Hilton Garden Inn Tewksbury Andover

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Highwood Drive 4 Tewksbury Tewksbury, MA 01876-1138

Benodigde datums

  • 25-08-202431-05-2025

Beoordelingen

AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Afstand vanaf vliegveld

  • 31 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Tewksbury Andover

Totale vergaderruimte2.800 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal2.800 ft²
Op één na grootste zaal960 ft²
Ruimte (privé)2.800 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers227
Eenpersoons (1 bed)112
Tweepersoons (2 bedden)106
Suites16
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 599,00
Belastingtarief11,7%
Bezettingsgraad11,7%

Lokale attracties

Toscaans dorp

Winkelen
Op 15 minutes afstand
The Tuscan Village is een ontwikkeling van 170 hectare, gunstig gelegen aan de Interstate 93, vlakbij de Mall at Rockingham Park en naast Route 28. Met ongeveer 2,8 miljoen vierkante meter aan winkels, winkels, restaurants, hotels, entertainment, kantoorruimte en een verscheidenheid aan huisvestingsmogelijkheden. Leef, werk, verblijf, speel
Via Toscana 9
Salem, NH 03079

Lowell Memorial Auditorium

Theater
HET BRENGEN VAN CONCERTEN, FAMILIEVOORSTELLINGEN, CONFERENTIES, CONGRESSEN, BEURZEN, ZAKELIJKE SEMINARS, EN MEER, NAAR HET HART VAN HET CENTRUM VAN LOWELL!
50 East Merrimack Street
Lowell, MA 01852

Middlesex Community College

Universiteit
Op 4 mi. afstand
Middlesex Community College Het succes van studenten begint nu aan het Middlesex Community College. We helpen de studenten van vandaag om zich voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. Onze zorgzame en ervaren docenten, medewerkers en begeleiders helpen je graag om het onderwijs te volgen dat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Als je niet helemaal zeker bent van je richting, kunnen we je helpen erachter te komen waar je heen wilt en een plan opstellen om je daar te brengen. Je pad kan leiden tot een certificaat, associate degree, overstap naar een bacheloropleiding, of naar een nieuwe baan of loopbaanontwikkeling. Middlesex biedt studenten van alle leeftijden en stadia een scala aan mogelijkheden om hun opleiding voort te zetten. Er is er zeker een die bij je leven past, vandaag en in de toekomst.
33 Kearney Square
Lowell, MA 01852

Universiteit van Massachusetts Lowell

Universiteit
Op 5 mi. afstand
UMass Lowell is een nationale onderzoeksuniversiteit die zich inzet om studenten voor te bereiden op werk in de echte wereld - het oplossen van echte problemen en het helpen van echte mensen - door betaalbaar onderwijs van hoge kwaliteit te bieden.
Universiteitslaan 1
Lowell, MA 01852

Merrimack College

Universiteit
Op 8 mi. afstand
Merrimack College, een van de snelstgroeiende onderwijsinstellingen in het land, is een selectieve universiteit van het hoogste niveau in een prachtige residentiële omgeving, op slechts enkele minuten van Boston, Massachusetts.
Turnpike Street 315
Noord-Andover, MA 01845

Tsongas Center

Conventiecentrum
Op 10 minutes afstand
Het Tsongas Center in UMass Lowell is een van de mooiste locaties van Massachusetts en biedt entertainment van hoge kwaliteit voor alle leeftijden. De Tsongas is de thuisbasis van de NCAA Division I UMass Lowell River Hawks hockey- en basketbalteams. Naast spannende UMass Lowell Athletics-actie organiseert het Tsongas Center concerten, familieshows, sportevenementen, beurzen en conferenties. Enkele van de grootste sterren ter wereld hebben hier in Lowell opgetreden voor grote aantallen mensen. We bieden plaats aan 6.500 bezoekers voor hockey en tot 7.800 voor concerten zonder het intieme gevoel te verliezen dat nodig is voor een onvergetelijke ervaring. Het Tsongas Center in UMass Lowell is een multifunctionele locatie met volledige service in de regio Merrimack Valley. Het beschikt ook over een prachtig aangelegde buitenruimte, feestzalen met uitzicht op de rivier de Merrimack en een ruime lobby. Het centrum is perfect voor alle soorten evenementen - of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten of grote shows! Gevestigd in Lowell, Massachusetts.
300 Martin Luther King Jr. Manier
Lowell, MA 01852

Phillips Academy

Universiteit
Op 6 mi. afstand
Volgens de grondwet van de Phillips Academy moet de faculteit „jongeren van alle kanten” onderwijzen om evenzeer te streven naar kennis en goedheid. Deze verplichting daagt leerlingen uit om te ontwikkelen wat het beste is in zichzelf en anderen, voor anderen en zichzelf. Phillips Academy zet zich in voor een opzettelijk diverse, inclusieve gemeenschap die studenten en volwassenen aanmoedigt om elkaar te respecteren, te inspireren en van elkaar te leren. Geleid door het ideaal van niet-sibi, een leven leiden 'niet voor zelf', bevordert de Phillips Academy-gemeenschap een evenwicht tussen intellectuele nieuwsgierigheid, betrokkenheid, leiderschap en service bij het streven naar uitmuntendheid: academisch, burgerlijk en moreel.
7 Chapel Ave.
Andover, ME 01810

Meer

We zijn verheugd u te mogen verwelkomen in het gloednieuwe Hilton Garden Inn Tewksbury Andover! De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de routes 495 en 93, slechts 30 minuten ten noorden van Boston in Tewksbury, Massachusetts. Het hotel beschikt over 227 ruime kamers, waaronder suites, en beschikken over een minikoelkast, koffiezetapparaat en magnetron. Blijf fit in ons goed uitgeruste fitnesscentrum en binnenzwembad. Voor uw vergadering of speciale gebeurtenis is onze balzaal van 2800 vierkante meter perfect voor maximaal 150 gasten en is opgedeeld in 4 delen. Het buitenterras met vuurkorf is een ontspannende plek om te ontspannen met een drankje of een hapje van de bar. Geniet van een stevig ontbijt in ons restaurant dat dagelijks geopend is voor een ontbijt op bestelling of van ons ontbijtbuffet. Geniet elke avond van een drankje of diner in de bar. Kies het Hilton Garden Inn Tewksbury Andover voor al uw vergader- en accommodatiebehoeften.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Jun 30
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31

Extra informatie

We zijn volledig gerenoveerd in 2023, met een frisse nieuwe look, inclusief vernieuwde, goed ingerichte kamers, een lichte en luchtige lobby, een modern restaurant en bar, een vuurkorf en patio plus 2800 vierkante meter flexibele functieruimte met foyer. Wat een verademing in de Merrimack Valley. ,

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?