Embassy Suites by Hilton West Palm Beach Central

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Belvederestraat 1601 West Palm Beach, FL 33406

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

The Palm Beaches

From West Palm Beach’s Convention Center and its attached 400 room hotel, to Boca Raton’s walkable meetings district, we spoil groups with choice.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton West Palm Beach Central

Totale vergaderruimte12.000 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal5.000 ft²
Op één na grootste zaal3.750 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)3.000 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers194
Tweepersoons (2 bedden)53
Suites156
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 379,00
Belastingtarief13%

Lokale attracties

Drive Shack

Recreatie
Op 1 minute afstand
Drive Shack biedt een fris alternatief voor de dag- en uitgaansscènes met meer dan alleen een plek om naartoe te gaan, maar ook een plek om jezelf te zijn en te genieten. Dus laten we onze deuren open, bereiden ons team voor en verwelkomen u op een ochtend, middag of avond vol slechte schommelingen, goede drankjes en geweldige tijden.
Belvederestraat 1710
West Palm Beach, FL, US 33406

Conventiecentrum van Palm Beach County

Zakendistrict
Op 2 mi. afstand
Het centrum van 350.000 vierkante meter is een architectonisch meesterwerk met ultramoderne voorzieningen en beschikt over een tentoonstellingshal van 100.000 vierkante meter, een balzaal van 22.000 vierkante meter en 21.000 vierkante meter flexibele pauzeruimte die is opgedeeld in 19 kamers. Het Convention Center biedt ook exclusieve voorkeursopties om aan uw evenementbehoeften te voldoen.
650 Okeechobee Blvd
West Palm Beach, FL, US 33401

Internationale luchthaven van Palm Beach

Vliegveld
Op 1 mi. afstand
PBI heeft de afgelopen 30 jaar vele prijzen gewonnen, waaronder de 9e beste binnenlandse luchthaven van 2018 door Travel + Leisure Magazine! De prijzen van 2017 zijn onder meer de 5e plaats van beste middelgrote luchthaven in de J.D. Power North American Airport Satisfaction Study 2017, de 9e beste binnenlandse luchthaven van Travel + Leisure Magazine en #1 in de VS voor de beste totale wachttijden voor onze TSA Checkpoints. 2016 was een prijswinnend jaar omdat het tijdschrift Conde Nast Traveler PBI tot 6e beste luchthaven in de VS heeft uitgeroepen. Trip Advisor kent ons de Traveler's Choice Award 2016 toe in de categorie Luchthavens, J.D. Power heeft PBI uitgeroepen tot 6e beste luchthaven in de VS. Trip Advisor reikt ons de Traveler's Choice Award 2016 uit in de categorie Luchthavens, J.D. Power genaamd PBI BI, het beste TSA-controlepunt in de VS, en Airport Revenue News rangschikt PBI in de top 5 van hoogst genoteerde Luchthavens voor gemak en toegang tot parkeren en toegang tot de terminal.
1000 Palm Beach International Airport
West Palm Beach, FL, US 33406

Kravis Centrum voor uitvoerende kunsten

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Het Raymond F. Kravis Center for the Performing Arts, gevestigd in West Palm Beach, Florida, is een van de belangrijkste centra voor podiumkunsten in het zuidoosten met een groeiende nationale en internationale reputatie. Trouw aan de geest waarin het Centrum is opgericht, breidt het programma uit door projecten op lokaal, nationaal en internationaal niveau te initiëren.
701 Okeechobee Boulevard
West Palm Beach, FL, US 33401

Het plein

Nachtleven
Op 2 mi. afstand
Van cafés en pubs tot lekker eten en gezinsvriendelijk. CityPlace heeft meer dan 30 sensationele plekken om te dineren. Geniet van de beste brunches, happy hours en hapjes tot laat op de avond. Winkelen van wereldklasse Openingstijden van de winkel: maandag tot zaterdag: van 10:00 tot 22:00 uur | Zondag: 12.00 tot 18.00 uur
700 S Rosemary Avenue
West Palm Beach, FL, US 33401

FITTEAM honkbalveld

Recreatie
Op 7 mi. afstand
De World Series-kampioen Houston Astros 2017 en de NL East-kampioen Washington Nationals zijn verheugd fans te verwelkomen in FITTEAM Ballpark of the Palm Beaches! Het 160 hectare grote complex heeft een fanvriendelijk stadion met een capaciteit van 7.700 als middelpunt, samen met 6 oefenvelden per team. Fans vinden er schaduw, een hal van 360 graden, de Banana Boat Lawn, suites en feestdekken om te genieten van een allesomvattende Spring Training-ervaring. Naast Spring Training is FITTEAM Ballpark of the Palm Beaches de perfecte bestemming voor onder andere toernooien, zakelijke evenementen, concerten en festivals. Vijf sportvelden bieden de mogelijkheid om grote voetbal- en lacrosse-evenementen te organiseren. De campus omvat een stadspark met een grote speeltuin, een splashpark, vier verlichte basketbalvelden en een wandelpad van 2,8 mijl dat dagelijks beschikbaar is voor de gemeenschap.
Haverheuvelweg 5444
West Palm Beach, FL, US 33407

Dierentuin van Palm Beach

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Palm Beach Zoo is een zoölogische organisatie zonder winstoogmerk gevestigd in Dreher Park in West Palm Beach. De dierentuin herbergt meer dan 1.400 dieren in een weelderige tropische omgeving van 23 hectare. De missie is om een openluchtklaslokaal van levende wezens te bieden om het bewustzijn, de waardering en het respect voor de natuurlijke wereld te bevorderen.
1301 Summit Boulevard
West Palm Beach, FL, US 33405-3035

Coral Sky Amphitheatre

Theater
Op 8 mi. afstand
Gelegen aan de S. Florida Fairgrounds en is een enorm beroemd en populair poppodium. De plek waar je moet zijn als je een muziekconcert of andere eersteklas optredens wilt bijwonen. Dit openluchtpoppodium biedt plaats aan 19.000 mensen en is een modern amfitheater.
Sansbury's Way 601-7
West Palm Beach, FL, US 33411

Meer

The Embassy Suites West Palm Beach - Central ligt vlak bij de I-95, op 1 km van de internationale luchthaven van Palm Beach (PBI) en op slechts enkele minuten van het zaken- en uitgaansgebied van West Palm Beach. Het hotel biedt gratis vervoer naar de luchthaven en een gratis pendeldienst van en naar het centrum van Rosemary Square. De nabijheid van alle bezienswaardigheden in de omgeving maakt het gemakkelijk om te genieten van alles wat West Palm te bieden heeft, of gewoon te zitten en te ontspannen in het verwarmde buitenzwembad en bubbelbad of te genieten van een verkwikkende training in het fitnesscentrum. Ons team van professionals zorgt ervoor dat u en uw familie of zakenpartners zullen genieten van de ervaring om onze gast te zijn. Onze eetgelegenheid is een ontmoetingsplaats voor gezelligheid, dineren, ontspannen en genieten en biedt vele alternatieven. Het Atrium Restaurant & Lounge serveert dagelijks een scala aan perfect bereide ontbijt, lunch en diner. Roomservice is ook beschikbaar. Bij Embassy Suites West Palm Beach - Central weten we precies wat er nodig is om u te helpen spectaculaire evenementen te organiseren. Van kleine vergaderingen, bruiloften, recepties en reünies tot traditionele hotelcongressen, u kunt op onze planningsprofessionals rekenen om u te helpen bij het coördineren van elk aspect van uw functie. Onze directiekamers, atrium en evenementenruimtes zijn allemaal flexibel genoeg voor alle soorten en maten. Begin vandaag nog met het plannen van je volgende evenement. Hoogtepunten van bijeenkomsten en evenementen: 18.000 vierkante meter flexibele evenementenruimte biedt plaats aan maximaal 500 gasten. De grootste vergaderruimte is 5.000 m² groot. Op 1,5 km van de internationale luchthaven van Palm Beach (PBI) Toegewijd personeel Wat is er hier in de buurt te doen: Embassy Suites West Palm Beach - Central ligt op slechts 2,5 km van het centrum en biedt gemakkelijke toegang tot alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. U bevindt zich op slechts enkele minuten van prachtige stranden, uitgaansgelegenheden en ongerepte golfbanen. Maak een uitstapje met het gezin naar het FITTEAM Ballpark of the Palm Beaches of neem de gratis pendeldienst naar Rosemary Square in het centrum van West Palm Beach, met een bruisende sfeer, verschillende winkels, eetgelegenheden, een bioscoop met 20 zalen, een openluchtplein en een theater voor culturele kunsten. Bezoek een concert of show in het Coral Sky Amphitheatre of het Kravis Center for the Performing Arts, beide op slechts een paar kilometer van dit hotel in West Palm Beach. Het Palm Beach Convention Center ligt op minder dan drie kilometer afstand, waardoor het Embassy Suites West Palm Beach - Central hotel de ideale accommodatie is voor diegenen die ter plaatse een conferentie of tentoonstelling bijwonen. Ga met het gezin een dagje uit naar Palm Beach Zoo met meer dan 1.700 dieren, waarvan vele bedreigde diersoorten zijn.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 10 – Apr 30
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Jan 9
May 1 – Jun 30
Oct 1 – Dec 31
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 30