DoubleTree by Hilton Swindon

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lydiard Fields, Great Western Way Great Western Way Swindon SN5 8UZ

Promoties

Christmas 2024 Brochure

£ 25,00 - £ 86,00
29-11-2024 – 01-01-2025

Evening Fun

£ 18,00 - £ 18,00
03-05-2024 – 05-05-2025

High Tea

£ 22,95 - £ 22,95
03-05-2024 – 05-05-2025

Traditional Afternoon Tea

£ 12,95 - £ 17,95
03-05-2024 – 05-05-2025

Client 2024 Meeting Offers

01-01-2024 – 31-12-2024

Wedding Brochure 2024,2025,2026

£ 87,00 - £ 137,00
01-01-2024 – 31-12-2026

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

Bronzen prijs voor groen toerisme - 2010 VisitEngland 4* geaccrediteerd hotel — 2013 Zilverprijs voor groen toerisme - 2013 Tripadvisor Award voor uitmuntendheid - 2012/2013 Green Key-prijs - 2024

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (200Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving vanaf de luchthaven van Bristol (BRS): Neem de M5 in zuidelijke richting naar knooppunt 15. Neem de M4 East tot knooppunt 16. Het hotel ligt aan de eerste afslag van de rotonde in Lydiard Fields. 72 KM/45 MIJL Rijtijd: 50 min. Routebeschrijving vanaf de luchthaven Heathrow (LHR): Neem de M4 West tot knooppunt 16. Het hotel ligt aan de vierde afslag van de rotonde in Lydiard Fields. 96 KM/60 MIJL Rijtijd: 60 min. Routebeschrijving vanaf Gatwick Airport (LGW): Neem de M25 tot knooppunt 15. Ga over op de M4 West tot knooppunt 16. Het hotel ligt aan de vierde afslag van de rotonde in Lydiard Fields. 201 KM/125 MIJL Routebeschrijving vanaf het treinstation van Swindon: Neem de A3102 richting Windmill Business Park. DoubleTree by Hilton Swindon bevindt zich aan de rechterkant. 7 KM/4,4 MIJL Rijtijd: 18 min.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 45 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Swindon

Totale vergaderruimte12.000 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal4.200 ft²
Op één na grootste zaal1.334 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte7.456 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers171
Suites8
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Safaripark Longleat

Recreatie
Op 1 hour afstand
Longleat Safari Park in Wiltshire, Engeland werd geopend in 1966 en was het eerste drive-through safaripark buiten Afrika.
Longleat
Warminster
Wiltshire, GB1 BA12 7NW

Huis in Bowood

Historisch monument
Op 15 mi. afstand
Bowood House & Gardens, de thuisbasis van de markies en markiezin van Lansdowne. Bowood biedt een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Beroemd om een van de beste avonturenspeelplaatsen van het VK, kan het hele gezin ontspannen in een park van 100 hectare. Brown biedt een meer, arboretum, pinetum en waterval. Of bezoek het huis zelf, dat een schat aan unieke voorwerpen herbergt, van de trouwstoel van koningin Victoria tot het dodenmasker van Napoleon en een uitgebreide collectie schilderijen.
Huis in Bowood
Calne
Wiltshire, GB1

Stoommuseum

Museum
Op 3 mi. afstand
STEAM - Museum of the Great Western Railway is gehuisvest in een prachtig gerestaureerd Grade II-spoorweggebouw in het hart van de voormalige spoorwegwerken van Swindon. Het museum vertelt het verhaal van de mannen en vrouwen die de Great Western Railway - 'God's Wonderful Railway' - bouwden, exploiteerden en reisden, een spoorwegnet dat door de baanbrekende visie en genialiteit van Isambard Kingdom Brunel werd beschouwd als het meest geavanceerde ter wereld.
Fire Fly Avenue
Kemble Drive
Swindon, GB1 SN2 2-SLEUTEL

Stonehenge

Historisch monument
Op 1 hour afstand
Bezoek het iconische Stonehenge, onderdeel van Wiltshire's UNESCO-werelderfgoed, dat 1500 jaar duurde om te bouwen zoals het er nu uitziet! Ga op het prachtige prehistorische groene land liggen en geniet van het wonder van Stonehenge. Het is een geweldige plek voor alle gezinsleden om te genieten en herinneringen te creëren om mee naar huis te nemen en te delen met je vrienden en andere familieleden. Bekijk de zonsondergang boven dit prachtige monument voordat je terugkeert naar het hotel.
Stonehenge
Stonehenge, GB1

Activiteiten in de omgeving van Lydiard Country Park & House

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Lydiard Park is een prachtig historisch park aan de westelijke rand van Swindon. Het Palladiaanse huis, de ommuurde tuin, het park en de kinderspeeltuin bieden het hele jaar door voor elk wat wils. Met een programma van speciale evenementen en de wisselende aard van de seizoenen is er altijd iets nieuws om van te genieten tijdens een bezoek aan deze stad.
Lydiard Trégoze
Swindon, GB1 SN5 3PA

Historisch Marlborough

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Marlborough, in de noordoostelijke hoek van Wiltshire, is de archetypische Engelse marktstad — een plaats waar in de Normandische tijd munten werden geslagen, Tudorkoningen op herten jaagden en waar koetsen die vanuit Londen naar het westen reden stopten om hun paarden te voeren en te drenken. Het lijkt er dus op dat Marlborough vroeger centraal stond. En hoewel de Britse munten nu in Londen worden verkocht, de bussen tanken met diesel en je hertenvlees rechtstreeks van een van de beste slagers van de stad komt, bruist het nog steeds in Marlborough. Er is voldoende accommodatie, uitstekende winkels en een ruime keuze aan eetgelegenheden. Al met al is Marlborough dus het hele jaar door een geweldige plek voor een lang of kort weekendje weg. Omdat Marlborough een marktstad is, ja je raadt het al, op zaterdag en woensdag is er in de High Street een markt waar allerlei spullen worden verkocht, van lokaal geteelde producten tot potten, planten, pashmina's en aardewerk. Er zijn ook een aantal continentale markten in de stad, maar vooral in de zomermaanden.

Designer Outlet in Swindon

Winkelen
Op 3 mi. afstand
Met meer dan 90 winkels, cafés en restaurants is Swindon Designer Outlet van McArthurGlen een van Europa's grootste undercovercentra, waar je het hele jaar door je favoriete labels kunt vinden met prijsverlagingen tot 60%. Ons Designer Outlet is gemakkelijk te bereiken vanuit Londen en het zuidwesten en is gevestigd in het monumentale gebouw van de voormalige Great Western Railway Works.
Kemble Drive
Swindon, GB1 SN2 2 DAGEN

Het dorp Lacock

Historisch monument
Op 20 mi. afstand
Je moet echt in je ogen wrijven en je afvragen 'Leef ik in de 21e eeuw? ' Dat is het Lacock-effect voor jou. Lacock is een tijdloos, traditioneel Engels dorp dat eruitziet alsof het net uit de middeleeuwen is gekomen. Of de pagina's van Jane Austin's Pride and Prejudice of de Harry Potter-romans van JK Rowling. Dit National Trust-dorp is — zoals je zou verwachten — perfect bewaard gebleven, met een schat aan eeuwenoude gebouwen en historische kenmerken. Niets mag het uiterlijk beïnvloeden, zelfs geen tv-antennes of bovengrondse kabels. Geen wonder dus dat het de ster is van vele films en historische drama's, waaronder Cranford, Larkrise tot Candleford en de avonturen van een zekere tovenaar van Hogwarts School. Lacock hoeft zich voor de gelegenheid niet te verkleden. Het hoeft alleen maar zichzelf te zijn. En daarmee is het een uniek welkom als een van de meest pittoreske dorpen op aarde. Veel bezoekers zullen al weten dat het dorp de prachtige Lacock Abbey en het beroemde Fox Talbot fotomuseum herbergt. Maar dat zou nog maar het begin moeten zijn van je ontdekkingstocht. Voor de volledige Lacock-ervaring moet je van de abdij naar straten vol historische bezienswaardigheden en individuele bedrijven — kwaliteitsplekken om te winkelen en te eten — die Lacock als gegoten passen.

Meer

Het DoubleTree by Hilton Hotel Swindon ligt aan de snelweg Jct 16, M4, op 16 km van het werelderfgoed Avebury en Stonehenge en op slechts 16 km van de glorieuze Cotswolds. Dicht bij de zakenwijken Windmill Hill en Blagrove, waar onder andere RWE, Alcatel-Lucent, Nationwide, Catalent en BNP Paribas gevestigd zijn. Verken de nabijgelegen bezienswaardigheden van Swindon voordat u gaat genieten van moderne Britse gerechten in het moderne Larder Restaurant. Geniet van een cocktail of een glas wijn in de Larder Bar, of ontspan met een cappuccino in Costa Coffee of kom tot rust in de 24-uursfitnessruimte. Het DoubleTree by Hilton Hotel Swindon ligt op slechts 4,8 km van het centrum van Swindon, de thuisbasis van Zurich Insurance, BT, Capita, National Trust, McArthur Glen Designer Outlet, het STEAM spoorwegmuseum en het Nationaal Archief. Het treinstation van Swindon ligt op slechts 4,8 km afstand en de luchthaven Heathrow ligt op minder dan 60 km afstand.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Dec 1
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 29

Annuleringsbeleid

Hilton T&C's

Beperkingen voor faciliteiten

Niet roken

Extra informatie

DoubleTree by Hilton Hotel Swindon ligt ten westen van het stadscentrum, vlak bij de snelweg M4. Het ligt dicht bij Chippenham en Marlborough en wordt omringd door enkele van de mooiste landschappen van Engeland. Bristol Airport (45 km) Heathrow Airport (60 mijl) Het treinstation van Swindon ligt op 5 tot 10 minuten afstand

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?