Ventura County Coast

Kalorama-straat 305 S Suite C1 93001

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Californië is een magneet voor dromers en hun dromen. Het hart van het merk California is de belofte om groots te dromen en verwelkomd te worden in een Californische levensstijl die overvloed en diversiteit viert. Hier aan de kust van Ventura County maakt onze bestemming de belofte van Californië waar All Vibes altijd welkom is. Onze gastvrije gemeenschap omvat vier unieke vergadervriendelijke bestemmingen met de sfeer van een surfstad en de charme van een kleine stad. De steden Camarillo, Oxnard, Ventura en Port Hueneme brengen elk de typische „California State of Mind” over zonder veel geld uit te geven. Planners hebben toegang tot kilometerslange ongerepte stranden, zonneschijn, buitenavontuur, kunst, cultuur, spannende culinaire opties en authentieke ervaringen voor hun deelnemers aan vergaderingen en evenementen. Ventura County Coast heeft meer dan 200.000 vierkante meter aan conferentie- en evenementenruimte en is geschikt voor groepen van 10 tot 1.000 deelnemers. Planners kunnen kiezen uit locaties aan het strand, unieke locaties buiten de accommodatie en full-service hotelconferentiecentra. Met ons beroemde weer het hele jaar door en de geweldige locatie aan de kust kan een planner ook binnen enkele minuten een evenement van land naar zee brengen. Ventura County is de thuisbasis van het Dallas Cowboys Training Camp, Patagonia, DW Drums, Amgen, Hass Automation, The TradeDesk, Amazon, Naval Base Ventura County en zelfs een nationaal park. Vlak voor de kust van Ventura County ligt het Channel Islands National Park, een verzameling van vijf ongerepte, primitieve eilanden die ontzagwekkende uitzichten en onvergetelijke ervaringen bieden. Activiteiten op het eiland omvatten wandelen, picknicken, kamperen, walvissen spotten, kajakken, vissen en duiken, waardoor deelnemers aan vergaderingen en evenementen in contact kunnen komen met hun wilde kant. Ventura County Coast biedt een idyllische Californische kustervaring die grillige kustattracties en hedendaagse cultuur combineert, allemaal gunstig gelegen op slechts een uur ten noorden van Los Angeles. Onze regio verwelkomt de belofte van mogelijkheden en begrijpt de kracht van partnerschap. Door samen te werken, kijken we ernaar uit om u te helpen Meet What's Possible te ontmoeten. Ga voor meer informatie naar https://venturacountycoast.com/groups

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Burbank

    62 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Los Angeles

    61 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Santa Barbara

    37 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Kanaaleilanden

Parkeren
Op 33 mi. afstand
Channel Islands National Park bestaat uit 5 ecologisch rijke eilanden voor de kust van Zuid-Californië. Anacapa Island heeft paden naar een vuurtoren uit 1932 en een inspiratiepunt op een klif. De vele zeegrotten van Santa Cruz Island omvatten de uitgestrekte Painted Cave. Santa Rosa Island heeft zeldzame Torrey-dennen. Duizenden zeehonden verzamelen zich op Point Bennett op het eiland San Miguel. Het zuidelijkste eiland van Santa Barbara trekt broedende zeevogels.
Ventura, CA, US

Bezoek Ventura

Zakendistrict
Een plek die een ongedwongen ziel en onverwachte allure belichaamt, Ventura is een bruisende stad die stress en pretentie aan de deur bedwingt. De artistieke cultuur, de blijvende geschiedenis en de bevoorrechte locatie zijn waanzinnig uitnodigend, springlevend en verfrissend menselijk.

Kust van Ventura County

Zakendistrict
Voor reizigers die op zoek zijn naar zonneschijn, een goede sfeer, avontuur in de buitenlucht en familieplezier, heeft Ventura County Coast het allemaal. De regio omvat vier unieke stadsbestemmingen met de sfeer van een surfstad en de charme van een kleine stad. Camarillo, Oxnard, Ventura en Port Hueneme brengen elk de typische „California State of Mind” over zonder al te veel geld uit te geven. Bovendien kunt u op korte afstand van de kust ook het Channel Islands National Park, een van de magische schatten van Noord-Amerika, verkennen en ontdekken.

Ontdek Port Hueneme

Zakendistrict
Slechts zestig kilometer ten noordwesten van Los Angeles, in het hart van de Central Coast, vind je Port Hueneme, de vriendelijke stad aan zee. Port Hueneme is de plek voor reizigers die hun tenen in het zand willen graven, een lange wandeling willen maken, een vislijn van de pier willen laten vallen of gewoon achterover willen leunen en ontspannen. Met wandel- en fietspaden die door de stad kronkelen en bijna het hele jaar door een perfect klimaat, kun je je ziel nieuw leven inblazen in Hueneme.

Bezoek Camarillo

Zakendistrict
Camarillo ligt een uur ten noorden van Los Angeles aan de voet van de uitlopers van de Conejo, omringd door groene velden en een koele zeebries. Met meer dan 300 dagen zon per jaar kunt u genieten van Camarillo in de buitenlucht. Van winkelen in de buitenlucht en concerten tot heerlijk dineren en leuke evenementen, Camarillo heeft het allemaal. Met de charme van een kleine stad en een rijke geschiedenis is het de plek voor romantische bruiloften en zakelijke locaties. Bezoek overdag de historische bezienswaardigheden en musea en wandel's avonds door de oude binnenstad voor een diner en een drankje. Camarillo is een geweldig toevluchtsoord voor iedereen en is de ideale plek om te komen voor de zon, te verblijven voor de lol.

Bezoek Oxnard

Zakendistrict
Verzamel je stam en ga naar de Central Coast. Californië, cool, panorama-perfect, cultureel authentiek en ongekend levendig. Oxnard is de thuisbasis van kilometerslange ongerepte witte zandstranden, een bruisend nachtleven, enkele van de beste taqueria's in de staat, historische architectuur uit het Victoriaanse tijdperk, het California Strawberry Festival en een uitgestrekte pittoreske haven die dient als het dichtstbijzijnde toegangspunt tot het Channel Islands National Park. Oxnard, slechts 60 mijl ten noordwesten van LAX en dicht bij Santa Barbara en andere belangrijke bestemmingen, is een van de best bewaarde geheimen van Californië.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 1 – Jul 31
Aug 1 – Aug 31
Voor- en naseizoen
Feb 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Laagseizoen
Nov 1 – Nov 30
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Jan 31

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?