DoubleTree by Hilton Hotel Downtown Wilmington - Legal District

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Koningsstraat 700 N. Wilmington, DE 19801

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 3.76 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Downtown Wilmington - Legal District

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal9.375 ft²
Op één na grootste zaal3.500 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers217
Tweepersoons (2 bedden)73
Suites2
Bezettingsgraad10%

Lokale attracties

Hagley Museum en bibliotheek

Museum
Op 8 mi. afstand
Hagley Museum and Library, een 501 (c) (3) non-profitorganisatie, verzamelt, bewaart en interpreteert de ontvouwende geschiedenis van het Amerikaanse bedrijfsleven. Hagley ligt op 235 hectare langs de oevers van de Brandywine River in Wilmington, Delaware, en is de locatie van de buskruitfabriek die in 1802 werd opgericht door E. I. du Pont.
298 Buck Road Oost
Wilmington, DE, US 19807-0630

Racebaan Delaware Park

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Delaware Park heeft een lange weg afgelegd om te komen waar het nu is. Vanaf de oprichting in 1937 door William DuPont, Jr., heeft het vele ingrijpende veranderingen ondergaan. Ons cateringpersoneel is beschikbaar om u te helpen uw speciale evenement onvergetelijk te maken. Wat de gelegenheid ook is, Delaware Park biedt de ultieme service, kwaliteit en aandacht voor detail door alle aspecten van uw speciale evenement te verzorgen.
777 Delaware Park Blvd.
Wilmington, DE, US 19804

Kunstmuseum van Delaware

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Delaware Art Museum biedt vele unieke evenementenruimtes binnen en buiten aan bedrijven, non-profitorganisaties en particulieren. Of u nu een maandelijkse trainingsbijeenkomst, een informele cocktailbijeenkomst of een formeel zittend diner organiseert, het Delaware Art Museum is de perfecte setting om personeel, klanten en VIP's te ontvangen. Met onze museumgalerijen die tijdens het evenement open zijn, worden uw gasten geïnspireerd door onze uitstekende collectie wereldberoemde kunst.
2301 Kentmere Parkway
Wilmington, DE, US 19806

Meer

Het DoubleTree by Hilton Hotel Downtown Wilmington - Legal District is perfect gelegen in het hart van de juridische en financiële districten in het centrum van Wilmington, op slechts een steenworp afstand van het Federal Courthouse en Delaware State Superior Courthouse. Het Doubletree Hotel Downtown Wilmington - Legal District is een full-service hotel met gemakkelijke toegang tot de I-95, halverwege tussen de luchthavens Philadelphia International (PHL) en Baltimore Washington International (BWI), en op vijf blokken van het Wilmington Amtrak Station (WIL) in Delaware. Het Doubletree Hotel Downtown Wilmington - Legal District is geschikt voor zakenreizigers en gasten in de advocatuur en beheert met trots The Law Center, een kantoorsuite van 3200 vierkante meter die is ontworpen om een efficiënte, functionele en handige werkruimte te bieden voor mensen die niet thuis zijn, evenals een zakencentrum en meer dan 20.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte. Onze prachtige Grand Ballroom, de grootste in het centrum van Wilmington, Delaware, biedt plaats aan banketten, huwelijksrecepties, zakelijke evenementen of sociale gelegenheden in stijl.

Extra informatie

Het Metropolitan Restaurant and Bar serveert informele Amerikaanse gerechten voor ontbijt, lunch en diner, of gasten kunnen naar de vele goede restaurants en eetgelegenheden in de omliggende zakenwijk in het centrum van Wilmington lopen of een gratis ritje maken met een hotelbusje. In het Doubletree Hotel Downtown Wilmington - Legal District bieden we uitzonderlijk warme en zorgzame service waarbij gasten zich welkom en gewaardeerd voelen.