Hilton Woodland Hills/Los Angeles

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Canoga Avenue 6360 Bosheuvels, CA 91367-2501

Promoties

Summer Sizzle

01-06-2024 – 01-10-2024

Go Green Offer

20-05-2024 – 28-12-2024

Plan for more and receive more

20-05-2024 – 28-12-2024

Planners receive more at Hilton!

20-05-2024 – 28-12-2024

5,000 Bonus Points per event!

01-01-2024 – 28-12-2024

Tis the Season to Celebrate

25-11-2024 – 31-01-2025

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

Certificaat van uitmuntendheid - Trip Advisor Award voor „Groot bedrijf van het jaar” voor de Kamer van Koophandel van Canoga Park/West Hills „Outstanding Large Business Award"” van de Verenigde Kamer van Koophandel voor de hele San Fernando Valley” Groene partner

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (gratis)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (100Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Het Hilton Woodland Hills ligt aan de Ventura Freeway (Interstate 101). Vanaf de 101 in westelijke richting neemt u de afslag Canoga Avenue en slaat u rechtsaf bij het verlaten van de snelweg. Vanaf de 101 in oostelijke richting neemt u de uitgang Ventura Blvd/Topanga Canyon en rijdt u oostwaarts over Ventura Blvd. Sla linksaf bij Canoga Ave. Het hotel ligt 1,5 km ten noorden van Canoga Avenue, tussen Erwin Street en Victory Boulevard aan de rechterkant in Trillium Court.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 21,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 23,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 18 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Woodland Hills/Los Angeles

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal5.580 ft²
Op één na grootste zaal3.360 ft²
Tentoonstellingsruimte7.848 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers330
Eenpersoons (1 bed)147
Suites21
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 179,00 – US$ 309,00
Belastingtarief15,8%

Lokale attracties

Ontdekkingstochten in Malibu/LA

Recreatie
Malibu Discovery is toegewijd om u te helpen de opwindende kustlijn en de prachtige bergen in het binnenland van Santa Monica en Malibu te ontdekken! Je wordt meegenomen op een rondleiding naar keuze waar je wordt opgehaald bij het hotel. Neem deel aan de wijnproeverij van Malibu — De beste manier om Malibu te zien en te genieten van de beste wijnen, of een mooie rit naar Griffith Park leidt naar een heel speciale begeleide wandeling naar Mt. Hollywood voor ongelooflijke uitzichten over Los Angeles en het Hollywood Sign. Iconische bezienswaardigheden zijn te zien tijdens deze gemakkelijke tot matige wandeling van 4 mijl. De tour eindigt bij het beroemde Griffith Park Observatory —'s werelds eerste observatorium gewijd aan het publiek.

Het Getty Center

Museum
Op 15 mi. afstand
Het J. Paul Getty Museum in het Getty Center in Los Angeles herbergt Europese schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, verluchte manuscripten, decoratieve kunsten en Europese en Amerikaanse foto's. Het Getty Center is een campus van het Getty Museum en andere programma's van de Getty Trust. Het centrum van $1,3 miljard werd op 16 december 1997 voor het publiek geopend en staat bekend om zijn architectuur, tuinen en uitzichten over Los Angeles. Het centrum ligt bovenop een heuvel die verbonden is met een parkeergarage voor bezoekers aan de voet van de heuvel door een hovertrain-kabelbaan met drie auto's.
1200 Getty Center Dr.
Los Angeles, CA, US 90049

Westfield Promenade en Topanga Plaza

Winkelen
Op 1 mi. afstand
De Westfield Topanga in Canoga Park heeft meer dan 300 winkels en beschikt over de grootste Nordstrom in de regio Los Angeles. Je kunt trendy kleding kopen bij Zara, modieuze schoenen bij Aldo of iets in een kleine blauwe doos bij Tiffany & Co. Natuurlijk moet je de 120.000 vierkante meter grote Neiman Marcus bezoeken, een van de juwelen van het winkelcentrum.
6600 Topanga Canyon Blvd.
Canoga Park, CA, US 91303

Universal Studios & Citywalk Hollywood

Recreatie
Op 17 mi. afstand
Universal Studios Hollywood is een filmstudio en themapark in de Universal City-gemeenschap zonder rechtspersoonlijkheid in Los Angeles County, Californië, Verenigde Staten. Het is een van de oudste en beroemdste filmstudio's van Hollywood die nog steeds in gebruik is. De officiële marketingtitel is „The Entertainment Capital of LA”, hoewel het in de zomer vaak wordt geadverteerd als „The Coolest Place in LA”. Geen reis zou compleet zijn zonder een bezoek aan dit LA-icoon. Maak een rondleiding door de studio of breng de dag door met spannende attracties in het pretpark. Bekijk zeker de attractie van Universal, King Kong 360 3D, de grootste en meest intense 3D-ervaring ter wereld. Nadat je het park hebt uitgecheckt, moet je zeker even stoppen bij Universal Citywalk Hollywood, net buiten het themapark. Citywalk is een openluchtcentrum met restaurants, entertainment en winkels in overvloed.
Universal City Plaza 100
Universele stad, CA, US 91608

Staatspark Topanga

Parkeren
Op 3 mi. afstand
Topanga State Park ligt in de kliffen en ravijnen van het Santa Monica-gebergte en beschikt over 56 kilometer aan paden door open grasland, levende eiken en een spectaculair uitzicht op de Stille Oceaan. Het park ligt volledig binnen de stadsgrenzen van Los Angeles en wordt beschouwd als's werelds grootste wildernis binnen de grenzen van een grote stad. Uitstekende recreatiemogelijkheden voor wandelaars, mountainbikers (beperkt tot brandwegen) en ruiters. Het park wordt in het zuiden begrensd door Pacific Palisades en Brentwood, in het westen door Topanga Canyon en in het oosten door Rustic Canyon. In het park zijn talloze geologische formaties te vinden, waaronder aardbevingsfouten, zeefossielen, vulkanische indringers en een grote verscheidenheid aan sedimentaire formaties
20825 Entrada Road
Topanga, CA, US 90290

Het strand van Zuma

Recreatie
Op 24 mi. afstand
Zuma Beach is een provinciestrand gelegen aan de 30000 Pacific Coast Highway (PCH) in Malibu, Californië. Zuma, een van de grootste en meest populaire stranden in Los Angeles County, staat bekend om zijn lange, brede zandstranden en uitstekende surfmogelijkheden. Het behoort consequent tot de gezondste stranden voor schoon water in Los Angeles County. Zuma Beach is rechtstreeks toegankelijk vanaf PCH en ligt tussen de belangrijkste toegangscorridors Las Virgenes/Malibu Canyon Road en Kanan-Dume Road in het zuiden, en Las Posas Road in het noorden. Parkeren is mogelijk op een groot parkeerterrein tegen betaling. Extra parkeergelegenheid is beschikbaar op het aangrenzende PCH.
30050 Pacific Coast Highway
Malibu, CA, US 90265

Rodeo Drive

Winkelen
Op 20 mi. afstand
Waarschijnlijk de beroemdste winkelstraat vol sterren ter wereld. Het aantal winkels en boetieks op Rodeo Drive is slechts drie blokken lang. Het begint bij Wilshire Boulevard in het zuiden en loopt noordwaarts naar Santa Monica Boulevard. Maar die drie korte blokken vormen het beroemdste winkelgebied van Amerika, en waarschijnlijk de duurste drie winkelblokken ter wereld. Hier doen de rijken en beroemdheden hun boodschappen, en waar toeristen etaleren terwijl ze proberen filmsterren te spotten in de legendarische straat. De meest gevierde kledingontwerpers ter wereld hebben hier boetieks: Armani, Gucci, Christian Dior, Coco Chanel, Ralph Lauren, Valentino... De juweliers hebben namen als Cartier en Tiffany. Andere winkels in de buurt zijn I. Magnin, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Yves Saint Laurent en Pierre Deux.
N. Rodeo Dr.
Bevery Hills, CA, US 90210

Presidentiële bibliotheek van Ronald Reagan

Museum
Op 25 mi. afstand
De Ronald Reagan Presidential Library and Center for Public Affairs is de presidentiële bibliotheek en de laatste rustplaats van Ronald Wilson Reagan, de 40e president van de Verenigde Staten. De bibliotheek is ontworpen door Hugh Stubbins and Associates en bevindt zich in Simi Valley, Californië. De Reagan Library is de grootste van de 13 federaal beheerde presidentiële bibliotheken. De Reagan Library is elke dag van de week geopend van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op Thanksgiving, Kerstmis en Nieuwjaarsdag. Algemene toegang - $16,00, toelating voor senioren (62+) - $13,00, toegang voor jongeren (11-17) - $9,00 en toegang voor kinderen (3-10) - $6,00 (kinderen van 2 jaar en jonger zijn gratis). Parkeren is gratis, net als de toegang tot het terrein rondom de bibliotheek, maar er is een toegangsprijs voor toegang tot de bibliotheek en speciale tentoonstellingen.
40 Presidential Drive
Simi-vallei, CA, US 93065

Meer

Gunstig gelegen in het Warner Center in Woodland Hills Geniet van het warme, Zuid-Californische klimaat van de West San Fernando Valley. Met vriendelijke gastvrijheid en betaalbare accommodaties om aan al uw reisbehoeften te voldoen, biedt het Hilton Woodland Hills hotel de eersteklas service die onze gasten gewend zijn; onze gunstige locatie in het Warner Center biedt toegang tot alles wat Metropolitan Los Angeles te bieden heeft, terwijl gasten van het Hilton Woodland Hills hotel winkels, restaurants en bedrijven allemaal op loopafstand vinden. • Winnaar van de Trip Advisors Choice Award 2024

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 31
Jan 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Nov 1 – Nov 23
Laagseizoen
Nov 24 – Dec 31
Aug 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

48 uur voor aankomst

Extra informatie

Accommodaties voor gasten Ontspan in onze extra grote standaardkamers, elegant ingericht met een breed scala aan voorzieningen zodat u zich thuis voelt. Kies een kingsize bed of twee kingsize bedden De ultramoderne technologie in al onze kamers omvat twee telefoons met twee lijnen met voicemail, luidspreker en automatische wekfunctie. Surf op het internet of check je e-mail met supersnel internet op je grote bureau. En 800 en telefoongesprekken met een telefoonkaart zijn gratis. Kies voor entertainment een pay-per-view-film op je kabeltelevisie of bekijk je favoriete programma op HBO®, CNN® of ESPN®. U zult ontspannen in een stijlvolle Californische inrichting. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een uitzonderlijk verblijf!