Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
84 Chulan King Road Kuala Lumpur 50450

Betyg

Northstar
3

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Internet
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • AV-funktioner

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Taxi
  • Tåg

Avstånd från flygplats

  • 34.42 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Betjänad parkering

Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre mötesutrymme

Totalt mötesutrymme8 643 kv. fot
Mötesrum2
Största rum8 364 kv. fot
Andra största rummet280 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum383
Enkel (1 säng)222
Dubbel (2 sängar)161

Lokala sevärdheter

Lot 10 Köpcentrum

Shopping
8 minutes bort
Lot 10 är ett shoppingkomplex i centrala Kuala Lumpurs shopping- och nöjesdistrikt, Bintang Walk. Det betjänar de rika och det motsvarar andra stads högklassiga shopping som Fifth Avenue eller Knightsbridge på 1990-talet. Öppettiderna är från 10.00 till 22.00 varje dag.
50, Bukit Bintang Street,
Bukit Bintang
Kuala Lumpur, MY 55100

Federala territoriets moské

Historiska landmärken
15 minutes bort
Federal Territory Mosque är en stor moské i Kuala Lumpur byggd för att hysa upp till 17 000 tillbedjare åt gången. Även känd som Wilayah Persekutuan-moskén, byggdes mellan 1998 och 2000 och öppnade sina dörrar för hängivna den 25 oktober 2000. Det ligger nära Matrade Complex och Federal Government Complex i Solaris Dutamas i norra Kuala Lumpur.
Tuanku Abdul Halim Road,
Royal Complex,
Persekutuan (provins), MY 50480

Little India Brickfields

Historiska landmärken
14 minutes bort
Vibrerande Brickfields är hem för lilla Indien, en färgstark labyrint av textilbutiker och smyckebutiker, och lågmälda restauranger som serverar dosapannkakor och bananblad curry. Över vid KL Sentral station finns en blandning av avslappnade trattorias, exklusiva bistroer och eleganta cocktailbarer. Sri Kandaswamy Kovil är ett hinduiskt tempel med gyllene statyer, medan det buddhistiska maha Vihara-templet har ett bodhi-träd och ett kupoltempel.
Brickfält
Kuala Lumpur, MY 50470

Batu grottor

Park
21 minutes bort
Batu Caves är en kalkstenskulle som har en serie grottor och grotttempel i Gombak, Selangor, Malaysia. Det tar sitt namn från Sungai Batu, som rinner förbi kullen. Det är den tionde kalkstenskullen från Ampang. Batu Caves är också namnet på en närliggande by. Templet anses vara ett viktigt religiöst landmärke av hinduer.
Gömbak,
Batu grottor,
Selangor, MY 68100

Merdeka-torget

Historiska landmärken
7 minutes bort
Merdeka Square är KL: s mest kända landmärke. Även kallad Dataran Merdeka, ligger det framför Sultan Abdul Samad-byggnaden. Merdeka Square där resterna av det brittiska imperiet är särskilt tydliga, verkar det inte vara något annat än ett jättefält med perfekt välskötta gröna gräsmattor och en mittpunkt i världens högsta flaggstång (95m) som stolt visar Jalur Gemilang (malaysisk flagga).
Jalan Raja, Centrum,
Kuala Lumpur
Persekutuan (provins), MY 50050

Heli loungebar

Nattliv
1 minute bort
Heli Lounge Bar är en helikopterplatta som blev hotspot för nattlivet. Den används fortfarande som helikopterplatta under dagen men på natten förvandlas den till en takbar med en bärbar dryckstation och några enkla solstolar och bord. Öppettiderna är från 17.00 till 12.00 varje dag.
34 KH Tower, Sultan Ismail Road,
Bukit Bintang
Persekutuan (provins), MY 50450

Carigali Tower

Historiska landmärken
8 minutes bort
Petronas Tower 3 med 60 våningar, tidigare känt som Carigali Tower, är en skyskrapa belägen i KLCC Kuala Lumpur. Byggnaden har en 6-våningsförlängning till köpcentret Suria KLCC, medan resten av våningarna ovan enbart består av kontorsutrymmen. Det är huvudkontoret för Petronas Carigali, Petronas E&P-dotterbolag och några av de lokala dotterbolagen till multinationella företag som Microsoft Malaysia.
Carigali-tornet
Kuala Lumpurs centrum
Kuala Lumpur, MY 50088

Petaling Street

Shopping
5 minutes bort
Petaling Street är en porslinstad och kallas ibland ”Chee Cheong Kai”, som betyder ”Starch Factory Street” på kantonesiska, med hänvisning till dess historia som centrum för produktion av tapiokamjöl då. Petaling Street är ett livligt shoppingområde med prutande säljare som erbjuder en rad varor, från kläder till mat.
Jalan Petaling, Centrum,
Kuala Lumpur
Persekutuan (provins), MY 50000

Mer

Välkommen till Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre! Ett IHG-hotell i Kuala Lumpurs gyllene triangel. Ett affärsdistrikt, livsstil, restauranger och nöjesnav. Beläget i Jalan Raja Chulan, 3 minuters promenad från Raja Chulan monorailstation och 7 minuter från MRT-stationen Bukit Bintang. Tillgänglighet till alla attraktioner inklusive Petronas Twin Towers, KL Tower, Sky Deck, Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC), Petrosains, Aquaria KLCC, Petaling Street, Central Market och Perdana Botanical Gardens. Utforska shoppingparadiset Bukit Bintang som Pavilion KL, Suria KLCC, Berjaya Times Square, Avenue K, Lot 10, Fahrenheit 88 och Sungei Wang Plaza. Njut av nattlivet på Suzie Wong, Beer Bank eller Changkat Bukit Bintang och prova en lokal mat på Jalan Alor. Vakna upp med vår Power Shower efter en god sömn med högkvalitativa sängkläder och val av mjuka eller fasta kuddar, med möjlighet till rum med bäddsoffa eller bäddsoffa som bekvämt rymmer upp till tre gäster. Gratis Express Start-frukost eller Grab & Go, gratis Wi-Fi, 24-timmarsöppet fitnesscenter, 24-timmars självbetjäning, varuautomat, ett businesscenter med självbetjäning, 2 festlokaler med skräddarsydda inställningar och Great Bar. Vi erbjuder det bästa läget i staden med bästa värde, perfekt val för både affärskunniga och fritidsresenärer.

Avbeställningspolicy

24 timmar

Anläggningens begränsningar

Tillämpliga skatter är enligt nedan: * 10% serviceskatt * 6% moms och serviceskatt (SST) * Malaysisk turistskatt på MYR 10.00 netto per rum och natt för innehavare av utländsk pass (endast boende)

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?