Holiday Inn University Plaza-Bowling Green

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
1021 Wilkinson Trace Bowling Green, KY 42103

Betyg

Northstar
3
AAA
3

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Samtal (lokala)
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Fri flygplatstransport
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Utrymme (halvprivat)
  • Utrymme (privat)
  • Utrymme (utomhus)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter

Fritidsaktiviteter

  • Golfbana på anläggning
  • Gym
  • Inomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv
  • Lastkaj
  • Piano
  • Scen

Avstånd från flygplats

  • 68 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering5,00 US$ / dag

Holiday Inn University Plaza-Bowling Green mötesutrymme

Totalt mötesutrymme45 000 kv. fot
Mötesrum15
Största rum4 796 kv. fot
Andra största rummet4 796 kv. fot
Utrymme (privat)30 919 kv. fot
Utrymme (halvprivat)13 489 kv. fot
Utrymme (utomhus)7 000 kv. fot
Utställningsutrymme29 776 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum218
Enkel (1 säng)128
Dubbel (2 sängar)90
Sviter22
Skattesats13%

Lokala sevärdheter

NCM Motorsports Park

Rekreation
7 mi. bort
Bekvämt beläget utanför I-65 avfart 28 och bara några minuter från National Corvette Museum, NCM Motorsports Park erbjuder aktiviteter för nybörjare hela vägen till högkvalificerade förare - båda på fyra hjul eller två. Det finns även aktiviteter för dem utan erfarenhet och ingen sportbil att kalla sin egen! För besökare som vill ha spänning erbjuder NCM Kartplex höghastighetskart som är perfekta för att anlända och köra action, inklusive junior- och tvåsitsiga karts. Tävla mot vänner eller familj för en rolig och spännande session på kartbanan. Minsta höjd är 48 ”för att köra juniorkarts och 60" för vuxenvagnar eller ett giltigt körkort. Passagerare i tvåsitsiga karts måste vara 42" långa. Stängda tåskor krävs för alla (och finns att köpa om det behövs). Ordinarie öppettider är säsongsbetonade (mars-november) med privata fester tillgängliga genom bokning året runt! Inriktad för hastighet? Sätt dig bakom ratten på en Corvette (eller Camaro) som passagerare eller förare! Höghastighets heta varv sätter dig i passagerarsätet med en erfaren förare i en Z06 Corvette. Banan erbjuder också ditt val av manuella eller automatiska C7 Stingray Corvettes som DU kan köra för turnévarv, eller kolla kalendern för kommande Corvette-upplevelser som inkluderar både klassrum och bilinstruktion, gott om tid på banan, lunch och en VIP-guidad museumstur.
505 Grimes Road
Bowling Green, KY, US 42101

Lost River Cave & Zipline

Rekreation
3 mi. bort
Kentuckys enda underjordiska grottbåttur och trädtoppens Flying Squirrel Zipline väntar dig på Lost River Cave. Välj att utforska eller sväva in i äventyr när du upptäcker detta naturliga underverk i Kentucky!
2818 Nashville Road
Bowling Green, KY, US 42101

Nationella Covette-museet

Museum
15 minutes bort
Corvette är inte bara Amerikas favoritsportbil, men det är också den längsta modellbilen i landets historia! Och inget annat bilmuseum i världen är tillägnad en enda modellbil. Så det är inte konstigt att både entusiaster och besökare lockas av det 115 000 kvadratmeter stora National Corvette Museum som ligger strax utanför I-65 i Bowling Green, Kentucky! Denna topprankade attraktion i Kentucky har över 70 Corvetter, varav de flesta är utlånade av privata givare, som visas upp i periodiska miljöer och inkluderar myntklassiker, prototyper, sällsynta fynd och racingmästare. Familjer kommer att njuta av KidZone med praktiska aktiviteter för barn, och utställningshallen har roterande utställningar som inte alltid är fokuserade på Corvette. Stora barn älskar att göra sina vänner avundsjuka när de delar bilder av sig själva i ”sitter” Corvette som finns i lobbyn.
350 Corvette Dr.
Bowling Green, KY, US 42101

Beech Bend Raceway

Rekreation
15 minutes bort
Beech Bend Raceway har en nationellt erkänd kvarts mils dragremsa samt en oval bana för bilracing. Även för hela familjen finns Beech Bend Park och Splash Lagoon som är öppen från maj till september med dussintals åkattraktioner och en stor vattenpark.
798 Beech Bend Road
Bowling Green, KY, US 42101

GM Corvette monteringsanläggning

Affärsdistrikt
15 minutes bort
Varje Corvette som tillverkas i världen idag produceras i Bowling Green, KY. Du kan se steg-för-steg-produktionen av Amerikas favoritsportbil igen börja någon gång under 2019 eftersom offentliga turer tillfälligt har avbrutits för ombyggnad av anläggningen. Besök turnéwebbplatsen för den senaste informationen.
600 Corvette Dr.
Bowling Green, KY, US 42101

CrossWinds Golfbana

Rekreation
2 minutes bort
Njut av 18 golfhål på CrossWinds offentliga golfbana - som kramar baksidan av Holiday Inn University Plaza Hotel.
1031 Wilkinson Trace
Bowling Green, KY, US 42103

Södra Kentucky scenkonstcenter (SkyPac)

Teater
2 mi. bort
SkyPac är värd för ett livligt schema med lokala och turnerande konstföreställningar, och utställningar. Anläggningen inkluderar ett toppmodernt auditorium med 1 800 platser som är värd för Broadway Musicals, Family Entertainment, Concerts and Comedians, det fungerar också som hem för Orchestra Kentucky.
601 College Street
Bowling Green, KY, US 42101

Mammoth Cave nationalpark

Rekreation
28 mi. bort
Det finns grottor över hela världen, men ingen kan jämföras med Mammoth Cave! Som världens längsta kända grottsystem med över 400 kända miles av passager, bör detta naturliga underverk och världsarv vara på allas lista över måste-ha-upplevelser. Mammoth Cave National Park ligger bara 30 minuter från Bowling Green, Ky. och kan enkelt läggas till i alla Bowling Green eller Kentucky semesterplaner. En mängd olika underjordiska turer erbjuder en glimt av 350 miljoner år gamla stenar och fascinerande djur anpassade till livet i mörkret. Det är den näst äldsta turistattraktionen i Amerika och firar 200 år av grottturer 2016. Du kommer att höra anmärkningsvärda berättelser om mänsklig historia inklusive hur afroamerikaner spelade en viktig roll för att utveckla både grottturer och besökarupplevelsen.
1 Mammoth Cave Parkway
Mammutgrottan, KY, US 42259

Mer

Hotellet i atriumstil och gästfrihet i Kentucky välkomnar dig till Holiday Inn University Plaza-Bowling Green. Om du letar efter hotell i Bowling Green nära Western Kentucky University, General Motors Corvette Assembly Plant, Fruit of the Looms huvudkontor, Beech Bend Park och Lost River Cave behöver du inte leta längre. Vårt fullservicehotell erbjuder 218 rymliga rum som vetter mot ett trädgårdsfyllt atrium.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Sep 1 – Dec 14
Jun 1 – Aug 31
Jan 1 – Mar 31
Normalsäsong
Apr 1 – May 31
Lågsäsong
Dec 15 – Dec 31

Avbeställningspolicy

Individuella rum måste avbokas 24 timmar före ankomst. Gruppbokningar varierar beroende på avtalsinformation.

Mer information

Vårt hotell är anslutet till Sloan Convention Center och de två faciliteterna erbjuder cirka 45 000 kvadratmeter mötesutrymme. Sloan Convention Center har tillgång till marknivå, perfekt för kongresser och utställningar.