Homewood Suites by Hilton Washington DC Capitol-Navy Yard

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
50 M St. SE Washington, DC 2003

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi

Afstand vanaf vliegveld

  • 4 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 47,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Homewood Suites by Hilton Washington DC Capitol-Navy Yard

Totale vergaderruimte740 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal770 ft²
Ruimte (privé)2.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)1.250 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers195
Eenpersoons (1 bed)166
Tweepersoons (2 bedden)29
Suites195
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 369,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 149,00 – US$ 369,00
Belastingtarief15,95%

Lokale attracties

Conte's fietsenwinkel

Winkelen
Op 4 blocks afstand
Bij Conte's Bike Shop staan onze gecertificeerde en professionele monteurs klaar om ervoor te zorgen dat elke rit een geweldige rit is door uw comfort te optimaliseren en tegelijkertijd uw efficiëntie te maximaliseren. Kortom, een professionele fietsmontage meet je lichaamsmaten en bewegingen en koppelt deze aan je fiets door middel van aanpassingen in de positionering, accessoires, uitrusting en andere elementen. Conte's is ontworpen voor beginnende en casual rijders, maar ook voor elite- en professionele rijders, en alle rijders daartussenin, en biedt drie belangrijke pasvormen: BikeFit™, RETÜL™ en GURU™. Hieronder vindt u informatie over elk van hen, de locaties waar ze beschikbaar zijn en de verschillende aangeboden pakketten
1331 4th Street SE
Washington, DC, US 2003

Blauwe jas

Recreatie
Op 5 blocks afstand
BLUEJACKET WERD GEBOUWD ALS EEN BROUWERIJ ZONDER GRENZEN, WAARDOOR BIERDIRECTEUR GREG ENGERT EN ZIJN TEAM VAN BROUWERS BIEREN KUNNEN MAKEN IN EEN ZO BREED MOGELIJK SCALA AAN STIJLEN EN SMAKEN. BIJ BLUEJACKET GAAN BEGRIP EN RESPECT VOOR DE TRADITIES EN TECHNIEKEN VAN KLASSIEK BROUWEN HAND IN HAND MET EEN GEEST VAN VOORTDURENDE EXPERIMENTEN, INNOVATIE EN SAMENWERKING, WAT LEIDT TOT HEERLIJKE BIEREN DIE GETUIGEN VAN SEIZOENSGEBONDENHEID, CULINAIRE INSPIRATIE EN HISTORISCHE INTERPRETATIE. VERWACHT BIEREN DIE VARIËREN VAN INTENS GEAROMATISEERD TOT SUBTIEL GENUANCEERD; DIE VOOR ELKE SMAAK EN ELK BORD IETS BIJZONDERS EN BEVREDIGENDS BIEDEN; EN DIE EVENZEER HET VERLEDEN, HET HEDEN EN DE TOEKOMST VAN ECHT AMBACHTELIJK BROUWEN WEERSPIEGELEN. BINNENKORT ZAL DE BROUWERIJ BEGINNEN MET HET VERZENDEN VAN BIER NAAR ZORGVULDIG GESELECTEERDE RESTAURANTS, BARS EN WINKELS IN DE HELE REGIO.
300 Tingey Street SE
Washington, DC, US 2003

Standvastige levering

Winkelen
Op 5 blocks afstand
Steadfast Supply is een conceptuele winkel met een missie. Steadfast Supply is gevestigd in een magazijnruimte van 3.000 vierkante meter aan The Yards in Washington, D.C., en biedt een platform voor onafhankelijke merken en ontwerpers uit het hele land om hun goederen en hun verhalen te delen met de bewoners van The Yards en daarbuiten. Steadfast Supply is een winkel met diepe wortels in creatief ondernemerschap die de triomfen van kleine bedrijven viert door als incubator te dienen voor onafhankelijke ontwerpers en merken en hen te inspireren om te groeien en te bloeien. We willen een actieve rol spelen in het verbinden van onafhankelijke merken met consumenten en consumenten in contact brengen met de creatieve geesten achter onze merken, in een poging om een gemeenschap op te bouwen en zinvolle relaties te bevorderen. Onze missie is om bij te dragen aan de vooruitgang van de lokale gemeenschap en aan de creatieve groei van Washington DC in het algemeen door de creatieve kracht van opkomende onafhankelijke merken en ontwerpers op de DC-markt te introduceren.
300 Tingey Street SE
Washington, DC, US 2003

Wijnhuis in de wijk

Recreatie
Op 5 blocks afstand
Onze boetiekwijnmakerij ligt in het hart van The Yards, een bruisende gemeenschap op de Navy Yard van DC langs de Anacostia-rivier. Wijnmaker Conor McCormack produceert onze premium wijnen voor kleine partijen, waarbij de kwaliteit van traditie wordt gecombineerd met de vrijheid van innovatie. Bezoek de wijnmakerij of bezoek de degustatiebar in Washington, de enige commerciële wijnmakerij van DC, om meer te weten te komen over hoe onze wijnen worden geproduceerd. Neem vervolgens plaats in ons restaurant Ana en geniet van onze ambachtelijke wijnen terwijl u geniet van ons seizoensgebonden Amerikaanse menu. Voor degenen die een speciale gelegenheid willen herdenken, fungeren we ook als een locatie voor privé-evenementen, met full-service bruiloften en zakelijke bijeenkomsten met ter plaatse bereide wijn, voortreffelijke gerechten en de prachtige wijnmakerij op de achtergrond.
385 Water St SE, Washington
Washington, DC, US 2003

Verklaring Nats Park

Nachtleven
Op 3 blocks afstand
Declaration Nats Park is een eetbestemming voor ambachtelijke pizza's, Amerikaanse favorieten en handgemaakte cocktails.
1237 First Street SE
Washington, DC, US 2003

Audi-veld

Recreatie
Op 6 blocks afstand
DC United Soccer stadion met 20.000 zitplaatsen
1621-1699 Half Street SW
Washington, DC, US 2003

DATSJA

Nachtleven
Op 4 blocks afstand
De populaire biertuin in de buitenlucht biedt een exclusief menu met Duitse, Belgische en Amerikaanse ambachtelijke bieren, lokale meads en ciders, unieke cocktails en geselecteerde wijnen. De seizoensgebonden menu's zijn geïnspireerd op traditionele Beierse biertuinen met oog voor lokale inkoop en authenticiteit van boer tot bord. Docha is hond- en gezinsvriendelijk
79 Potomac Avenue SE
Washington, DC, US 2003

Anacostia Boathouse

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Anacostia Community Boathouse Association (ACBA) zet zich in voor het bevorderen van veilige en milieuvriendelijke recreatie op de Anacostia-rivier door een gemeenschapsboothuis te onderhouden aan 1900 M Street, SE in Washington, DC. De Anacostia Community Boathouse Association is opgericht op basis van een sterke geest van vrijwilligerswerk en is een integraal onderdeel geweest van de groei van de roei- en peddelgemeenschap in Washington, terwijl ze heeft gewerkt aan de oprichting van een vooraanstaand centrum voor roei- en peddeltraining en -wedstrijden. ACBA-leden volgen al bijna twee decennia actief het Anacostia Waterfront Initiative van het district:
1900 M St. SE
Washington, DC 2003

Meer

Ons eersteklas hotel in Capitol Hill ligt in het hart van het historische Washington DC en biedt gemakkelijke toegang tot het Capitol Riverfront, het Lincoln Memorial en de Smithsonian Museums. Als officieel hotel van de Washington Nationals bieden wij een gunstige locatie op slechts een steenworp afstand van Nationals Park. Zakenreizigers in ons hotel in Washington, DC vinden het fijn om op een steenworp afstand van het metrostation Navy Yard te zijn, met haltes bij tientallen overheidsgebouwen en bedrijven in het zakendistrict. Loop bovendien naar de beste restaurants van DC.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 30
Sep 5 – Nov 16
Jul 1 – Sep 4
Dec 18 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Nov 17 – Dec 17
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28

Annuleringsbeleid

Voor een individuele reservering is dit 48 uur voor aankomst. Groepsreserveringen zijn gebaseerd op een contractclausule.

Beperkingen voor faciliteiten

De vergaderruimte Capitol bevindt zich op de tweede verdieping. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel natuurlijk licht. Perfect voor kleinere locaties. Ons seizoensterras op het dak met een prachtig uitzicht op Washington DC biedt plaats aan recepties voor maximaal 150 personen. Kan verhuurd worden voor privé-evenementen.

Extra informatie

Ons suitehotel in de buurt van Capitol Hill heeft een moderne glazen gevel, een eigentijdse inrichting en een gunstige locatie in het hart van de Navy Yard, een levendige wijk vol populaire restaurants, boetiekjes en trendy bars. Als LEED-gecertificeerd Silver-hotel streven we er voortdurend naar om milieuvriendelijke keuzes te maken met groene initiatieven.