Visit Winston-Salem

Brookstown Avenue 200 27101

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Welkom! Beschouw jezelf als officieel uitgenodigd om Visit Winston-Salem te ervaren. Ja, we hebben ervaring gezegd. Dit is waarom: onze stad is een caleidoscoop van ervaringen. Wat je ook zoekt — van livemuziek tot vintage films, van avant-gardedans tot klassieke toneelstukken, van museumbezoeken tot wijnreizen, van gezinsactiviteiten tot de clubscene — we weten zeker dat je verrijkt wordt als je ervaart wat we te bieden hebben. Met een overvloed aan vergaderruimte en een scala aan unieke vergaderlocaties en attracties is Winston-Salem klaar voor uw volgende vergadering. Met 48 hotels, bed & breakfast-herbergen en conferentiecentra van wereldklasse heeft Winston-Salem voor elk wat wils. Meer dan 3.500 kamers bevinden zich op tien minuten rijden van het Benton Convention Center. In het centrum bestaat het Twin City Quarter uit de M.C. Benton, Jr. Convention & Civic Center, het Marriott Hotel en het Embassy Suites Hotel. De totale vergaderruimte is gemakkelijk verbonden en bedraagt 160.000 vierkante meter. Het Lawrence Joel Veterans Memorial Coliseum-complex biedt 91.000 vierkante meter aan vergaderruimte en is geschikt voor alles, van beurzen tot presidentiële bezoeken. Er is ook veel ontmoetingsruimte op hogescholen en universiteiten in de gemeenschappen.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Piemonte Triad

    20 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Musea en tuinen in het oude Salem

Historisch monument
Old Salem Museums & Gardens is een unieke gemeenschap van originele museumgebouwen, authentieke ambachtslieden die hun vak uitoefenen, fascinerende collecties zeldzaam antiek en unieke winkelmogelijkheden.
Oude Salemstraat 900
Winston-Salem, NC 27101

Congrescentra

  • Benton Convention Center

    Dankzij de ligging in het centrum in een dynamische gemeenschap biedt dit onlangs gerenoveerde gebouw plaats aan maximaal 2.000 personen voor banketten, 18 vergaderzalen en is verbonden met het Embassy Suites Hotel met 146 suites en het Marriott Hotel met 319 kamers.

Meer

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?