Château St. Gerlach

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Joseph Corneli Allee 1 Valkenburg aan de Geul 6301

Bekroningen

Op dinsdag 25 januari 2022 werd Château St. Gerlach uitgeroepen tot 'Beste Vergaderlocatie van het jaar 2021'.

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 9.32 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Château St. Gerlach

Totale vergaderruimte19.246 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal8.181 ft²
Op één na grootste zaal4.844 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers114
Tweepersoons (2 bedden)114
Suites20
Tarief tweepersoons (2 bedden)€ 135,00 – € 418,00

Lokale attracties

Lekker dineren bij Oostwegel Collection

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Verwen jezelf met een voortreffelijke maaltijd in een van de Oostwegel Restaurants. Culinaire verwenmogelijkheden in Zuid-Limburg zijn oneindig: Château Neercanne: https://www.oostwegelcollection.nl/en/chateau-neercanne/restaurants/restaurant-chateau-neercanne/ Winselerhof: https://www.oostwegelcollection.nl/en/winselerhof/ Kruisheren Hotel Maastricht: https://www.oostwegelcollection.nl/en/kruisherenhotel-maastricht/

St. Pietersberg heuvel

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Je zult zeker genieten van zowel het uitzicht vanaf het fort als de verhalen van je gids, waarbij geschiedenis wordt gemengd met anekdotes en humor. Het fort dateert uit rond 1700 en is grotendeels nog intact, met recent elijk gerestaureerde delen. Het fort bestaat uit verschillende niveaus en is uitgerust met verschillende grote en kleine kanonnen en mortieren. Je gids laat je mooie en interessante plekjes zien in en rond het fort, en neemt je mee terug in de tijd! Diep onder de St Pietersberg ligt een heel uniek stukje geschiedenis van Maastricht verborgen. Reis 30 meter onder de grond met een van onze officiële Maastricht Gidsen tijdens een bezoek aan de grotten in de St Pietersberg heuvel. Geen ontvangst, geen geluid, geen licht... Maar je krijgt wel een glimp van het 60 kilometer lange tunnelsysteem dat bestaat uit ongeveer 8.000 passages en een gids die je meeneemt op een reis terug in de tijd en je de verhalen vertelt over de intrigerende gebeurtenissen die hier ooit hebben plaatsgevonden.
Slavante 1
Maastricht, NL 6212 NB

Wijngaard St. Martinus

Recreatie
Op 10 minutes afstand
In het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg in het bergdorp Vijlen bij de grensdriehoek bij Vaals vindt u de natuurlijk duurzaam gecultiveerde wijngaarden van het St Martinus Wine Estate, de oudste rode wijngaard van Nederland. Internationaal geprezen wijnen worden sinds 1988 duurzaam geproduceerd in onze eigen wijnkelders. Mede dankzij de unieke en milieuvriendelijke productiemethoden produceren oenoloog Stan Beurskens en zijn team verbazingwekkend goede wijnen.
Wijngaard St. Martinus Rott 21a
Vijlen, NL 6294

Valkenburg aan de Geul

Historisch monument
Op 3 minutes afstand
Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van de natuur 'Heuvelland' reserve, schittert de marlstone town van Valkenburg. Met zijn prachtige omgeving, grotten en een geruïneerd kasteel is al meer dan 130 jaar een mijlpaal. In de winter verandert Valkenburg in de Kerststad van Nederland.

Gulpener Bierbrouwerij

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Zuid-Limburg heeft een geweldig biertje en wijncultuur. Het is niet zonder reden dat je een aantal grote kunt vinden en kleine brouwerijen van hoge kwaliteit hier. Ze laten je graag de ambacht van bierbrouwen.
Rijksweg 16
AE Gulpen, NL 6271

Zuid-Limburg

Historisch monument
Zuid-Limburg is het meest zuidelijk en zonnigst regio van Nederland! Zuid-Limburg grenst aan Duitsland in het oosten en op België in het zuiden en west. Als middelpunt van deze grensdriehoek, Duitsland — Nederland — België, Zuid-Limburg heeft een grenzeloze diversiteit in een klein gebied. *Verschillend van de rest van Nederland In het zuiden grenst Zuid-Limburg aan de uitlopers van de Ardennen (België), Hoge Venen (België) en Eifel (Duitsland). Dit geeft de regio zijn karakter, wat niet typisch is voor Nederland helemaal; Zuid-Limburg is breed en zacht glooiende heuvels staan in sterk contrast met de verder grondig vlakke Nederlandse landschap!

Maastricht

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Prachtige stad Maastricht om de hoek van Chateau St Gerlach. Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. Historische gebouwen en trendy designerwinkels. Majestueuze kerken en gezellig terrasjes op de stoep. Spectaculaire festivals en ruime pleinen. Maastricht heeft het allemaal! Het is met reden dat Maastricht een populaire bestemming voor zowel winkelen en weekenduitstapjes.
Maastricht, NL

MECC

Conventiecentrum
Op 10 minutes afstand
Het Maastricht Exhibition & Congress Centre (MECC) is een ultramoderne, dynamische organisatie die beurzen, conferenties en grote culturele en sportevenementen organiseert en biedt.
Forum 100
Maastricht, NL 6229 GV

Meer

Gelegen aan de rand van het natuurreservaat Ingendael dat grenst aan de rivier de Geul, en op slechts een klein eindje rijden van het centrum van Maastricht, is het prachtige landgoed, voorheen een klooster en boerderij, zorgvuldig gerestaureerd om een uitzonderlijke, luxe hotelervaring te bieden. Het is een stijlvolle locatie met 114 kamers, suites en residenties, twee restaurants en het St. Gerlach Paviljoen & Manor Farm. Een intieme ruimte ontworpen om de druk van het dagelijks leven te verlichten, Spa & Wellness St. Gerlach, gebouwd onder de bogen van de oude kelder van Château St. Gerlach, is een sfeervolle ruimte die zich leent voor ontspanning en reflectie. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux. De uitgebreide faciliteiten lenen zich voor een breed scala aan feesten, van formele vergaderingen en conferenties tot mijlpaalevenementen en vieringen. Als trouwlocatie met vergunning kunnen bruiloften worden gehouden in verschillende omgevingen, van de romantische rozentuin tot de 18e-eeuwse St. Gerlachuskerk met fresco's. Het gastvrije personeel staat klaar op het uitgestrekte landgoed en biedt gasten een op maat gemaakte, individuele ervaring, in een werkelijk gedenkwaardige omgeving.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Oct 31
Mar 1 – Mar 31
Jun 1 – Jun 30
Sep 1 – Sep 30
May 1 – May 31
Voor- en naseizoen
Dec 1 – Dec 31
Apr 1 – Apr 30
Jul 1 – Jul 31
Laagseizoen
Aug 1 – Aug 31
Nov 1 – Nov 30
Jan 8 – Feb 29

Annuleringsbeleid

Volgens de uniforme voorwaarden voor de horeca http://www.horeca.org/smartsite.dws?id=3247

Extra informatie

Château St. Gerlach is de gastheer van vele beroemde gasten. In 2005 verbleven het Amerikaanse presidentiële echtpaar George W. en Laura Bush op het exclusieve landgoed. En later ook Bruce Springsteen, Robbie Williams en de Rolling Stones! Toon Hermans, een van de beroemdste Nederlandse komieken aller tijden, was ook graag in St. Gerlach.