Holiday Inn Portland-Airport (I-205)

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
8439 North Columbia Court Portland, OR 97220-1382

Betyg

Northstar
3
AAA
3

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Catering utomhus tillåts
  • Djurvänlig
  • Fri flygplatstransport
  • Handikappanpassat
  • Presentshop
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter

Fritidsaktiviteter

  • Gym
  • Inomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv
  • Lastkaj
  • Scen

Avstånd från flygplats

  • 2 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering10,00 US$ / dag
  • Bussparkering

Holiday Inn Portland-Airport (I-205) mötesutrymme

Totalt mötesutrymme14 000 kv. fot
Mötesrum6
Största rum6 272 kv. fot
Andra största rummet1 232 kv. fot
Utställningsutrymme10 000 kv. fot

Planlösningar

Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum284
Enkel (1 säng)139
Dubbel (2 sängar)145
Sviter16
Pris för enkelrum (1 säng)119,00 US$ – 169,00 US$
Pris för dubbelrum (2 sängar)119,00 US$ – 169,00 US$
Skattesats15%

Lokala sevärdheter

Grottan

Park
2 mi. bort
National Sanctuary of our Sorrowful Mother, populärt känd som The Grotto, är en katolsk helgedom och fristad i Portland, Oregon, USA.
8840 NE Skidmore Street
Portland, OR, US 97220

PGE-parken

Park
10 mi. bort
Parken ligger inbäddat i centrum och passar rätt in, mest för att den sjunker några 40 fötter under gatunivå. Detta gör att förbipasserande på gatan kan toppa in genom smidesjärnstaketet och se spelet från utfältet. De två huvudingångarna (en i vänster fält och en bakom hemplattan) har var och en en liten innergård och är nästan identiska i utseende. Väl inne är parkens fysiska struktur ganska imponerande. Ett stort tak täcker över 90% av de 23 000 platserna. Sittplatserna delas av en mittgång som leder till hallområdet.
1844 SW Morrison St
Portland, OR, US 97205

Cascade Station

Shopping
2 mi. bort
Cascade Station är en livlig utveckling för blandad användning vid ”porten” till Portland International Airport. Det 800 000 kvadratmeter stora detaljhandelscentret, som ligger bredvid Oregons enda Ikea-butik, har återförsäljare och restauranger som Buffalo Wild Wings, Bath & Body Works, DSW, Kay Jewellers, maurices och den enda YoCream och The Carhartt Store i landet.
9721 NE Cascades Parkway
Portland, OR, US 97220

Portlands konstmuseum

Museum
17 minutes bort
Portland Art Museum grundades i slutet av 1892 och är det sjunde äldsta museet i USA och det äldsta i Pacific Northwest. Museet är internationellt erkänt för sin permanenta samling och ambitiösa specialutställningar, hämtade från museets innehav och världens finaste offentliga och privata samlingar. Museets samling av mer än 42 000 föremål, som visas i 112 000 kvadratmeter gallerier, återspeglar konsthistoria från antiken till idag. Samlingen utmärker sig för sina innehav av konst från de infödda folken i Nordamerika, engelskt silver, och grafisk konst. En aktiv samlingsinstitution som ägnar sig åt att bevara stor konst för berikning av framtida generationer, museet ägnar 90 procent av sitt galleriutrymme till sin permanenta samling. Museets campus med landmärkebyggnader, en hörnsten i Portlands kulturdistrikt, inkluderar Jubitz Center for Modern and Contemporary Art, Gilkey Center for Graphic Arts och Northwest Film Center. Med ett medlemskap på över 23 000 hushåll och betjänar mer än 350 000 besökare årligen, är museet en främsta plats för utbildning i bildkonst.
1219 SW Park Avenue
Portland, OR, US 97205

Portland internationella flygplats

Flygplats
3 mi. bort
7000 Northeast Airport Way
Portland, OR, US 97218

Oregons djurpark

Rekreation
18 minutes bort
Oregon Zoo, tidigare Washington Park Zoo är en djurpark i Portland, den största staden i den amerikanska delstaten Oregon. Beläget 2 miles sydväst om Downtown Portland, ligger djurparken inne i Portlands Washington Park, och inkluderar en smalspårig järnväg som ansluter till International Rose Test Garden inuti parken. Den är medlem i Association of Zoos and Aquariums och har framgångsrika avelsprogram för Kaliforniens kondorer och asiatiska elefanter. Djurparken har också en omfattande växtsamling i sina djurutställningar och specialiserade trädgårdar. Under sommaren är det värd för en konsertserie, och på vintern produceras en semesterljusshow sett från tåget. Oregon Zoo är Oregons största betalda attraktion, med mer än 1,6 miljoner besökare mellan 2008 och 2009.
4001 SW Canyon Rd.
Portland, OR, US 97221

Keller Auditorium

Teater
10 mi. bort
I Portlands rymliga Keller Auditorium har publiken njutit av Broadway-produktioner, balett, operor, familjeevenemang och mycket mer. Keller (ursprungligen känd som Civic Auditorium) byggdes 1917. Det totalrenoverades 1968. Under åren har det varit ”arbetshästteatern” för staden Portland, värd för många scenkonstevenemang varje år. Byggnaden är hem för Portland Opera och Oregon Ballet Theatre. Det är också värd för många nationella akter och resande Broadway-shower.
222 Southwest Clay Street
Portland, OR, US 97201

Oregon kongresscenter

Kongresscenter
14 minutes bort
Oregon Convention Center (OCC) är det största kongresscentret i Pacific Northwest, vilket gör det till en idealisk plats för kongresser, branschmässor, möten och banketter. OCC ligger i det vackra och livliga centrala Portland, Oregon, och är den föredragna destinationen för många grupper på grund av sitt engagemang för kundservice och ledarskap inom hållbara metoder. Centrets två stora balsalar, 50 mötesrum, 255 000 kvadratmeter utställningsutrymme, fullservice catering och erfaren personal kan hantera evenemang av alla storlekar, från 10 till 10 000.
777 NE Martin Luther King Jr. Blvd
Portland, OR, US 97232

Mer

Holiday Inn Portland-Airport (I-205) ligger bara 3 km från Portlands internationella flygplats och har ett bekvämt läge vid Interstate I-205. Vi ligger också bara några minuter från Cascade Station Shopping Center, en livlig utveckling med blandad användning med en mängd olika skattefria shopping- och matställen. Downtown Portland och alla attraktioner i Rose City, inklusive Portlands berömda årliga Rose Festival, MODA Center, Memorial Coliseum & Portland Convention Center, Washington Parks världsberömda trädgårdar, Oregon Zoo, OMSI och mer, är lättillgängliga från närliggande MAX-tåg, Portlands snabba och prisbelönta kollektivtrafik. Med 14 000 kvadratmeter modernt flexibelt mötesutrymme kan Holiday Inn Portland-Airport (I-205) det omfattande Columbia Conference Center, eleganta Hotel Ballroom och dramatiska Atrium rymma alla evenemang från ett litet privat möte till en mässa eller elegant bankett. Låt Holiday Inn Portland-Airport (I-205) vara ditt hem hemifrån i Rose City.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Jul 1 – Oct 15
Normalsäsong
May 1 – Jun 30
Lågsäsong
Oct 16 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Mer information

Vi är här för dig och vi tackar dig för ditt intresse för att låta oss vara värd för din grupp eller evenemang. Vårt team är dedikerat till dig och kommer att svara på din RFP så snart som möjligt. Tack för din förståelse.

Webblänkar

Ytterligare material

Kontakta oss

Har du redan ett konto?