Sheraton Baltimore North Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
903 Dulaney Valley Road Towson, MD 21204

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen in het centrum van de belangrijkste snelwegen I95, Route 70 en I83 op de Baltimore Beltway (I695). Het is handig om bezoekers vanuit alle punten naar het noorden (DE, NJ, NY, PA), west en zuid (WVA, WDC, VA, NC) binnen te rijden. Het hotel ligt op 40 km van BWI, 16 km ten noorden van de stad Baltimore en 13 km ten zuiden van Hunt Valley. Owings Mills ligt direct in het westen en White Marsh ligt direct ten oosten van Towson.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 12,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 25 mijl van locatie

Vergaderruimte Sheraton Baltimore North Hotel

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal6.840 ft²
Op één na grootste zaal4.560 ft²
Ruimte (privé)20.000 ft²
Ruimte (semi-privé)8.000 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Tentoonstellingsruimte4.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers283
Eenpersoons (1 bed)157
Tweepersoons (2 bedden)126
Suites1
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 229,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 229,00
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Bowling in de eerste ronde

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Round1 biedt ultramodern entertainment waar het hele gezin van kan genieten: bowlen, karaoke, arcadegames, biljart en nog veel meer!
825 Dulaney Valley Road
Towson, MD, US 2204

Pine Ridge golfbaan en driving range

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Een prijswinnende openbare cursus en een geweldige locatie voor een middaguitje/recreatiemogelijkheid met uw groep. Pine Ridge, waar Nancy Lopez haar tweede proftoernooi won, is ook de thuisbasis van verschillende PGA- en LPGA-toernooien: The Eastern Open, Lady Carling Open en de Greater Baltimore Golf Classic. Het schilderachtige water en de pijnbomen van het stroomgebied van Loch Raven, geopend in 1958, maken deze baan zowel mooi als uitdagend. Pine Ridge ligt slechts vijf kilometer ten noorden van de bruisende stad Towson en staat ook bekend om zijn overvloedige flora en fauna. Golfers kunnen bijna gegarandeerd de vele herten en ganzen zien die van deze rustige omgeving hun thuis maken. U zult de rust en stilte van Pine Ridge anders vinden dan elke andere golfervaring in de regio Baltimore. De verlichte Driving Range met 45 stations op Pine Ridge is ook erg populair bij golfers, waardoor ze in het seizoen tot 22.00 uur aan hun wedstrijden kunnen werken.
2101 Dulaney Valley Road
Lutherville, MD 21093

Stadscentrum van Towson

Winkelen
Op 0 mi. afstand
Het Towson Town Center is via een skywalk verbonden met het hotel en biedt eersteklas winkels. Bezoekers vinden er snelle en handige restaurants, van fastfood tot lekker eten, voor elk wat wils. Het is een bezienswaardigheid in de omgeving voor studenten van Towson, senioren en gezinnen en bezoekers van Baltimore County. Naast Towson Town Center ligt Towson Square met extra winkels, restaurants en een bioscoop.
825 Dulaney Valley Road
Towson, MD, US 2204

Brandweermuseum van Maryland

Museum
Op 1 mi. afstand
Door CBS Baltimore gerangschikt in de top vijf kindermusea in Maryland. Terwijl praktische activiteiten en 40 antieke brandweerauto's de aandacht van de kinderen trekken, sluipen we stiekem in geschiedenis, brandveiligheid, archeologie en technologie. Er zijn zeven rondleidingen beschikbaar voor studenten en kampeerders van 3 tot 18 jaar oud, en voor kinderen en volwassenen met speciale behoeften.
York Road 1301
Lutherville, MD 21093

Luchthaven BWI

Vliegveld
Op 25 mi. afstand
BWI verzorgt binnenlandse en internationale vluchten. Super Shuttle is de belangrijkste vervoersdienst voor ongeveer $35 per enkele reis. Er is een lightrail beschikbaar op de International Pier naar het Lutherville Light Rail-station. Het hotelbusje biedt gratis ophaal/vervoer naar het station. Vooraf gemaakte afspraken voor het ophalen. Taxi's kosten ongeveer $75 per enkele reis. Het hotel kan ook helpen met privévervoer per sedan, minibus en touringcar voor groepen.
Baltimore Washington International Airport
Luchthaven BWI, MD, US 21240

Topiary Gardens in Ladew

Historisch monument
Op 14 mi. afstand
Individuen om van te genieten of groepsreizen beschikbaar voor een middagje uit. Ladew is door Architectural Digest uitgeroepen tot een van de „10 ongelooflijke vormsnoeituinen over de hele wereld”. Door de Garden Club of America „De meest opvallende vormsnoeituin in Amerika” genoemd. Een van de „Top 5 North American Gardens Worth Traveling For” Award van de Canadian Garden Tourism Council. The Gardens, Manor House en Nature Walk zijn geopend van 1 april tot 31 oktober. Educatieve programmering en speciale evenementen zijn het hele jaar door gepland. Bekijk onze evenementenkalender voor onze vele educatieve programma's en speciale evenementen.
3535 Jarretsville Pike
Monkton, MD 2111

Hampton National Historic Site

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Beleef het oude „Boven-Zuiden” met rondleidingen door het herenhuis, de slavenverblijven, het terrein en de tuinen. Hampton is het verhaal van mensen — tot slaaf gemaakte Afro-Amerikanen, Europese contractarbeiders, arbeiders en eigenaren in de industrie en de landbouw. Het is ook het verhaal van de economische en morele veranderingen die gedwongen dienstbaarheid in de Verenigde Staten overbodig hebben gemaakt. Beschreven als een paleisachtig landgoed met een groots herenhuis, glooiende heuvels en landbouwvelden.
535 Hampton Lane
Towson, MD, US 21286

Meer

Hotel in een buitenwijk, 16 km ten noorden van de Inner Harbor van Baltimore, in de chique wijk Towson, Maryland. Met goed ingerichte kamers op de verdiepingen 3 tot en met 12. Meer dan 20.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte en foyerruimtes met natuurlijk licht bevinden zich op lobbyniveau en op de 2e verdieping. Een vernieuwd zebrapad verbindt het hotel met eersteklas winkels en de food court in Towson Town Center. Fast food to fine dining ligt direct aan de overkant van de straat en op loopafstand. Tot de bezienswaardigheden in de omgeving behoren Towson Square en Cinemax, historische bezienswaardigheden, wandel- en fietspaden, wijngaarden en eersteklas golfbanen. Rain 903 is een full-service restaurant dat Amerikaanse gerechten en lokale smaken serveert voor ontbijt, lunch en diner. Een muur met ramen van twee verdiepingen kijkt uit op de prachtig aangelegde binnenplaats en koivijver. Er is veel groen rondom het hotel, dat grenst aan Goucher College en 1,6 km ten noorden van Towson University. Er is voldoende overdekte parkeergelegenheid beschikbaar in de garage van het Dulaney Center naast het hotel.

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden gelden vóór 24 uur voor aankomst zonder boete. Als de reservering binnen 24 uur wordt geannuleerd, is de vergoeding gelijk aan de kamerprijs voor de eerste overnachting en de belasting.

Beperkingen voor faciliteiten

Geen. Het hotel maakt geen deel uit van de vakbond.

Extra informatie

We bieden plaats aan maximaal 300 - 400 deelnemers voor algemene sessies en maaltijden, 30 tafelexposities, verschillende pauzeruimtes voor 10 - 100 personen en 100 - 200 gastenkamers op piekniveau. Ons team van ervaren professionals op het gebied van verkoop, catering en congresdiensten is ter plaatse om u te helpen bij alle aspecten van de planning, van de eerste zoektocht tot de laatste slotsessie.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?