The Virginia Beach Convention Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
19e straat 1000 Virginia Beach, VA 23451

Benodigde datums

  • 01-01-202503-01-2025
  • 06-01-202510-01-2025
  • 13-01-202517-01-2025

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 12.6 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Virginia Beach Convention Center

Totale vergaderruimte207.334 ft²
Vergaderzalen64
Grootste zaal150.012 ft²
Op één na grootste zaal112.509 ft²
Tentoonstellingsruimte150.012 ft²
Filters

Lokale attracties

Atlantic Wildfowl Heritage Museum

Museum
Op 5 minutes afstand
Het Atlantic Wildfowl Heritage Museum, gevestigd in de historische De Witt Cottage aan de oceaan van Virginia Beach, toont kunst en kunstvoorwerpen die migrerende wilde vogels documenteren die door Oost-Virginia trekken. Exposities van houtsnijwerk van wilde vogels en kustvogels volgen de evolutie van deze Amerikaanse kunstvorm, van de eenvoudige traditionele lokvogels tot het hedendaagse levensechte houtsnijwerk. Zorg ervoor dat je ons museum bezoekt als je in Virginia Beach bent
Atlantic Avenue 113
Virginia Beach, VA, US 23451

First Landing State Park

Parkeren
Op 17 minutes afstand
First Landing State Park is oorspronkelijk gebouwd door het Civilian Conservation Corps in de jaren 1930 en ligt aan de Chesapeake Bay. Het park, het meest bezochte staatspark van Virginia, ligt in Virginia Beach. First Landing biedt vaar-, zwem-, natuur- en geschiedenisprogramma's, wandelen, fietsen, picknicken, een bootlancering, hutten en 30 kilometer aan paden op 2.888 hectare. Het heeft ook campings met water- en elektriciteitsaansluitingen en in de buurt toegang tot toiletten en douches. De naam van het park werd in 1997 veranderd van Seashore State Park in First Landing State Park om het erfgoed weer te geven als de eerste plaats waar leden van de Virginia Company landden. Ze vestigden zich vervolgens in Jamestown.
2500 Shore Drive
Virginia Beach, VA, US 23451

Dierentuin van Norfolk Virginia

Parkeren
Op 30 minutes afstand
Het VirginiaZoologicalPark heeft tot doel het begrip van de flora en fauna in de wereld te vergroten en de groeiende hoeveelheid kennis over hen te vergroten; om dieren met respect te tonen, op een manier die hun natuurlijk gedrag aanmoedigt; om dieren en hun leefgebieden te behouden; en om het publiek mogelijkheden te bieden om te leren en te genieten. Het zal ernaar streven deze missie te vervullen door middel van onderwijs, natuurbehoud, onderzoek en recreatie. De missie van de Virginia Zoological Society is ervoor te zorgen dat de Virginia Zoo floreert als een superieure zoölogische instelling, die haar volledige potentieel bereikt om mensen, dieren en het milieu te dienen door middel van programma's die de nadruk leggen op recreatie, onderwijs en natuurbehoud.
Granby Street 3500
Norfolk, VA, US 23504

Oude vuurtoren van Cape Henry

Museum
Op 15 minutes afstand
Tegenwoordig bewaakt de oude vuurtoren van Cape Henry in stilte de toegang tot de Chesapeake Bay. In de buurt van de plek waar kapitein Newport in 1607 een kruis hief om te bedanken voor hun veilige oversteek van de Atlantische Oceaan, wordt de vuurtoren volgens een seizoensgebonden schema geopend voor het publiek. De architecturale integriteit van de toren is representatief voor een van John McCombs beste en belangrijkste constructies. Het Licht staat ook symbool voor de eerste moedige stappen die de nieuwe regering van het land nam om haar verplichtingen jegens haar bevolking na te komen. Met de bouw van de Cape Henry Lighthouse werden de wateren van de Chesapeake Bay bevaarbaar en veilig, wat zorgde voor een stabiele handel en commercie aan de kusten van Virginia en Maryland. Al voor de revolutie was er behoefte aan een vuurtoren. De kolonie Virginia en vervolgens de staat Virginia konden nooit de fondsen werven die nodig waren om de structuur te bouwen. In november 1789 zorgde de Algemene Vergadering van Virginia ervoor dat het land „dat lag en ligt in het graafschap van prinses Anne op de plaats die gewoonlijk het kopland van Cape Henry wordt genoemd” aan de nieuwe regering werd overgedragen „met het doel een vuurtoren te bouwen”. Alexander Hamilton sloot op 31 maart 1791 een contract met John McComb, Jr. uit New York. McComb was de ontwerper geweest van het Government House, de geplande residentie voor de president, in New York City.
Atlantic Avenue 583
Het verhaal van Fort, VA, US 23459

VA Aquarium

Museum
Op 10 minutes afstand
Ontdek meer dan 700.000 liter van een van de beste aquaria en leefgebieden van levende dieren in het land in het Virginia Aquarium & Marine Science Center. Bekijk onze honderden praktische tentoonstellingen, een buitenvolière, een natuurpad en moerassen. Bovendien wil je ons 3D IMAX® Theater niet missen.
General Booth Blvd 717
Virginia Beach, VA, US 23451

Viscentrum van Virginia Beach

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Het Virginia Beach Fishing Center aan de Rudee Inlet heeft de grootste charter- en partybootvloot aan de kust van Virginia. Al onze scherp geprijsde charterboten hebben kapiteins met een vergunning van de Amerikaanse kustwacht en zijn uitgerust met de nieuwste veiligheids-, navigatie- en viszoekapparatuur. Onze jachthaven is een volledig uitgeruste diepwaterjachthaven die is uitgerust voor boten tot 100 meter. Charterpakketten zijn ontworpen voor maximaal 6 personen, dus bel vijf van je vrienden. De kosten voor uw charteravontuur zijn inclusief ijs, aas, uitrusting en zelfs iemand om uw haak te lokken! Geniet van een geweldige dag op de oceaan.
Winston Salem Avenue 200
Virginia Beach, VA, US 23451

Ocean Breeze waterpark

Parkeren
Op 8 minutes afstand
Ocean Breeze Waterpark is het ENIGE waterpark van Virginia Beach. Gelegen op minder dan 3 km ten zuiden van de oceaan, is het een korte trip, waar u ook bent Ocean Breeze Waterpark biedt 16 waterglijbanen, het Runaway Bay-golfslagbad van 1 miljoen gallon, de Buccaneer Bay Water Playground en andere fantastische attracties. Geniet van onze privécabanas bij het zwembad, de Island Trader Gift Shop of een van onze jaarlijkse evenementen en dagelijkse activiteiten!
General Booth Blvd 849
Virginia Beach, VA, US 23451

Centrum voor hedendaagse kunst van Virginia

Museum
Op 2 minutes afstand
Het Contemporary Art Center of Virginia is een instelling zonder winstoogmerk zonder winstoogmerk, opgericht in 1952 om het bewustzijn, de verkenning en het begrip van de belangrijke kunst van onze tijd te bevorderen. Regelmatig wisselende tentoonstellingen bevatten schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, glas, video en andere visuele media van internationaal gerenommeerde kunstenaars en kunstenaars van nationale en regionale faam. Door de vier belangrijkste activiteiten - galerietentoonstellingen, studiokunstlessen, educatieve outreach-programma's en kunsttentoonstellingen in de buitenlucht - in evenwicht te brengen, probeert het Contemporary Art Center of Virginia een divers regionaal publiek te betrekken bij de rijke en actieve taal van de hedendaagse beeldende kunst. Het Contemporary Art Center of Virginia wordt gedeeltelijk gefinancierd door de inwoners van Virginia Beach via een subsidie van de City of Virginia Beach Arts & Humanities Commission. Aanvullende ondersteuning wordt verleend door Virginia Commission for the Arts, National Endowment for the Arts, Business Consortium for Arts Support en The Norfolk Foundation.
Parksstraat 2200
Virginia Beach, VA, US 23451

Meer

Hier in het Virginia Beach Convention Center zijn we experts op het gebied van plezier. Het Virginia Beach Convention Center ligt op slechts een steenworp afstand van het strand en in het hart van het resort aan de oceaan van Virginia Beach. Het beschikt over meer dan 500.000 vierkante meter aan ultramoderne, stijlvolle evenementenruimte. Ons milieuvriendelijke, ultramoderne gebouw is onlangs uitgeroepen tot „Beste locatie” voor 2018-2019, zoals verkozen door leden van de International Live Events Association, en is geschikt voor vergaderingen en evenementen van elke capaciteit. Als onderdeel van het Virginia Beach Convention & Visitors Bureau verandert een bezoek aan het Virginia Beach Convention Center u in een mum van tijd in een local. Gelegen op slechts enkele minuten van het strand en de badplaats, hebben we alle voordelen van kustcharme en voorzieningen in de grote stad binnen handbereik. Geniet van onze uitgebreide verscheidenheid aan hotels, entertainment, winkels en restaurants. We zijn er trots op dat we het eerste congrescentrum van het land zijn dat als bestaand gebouw de LEED® Gold-certificering heeft behaald van de U.S. Green Building Council. Als een door Virginia Green gecertificeerde faciliteit en ENERGY STAR-partner zijn we vastbesloten om even milieuvriendelijk als innovatief te worden. Vraag ons naar de vele initiatieven waaraan we deelnemen om energie, water en papier te besparen en onze aanbevelingen om ervoor te zorgen dat uw evenement groen is.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen