Holiday Inn Birmingham Airport - NEC

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Coventry Road birmingham B26 3QW

Betyg

AA Hotel Services
4

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Internet
  • Rumsservice
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Fri flygplatstransport
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • Företagscenter

AV-funktioner

  • AV-utrustning
  • Höghastighetsinternet (170Mbps)

Fritidsaktiviteter

  • Gym
  • Inomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv
  • Scen

Avstånd från flygplats

  • 1.49 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering12,00 GBP / dag

Holiday Inn Birmingham Airport - NEC mötesutrymme

Totalt mötesutrymme21 528 kv. fot
Mötesrum14
Största rum4 413 kv. fot
Andra största rummet3 057 kv. fot

Planlösningar

Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum241
Sviter8

Lokala sevärdheter

Nationella motorcykelmuseet

Museum
3 mi. bort
National Motorcycle Museum har världens största samling av brittiska motorcyklar. Förutom över 850 motorcyklar, som täcker ett sekel av motorcykeltillverkning, har museet konferenslokaler.

Bear Grylls äventyr

Rekreation
3 mi. bort
Undvik det vanliga och upplev det fantastiska på The Bear Grylls Adventure. Inomhus- och utomhusaktivitetscenter på NEC Birmingham. Detta ligger 3,1 miles från vårt hotell.

Bullring Shoppingcenter och Grand Central Station

Shopping
7 mi. bort
Bullring är Birminghams glamorösa hjärta och hem till en av landets mest populära shoppingdestinationer med över 160 av de mest fantasifulla och önskvärda butikerna för dig att utforska. Detta ligger 11,2 km från vårt hotell.

Cadbury World

Museum
14 mi. bort
En rolig chokladdagstur till en av Storbritanniens mest populära familjeattraktioner. Besök Cadburyworld.co.uk för biljetter. Detta är beläget 18.7 miles från vårt hotell
Linden Road
Bournville
birmingham B30 1J

Konferenscentret Vox

Kongresscenter
3 mi. bort
Vox är ett unikt och attraktivt utrymme inom konferensmarknaden, beläget inom Resorts World Birmingham. Vi är det perfekta hotellläget om du deltar i ett evenemang här eftersom vi är 2,8 mil bort.

Resort World Arena

Kongresscenter
3 minutes bort
Resorts World Arena är Midlands enastående underhållningsupplevelse för både artister och besökare. Vi har världens bästa komiker, idrottsmän, sångare, låtskrivare, dansare, våghalsar, och allt däremellan kommer genom våra dörrar. Detta ligger 2,8 miles från vårt hotell.
Resort World Arena
birmingham, WMD

NEC

Kongresscenter
3 minutes bort
National Exhibition Centre har över 40 års erfarenhet och är värd för ett antal evenemang i alla skalor av intresse. Besök necgroup.co.uk för mer information om dessa händelser. Detta ligger 2,1 miles från vårt hotell.

Mer

Upplev bekvämlighet och komfort på Holiday Inn Birmingham Airport NEC, bara några minuter från Birminghams flygplats (BHX) med en gratis pendelbuss till Birminghams internationella tågstation. Nära motorvägen M42 och M6, vårt hotell är perfekt för evenemang på Resort World, NEC, och Vox Conference Centre. Koppla av i våra moderna rum med gratis Wi-Fi, luftkonditionering, Smarta TV-apparater, mörkläggningsskärmar, och en anpassningsbar kuddmeny. Oavsett om du behöver ett dubbelrum, tvåbäddsrum, familj, executive eller tillgänglighetsanpassat rum, vi har alternativ för alla önskemål. Njut av att äta i din egen takt i vår eleganta öppna lobby med vårt Starbucks Café som erbjuder läckra måltider och snacks. Solihull Town Center ligger i närheten för shopping, och vårt gym och fritidscenter med jacuzzi, ångbad, och pool är perfekta för att varva ner. Kliv in i vårt konferenscenter och upptäck en värld av möjligheter. Med fjorton mångsidiga mötesrum, alla översvämmade med naturligt ljus som strömmar in genom vidsträckta fönster från golv till tak, erbjuder vårt utrymme en atmosfär som bidrar till både produktivitet och kreativitet. Oavsett om du är värd för ett intimt styrelsemöte eller en stor konferens, vi har en rad rumsstorlekar för att passa din sammankomst. Från mysiga breakout-sessioner till rymliga plenarsessioner, vår flexibla layout säkerställer att ditt evenemang är perfekt anpassat efter dina krav. Våra breakout-områden är utformade med din komfort och bekvämlighet i åtanke. Utrustad med kaffemaskiner för att hålla energinivåerna uppe och gemensamma arbetsytor för samarbetande brainstormingsessioner. Vi är fast beslutna att överträffa dina förväntningar på Holiday Inn Birmingham Airport NEC.

Avbeställningspolicy

Avbokningsregler: a) I händelse av en avbokning av kunden kommer hotellet att ta ut en avgift motsvarande eventuell förlust. Dessutom kommer kostnader för utrustning som hyrs av hotellet för kundens räkning att läggas till avbokningsavgiften. b) Följande avbokningsavgifter, i procent av det totala förbokade beloppet, kommer att tillämpas: Avbokning 24 — 16 veckor före ett evenemang: 20% av de totala avgifterna Avbokning 16 — 12 veckor före ett evenemang: 35% av de totala avgifterna Avbokning 12 - 8 veckor före ett evenemang: 50% av de totala avgifterna Avbokning 8 - 2 veckor före ett evenemang: 75% av de totala avgifterna Avbokning 2 veckor eller mindre före ett evenemang: 100% av de totala avgifterna a) Ingen avgift kommer att tas ut om arenan framgångsrikt kan säljas vidare för samma datum (s) till en liknande avgift. Vid bestämning av ovanstående avbokningsperioder kommer inte den faktiska dagen (erna) för evenemanget att beaktas.

Mer information

Vi blir gröna! 🌳 Här på The Holiday Inn Birmingham Airport NEC är vi otroligt stolta över att arbeta med Tree-V för att klimatkompensera 100 miles av bilresor för våra konferensdelegater. 🌳

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?