Holiday Inn & Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Hoogoorddreef 66 Amsterdam 1101BE

Kampanjer

Meeting Promotion - Holiday Inn Amsterdam Arena To

64,00 € - 79,00 €
2024-07-11 – 2024-12-31

2X Points with IHG Business Rewards

2024-03-15 – 2024-11-30

Behovsdatum

  • 2024-08-192024-09-02
  • 2024-10-012024-10-04
  • 2024-10-072024-10-11

Betyg

Hotelstars Union
4
AAA
4
DEHOGA(Deutscher Hotel- und Gaststättenverband)
4

Priser

Certifierad vårdplats 2021 Trip Advisor Award — Certificate of Excellence Stjärnplats - Mötesrecension 2021 Greenkey-certifikat: Guldetikett 2023

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Catering utomhus tillåts
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter
  • Videokonferens

AV-funktioner

  • AV-utrustning

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi
  • Tunnelbana
  • Tåg

Utrustning

  • Bärbara väggar
  • Dansgolv
  • Scen

Vägbeskrivning

Hotellet erbjuder 440 parkeringsplatser direkt runt hotellet. Bara parkera din bil och gå in på hotellet, där vi ser fram emot att välkomna dig. Från Amsterdam Bijlmer ArenA Station är det bara fem minuters promenad till vårt hotell. Hotellet är lätt att hitta eftersom du känner igen det på de 2 vita tornen.

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering29,00 € / dag
  • Bussparkering

Avstånd från flygplats

  • 10.56 mi. från anläggningen

Holiday Inn & Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers mötesutrymme

Totalt mötesutrymme10 764 kv. fot
Mötesrum10
Största rum5 974 kv. fot
Andra största rummet5 436 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum443
Dubbel (2 sängar)417
Sviter26
Skattesats9%

Lokala sevärdheter

Hybrid möten

Affärsdistrikt
1 minute bort
Hybrid Meeting Solutions på Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers är nytt i vårt erbjudande. Vi har skapat enkla upp till omfattande streaminglösningar. Beroende på storleken på ditt evenemang kan vi erbjuda dig ett skräddarsytt alternativ.
Hoogoorddreef 66
Amsterdam

RAI

Kongresscenter
7 km bort
En plats som samlar människor i den fysiska och virtuella världen, korsar gränser och ger inspiration! Baserat i den berömda staden Amsterdam, De har förenat olika världar, människor och marknader i mer än ett sekel, hemma och utomlands.
Europaplein 22
Amsterdam, NL 1078 GZ

Johan Cruijff Arena

Rekreation
5 minutes bort
Johan Cruijff ArenA är hem för fotbollsklubben Ajax. Stadion används också av det nederländska landslaget för internationella matcher. Dessutom erbjuder det multifunktionellt boende för både stora nationella och internationella musik- och dansevenemang och mindre sammankomster främst inom företagssegmentet. Dessa aktiviteter sker i nära samarbete med flera partner. Kvalitetsservice, toppmoderna anläggningar, säkerhet och optimal allmän uppfattning är de viktigaste strategiska pelarna. Johan Cruijff ArenA är en av de mest hållbara arenorna i världen och betraktas internationellt som en förebild för modern stadionkonstruktion och exploatering. Innovationscentret fungerar som ett levande laboratorium för innovativa koncept för stadionhantering och evenemangsupplevelser. https://www.johancruijffarena.nl
ArenA Boulevard 1
Amsterdam, NL 1100 DL

Rijksmuseum

Museum
9 km bort
Rijksmuseum är det viktigaste nationella museet i Holland. Det illustrerar Hollands konst och historia från medeltiden till nutid. Världsberömda höjdpunkter från den holländska guldåldern, inklusive Rembrandt van Rijns nattvakt och Johannes Vermeers The Milkmaid, kan beundras på Rijksmuseum
Museumstraat 1
Amsterdam, NL 1071 XX

Ziggo kupol

Nattliv
5 minutes bort
Vi vill ta dig med på en resa genom det förflutna, nutiden, och kanske till och med framtiden för Ziggo Dome. Den ultimata liveupplevelsen för fans och artister Konsertlokalen var tvungen att andas musik. Alla 17.000 besökare skulle få den perfekta liveupplevelsen i Music Dome - som det ursprungliga namnet var vid den tiden. ”Inspirerad av levande musik” var den ultimata lönen. Levande musik innebär alltid tre element: en stödjande handling, huvudakten, och en efterfest. Tre faser där byggnaden och alla dess anläggningar skulle behöva utmärka sig. https://www.ziggodome.nl/en
De Passage 100
Amsterdam, NL 1101 YXA

Van Gogh

Museum
9 km bort
Upptäck världens största samling av verk av Vincent van Gogh på Van Gogh-museet i Amsterdam, med mästerverk som mandelblom, solrosor och sovrummet.
Museumplein 6
Amsterdam, NL 1071 DJ

AFAS

Nattliv
5 minutes bort
Sedan 2001 lever AFAS Live upp till sitt credo ”Live will never be the same!”. Konceptet, som är internationellt uppfriskande, erbjuder över 600.000 besökare per år en oförglömlig utekväll. Det är den enda platsen i Nederländerna som är utformad speciellt för förstärkt (pop-) musik. Enligt experterna är akustiken i Black Box (huvudhallen i AFAS Live) ingen plats att hitta bättre. Ingen annan plats har nominerats flera gånger till Pollstar Awards som ”Bästa internationella musikplats”. AFAS Live är mycket mer än bara fyra väggar och ett tak. För levande musikälskare är det en total upplevelse! https://www.afaslive.nl/info/english
ArenA Boulevard 590
Amsterdam, NL 1101 DS

Canal Cruise

Rekreation
9 km bort
Förutom att ge en fantastisk bakgrund till stadens historiska centrum, flyta ner Amsterdams kanaler är ett av de mest minnesvärda sätten att upptäcka stadens sevärdheter och attraktioner. Oavsett om du är en första gången eller ofta besökare, allt i Amsterdam verkar lite mer magiskt när det ses från en båt.
Amsterdam, NL

Mer

3* Holiday Inn Express och 4* Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers är idealiskt beläget i det mest populära affärs- och nöjesdistriktet i Amsterdam South East. De 2 nybyggda fastigheterna ligger i samma byggnad och har 1 huvudentré för att välkomna sina gäster. Med denna kombination finns det totalt 443 sovrum och 10.000 kvm flexibelt mötes- och evenemangsutrymme. Alla moderna rum förfogar över följande faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt: kaffe och te i rummet gör faciliteter, LCD plattskärmar med internationella TV-kanaler, kuddmeny, luftkonditionering, walk inn duschar. Konferensrummet ligger på samma våning med angränsande foajéområde. Alla 10 multifunktionella mötesrum har dagsljus och takhöjden är 3,3 meter. Vårt största plenarrum som heter Rembrandt som ligger på bottenvåningen erbjuder maximalt 220 gäster i kabaréuppsättning och 400 gäster i teaterstil. Det finns många möjligheter när det gäller varumärkesevenemang, kick-off-möten och billanseringar. Hybrid Meeting Solutions är nytt i vårt erbjudande. Vi har skapat enkla upp till omfattande streaminglösningar. Beroende på storleken på ditt evenemang kan vi erbjuda dig ett skräddarsytt alternativ. För att komma ikapp med kollegor och informella sammankomster, vår öppna lobby på första våningen är det perfekta stället att avvina och koppla av. I vår ”To Go Café” serverar vi stolt nybryggt Starbucks-kaffe. Du kan äta i ”The Open Lobby”, vår restaurang och bar hela dagen där de serverar en mängd olika internationella rätter. Vi erbjuder gratis WiFi i hela hotellet, inklusive sovrum och konferensavdelning. Amsterdams arenatorn är i besittning av en hälsovårdsplats Green Certificate.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Normalsäsong
Sep 1 – Nov 15
Lågsäsong
Mar 23 – Aug 31
Nov 16 – Dec 31

Avbeställningspolicy

De enhetliga villkoren för hotell- och cateringbranschen i Nederländerna (UVH) gäller, som kan vidarebefordras i sin helhet på begäran. a) Vid avbokning mer än 3 månader före den tidpunkt då den första gästfrihetstjänsten ska tillhandahållas enligt villkoren i avtalet, nedan kallat ”Startdatum”, är Kunden inte skyldig att göra någon betalning till Hotellanläggningen. b) Vid Avbokning mellan 3-2 månader före Startdatum är Kunden skyldig att betala 30% av Bokningsvärdet till Hotellanläggningen. c) Vid Avbokning mellan 2 månader och 4 veckor före Startdatum är Kunden skyldig att betala 50% av Bokningsvärdet till Hotellanläggningen. d) Vid Avbokning mellan 4-2 veckor före Startdatum är Kunden skyldig att betala 75% av Bokningsvärdet till Hotellanläggningen. e) Vid avbokning 2 veckor eller mindre före Startdatum är Kunden skyldig att betala 100% av Bokningsvärdet till Hotellanläggningen.

Anläggningens begränsningar

Alla våra rumspriser inkluderar 9% moms men exklusive 12.50% kommunalskatt per rum och natt. Serviceskatt eller avgift är inte tillämplig.

Mer information

Hotellet är ett rökfritt boende