Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Corso Porta Nuova 105 Verona 37122

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Huisdiervriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.52 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Totale vergaderruimte1.969 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal1.615 ft²
Op één na grootste zaal1.184 ft²
Tentoonstellingsruimte1.969 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers62
Suites4

Lokale attracties

Kermis van Verona

Conventiecentrum
Een ultramodern expositiecentrum: 309.000 vierkante meter van een totale tentoonstellingsruimte (gelijk verdeeld tussen externe en interne ruimtes) 13 paviljoens, 10.000 parkeerplaatsen, exclusieve diensten, benijdenswaardige verbinding, gemakkelijke toegang... daarom komen de belangrijkste zakelijke spelers naar Verona. Verona is het belangrijkste toegangspunt tot de belangrijkste richtlijnen die van Noord- naar Zuid-Europa (Stockholm-Palermo) en van oost naar west (Barcelona-Kiev) leiden. Verona is een fundamenteel logistiek knooppunt en een essentieel referentiepunt.
Verona, IT 37039

Piazza dei Signori

Historisch monument
Gelegen op slechts een steenworp afstand van Romeo's en Julia's House, Stone Bridge en New Bridge. De meest fascinerende gebouwen die elkaar afwisselen zijn het Palazzo della Ragione, met zijn bevoorrechte toegang tot de Oude Markt, het Palazzo de Podestà, de Loggia de Consiglio, het Palazzo di Cansignorio en de kerk van Santa Maria Antica, waar de overblijfselen van de beroemdste vertegenwoordigers van de familie Della Scala liggen (Mastino II della Scala, Cansignorio en Cangrande I della Scala).
Verona, IT 37039

Castel San Pietro

Historisch monument
Castel San Pietro is een versterkte constructie gebouwd op de gelijknamige heuvel, met uitzicht op de stad Verona. Vanwege de bevoorrechte ligging, van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen, van de overheersing van de Visconti tot de nederzetting van de Serenissima, van de aanvallen in de Napoleontische tijd tot de ombouw tot kazerne om de Oostenrijkse troepen te huisvesten, in opdracht van veldmaarschalk Radetzky in de tweede helft van de 19e eeuw, is er vaak bezwaar gemaakt tegen schermutselingen om de controle over het gebied. Het gebied is nu een openbaar park en is een populaire bestemming voor toeristen en burgers, die de heuvel beklimmen om te genieten van het panoramische uitzicht over de stad.
Verona, IT 37039

Piazza della Erbe

Historisch monument
Het meest gewaardeerde kenmerk van Piazza della Erbe zijn de monumenten, paleizen en patriciërshuizen die de omtrek verfraaien als juwelen op een kroon. Palazzo de Comune, Casa dei Giudici, de huizen van de familie Mazzanti en Torre dei Lamberti aan de noordkant, het prachtige Palazzo Maffei in barokstijl, geflankeerd door de Gardello-toren, met de eerste klokklok van de stad, aan de westkant, Casa dei Mercanti aan de zuidkant, zijn slechts enkele van de meest gewaardeerde. De gebouwen die uitkijken op de noordwestelijke kant van het plein zijn daarentegen in recentere tijden gebouwd boven het gebied waar het oude Capitool was gevestigd en met uitzicht op het Forum Romanum.
Verona, IT 37039

Palazzo della Gran Guardia

Historisch monument
Palazzo della Gran Guardia, gelegen aan de Piazza Bra, voorbij de tuinen die het scheiden van de Arena, is een architectonisch complex met strakke lijnen en imposante afmetingen, dat vaak wordt gekozen voor het organiseren van conferenties, vergaderingen, tentoonstellingen en evenementen. De gevel van het gebouw met twee verdiepingen wordt gekenmerkt door de imposante gewelfde colonnade en de openingen van de grote rechthoekige ramen die een opvallend effect op de bezoekers garanderen. De middeleeuwse details, gerestaureerd en bewaard in hun originaliteit, zijn ook fascinerend en dienen als een verwijzing naar de andere architecturen in de stad (de adellijke paleizen Guastaverza en Bevilacqua, Palazzo Barbieri, de nabijgelegen Arena).
Verona, IT 37039

Romeo en Julia

Recreatie
Als je naar Verona komt, raden we je aan om een pelgrimstocht te plannen naar de meest iconische plekken uit de mythe van „Romeo en Julia”: begin bij de huizen van de twee geliefden en neem dan de tijd om Julia's tombe te bezoeken (die weliswaar niet haar sterfelijke resten bevat, maar toch zijn charme uitoefent op bezoekers van elke leeftijd en nationaliteit), je zult er geen spijt van krijgen! Romeo's House ligt vlakbij de Arche Scaligere (een gotisch grafmonument dat de stoffelijke resten van de meest illustere exponenten van de familie Della Scala herbergt). Omdat het nu in privébezit is, blijft het interieur gesloten voor het publiek, maar de buitenkant van dit charmante middeleeuwse gebouw is nog steeds een kijkje waard.
Verona, IT 37039

Museum van Castelvecchio

Museum
Als u een schatter bent van de Italiaanse en Europese middeleeuwse, renaissance- of gothic-barokke architectuur, kunst en beeldhouwkunst, raden we een bezoek aan het Castelvecchio Museum ten zeerste aan. De prachtige setting van het fort Scaliger herbergt een tentoonstelling die ongeveer dertig kamers beslaat met werken uit de middeleeuwen tot de tweede helft van de achttiende eeuw: sculpturen, schilderijen, oude wapens, aardewerk, miniaturen, sieraden en diverse andere ambachten.
Verona, IT 37039

Arena di Verona

Theater
De Arena van Verona dateert uit de 1e eeuw na Christus en is een van de meest uitzonderlijke voorbeelden in de wereld van de Romeinse architectuur. Dankzij de nauwgezette conservatieve restauraties die het sinds de 16e eeuw heeft ondergaan, is dit prachtige Romeinse amfitheater tot op de dag van vandaag in (bijna) zijn volledige oorspronkelijke vorm bewaard gebleven. Sinds 1913, de datum van de eerste voorstelling, wordt het beroemde Operafestival gehouden, en hoewel het uiterlijk in de loop der tijd aanzienlijk is veranderd, heeft de Arena nog steeds zijn status en functies van symbool en bevoorrechte ontmoetingsplaats in de stad behouden.
Verona, IT 37039

Meer

Hotel Indigo Verona, een charmant boetiekhotel op een steenworp afstand van Porta Nuova, Piazza Bra en de Arena, voegt de garantie van kwaliteit, stijl en comfort toe aan de perfectie van een centrale, maar toch afgelegen locatie. 62 kamers, 3 categorieën om uit te kiezen (Standard, Premium en Suites), 3 vergaderzalen met flexibele instelmogelijkheden, onze Arya Bar & Mixology en zijn intrigerende voorstellen, verfijnd design en de nauwkeurigheid van onze diensten en gastvrijheidsnormen: dit zijn de ingrediënten die van Hotel Indigo Verona — Grand Hotel des Arts een ervaring zullen maken uniek.

Extra informatie

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts bevindt zich in Verona, Italië. Het werd gebouwd in de jaren 1920 op verzoek van een adellijke Oostenrijkse familie, de Reichenbach. Op het moment dat je de Corso Porta Nuova betreedt, kun je een duik nemen in het rijke verleden van onze wijk, grotendeels dankzij architect Michele Sanmichell, wiens standbeeld tegenover Hotel Indigo — Verona staat. Tijdens het ontwerp van onze boetiekhotelkamers, restaurant en bar herkent u de resultaten van het Romeinse erfgoed van Verona met kenmerkend 16e-eeuws Italiaans vakmanschap.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?