Crab Manor Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Dishforth Road Asenby Thirsk YO7 3QL

Afstand vanaf vliegveld

  • 29.5 mijl van locatie

Vergaderruimte Crab Manor Hotel

Totale vergaderruimte11 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal161 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers20

Lokale attracties

Ballonvluchten in Yorkshire

Recreatie
Yorkshire Balloon Flights is een familiebedrijf dat gedreven wordt door een passie om de ongelooflijke ervaring van het vliegen per ballon te delen. Biedt elk jaar van april tot oktober champagneballonvluchten over de prachtige stad York en het omliggende platteland van Yorkshire.
2. Prices Lane
York, YOR, GB YO23 1AL

York Footgolf

Recreatie
Op 28 minutes afstand
FootGolf wordt gespeeld op een golfbaan met dezelfde regels en scoresysteem als Golf, het grote verschil is dat je het spel speelt door een voetbal in holes van 20 inch te schoppen in plaats van een golfbal en clubs te gebruiken. Dit betekent dat FootGolf zeer inclusief en toegankelijk is voor iedereen!
York FootGolf
Shipton Road
York, GB YO30 1XW

renbaan York

Recreatie
Op 40 minutes afstand
Paardenrenbaan en evenementenlocatie in York.
renbaan York
Knavesmire Road
York, GB YO23 1EX

Meer

The Crab Manor is trots om aan te kondigen dat we onlangs de Travellers' Choice-prijs 2022 van Trip Advisor hebben gekregen. Stel je voor dat je wordt uitgenodigd voor een rondleiding door de beroemdste luxe hotels ter wereld zonder ooit een voet in een enkel vliegtuig te hoeven zetten of ook maar een klein beetje jetlag te hebben. Van het glorieuze Taj Mahal-paleis in India tot de magische wereld van Lapland in Finland, Crab Manor neemt je mee naar de meest exotische bestemmingen zonder ooit North Yorkshire te hoeven verlaten. Elk van onze 20 kamers is uniek ingericht met kunstvoorwerpen en antiek die gegarandeerd indruk op u zullen maken. Gelegen op het terrein van ons 18e-eeuwse Georgiaanse landhuis vindt u rustige lodges met rieten daken, Scandinavische blokhutten, prachtig gelegen tuinkamers en luxe suites, en maken dit een bestemming die u niet snel zult vergeten. Bij elke kamerboeking bent u verzekerd van een tafel in restaurant AA Rosette, Crab and Lobster tijdens uw verblijf bij ons; Duik diep in het blauw met ons lokaal geproduceerde vismenu. Of het nu gaat om een besloten zakenlunch of een bedrijfsintroductie, Crab & Lobster is de perfecte plek om inspiratie op te doen tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Met verschillende ruimtes beschikbaar, waaronder onze onlangs gerenoveerde private dining Seafood Room, zijn we goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een perfect evenement, waaronder schermen, projectoren, audiovisuele systemen en verschillende kantoorbenodigdheden, zodat u uw zaken kunt regelen. Kies uit onze dagpakketten voor deelnemers, die elk iets anders bieden, waaronder ontbijtvergaderingen, werklunches en grootschalige evenementen, en nog veel meer, wat betekent dat u gegarandeerd iets vindt dat past bij uw behoeften en budgetten.

Extra informatie

De receptie van Crab Manor is dagelijks bereikbaar op 01845 577286 van 8.00 tot 23.00 uur.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?