Sofitel Warsaw Victoria

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Krolewska 11 Warschau 00-065

Beoordelingen

Samorzad Wojewodztwa Mazowieckiego5

Bekroningen

LUXURY LIFESTYLE AWARDS 2023 - BESTE luxe conferentie- en evenementenhotel in Warschau World Travel Awards: de toonaangevende hotelsuite van Polen in 2022 — winnaar LUXE wereldwijde prijzen: Wereldwijde overwinning in het beste luxe hotel en conferentiecentrum Wereldwijde overwinning in het beste conciërgeteam Wereldwijde overwinning in het beste luxe evenementenhotel Wereldwijde overwinning in het beste luxe hotel voor banket/evenementen Hotel van het jaar 2022 Hotelier van het jaar 2022: Algemeen directeur van Chain Hotel

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Casino
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VAN WARSCHAU (WAW) Afstand -9km/20-30 min. rijden. a) Hotel limousine Mercedes Car (S-klasse voor 1-3 PAX, 170 PLN of V-klasse voor 4-6 personen, 320 PLN); het is mogelijk om service te bestellen via onze conciërgebalie. Om door te gaan met bestellen hebben we vluchtgegevens en het mobiele telefoonnummer van de gast nodig. b) Stadstaxi (ongeveer 65 PLN); ELE Taxi is het enige erkende taxibedrijf dat vanaf de luchthaven van Chopin opereert; er is een grote taxilijn vlak voor de hoofdaankomsthal. c) Openbare bus 175 (ticketprijs 4,4 PLN; u vindt het busstation vlak voor de aankomsthal, u moet uitstappen bij het allerlaatste station dat op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel ligt) WARSCHAU-MODLIN VLIEGVELD (WMI) Afstand -38 km/ 60-70 min. rijden. a) Hotel limousine Mercedes Car (S-klasse voor 1-3 personen, 390 PLN of V-klasse voor 4-6 personen, 520 PLN); het is mogelijk om service te bestellen via onze conciërgebalie; om door te gaan met bestellen hebben we vluchtgegevens en het mobiele telefoonnummer van de gast nodig. b) Stadstaxi (ongeveer 260 PLN); ELE Taxi is het enige erkende taxibedrijf dat vanaf de luchthaven van Chopin opereert; er is een grote taxilijn vlak voor de hoofdaankomsthal. TREINSTATION Warszawa Centralna Afstand: 2 km/20 min. wandelen/7 minuten rijden. METROSTATION Świętokrzyska Afstand - 500 m/ 7 min. lopen BUSHALTE Uniwersytet Afstand - 400 m/ 5 min. lopen

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimtePLN 150,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.59 mijl van locatie

Vergaderruimte Sofitel Warsaw Victoria

Totale vergaderruimte16.792 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal8.568 ft²
Op één na grootste zaal8.514 ft²
Tentoonstellingsruimte6.997 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers368
Eenpersoons (1 bed)368
Tweepersoons (2 bedden)368
Suites33
Belastingtarief8%

Lokale attracties

De oude binnenstad

Recreatie
Op 5 minutes afstand
De oude binnenstad van Warschau, ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, is een echte parel van de hoofdstad! Het ligt op slechts 5 minuten lopen van het Sofitel Warsaw Victoria Hotel en de weg leidt langs de Koninklijke Route, die ongetwijfeld een van de mooiste straten van de stad is. Het is de moeite waard om tussen de kleurrijke huurwoningen te wandelen en de sfeer van de smalle straatjes op te snuiven. Het is de moeite waard om het Koninklijk Kasteel te bezoeken, waar de grondwet van 3 mei werd aangenomen - de eerste in Europa en de tweede in de wereld. In het kasteel kunt u de koninklijke appartementen en andere kamers bezoeken die versierd zijn met schilderijen van bijvoorbeeld Rembrandt en Canaletto. De zuil van Sigismund die voor het kasteel staat, is het oudste seculiere Poolse monument ter herdenking van koning Sigismund III Vasa, die de hoofdstad van Polen van Krakau naar Warschau verplaatste. Het marktplein in de oude binnenstad, daterend uit de 14e eeuw, werd herbouwd na de Tweede Wereldoorlog. De zeemeermin van Warschau die in het midden van het plein staat, is een symbool van de stad. We raden ook een wandeling aan langs de Barbican - middeleeuwse verdedigingsmuren, het prachtige panorama van de rechteroever van de Vistula-rivier vanaf Gnojna Góra - aan het einde van de Celna-straat en een bezoek aan de kathedraalkerk van Warschau.

Boulevards langs de Vistula

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Nog maar een paar jaar geleden kreeg Warschau zijn boulevards - een paar kilometer lange wandelroute op de linkeroever van de Vistula, die talloze bezienswaardigheden biedt. Clubs, bars, restaurants, tuinhuisjes met ligstoelen, met uitzicht op de rivier en de halfwilde rechteroever. In het zomerseizoen is het de moeite waard om op een cruiseschip, historisch galjoen, veerboot, motorboot of kano te varen. Er zijn veel andere bezienswaardigheden in de directe omgeving van de boulevards, zoals het Copernicus Science Centre, het Museum of Modern Art en het Multimedia Fountain Park.

POLIN Museum voor de geschiedenis van Poolse Joden

Museum
Op 2 km afstand
In het huidige Warschau zijn veel plekken te vinden die teruggrijpen op de tragische geschiedenis: het Monument van de gettohelden naast het POLIN Museum, het monument op de Umschlagplatz, de plaats vanwaar Joden naar het vernietigingskamp Treblinka werden vervoerd en het teken van de gettomuur langs de trottoirs. Het POLIN Museum, het Joodse Theater, het Grzybowski-plein, de Próżna-straat en de Nożyk-synagoge zijn de plaatsen die tegenwoordig het meest geassocieerd worden met de Joodse cultuur, maar er zijn overal verhalen. In Żabiński Villa kun je luisteren naar het ongelooflijke verhaal van de directeur van de dierentuin van Warschau en zijn vrouw, en hun heldhaftige werk om het leven van Joodse mensen te redden, vereeuwigd in een recente film. Elk najaar is er ook een festival over de Joodse cultuur — „Singer's Warsaw” — dat tot doel heeft mensen bewust te maken van de rijkdom van de Joodse cultuur en hoe het vroeger was.

Het Nationaal Museum

Museum
Op 15 minutes afstand
Het Nationaal Museum ligt op slechts 15 minuten lopen van het Sofitel en herbergt een prachtige collectie schilderijen, sculpturen en kunstnijverheid uit alle periodes, van de oudheid tot heden. Meesterwerken van Poolse en wereldkunst worden gepresenteerd in thematische galerieën. Er is het grootste Poolse schilderij (4,26 x 9,87 m) „The Battle of Grunwald” van Jan Matejko, de jas en het kroningsinsigne van koning August III en de meest opmerkelijke werken van Poolse en Europese kunstenaars. Daarnaast: Europa's grootste collectie Nubische kunst uit de 8e tot 14e eeuw, 15e-eeuwse altaren uit verschillende regio's van Polen, gotische sculpturen of schilderijen voor privégebed in de middeleeuwse kunstgalerie, evenals meubels, textiel en huishoudelijke apparaten, waaronder modellen van ooit populaire televisie- en radio-ontvangers - in de Gallery of Polish Design. Het Nationaal Museum organiseert regelmatig zeer interessante tijdelijke tentoonstellingen.
Al. Jerozolimskie 3
Warschau

Museum van de Opstand van Warschau

Museum
Op 15 minutes afstand
Dit interactieve museum herdenkt de grootste gewapende actie van de metro in het door Duitsland bezette Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog: de opstand van 1944. De multimediale tentoonstelling weerspiegelt de sfeer van het opstandige Warschau, toont de militaire geschiedenis van 63 dagen strijd en de naoorlogse communistische terreur. In het museum kun je luisteren naar de verhalen van de opstandelingen, memorabilia van opstandelingen bekijken, het gevoel hebben dat soldaten zich door het riool bewegen en de hoofdstad met de grond gelijk gemaakt zien worden in de film „City of Ruins” vanuit vogelperspectief. Binnenin bevindt zich ook een getrouwe replica van de Liberator B-24J, het vliegtuig van waaruit vliegtuigen zijn gemaakt om te helpen bij de gevechten in Warschau. Op de Wall of Remembrance, in het Freedom Park naast het Museum, zijn bijna 11.000 namen gegraveerd van soldaten die zijn omgekomen tijdens de Opstand.
Grzybowska 79
Warszawa

Het Grand Theater/Nationale Opera

Theater
Op 3 minutes afstand
Het Grand Theatre in Warschau (Pools: Teatr Wielki w Warszawie) is een theatercomplex en operagezelschap gevestigd aan het historische Theaterplein in Warschau, Polen. Het theater werd op 24 februari 1833 ingehuldigd met een productie van Rossini's The Barber of Seville. Na het bombardement en de bijna volledige verwoesting van het gebouw in de Tweede Wereldoorlog werd het theater herbouwd en op 19 november 1965 heropend, na meer dan twintig jaar gesloten te zijn geweest.
Place Teatralny 1
00-950 Warschau, PL

Copernicus Wetenschapscentrum

Recreatie
Op 3 km afstand
Op deze buitengewone plek aan de oevers van de rivier de Vistula kan iedereen zelf experimenten uitvoeren en er plezier aan beleven. Hier voelen kinderen en volwassenen zich als ontdekkingsreizigers, die ontdekken hoe hun zintuigen hen in staat stellen de wereld waar te nemen. Dergelijke experimenten zouden je helpen om de mogelijkheden van je eigen lichaam, de verschijnselen die verband houden met golven, elektriciteit en innovaties die binnenkort bij ons thuis zullen zijn, te begrijpen. Je kunt zelf een brug of een vliegend voertuig bouwen, een autonome auto bekijken en veilig tot 20.000 volt elektrificeren. De shows in het Planetarium van het Copernicus Science Center zijn ook een bezoek waard.
ul. Wybrzeże Kosciuszkowskie 20
Warschau

Fryderyk Chopin Museum

Museum
Op 10 minutes afstand
Op ongeveer 10 minuten lopen van het SOFITEL Warsaw Victoria Hotel, in het historische Ostrogski Palace, bevindt zich een van de modernste biografische musea van Europa. Dankzij de exposities en multimedia die hier zijn verzameld, kom je meer te weten over zowel het leven als het werk van Fryderyk Chopin. Je komt alles te weten over zijn jeugd en jeugd in Warschau en zijn leven in ballingschap. Onder de memorabilia van de grote kunstenaar bevinden zich een piano van onschatbare waarde, die hij in de laatste jaren van zijn leven bespeelde, brieven en manuscripten van werken, tekeningen en portretten. In de zaal gewijd aan de affaire met George Sand hoor je vogels zingen uit Nohant, een dorp waar het stel hun zomerdagen doorbracht. Het museum is gesloten van 4 oktober 2022 tot 30 april 2023.
ul. Okólnik 1
00-368 Warschau, PL

Meer

De elegante interieurs van het Sofitel Warsaw Victoria hotel zijn ontworpen door de Franse architect Didier Gomez. Gelegen in het hart van Warschau, dicht bij de oude binnenstad, het Koninklijk Kasteel en de Poolse Nationale Opera, is het hotel ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Geniet van een prachtige reis in dit unieke luxe hotel. Maak uw zakelijke bijeenkomsten inspirerend dankzij onze gerenoveerde vergaderzalen en de ervaring van onze MagnifiqueMeetings Concierge. De centrale locatie maakt van Sofitel Warsaw Victoria een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de culturele bezienswaardigheden van de stad, de charmes van een bruisend nachtleven en succesvol winkelen. De ramen van het hotel kijken uit op de prachtige 18e-eeuwse Saksische tuin, het oudste openbare park van de stad. Het Fryderyk Chopin Museum, het Grand Theatre en de National Philharmonic liggen allemaal op een steenworp afstand. Sofitel Warsaw Victoria Hotel is een 5* hotel dat eigendom is van Accor

Annuleringsbeleid

Individueel onderhandeld.

Extra informatie

Hotel gecertificeerd door GREEN KEY Laatste onderscheidingen: Sofitel Warsaw Victoria is opnieuw een van de winnaars van de internationale World Travel Awards-competitie! Dit jaar in de volgende categorieën: Het toonaangevende zakenhotel van Polen in 2024 Het toonaangevende stadshotel van Polen in 2024 De toonaangevende hotelsuite van Polen - Presidentiële suite LUXURY LIFESTYLE AWARDS 2023 - BESTE luxe conferentie- en evenementenhotel in Warschau World Travel Awards: de toonaangevende hotelsuite van Polen in 2022 — winnaar LUXE wereldwijde prijzen: Wereldwijde overwinning in het beste luxe hotel en conferentiecentrum Wereldwijde overwinning in het beste conciërgeteam Wereldwijde overwinning in het beste luxe evenementenhotel Wereldwijde overwinning in het beste luxe hotel voor banket/evenementen Hotel van het jaar 2022 Hotelier van het jaar 2022: Algemeen directeur van Chain Hotel 2021 Polen 100 beste restaurants Grand Award - 5 vorken 2020 Polen 100 beste restaurants Het beste restaurant in Polen 2019 Polen 100 beste restaurants Chef van het jaar Grand Award — 3 vorken+

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?