Holiday Inn London - Bloomsbury

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Coram london WC1N

Kampanjer

15% Commission

2024-07-01 – 2024-08-30

Extra 10% off when booking is confirmed and paid

49,00 GBP - 74,00 GBP
2024-06-28 – 2024-08-31

Behovsdatum

  • 2024-07-062024-09-07

Betyg

AA Hotel Services
4

Priser

VenueVerdict Gold Standard-ackreditering för möten

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Catering utomhus tillåts
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Utrymme (utomhus)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter
  • Videokonferens
  • VIP-tjänster

AV-funktioner

  • AV-utrustning
  • Höghastighetsinternet

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi
  • Tunnelbana
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv
  • Scen

Vägbeskrivning

Med bil Från öst: - Ta A12 eller A13 till centrala London och Kings Cross - Följ Euston Road till Euston Station - Sväng vänster till Upper Woburn Place - Andra vägen till vänster är Coram Street Från väst: - Ta M40 eller A40 till centrala London - Följ A40 ner Marylebone Road - Följ Marylebone Road till Euston Station - Sväng höger mittemot Euston Station till Upper Woburn Place - Andra vägen till vänster är Coram Street Från norr: - Ta M1 eller A1 till centrala London och Kings Cross - Följ A40 ner Marylebone Road - Följ Marylebone Road till Euston Station - Sväng höger mittemot Euston Station till Upper Woburn Place - Andra vägen till vänster är Coram Street Från söder: - Ta M23 eller A23 till Brixton - Följ Brixton Road genom Waterloo Bridge - Korsa floden och över stranden - Bär höger in i Aldwych och sväng vänster in på Kingsway - Följ vägen norrut till och runt Russell Square - Sväng vänster vid lamporna till Upper Woburn Place - Första höger är Coram Street RCP-parkeringen, ingång: Herbrand Street, Tel: 02078339956 * RCP Parkeringshus i anslutning till hotellet. Detta ägs inte av hotellet och de bör kontaktas direkt för eventuella förfrågningar om deras faciliteter Parkeringens öppettider är från 06.00-23.00 söndag - torsdag och 06.00-midnatt fredag och lördag. Parkeringsoperatörerna tillämpar en utropsavgift på £50 per fordon för att ta bort bilar utanför dessa tider. Satellitnavigering WC1N 1HT Med tåg - £12 per person, 15 minuter med Heathrow Express till Paddington station Med flyg - Heathrow Airport Avstånd från hotellet - 29 km Med tunnelbana: 1 timme på Piccadilly tunnelbanelinje direkt från Heathrow till Russell Square station

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering25,00 GBP / dag

Avstånd från flygplats

  • 46.54 mi. från anläggningen

Holiday Inn London - Bloomsbury mötesutrymme

Totalt mötesutrymme7 535 kv. fot
Mötesrum15
Största rum2 895 kv. fot
Andra största rummet2 691 kv. fot
Utrymme (utomhus)Tillgängligt
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum316
Dubbel (2 sängar)70
Sviter2

Lokala sevärdheter

Bloomsbury Bowling

Rekreation
2 minutes bort
Tavistock-torget
Bedford Way
london, LND, GB WC1H 9EU

Oxford Street

Shopping
30 minutes bort

Russell Square Park

Park
2 minutes bort
GB

Brittiska museet

Museum
1 mi. bort
Fri entré till ett brett utbud av utställningar i Londons ledande museum
Stora Russell Street
london, LND, GB WC1B 3DG

Galleri Brunei

Museum
5 minutes bort
På SOAS använder vi vår expertis i Afrika, Asien och Mellanöstern som en lins för att förhöra vår tids planetfrågor.

St Pancras internationella tågstation

1 mi. bort
Serverar tåg till Sydost, London Gatwick Airport och Eurostar-terminalen.
Euston Road
london, LND, GB N1C 4QP

Wienerbiblioteket

Rekreation
5 minutes bort
Wiener Holocaust Library är ett av världens ledande och mest omfattande arkiv om Förintelsen, nazitiden och folkmordet. Bibliotekets unika samling med över en miljon artiklar inkluderar publicerade och opublicerade verk, pressklipp, fotografier och ögonvittnesbörd.

Mer

Academy Conference and Training Centre på Holiday Inn London - Bloomsbury är en unik specialbyggd lokal som har fullt utrustade moderna mötesrum som är perfekta för alla tillfällen. Med 14 flexibla mötesrum och 316 sovrum är utrymmet perfekt utformat för att tillgodose ett stort utbud av företags- och sociala evenemang, från privata middagar, födelsedagsfester, julfester till stora talarkonferenser, utställningar och mässor, utbildningar, styrelsemöten och workshops från 2 till 300 delegater. Vårt dedikerade team för möten och evenemang är engagerade i att göra ditt evenemang till en framgång, i vår fristående akademi kommer du att dra nytta av ett bemannat värdskrivbord, ett ljust och härligt utbrytningsområde med bekväma loungemöbler och gratis höghastighets-Wi-Fi vilket gör detta till det perfekta stället att nätverka med dina kollegor. Varje mötesrum drar nytta av justerbar belysning, luftkonditionering, inbyggd LCD-projektor och skärm för presentationer med hög effekt, inbyggd lagringsanläggning för att hålla dina material och inbyggd garderob. Vi tillhandahåller också en stationär låda tillsammans med kuddar, pennor, mineralvatten och pappershängningsanläggningar som är idealiska för träning och brainstorming. Vår Academy Foyer låter dig njuta av obegränsat nybryggt kaffe, ett urval av te, hemgjorda kakor, hälsosam färsk frukt, frön, nötter och fryst yoghurt för att hålla dina delegater energiska. På Holiday Inn London - Bloomsbury tror vi att väldrivna kroppar leder till engagerade sinnen. Därför har vi lanserat ett nytt livsmedelskoncept: Ingredienser för framgång. Vårt matutbud är utformat för att stödja arbetsprestanda och energinivåer. Våra menyer erbjuder ett urval av hälsosamma balanserade rätter samt klassisk komfortmat och små godisar som hjälper dig att prestera som bäst. Tack vare det professionella mötes- och evenemangsdriftsteamet som strävar efter att leverera enastående kundservice, får vår akademi utmärkt kundfeedback som resulterade i att belönas med Venue Verdict Gold Standard Accreditation för hela 2017, kan du vara säker på att vår plats är rätt val för ditt nästa framgångsrika evenemang. Holiday Inn London - Bloomsbury är ett välanslutet hotell i ett lummigt och kosmopolitiskt område i centrala London, bara 1 minut från tunnelbanestationen Russell Square på Piccadilly Line och nära stora transportnav - Kings Cross St Pancras station och Euston station ligger båda mindre än 1,5 km bort, som nås på fem minuter med buss eller taxi. Slutligen, som ett tack för att du valde vår plats, bli belönad för att göra affärer med oss med vårt IHG® Business Reward-program. Mötesbokare kan få tillgång till kommande kampanjer och samla poäng mot en rad spännande presenter, hotelltjänster eller high street-kuponger för att välja Holiday Inn London - Bloomsbury.

Webblänkar

Ytterligare material

Kontakta oss

Har du redan ett konto?