Destination DC

901 7th Street NW 4e verdieping 20001-3719

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Van historische musea, monumenten en gedenktekens tot moderne restaurants, galeries en attracties, de Amerikaanse hoofdstad heeft het allemaal — waaronder enkele van de beste vergader- en congresruimtes ter wereld. Kom langs en ontdek het zelf. Washington DC, een vooraanstaande wereldwijde evenementenbestemming, verwelkomt elk jaar meer dan 22 miljoen bezoekers. Met een capaciteit van meer dan 30.000 hotelkamers en meer dan 2.000 restaurants is Washington DC een ideale plek voor het organiseren van evenementen van historische omvang. Vliegvelden: Er zijn 3 luchthavens in het DC-gebied: Ronald Reagan National Airport (DCA), Washington Dulles International Airport (IAD) en Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) Deze luchthavens vervoeren jaarlijks meer dan 70 miljoen passagiers, waarvan er 35 miljoen vertrekken in het DC-gebied. DCA bedient 81 bestemmingen met 371 dagelijkse afvaarten. IAD bedient 73 binnenlandse bestemmingen met 236 dagelijkse vertrekken en 49 internationale bestemmingen met 410 wekelijkse vertrektijden. BWI bedient 79 binnenlandse bestemmingen en 13 internationale bestemmingen.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Dulles

    26 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Thurgood Marshall van Baltimore/Washington

    32 mijl van stadscentrum

  • Ronald Reagan National Airport

    5 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Veteranenmonument in Vietnam

Historisch monument
Op de zwarte granieten muren van dit bewegende V-vormige monument staan de namen van meer dan 58.209 vermiste of omgekomen Amerikanen in het conflict in Vietnam. Op het levensgrote bronzen beeld van Frederick Hart zijn drie jonge militairen afgebeeld. 24 uur per dag geopend; parkwachter ter plaatse van 8.00 tot middernacht.
Constitution Avenue en Henry Bacon Dr. NW
Washington, DC 2001

Lincoln gedenkteken

Historisch monument
Dit grootse monument kijkt uit op de Reflecting Pool, het Washington Monument en het Amerikaanse Capitool. Binnenin staat het 19 meter hoge marmeren beeld van de 16e president geflankeerd door inscripties van zijn tweede inaugurele rede en de beroemde Gettysburg Address. Dagelijks geopend, behalve op 25 december. Gratis. De parkwachter is aanwezig van 08.00 tot middernacht.
Independence Avenue & 23rd St. NW
Washington, DC 2024

Witte Huis

Historisch monument
Het huis van elke Amerikaanse president behalve George Washington. Rondleidingen door het Witte Huis zijn uitgebreid met groepen van 10 of meer personen. Touraanvragen MOETEN worden ingediend via een lid van het Congres en worden tot 6 maanden van tevoren geaccepteerd; rondleidingen worden ongeveer een maand voor de aangevraagde datum gepland. Vragen: (202) 456-7041.
1600 Pennsylvania Avenue. NW
Washington, DC 20500

Nationale begraafplaats van Arlington

Historisch monument
Arlington National Cemetery, de meest waardevolle begraafplaats van ons land, herbergt meer dan 285.000 geëerde doden. Onder de duizenden witte grafstenen bevinden zich de graven van president John F. Kennedy, rechter Thurgood Marshall van het Hooggerechtshof, wereldkampioen bokser Joe Louis en de Tomb of the Unknowns. Dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur (tot 19.00 uur van april tot september). Gratis toegang.
Nationale begraafplaats van Arlington
Arlington, VA 2211

Jefferson Memorial

Historisch monument
Onder de marmeren rotonde staat het 19 meter hoge standbeeld van de derde Amerikaanse president, omringd door passages uit de Onafhankelijkheidsverklaring en andere beroemde geschriften van Jefferson. Dagelijks geopend, behalve op 25 december. Gratis. De parkwachter is aanwezig van 8.00 tot middernacht.
Getijdenbekken South End
Washington, DC 2024

Monument van Washington

Historisch monument
De militaire en politieke leiding van George Washington was onmisbaar voor de oprichting van de Verenigde Staten. Als commandant van het Continentale Leger verzamelde hij Amerikanen uit dertien verschillende staten en overleefde hij de superieure krijgsmacht van Groot-Brittannië. Als eerste president heeft het uitstekende leiderschap van Washington de norm bepaald voor elke president die hem opvolgde. Het Washington Monument torent uit boven de stad die zijn naam draagt en dient als een ontzagwekkende herinnering aan de grootsheid van George Washington. Het monument staat, net als de man, in niemands schaduw.
15e St. & Constitution Avenue. NW
Washington, DC 2001

Martin Luther King Jr. Gedenkteken

Historisch monument
De nieuwe Martin Luther King, Jr. Memorial erkent de historische leider op het gebied van burgerrechten en dient als een blijvend eerbetoon aan de vrijheid, kansen en rechtvaardigheid waar hij voor stond. Naast het FDR Memorial staat het MLK Memorial tussen de Lincoln en Jefferson Memorials. Dagelijks geopend, behalve op 25 december. Gratis.
Independence Avenue 1964. SW
Washington, DC 2024

Gedenkteken voor de Afro-Amerikaanse Burgeroorlog

Historisch monument
Dit monument is een sculptuur ter herdenking van de meer dan 209.145 soldaten die tijdens de burgeroorlog in de Amerikaanse kleurentroepen hebben gediend. Het monument is op gepaste wijze geplaatst in het Shaw-gedeelte van het district. Shaw verwijst naar Robert Gould Shaw, de blanke kolonel van het Massachusetts 54th Regiment.
1925 Vermont Avenue. NW
Washington, DC 2001

Congrescentra

  • Walter E. Washington Convention Center

    Het Walter E. Washington Convention Center, een buitengewone congres- en vergaderfaciliteit van 2,3 miljoen vierkante meter, is uitgerust voor evenementen van elke omvang, van kleine groepen en breakout-bijeenkomsten tot evenementen voor 500 tot 42.000 deelnemers.

Meer

Extra informatie

Jarenlang was de hoofdstad van het land een topkeuze voor vergaderplanners, maar de stad is blijven evolueren. Nu zijn er nog meer redenen om DC te kiezen voor uw volgende vergadering, conventie of congres. Washington, DC is gevuld met nieuwe en opwindende ontwikkelingen zoals The Wharf en CityCenterDC, een geweldig openbaar vervoersysteem en opwindende buurten vol restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Over restaurants gesproken: DC werd in 2016 door Bon Appétit uitgeroepen tot „Restaurantstad van het jaar” en heeft nu zijn tweede Michelin-gids ontvangen, waarmee San Francisco, New York en Chicago als enige Amerikaanse steden een actuele editie van deze prestigieuze gids hebben. DC beschikt over een uitgebreid aanbod van hotels, dat alleen zal worden uitgebreid met drie nieuwe hotels in de eerder genoemde Wharf-ontwikkeling in de Southwest Waterfront. Het luxe Trump International Hotel en het historische Watergate Hotel zijn ook hoogtepunten. Het Marriott Marquis Washington, DC is het grootste hotel in de stad en is via een ondergrondse hal rechtstreeks verbonden met het Walter E. Washington Convention Center. Andere hotels, zoals het Hyatt Place Washington DC/National Mall, het Kimpton Glover Park Hotel en het Kimpton Mason & Rook Hotel, voegen zich bij een volledige reeks gevestigde vergadercentra die de hoofdstad van het land sieren. Of uw bezoekers nu op zoek zijn naar een prijswinnende luxe accommodatie, ketens die klaar zijn voor zakenreizigers, chique boetiekhotels of comfortabele gezinsvriendelijke herbergen en B&B's, DC heeft voor elk wat wils. Er zijn echt genoeg locaties voor vergaderingen van elke omvang, en genoeg unieke ruimtes om bezoekers lang na de laatste sessie te laten genieten van de bijeenkomsten. Tot de pareltjes behoren de Washington National Cathedral, met zijn prachtige schip, en de Arena Stage, met drie auditoria van wereldklasse. Washington DC biedt niet alleen ongeëvenaarde vergaderruimtes, maar is ook een stad die bezoekers willen verkennen. Bezoekers kunnen van alles ervaren, van meer dan een dozijn gratis toegankelijke Smithsonian-musea tot een opwindend netwerk van buurten met trendy boetieks en hippe bars en restaurants. De attracties houden daar niet op: DC beschikt ook over een schat aan kunstgalerijen, historische huizen en weelderige parken. En geen reis naar het district is compleet zonder de ontzagwekkende monumenten en gedenktekens in de National Mall te bewonderen. Geef bezoekers de ervaring van hun leven. Plan uw volgende vergadering in Washington, DC.