Crowne Plaza Hotel Amsterdam South

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Georg Gershwinlaan 101 Amsterdam 1082 MT

Kampanjer

2X Points with IHG Business Rewards

2024-03-15 – 2024-11-30

Behovsdatum

  • 2024-07-222024-08-30
  • 2024-11-012024-11-30

Betyg

Northstar
4

Priser

Crowne Plaza Amsterdam - South Hotel är en del av IHG Green Engage-programmet (nivå 4) och har belönats med Green Key och Green Globe. Detta hotell vann flera utmärkelser, till exempel: Hotels.com™ Loved by Guests Guldvinnare 2017, Årets Crowne Plaza 2015, betyg 9 av 10 på Booking.com och Tripadvisor Travelers' Choice-utmärkelsen 2017.

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Catering utomhus tillåts
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Utrymme (privat)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter
  • Videokonferens
  • VIP-tjänster

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi
  • Tunnelbana
  • Tåg

Utrustning

  • Bärbara väggar
  • Dansgolv
  • Scen

Avstånd från flygplats

  • 9.32 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering
  • Betald parkering

Crowne Plaza Hotel Amsterdam South mötesutrymme

Totalt mötesutrymme4 306 kv. fot
Mötesrum6
Största rum1 981 kv. fot
Andra största rummet1 076 kv. fot
Utrymme (privat)4 306 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum207
Sviter16
Skattesats9%

Lokala sevärdheter

Amsterdam Zuidas

Affärsdistrikt
2 minutes bort
Crowne Plaza Amsterdam South ligger i hjärtat av Amsterdam Zuidas affärscentrum, två minuters gångavstånd till Amsterdam Zuidas tågstation

Anne Franks hus

Museum
5 km bort
Anne Frank-huset är ett museum där besökare ges möjlighet att personligen föreställa sig vad som hände just på denna plats. Den hemliga bilagan Rummen i Secret Annex har bibehållits i sitt autentiska tillstånd tack vare samvetsgranna bevarandeaktiviteter. Rummen i Secret Annex är tomma, eftersom möblerna kartades bort direkt efter gripandet. Räddade dokument och föremål som tillhör de åtta gömda personerna visas nu i den hemliga bilagan. Kanalsidan av huset Den främre delen av huset, platsen där hjälparna arbetade och Otto Franks tidigare kontor, har återgått till gömningsperiodens stil och atmosfär. Tack vare detta får besökare möjlighet att känna sig personligen involverade i vad som hände på denna plats. Historien berättas med citat från Annes dagbok som referens. Originalföremål, dokument, och fotografier som visas i utställningen tjänar till att stärka den personliga redogörelsen för gömningsperioden och utvisningen till lägren. Tre kortfilmer placerar den personliga berättelsen i ett historiskt sammanhang. Granne med den historiska byggnaden Det gamla kanalhuset på 265 Prinsengracht, bredvid Otto Franks tidigare kontor, har renoverats. Här ges information om dagboken och dess betydelse. Anne Franks originaldagböcker och andra skrifter visas permanent. I den nya delen av byggnaden finns utställningen Free2choose och en tillfällig utställning. Dessutom finns det också ett rum för skolgrupper, en bokhandel och ett museumskafé.
Prinsengracht 263-267
Amsterdam, NL 1000 SOM

Ziggo kupol

Rekreation
7 km bort
Ziggo Dome är en 17,000-sits multi-use inomhusarena i Amsterdam, Nederländerna.
De Passage 100
Amsterdam, NL 1101 YXA

Heineken Musikhall

Rekreation
7 km bort
Sedan 2001 lever Heineken Music Hall upp till sitt credo ”Live kommer aldrig att bli detsamma!”. Konceptet, som är internationellt uppfriskande, erbjuder över 600.000 besökare per år en oförglömlig utekväll. Det är den enda platsen i Nederländerna som är utformad speciellt för förstärkt (pop-) musik. Enligt experterna är akustiken i Black Box (huvudsalen i Heineken Music Hall) ingen plats att hitta bättre. Ingen annan plats har nominerats flera gånger till Pollstar Awards som ”Bästa internationella musikplats”. Heineken Music Hall är mycket mer än bara fyra väggar och ett tak. För levande musikälskare är det en total upplevelse!
ArenA Boulevard 590
Zuidoost, NL 1101 DS

RAI

Kongresscenter
2 km bort
RAI är stadens främsta kongresscentrum.The Rai ligger 1 tunnelbanestation från Crowne Plaza Amsterdam South
Europaplein
Amsterdam, NL 1078 GZ

Rijksmuseum

Museum
4 km bort
Detta museum är definitivt den viktigaste och största i Nederländerna. Cirka 200 rum är fyllda med över 1 miljon föremål av samlingar av holländska mästare från 1600-talet. Dessutom finns det samlingar för att beundra de italienska mästarna och asiatisk konst. Och naturligtvis är utställningen av Rembrandt 'de Nachtwacht' en del av museet.
Jan Luijkenstraat 1
Amsterdam, NL 1071 CS

Van Gogh-museet

Museum
3 km bort
Ett besök på Van Gogh-museet är en unik upplevelse. Museet innehåller den största samlingen av målningar av Vincent van Gogh i världen. Det ger möjlighet att hålla reda på konstnärens utveckling, eller jämföra hans målningar med verk av andra konstnärer från 1800-talet i samlingen. Museet har också ett omfattande utbud av utställningar om olika ämnen från 1800-talets konsthistoria.
Museumplein 6
Amsterdam, NL 1071

Heineken

Museum
4 km bort
Upptäck Heinekens värld i det tidigare bryggeriet! Lär dig mer om historien om detta berömda ölmärke och välj din egen väg genom dagens Heineken. Upplev hastigheten på en flasklinje som en Heineken-flaska gör, testa dina kunskaper om bryggningsprocessen och njut av ett gott glas öl.
Stadhouderskade 78
Amsterdam, NL 1072 AE

Mer

Välkommen till Crowne Plaza Amsterdam - söder. Detta hotell är idealiskt beläget i hjärtat av Zuidas. Tågstationen Amsterdam Zuid ligger på gångavstånd från hotellet och erbjuder direkta, snabba förbindelser till stadens centrum och flygplatsen Schiphol. Den helt nya nord-sydlinjen tar dig till stadens centrum på bara 7 minuter och är en fantastisk resa på egen hand. Hotellet har 207 moderna hotellrum, inklusive 16 Club-rum och 16 sviter.Hotellet erbjuder utökade möteslokaler upp till 170 delegater inklusive din egen mötesvärd. Alla rum är utrustade med gratis WIFI, badrum/tofflor, strykjärn, skåp, minikylskåp och en speciell kuddmeny. Hotellet erbjuder även rumsservice dygnet runt, tillgång till ett fitnesscenter och en klubblounge. Börja dagen med en fräsch och generös frukostbuffé med ett stort utbud av varma och kalla rätter. Efter en spännande dag kan du träffas i Manhattan Lounge Bar eller på en av de soliga terrasserna för en smakfull middag. Kocken Jelmer och hans team kommer att skämma bort dig med sina signaturrätter, speciellt tillagade med lokala och färska ingredienser. Vill du ha något annorlunda? Hoppa på en japansk Izakaya-upplevelse på vår signaturrestaurang De Japanner Zuid: ett koncept med delat japanskt kök. Välkommen till Crowne Plaza Amsterdam - söder.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Sep 9 – Oct 30
Apr 8 – Jul 15
Normalsäsong
Feb 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30
Jul 16 – Sep 8
Lågsäsong
Jan 1 – Jan 31
Dec 1 – Dec 31

Mer information

Håll dig uppdaterad med vad som händer på Crowne Plaza Amsterdam South och gå med oss på sociala medier. facebook.com/crowneplaza.amsterdamsouth https://www.instagram.com/crowneplazaamsterdamsouth/