Kimpton De Witt Amsterdam - Lore Group

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Nieuwezijds Vorburgwal 5 Amsterdam 1012 RC

Kampanjer

Complimentary room upgrade to a Studio Terrace

2024-06-01 – 2024-08-31

Cocktail Receptions in Penthouse de Witt

2024-06-01 – 2024-08-31

Double Points | IHG

2024-03-13 – 2024-11-30

Behovsdatum

  • 2024-07-032024-08-31

Betyg

Northstar
4

Priser

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Handikappanpassat
  • Hyrbilsservice
  • Restaurang på plats
  • Säkerhet på plats
  • Utrymme (privat)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter
  • VIP-tjänster

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi
  • Tunnelbana
  • Tåg

Utrustning

  • Bärbara väggar
  • Lastkaj
  • Scen

Vägbeskrivning

Det är sant, vi älskar att vara i centrum. På Kimpton's De Witt har vi ett bekvämt läge i Amsterdams mycket gångbara centrum. Från vår ideala bas, vi är redo att tillgodose de aktiviteter du önskar. Vårt hotell ligger en kort promenad från det ikoniska Red Light District och nära Jordaan-kvarterets antika skyltfönster och charmiga innergårdar. Vi rekommenderar att du tar en promenad vid de oberoende 9 Straatjes-butikerna, njuter av en cykeltur eller kryssar de vackra kanalerna. Att hitta transport är lätt. Vi är en kort fem minuters promenad till Amsterdams centralstation, som också betjänar fyra tunnelbanelinjer och direkta 15-minuters tåg till Amsterdams flygplats Schiphol. Vår adress ligger framför och i centrum till omgivande attraktioner som Dam-torget, Anne Franks hus, Begijnhof, Noordermarkt (på lördagar) och de söta butikerna och kaféerna på Haarlemmerstraat. Vid korsningen av holländsk historia, konst och kultur inbjuder vi dig att utforska alla riktningar. Resa från Centraal Station — Walk - Avsluta Amsterdam Centraal Station och gå västerut på Prins - Hendrikkade mot Nieuwebrugsteeg. - Sväng vänster in på Martelaarsgracht. - Fortsätt in på Nieuwezijds Voorburgwal. - Destinationen kommer att vara till vänster. Resa från Amsterdam Airport Schiphol — Transit - Ta tåget till Amsterdam Centraal Station. - Kör västerut på Prins Hendrikkade mot Nieuwebrugsteeg. - Sväng vänster in på Martelaarsgracht. - Fortsätt in på Nieuwezijds Voorburgwal. - Destinationen kommer att vara till vänster. Resa från Amsterdam Airport Schiphol — Drive - Kör österut på Ceintuurbaan Zuid mot avfart P3. - Använd höger körfält för att ta rampen till Luchthaven Schiphol/Lang parkeren. - Håll vänster för att fortsätta mot Westelijke Randweg. - Sväng höger till Westelijke Randweg. - Sväng vänster för att slå samman till A4. - Vid korsningen Knooppunt De Nieuwe Meer, använd höger 2 körfält för att följa skyltarna mot E22/A10 västerut mot Ring Amsterdam (väster) /Centrum/Zaanstad/Leeuwarden. - Fortsätt in på A10/E22. - Ta avfarten s103 mot Bos en Lommer/Westerpark/Centrum. Sväng höger vid trafikljusen och fortsätt på s103. - Kör mot centralstationen och sväng höger vid Nieuwezijdse Voorburgwal. Destinationen kommer att vara till vänster.

Parkering

  • Betald parkering55,00 € / dag
  • Betjänad parkering55,00 € / dag
  • Gatuparkering

Avstånd från flygplats

  • 11.18 mi. från anläggningen

Kimpton De Witt Amsterdam - Lore Group mötesutrymme

Totalt mötesutrymme6 458 kv. fot
Mötesrum9
Största rum2 562 kv. fot
Andra största rummet2 400 kv. fot
Utrymme (privat)6 480 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum274
Enkel (1 säng)5
Dubbel (2 sängar)254
Sviter15
Pris för enkelrum (1 säng)199,00 € – 379,00 €
Pris för dubbelrum (2 sängar)229,00 € – 399,00 €
Skattesats9%

Lokala sevärdheter

Anne Franks hus

Museum
1 km bort
Anne Frank är en av Amsterdams mest kända tidigare invånare. Anne Franks hus på Prinsengracht 263 i Amsterdam var där hon gömde sig med sin familj i mer än två år under andra världskriget. Nu omvandlas till ett museum innehåller den en nykterande utställning om förföljelsen av judarna under kriget, liksom diskriminering i allmänhet.

Madame Tussauds

Museum
1 km bort
Madame Tussauds är ett vaxmuseum i Amsterdam med filialer i ett antal större städer. Madame Tussauds är en stor turistattraktion i Amsterdam, visar vaxverk av historiska och kungliga figurer, filmstjärnor, sportstjärnor och kända mördare.
Dam 20
Amsterdam, NL 1012 JS

A'DAM utkik

Rekreation
1 km bort
A'DAM LOOKOUT är ett observationsdäck med en oöverträffad panoramautsikt över Amsterdam. Du kommer att se stadens historiska centrum, dess pulserande hamn, det unika holländska polderlandskapet och du kommer att upptäcka de berömda kanalerna som tillhör UNESCO: s världsarvslista. Som komplement till upplevelsen är en toppmodern interaktiv utställning om Amsterdams historia och kultur. A'DAM LOOKOUT ligger på toppen av A'DAM-tornet i norra Amsterdam.
Overhoeksplein
Amsterdam, NL

Oude Kerk

Historiska landmärken
1 km bort
Denna gamla kyrka med små hus som klamrar sig fast vid sina sidor, förblir en lugn himmel i hjärtat av det freneriska Red Light District. Dess byggnader, särskilt det åttkantiga klocktornet i gotisk renässansstil, användes av sjömän för att få sina lager.
Oudekerksplein 23
Amsterdam, NL 1012 GX

Beurs van Berlage

Kongresscenter
5 minutes bort
Beurs van Berlage är en inspirerande konferenslokal i hjärtat av Amsterdam och framför allt en konferensplats med en berättelse. Detta handelsmonument från 1903, där historien kan kännas i varje detalj, erbjuder din konferens bästa möjliga plats. Denna konferenslokal är den mest centralt belägna av alla konferensplatser i Amsterdam, Nederländerna, och inom gångavstånd från Kimpton De Witt Amsterdam. https://beursvanberlage.com/virtual-tour-through-the-beurs
Damrak 243
Amsterdam, NL 1012 ZJ

Rembrandt-torget

Rekreation
1 km bort
Rembrandtplein är fodrad med pubar, restauranger, kaféer och hotell och är därmed en turistmagnet. Ett populärt centrum för nattliv, Det inkluderar också traditionella holländska pubar som spelar riktig holländsk musik. På sommaren är terrasserna fyllda med människor som njuter av en drink och ser världen gå förbi. I mitten av torget finns en liten men trevlig park där du kan koppla av eller hylla på statyn av Rembrandt. Runt området hittar du också nattklubbar av hög kvalitet, homosexuella arenor, respektabla diamanthandlare och de oundvikliga klibbiga souvenirbutikerna.
Rembrandtplein
Amsterdam, NL

Dam-torget

Historiska landmärken
1 km bort
Dammen är centrum och hjärtat av Amsterdam, även om det förmodligen finns vackrare sevärdheter i staden. Som en historisk plats dock, det är fascinerande och värt att ta sig tid att uppskatta. Dammen har sett många historiska dramer utvecklas under åren, och var till exempel mottagningsområdet för Napoleon och hans trupper under 1808 övertagandet av staden. Torgets imponerande historia är väl dokumenterad i Amsterdams historiska museum. Kungliga slottet (Koninklijk Paleis) som dominerar torget, användes ursprungligen som rådhuset och dess klassiska fasad och fina skulpturer var avsedda att förhärliga staden Amsterdam och dess regering. Till skillnad från dess turbulenta historia, torget är nu en lugn plats och är hem för hundratals duvor och turister som vilar sina trötta fötter.
Dam
Amsterdam, NL

Leidseplein

Rekreation
2 km bort
Leidseplein eller Leidse-torget är ett av Amsterdams mest populära centrum för nattliv. Leidseplein har många restauranger, klubbar, kaffebutiker, biografer och teatrar i området. Leidseplein är livlig och färgstark. På varma sommarkvällar, turister och lokalbefolkningen dra nytta av pubarnas uteservering för en lång, lata drycker med vänner. Gatumusiker, jonglörer, eldätare och andra artister livar upp torget, ofta till de tidiga timmarna.
Leidseplein
Amsterdam, NL

Mer

Välkommen till det första europeiska boutiquehotellet Kimpton, Kimpton De Witt Amsterdam, som utstrålar en modern inställning till lyx genom fräscha, raffinerade rum och fantasifulla utrymmen genomsyrade av inspirerad holländsk design. Upplev en uppslukande labyrint av samtida kvarnarbeten, frodiga lager och rena linjer. En resa där rum öppnar till rum med stor inspiration och eklektiska skatter. Inbäddat i hjärtat av Amsterdams blomstrande centrum inspirerar vårt hotell dig att föreställa dig, utforska, skapa och hitta en bekväm plats att koppla av. Varva ner i vår trädgårdsodling. Njut av en måltid på vår lokala restaurang. Ta en nattdrink i vår bar Super Lyan, som går tillbaka till den holländska renässansen. Ungefär som vår unika personlighet och hjärtliga service (utan attityd), betrakta vårt intima boutiquehotell som din personliga fristad. Fastighetens 274 rum och sviter inkluderar också 15 mycket eftertraktade rum i de ursprungliga renässansbyggnaderna inom hotellet, där gästerna kan njuta av charmen av ursprungliga takbjälkar och klassisk holländsk arkitektur tillsammans med alla moderna bekvämligheter för en lyxupplevelse i boutique-stil. Oavsett om du är i Amsterdam för affärer eller nöjen, har Kimpton De Witt Amsterdam 602 kvadratmeter mötesutrymme fördelat på 8 multifunktionella rum inklusive tre arenor från renässansen. För de festliga måltiderna, glittrande bröllop, mottagningar, återföreningar och festliga fester fungerar vårt tidlösa historiska hus, en gång den intima 1500-talets arkitektoniska pärla av den inhemska dramatikern P.C. Hooft, som en unik plats. En idealisk miljö med moderna bekvämligheter, vi erbjuder två våningar för underhållning tillsammans med läckra måltider. Alternativt, vår soliga svit på sjätte våningen fungerar som en privat lägenhet med utsikt över Amsterdam. Detta speciella utrymme är utrustat med en öppen spis, spiraltrappa och 30 kvadratmeter terrass

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Sep 1 – Oct 31
Apr 1 – Jun 30
Normalsäsong
Nov 1 – Dec 31
Mar 1 – Mar 31
Lågsäsong
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Feb 29

Avbeställningspolicy

Avbeställnings- eller reduceringsavgifter för hotellboende och All-Inn Horeca-avtal • Från anmälningsdatum upp till 90 dagar före ankomst kan hela gruppen avbokas gratis. Mellan 89 och 60 dagar före första planerade ankomstdatum kan 20% av antalet rum per natt avbokas utan avbokningsavgift. För ytterligare avbokning debiteras du 15% av bokningens värde, baserat på de avtalade intäkterna. Denna minskning kan inte kumuleras med någon av de föregående eller följande minskningarna. Mellan 59 och 30 dagar före det första schemalagda ankomstdatumet, 10% av resterande Antal rum per natt kan avbokas utan avbokningsavgift. För eventuella ytterligare Vid avbokning debiteras du 35% av bokningens värde, baserat på de avtalade intäkterna. Denna minskning kan inte kumuleras med någon av de föregående eller följande minskningarna. Mellan 29 och 15 dagar före det första schemalagda ankomstdatumet kan 5% av det återstående antalet rum per natt avbokas utan avbokningsavgift. För ytterligare avbokningar debiteras du 60% av bokningsvärdet, baserat på de avtalade intäkterna. Denna minskning kan inte kumuleras med någon av de föregående eller följande minskningarna. • Mellan 14 och 7 dagar före det första schemalagda ankomstdatumet kommer alla avbokningar att bli föremål för en straffavgift på 85% av bokningsvärdet, baserat på de avtalade intäkterna. Denna minskning kan inte kumuleras med någon av de föregående eller följande minskningarna. • Mindre än 7 dagar före det första schemalagda ankomstdatumet kommer alla avbokningar att bli föremål för en straffavgift på 100% av bokningsvärdet, baserat på de avtalade intäkterna. Denna minskning kan inte kumuleras med någon av de föregående minskningarna.

Anläggningens begränsningar

Rökfritt hotell Husdjur tillåtna