Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Bosscheweg 2 Vught 5261 AA

Beoordelingen

Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 15.53 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Totale vergaderruimte17.556 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal4.844 ft²
Op één na grootste zaal2.756 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers125
Eenpersoons (1 bed)119
Tweepersoons (2 bedden)119
Suites6

Lokale attracties

Het Noordbrabants Museum

Museum
Op 2 km afstand
Van het leven in Romeins Brabant tot moderne meesterwerken. Het verhaal van Brabant en de werken van Vincent van Gogh: je kunt ze allemaal zien in vierduizend vierkante meter tentoonstellingsruimte, in de prachtig gerestaureerde Paleiskamers en de moderne uitbreidingen van Bierman Henket Architects.
Verwersstraat 41
's-Hertogenbosch, NL 5211 HT

Theater de Parade

Theater
Op 3 km afstand
Doek open! Voor theater, dans, muziek, cabaret, musical, literatuur, lezingen en film - ongeveer driehonderd keer per jaar. Dat is Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Een open theater dat ieders ogen en oren opent. Elke dag verwelkomen we kunstenaars en bezoekers. Met open armen.
Parade 23
's-Hertogenbosch, NL 521 ML

Efteling

Recreatie
Op 25 km afstand
De World of Wonders of the Efteling kan het hele jaar door worden genoten. Van het magische sprookjesbos tot geschokt worden in Villa Volta of om je fantasie tot leven te laten komen in Fata Morgana. Zowel ouders als kinderen weten niet waar ze eerst moeten kijken in dit grootste pretpark van Nederland. Naast alle attracties zoals achtbanen kunt u ook genieten van het theater, de golf en de grote speeltuin voor de kleintjes.
Europalaan 1
Kaatsheuvel, NL 5171 KW

Bernardus Golf

Recreatie
Op 7 km afstand
Bernardus is ontworpen door de Amerikaanse toparchitect Kyle Phillips. Elke golfbaan die hij ontwerpt is uniek. Enkele bekende cursussen die hij ontwierp zijn Kingsbarns in St Andrews, Yas Links in Abu Dhabi, Re-fit van De Lage Vuursche en Rocco Forto op Sicilië. Zijn overtuiging is dat een golfbaan een eigen karakter moet hebben, met bestaande natuurlijke elementen en de geschiedenis van de plaats. Bij Bernardus vind je het gevoel van de nabijgelegen Drunense Duinen. De natuurlijke vegetatie is zo goed mogelijk bewaard gebleven en honderden bomen en heide zijn geplant om van deze cursus een officiële Champion Course te maken, met fairways en greens van de hoogste kwaliteit. Vanaf dag 1 is er gekozen voor een geen chemisch beleid, waarbij een minimum aan pesticiden en meststoffen wordt gebruikt. Bernardus is dagelijks geopend van 08.00 tot 19.30 uur. Ze gaan woensdag om 10.00 uur open.
Deutersestraat 39d
Cromvoirt, NL 5266 ZAAG

Binnendieze

Historisch monument
Op 2 km afstand
De Binnendieze bestaat uit een aantal beekjes die door de binnenstad van Den Bosch lopen. Boven deze beken werden huizen gebouwd, wat betekent dat je een rondleiding maakt onder gebouwen en wegen. Door de vele takken van de beekjes ontstond een doolhof van overdekte waterwegen waardoor je een prachtige tocht kunt maken.
Parade 12
's-Hertogenbosch, NL 521 ML

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Conventiecentrum
Op 5 km afstand
De Brabanthallen liggen op slechts 5 minuten rijden van Van der valk Hotel Restaurant Den Bosch - Vught. Wij bieden een ideale accommodatie om uw bezoek aan de Brabanthallen te combineren met een overnachting in ons hotel voor de vele evenementen. Naast beurzen zijn er ook veel openbare evenementen zoals Indoor Brabant, Masters of Hardcore, Love & Marriage Fair
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, NL 5222 KM

De Loonse en Drunense Duinen

Recreatie
Op 18 km afstand
De Loonse en Drunense Duinen beslaan ongeveer 3500 hectare en bestaan uit dennenbossen en drijfzandgebieden, vandaar de term 'duinen '. In dit uitgestrekte natuurgebied kunt u prachtige fietstochten en wandelingen maken door heidevelden en dennenbossen. Je ziet onder andere verschillende kikkers en salamanders, en met een beetje geluk kun je een das tegenkomen.
Oude Bossche Baan 11
Biezenmortel, NL 5074 RC

Sint Jan

Historisch monument
Op 3 km afstand
De Sint-Jan in 's-Hertogenbosch is één van de mooiste monumenten van ons land. Het is een 'levend' monument omdat het niet alleen Nederlands erfgoed is. De kathedraal heeft een prominente plaats in de harten van mensen. Als parochiekerk maar ook als baken in moeilijke tijden. Dagelijks lopen er veel mensen naar buiten, gedemonstreerd door de honderden kaarsen die in de Mariakapel branden. Het is ondenkbaar dat onze kinderen en kleinkinderen hier niet meer van kunnen genieten.
Torenstraat 16
's-Hertogenbosch, NL 5211 KM

Meer

Aan de rand van Vught, in de provincie Brabant, vind je Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, een hotel met een breed scala aan faciliteiten. We bieden onze gasten luxe hotelkamers, suites en verschillende evenementenzalen met een capaciteit van 10 tot 300 gasten. Dit centraal gelegen hotel biedt u een comfortabel en vriendelijk verblijf in 117 ingerichte kamers. Daarnaast bieden we 17 goed uitgeruste kamers voor evenementen, conferenties, vergaderingen en evenementen. Kom en geniet van een aangenaam verblijf in ons hotel.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?