Holiday Inn Express Belfast City

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
106 University Street Belfast BT7 1HP

Betyg

Discover Northern Ireland
3

Priser

3 Stjärna Nordirland Tourist Board Vinnare av Hotels Federation Housekeeping Awards 2017

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Internet
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Avstånd från flygplats

  • 8 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Gatuparkering
  • Bussparkering

Holiday Inn Express Belfast City mötesutrymme

Totalt mötesutrymme3 423 kv. fot
Mötesrum5
Största rum1 249 kv. fot
Andra största rummet732 kv. fot
Utställningsutrymme2 153 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum114

Lokala sevärdheter

St Georges marknad

Shopping
2 mi. bort
Det har funnits en fredagsmarknad på St George's webbplats sedan 1604. Den nuvarande prisbelönta St George's Market, byggd mellan 1890 och 1896, är en av Belfasts äldsta attraktioner. Förutom att vara hem för några av de finaste färskvarorna, med kunder som reser nära och långt för att prova fredagens läckerheter, lördag och söndag marknader, det har blivit en av stadens mest populära platser att besöka. Sedan renoveringen på 4,5 miljoner pund 1997 erbjuder denna charmiga viktorianska byggnad en av de mest livliga och färgglada destinationerna som Belfast har att erbjuda. Fredag Variety Market Friday Variety Market är öppen 06:00 till 15:00, stor fisksektion, lokala matbås och levande musikhandlingar Saturday City Food, Hantverks- och trädgårdsmarknad Saturday City Food and Craft Market är öppen 09:00 till 15:00. Lokala levande musik fungerar. Söndagsmat, Hantverk och antikmarknad Söndagsmarknaden är öppen 10:00 - 16:00 och är en blandning av den traditionella fredagsmarknaden och lördagens prisbelönta City Food and Craft Market. med extra surr från lokal livemusik.
12 - 20 East Bridge Street
Belfast, ANT, GB4 BT1 3NQ

Game of Thrones Tour

Rekreation
1 mi. bort
Belfast är hem för Titanic Studios där Game of Thrones skjuts, och bara ett stenkast från andra filmplatser över Nordirland inklusive The King's Road, Winterfell, The Wall och Dragonstone. Ta en rundtur runt Nordirland och upptäck det dramatiska landskapet som används i showen. Hotellet använder en professionell, vänligt reseföretag som hämtar våra gäster från hotellet för en hel dags informativ, rolig sightseeingtur i de viktigaste Game of Thrones-filmplatserna i provinsen. Det finns en fullständig lista över andra reseföretag som kan användas för att besöka de minnesvärda platserna som finns tillgängliga från Visit Belfast.
9 Donegall-torget Norra
Belfast, ANT, GB4 BT1 5GB

Jätte Causeway

Historiska landmärken
60 mi. bort
Giant's Causeway, Nordirlands första UNESCO: s kulturarv, är ett geologiskt under och hem för en mängd historia och legend. De 40 000 basaltstenpelarna som lämnades av vulkanutbrott för 60 miljoner år sedan intrigerar och inspirerar besökare. Toppmodern tolkning inom det prisbelönta besökscentret låser upp mysteriet och berättelserna om denna fantastiska plats och erbjuder en unik inblick i underet som är Giant"s Causeway. Besökare kan utforska vägmarkerade stigar och njuta av spektakulära kustlandskap tillsammans med en innovativ ljudguide tillgänglig i 11 språk. Personliga guidade turer finns också. Kvalitetshantverk och presentbutik och café.
44 Causeway
Bushmills, ANT, GB4 BT57 8SU

Titanic utställning

Museum
2 mi. bort
Titanic Belfast är världens största Titanic besökarupplevelse, utforska Titanic-berättelsen på ett friskt och insiktsfullt sätt. Titanic Belfast är världens största Titanic besökarupplevelse, utforska Titanic-berättelsen på ett friskt och insiktsfullt sätt. Ta dig igenom de 9 interaktiva gallerierna i Titanic Experience, utforska symboliken i vår ikoniska byggnad med The Discovery Tour, äta i Bistro 401 eller leta efter en exklusiv gåva i vår Titanic Store. Gå däcken på det sista kvarvarande White Star-fartyget - SS Nomadic eller fördjupa dig i de historiska Slipways när du avslöjar den sanna legenden om Titanic, i staden där allt började.
1 olympiska vägen
Drottningens väg
Belfast, ANT, GB4 BT3

Mer

Holiday Inn Express Belfast City ligger i Belfast, Nordirland. Express by Holiday Inn Belfast ligger i centrum av universitetskvarteren nära N.I. S främsta säte för att lära drottningens universitet, Hotellet ligger i South Belfast, en 2 minuters promenad till Botanic Avenue del av Belfasts berömda Golden Mile, där många av stadens invånare ofta för underhållning i de rikliga restauranger, barer och klubbar, den linjen milen.

Mer information

Holiday Inn Express Belfast City ligger 15 minuters bilresa från George Best Belfast City Airport (BHD). Hotellet ligger 20 minuters promenad från Belfasts centralstation och butikerna och attraktionerna i stadens centrum. Affärsgäster ligger 15 minuters bilresa från Titanic Exhibition Centre, som är värd för stora konferenser och evenemang. Konferenscentret Belfast Waterfront ligger 20 minuters promenad bort. Tillbaka på hotellet kan fem smarta mötesrum vara värd för evenemang för upp till 105 personer. Det finns gratis WiFi i alla utrymmen, plus ett praktiskt businesscenter. Du kan spela live konserter och sport på SSE Arena Belfast, som ligger 10 minuters bilresa från hotellet. Grand Opera House är värd för teaterproduktioner och musikaler, eller så kan du kolla in Ulster Museums olika utställningar. Bussar från hållplatser nära hotellet tar dig till stadens centrum, där det glaskupolformade shoppingkomplexet Victoria Square rymmer exklusiva designermärkesbutiker.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?