat, ifrågasatt och drivit vår bransch för att säkerställa att vi fortsätter att utvecklas och anamma förändringar eftersom bara genom att göra det kan vi säkerställa att våra kunder också kan göra det. Det är ett tillvägagångssätt som fungerar, eftersom våra flexibla utrymmen nu är värd för över 2,3 miljoner gäster och 500 evenemang varje år. Några små, några stora, några massiva, men alla levererade med samma uppmärksamhet på detaljer och drivkraft för innovation som vår första vårmässa för alla dessa år sedan. NEC Birmingham är Storbritanniens nr 1 plats för utställningar, utställningar, möten och evenemang.
birmingham, WMD, GB B40 1NATT

Solihull centrum

Affärsdistrikt
0 mi. bort
Solihull är ett blomstrande stadscentrum, beläget bredvid idylliska landsbygdsbyar, erbjuder god mat, evenemang och toppklassiga shoppingupplevelser. Ta en resa till Solihull Town Center för lite detaljhandelsterapi eller njut av ett av de många evenemangen som hålls i centrum från Farmers Markets till Solihull Summer Fest. Det finns ett växande antal oberoende barer och restauranger som finns i Solihull, inte bara i Solihull Town Center utan i de omgivande byarna, vilket förbättrar deras egen unika charm. Solihull ligger i hjärtat av England och är porten till resten av Midlands och den perfekta basen för kommande 2021 Coventry City of Culture och 2022 Birmingham Commonwealth Games, Solihull har något att erbjuda varje besökare.
Solihull, WMD, GB B91 3QB

Touchwood köpcentrum

Shopping
0 mi. bort
Touchwood är ett shopping- och nöjeskomplex i Solihull med mer än 80 butiker - inklusive John Lewis - mer än 20 barer och restauranger och en multiplexbiograf med 9 skärmar.
Homervägen
Solihull, WMD, GB B91 3GJ

Land Rover Experience Solihull

Rekreation
2 mi. bort
Ta en guidad rundtur i ”Land Rovers hem” på Solihulls toppmoderna produktionsanläggning, och se högteknologiska robotar, banbrytande maskiner och hundratals skickliga hantverkare som arbetar i perfekt överensstämmelse, som en del av tillverkningsprocessen för de senaste Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar. För dig som vill sätta dig bakom ratten erbjuder vi en rad terrängäventyr som ger dig körminnen för livet. Från en timmes provkörningar, till halv- och heldagsupplevelser, känn spänningen av att köra de senaste Land Rover-modellerna. Våra aktiviteter sträcker sig från navigeringsbrokorsningar och klippkryp, till att ta itu med ökända lutningar och djupvattengravar i Jungle Track. När du väl har erövrat dem finns det fler specialbyggda offbranta nedfarter av Land Track.
Land Rover
Lode Lane
Solihull, WMD, GB B92 8NW

Mer

Crowne Plaza at Solihull har ett centralt läge, bara några minuter från M42 och Solihull tågstation med direkttåg till London (Marylebone) och Birmingham (Moor Street). Det perfekta alternativet till Birminghams centrum och NEC-området, erbjuder samma bekvämlighet, med extra fördel av gratis parkering på plats. Birminghams flygplats, den internationella tågstationen och NEC ligger alla bara 8 km bort. De 12 mötes- och evenemangsrummen rymmer upp till 200 deltagare och har toppmodern Samsung-teknik. Vår Crowne Plaza Meetings Director tar bort stressen med att planera ett evenemang och vara till hands för att säkerställa att ditt evenemang går smidigt på dagen. Invånarna kan koppla av i fritidsanläggningarna, med en pool och jacuzzi och vakna energiska efter en god natts sömn i ett av våra moderna sovrum.

Avbeställningspolicy

Vänligen kontakta hotellet direkt för våra aktuella avbokningsregler.

Mer information

Miljöpolicy Avfall - Sedan 2017 är vi stolta över att ha tagit bort 2 miljoner bitar engångsplast per år och fortsätter att utesluta dem från leveranskedjan där det är möjligt. Vi har redan bytt över 70 produkter från engångsplast till återvinningsbart eller komposterbart material, i syfte att öka detta ytterligare. Energi - 100% av den el vi förbrukar kommer från förnybar energi. Vårt hotell har en kraftvärmeproduktionsenhet som minskar utsläppen med upp till 30% och erkänns av regeringen som en energieffektiv enhet. Över 50% av de armaturer vi använder är LED, och den fortsatta utrullningen fokuserar på parkeringsplatser och lobbyer där lampor kan bränna resurser i många timmar. Resor - 75% av våra månatliga företagsrecensioner sker nu online. Vi genomför också screeningintervjuer virtuellt och kommunicerar utan resor när det är möjligt. Partners - Vi genomför noggranna bedömningar av befintliga och föreslagna partners, granskar modernt slaveri, WTD och rättvis lön, miljömeriter och DODA-efterlevnad. Leveranskedja - Alla befintliga och föreslagna nya leverantörer uppmanas att tillhandahålla ett CSR-uttalande eller policy som beskriver deras inställning till hållbarhet och framsteg när det gäller att minska deras påverkan och/eller bidra till samhället.