Kimpton Shinjuku Tokyo

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
3 Chome-4-7 Nishishinjuku Shinjuku Tokyo 160-0023

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.67 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte Kimpton Shinjuku Tokyo

Totale vergaderruimte10.764 ft²
Vergaderzalen4
Grootste zaal2.110 ft²
Op één na grootste zaal1.776 ft²
Tentoonstellingsruimte1.776 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers130
Eenpersoons (1 bed)86
Tweepersoons (2 bedden)44
Suites7
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Harajuku

Winkelen
Op 30 minutes afstand
De Kawaii-cultuur en tienermode zijn in kleur te zien in Harajuku, een energiek gebied dat bekend staat om zijn trendsettende manieren. Langs de beroemde Takeshita Street vind je een bruisende rij boetieks en eetkraampjes, waar zoete lekkernijen worden geserveerd, variërend van suikerspin uit de regenboog en cheesecake-crêpes tot cakepops in de vorm van kittens en ijshoorntjes die op pandaberen lijken. Als je een goed oog hebt, bezoek dan de vintage boetieks en begin met het doorzoeken van de selectie — het kan een geweldige manier zijn om het soort stukken te vinden dat bij je garderobe past. Bereid je voor op drukte wanneer je de hotspot voor popcultuur in Harajuku bezoekt, maar weet dat het weekend het drukst is. Het ligt op ongeveer 15 minuten rijden van het hotel of op slechts 4 minuten met de trein van station Shinjuku.

Shinjuku Gyoen

Parkeren
Op 2 km afstand
Shinjuku Gyoen, gelegen in het hart van Tokio, is een serene oase met een mix van traditionele Japanse, Engelse en Franse tuinlandschappen. Bezoekers kunnen over de rustige paden wandelen, diverse flora bewonderen en een vredige oase in de bruisende stad ervaren. Shinjuku Gyoen herbergt een groot aantal kersenbomen van meer dan een dozijn verschillende soorten. Het is ongeveer 23 minuten lopen en ongeveer 8 minuten rijden van het hotel.
11 Naito-machi
Shinjuku-ku, JP_13, JP 160-0014

Internationale luchthaven van Tokyo

Vliegveld
Op 22 km afstand
Haneda Airport is een belangrijke internationale toegangspoort tot Tokio, bekend om zijn efficiëntie en gemakkelijke toegang tot de stad. Met moderne faciliteiten, winkels en eetgelegenheden kunnen reizigers een soepele overgang van en naar de hoofdstad van Japan ervaren.
Hanedakuko
Ohta-ku, JP_13, JP 144-0041

Kabukicho

Nachtleven
Op 2 km afstand
Kabukichō staat erom bekend dat het een louche kant van Tokio laat zien, maar het is een lust voor de zintuigen, een schitterende verzameling attracties die zorgen voor een leuke nachtelijke wandeling. De ingang wordt gemarkeerd door een gigantische neonpoort en de officiële ambassadeur hier is Godzilla, die je vanuit de skyline naar buiten ziet gluren. Speel in een pachinkosalon, drink een biertje in een duikbar, tank bij voor een late maaltijd in een piepkleine izakaya, of zing uit volle borst in een karaokebar — Kabukichō houdt het feest gaande tot in de kleine uurtjes. Kabukichō is ook de thuisbasis van Golden Gai, een stap terug in de tijd voordat de wijk werd gemoderniseerd. Langs het netwerk van zes smalle steegjes die met elkaar verbonden zijn door kleine doorgangen, vind je meer dan 200 bars, waarvan vele zo klein dat er maar een handvol gasten in kunnen. Het is ongeveer 25 minuten lopen en ongeveer 13 minuten rijden.

Yoyogipark

Parkeren
Op 15 minutes afstand
Het uitgestrekte Yoyogi-park in Shibuya was ooit een militaire paradeplaats en de thuisbasis van het atletendorp voor de Olympische Spelen van 1964, maar er gebeurt altijd wel iets. Neem een picknick mee, neem een fiets vanaf het hotel en fiets over de paden, geniet van een mooie jogging, wandel door de tuinen, kijk naar de verschillende straatartiesten, of leun achterover en kijk naar de mensen — er is genoeg te zien. In de lente komen de kersenbloesems mooi tot hun recht, terwijl de herfst de gouden kleuren van herfstbladeren brengt. Mis het Meiji-heiligdom naast de deur niet — het beroemde Shinto-heiligdom is omgeven door een bos van meer dan 100.000 bomen, geschonken vanuit het hele land en met de hand geplant tijdens de bouw, die werd voltooid in 1920. Het is ongeveer 25 minuten lopen en ongeveer 8 minuten rijden van het hotel.
2-1 Yoyogikamizonocho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-0052

Tokyo Metropolitan gebouw

Zakendistrict
Op 5 minutes afstand
Tokyo Metropolitan Government Building, gelegen in het Shinjuku Skyscraper District, ten westen van Shinjuku Station, biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de skyline van de stad vanaf de observatiedekken. Bezoekers kunnen gratis genieten van dit iconische monument en van bovenaf genieten van de adembenemende bezienswaardigheden van Tokio. Vanaf het hotel is het ongeveer 5 minuten lopen.
8-1 Nishi-Shinjuku 2-chroom
Shinjuku-ku, JP_13, JP 163-8001

Meiji Jingu-schrijn

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Meiji Jingu, gelegen in Tokio, is een vereerd Shinto-heiligdom ter ere van keizer Meiji en keizerin Shoken. Omgeven door een sereen bos, bieden de traditionele architectuur en rustige sfeer een spiritueel toevluchtsoord te midden van de drukte van de stad. Dit culturele juweeltje nodigt bezoekers uit om heilige rituelen te ontdekken en de essentie van het rijke erfgoed van Japan te ontdekken.Het ligt op ongeveer 15 minuten lopen en op ongeveer 5 minuten rijden van het hotel.
1-1Yoyogi-Kamizono-cho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-8857

Meer

Net als in de beste galerieën is er altijd iets nieuws te zien en te beleven, van kunstinstallaties tot pop-ups in de detailhandel en lokaal geliefde restaurants. Het hotel haalt de energie uit de bruisende wijk Shinjuku — een van de meest iconische wijken van de stad — en slaagt erin een stukje rust te bieden, een oase van rust met een ontspannende terrasbar, naadloze service en luxe kamers met bedden waar u in kunt wegzakken. We kunnen u enkele kleine extraatjes aanbieden die uw evenement zullen doen schitteren, waaronder gratis wifi voor uw deelnemers en creatief overleg met onze curator voor vergaderingen en evenementen. Voor een evenement dat zich zal onderscheiden van de rest, zijn onze vergader- en evenementenruimtes anders dan alle andere ruimtes in Tokio. We hebben een multifunctionele ruimte die goed werkt als kunstexpositieruimte, bruiloften, catwalk voor modeshows, plus balzalen met prachtige ramen van vloer tot plafond die uit lege leien bestaan die erop wachten om aangepast te worden aan uw out-of-the-box ideeën. Kimpton Shinjuku Tokyo ligt in de beroemde wolkenkrabberwijk Shinjuku en is de plek waar cultuur en creativiteit tot leven komen. U krijgt de kans om samen met ons getalenteerde culinaire team het juiste menu te vinden voor uw vergadering of evenement — we geven u graag suggesties of werken vanaf nul om uw visie op het bord te brengen. We kijken ernaar uit om u bij alle details te begeleiden om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?