Pocono Mountains Convention & Visitors Bureau

Westelijke Hoofdstraat 1004 18360

Waarom kiezen voor onze bestemming?

• Vergaderlocaties in de Poconos verbeteren hun aanbod voortdurend en zijn volledig uitgerust met snel draadloos internet, ultramoderne audiovisuele apparatuur en moderne conferentiefaciliteiten. Gasten vinden ter plaatse een breed scala aan voorzieningen, waaronder lekker eten, gerenommeerde golfbanen, spa's, fitnesscentra, gratis parkeergelegenheid en nog veel meer. • Van AAA Four Diamond-resorts tot eersteklas historische eigendommen, ontdek geweldige prijzen en opties voor elke groepsgrootte en elk budget, of u nu een bedrijfs- of verenigingsbijeenkomst, brainstormretraite, sportevenement, seminar of religieuze functie plant. • De Poconos is een vertrouwde bestemming voor generaties vakantiegangers en biedt vier seizoenen vol avonturen en attracties, perfect voor activiteiten voor en na de deelnemers of teambuilding-evenementen. Laat de teamgeest en creativiteit de vrije loop met paardrijden, wildwatervaren, wandelen, ziplinen, skiën, snowboarden, snowboarden, snowtubing of spetteren in een binnen- of buitenzwembad. Lokale brouwerijen, wijnhuizen en distilleerderijen serveren handgemaakte drankjes in sfeervolle gebouwen, terwijl centra voor podiumkunsten en theaters in de omgeving het hele jaar door entertainment bieden. • Medewerkers en webbronnen van het Pocono Mountains Convention and Visitors Bureau maken het plannen een fluitje van een cent: dien online een RFP in, neem contact op om een persoonlijk bezoek ter plaatse te plannen, bekijk regionale diensten en meer.

Aandachtspunten locatie

Bereikbaarheid

De Pocono Mountains ligt op korte rijafstand van grootstedelijke knooppunten in het noordoosten van de VS, waaronder Philadelphia, New York, New Jersey, Zuid-New England en Metro DC. Nabijgelegen luchthavens en zes snelwegen, I-80, I-81, I-84, I-78, I-380 en I-476, bieden de deelnemers een verscheidenheid aan vervoersmogelijkheden.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Wilkes-Barre Scranton

    53 mijl van stadscentrum

  • Newark Liberty International Airport (EWR)

    70 mijl van stadscentrum

  • Philadelphia International Airport (PHL)

    100 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Moka Origins Roastery Café en Chocoladefabriek

Winkelen
Moka Origins is gevestigd in het Himalayan Institute in Honesdale, PA, en exploiteert een koffiebranderij en een chocoladefabriek die een wereldwijde gemeenschap bedienen. Moka Origins is toegewijd aan het maken van een positieve sociale impact in de wereld van cacao en koffiebonen en begon als een gemeenschapslandbouwproject in Kameroen, Afrika. Op hun boerderij in Kameroen blijven ze kleine boeren ondersteunen, trainingsprogramma's aanbieden en een boom planten voor elk verkocht product; terwijl in de zorgvuldig gerenoveerde ruimte op het terrein van het Honesdale Institute ethisch geproduceerde koffie en cacao worden gebruikt om hoogwaardige chocolade en koffie in kleine hoeveelheden te maken. Bekijk de innovatieve winnower die met de hand is gebouwd na een jaar van ontwerpen en experimenteren en zie hoe zorgvuldig elke stap van het proces wordt uitgevoerd. Kom langs bij het proeflokaal en café Moka Origins op de campus van Honesdale om bevroren warme chocolademelk, truffels, bonbons, chocoladerepen en meer te proeven, allemaal ter plaatse geproduceerd. Neem een zak heerlijke koffiebonen mee naar huis om thuis van te genieten en weet dat je iets teruggeeft aan een wereldwijde gemeenschap.
952 Bethany Turnpike
Honesdale, PA 18431

Historische trolleytour door Pocono

Recreatie
De Pocono Historic Trolley Tour neemt je mee op een unieke reis terug in de tijd. Stap aan boord van de trolley en verken Minisink Hills en Shawnee, reis vervolgens door het National Recreation Area naar het hart van Delaware Water Gap. Je ziet enkele van de oudste gebouwen en wegen in de Poconos en ontdekt tegelijkertijd de rijke geschiedenis van vervlogen tijden. Leun achterover en geniet van de adembenemende natuurwonderen waar de Poconos bekend om staat, terwijl je herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Deze tour kan door alle leeftijden worden genoten, en wees gerust, er is voor elk wat wils. Allemaal aan boord!
Brede straat 101
Waterkloof in Delaware, PA 18327

Verhuur van Pocono Slingshot

Recreatie
Laat Pocono Slingshot Rentals uw favoriete bestemming zijn om uw tijd in het Pocono-gebergte echt te beleven. Met de prachtige natuur, historische steden en meer dan 100 meren is er geen betere manier om ervan te genieten dan met een uitzicht van 360 graden vanuit een openluchtcockpit! Het Pocono-gebergte ligt op minder dan twee uur rijden van New York City en Philadelphia en is een geweldige bestemming voor dag- of weekendtrips. Je vraagt je misschien af wat een Polaris Slingshot is... nou, het is geen motorfiets, het is geen auto, het is een geweldige rijmachine! De dubbele zitplaatsen van de Polaris Slingshots zijn perfect voor stellen die door de omgeving reizen. Ga met de Slingshot de openbare weg op, eet een hapje en geniet van het landschap!
Pocono Raceway
105 WT Family Blvd
Blakeslee, PA 18610

Pocono Organics

Recreatie
Neem een 30 minuten durende begeleide wandeling achter de schermen door 38.000 vierkante meter aan kassen en kom meer te weten over deze ultramoderne faciliteit. Ontdek waarom bodemgezondheid hun topprioriteit is, ontdek het belang van biodiversiteit en neem een kijkje in de wereld van formuleerders om te zien hoe het eigen lab enkele van de schoonste hennepextractproducten op de markt produceert met behulp van's werelds eerste regeneratieve biologische gecertificeerde hennep.
Lange Vijverweg 1015
Lange vijver, PA 18334

Jim Thorpe Trolley Company

Recreatie
Ontdek en verken Jim Thorpe aan boord van een openluchttrolley! De Historic Trolley Tour Pass is een geweldige manier om Jim Thorpe te ontdekken en te verkennen. Rijd in de nostalgische trolley voor een volledig vertelde reis waarin de geschiedenis van de gemeente en de overvloed aan natuurlijke schoonheid van het gebied worden belicht. Gratis parkeren bij Penn's Peak; gewoon parkeren en rijden! Binnenkort beschikbaar: Wine Tasting Trolley, Coal Cracker Trolley en Pub/Dinner Tours. Bezoek de website voor meer informatie en om online te boeken.
Jim Thorpe, PA 18229

Brouwerij Wallenpaupack

Nachtleven
Wallenpaupack Brewing Company produceert en serveert een verscheidenheid aan ambachtelijke bieren in Hawley, PA. De faciliteit van 10.000 vierkante meter beschikt over een brouwhuis van 20 bbl en een tapruimte waar huisgebrouwen bieren worden geserveerd naast een menu met lokaal geproduceerde gerechten. Merchandise en growlers zijn ook beschikbaar.
Welwood Avenue 73
Hawley, PA 18428

Vlinderreservaat Bear Mountain

Recreatie
Ervaar het wonder van levende vlinders en exotische kikkers in het unieke, seizoensgebonden, praktische onderwijscentrum van Jim Thorpe, met een overdekt 'Flutterarium'. Ontmoet fascinerende wezens zoals axolotls, schildpadden, gloeiende vissen en meer. Leer, doe mee, communiceer! Dwaal door het Heiligdom, kies ervoor om een korte video te bekijken, geniet van een fascinerend en leuk educatief programma van het deskundige personeel, creëer mooie herinneringen of maak een ambacht om mee naar huis te nemen. Boek een school-, scout- of ander groepsslot of bezoek tijdens de reguliere openbare inloopuren zonder dat reserveren nodig is. Zie de website voor openingstijden en evenementen. Een bezoek aan het Heiligdom kan een metamorfoserende ervaring zijn! Leuk voor het hele gezin, ongeacht de omstandigheden en hoe het weer is. Speciale programma's en evenementen in het nieuwe buitenpaviljoen.
Kerkstraat 8
Jim Thorpe, PA 18229

Hier en nu Brewing Company

Nachtleven
Here & Now Brewing Company is een restaurant en ambachtelijke brouwerij aan Main Street in Honesdale. Serveert ambachtelijk bier en barhapjes geïnspireerd op de omgeving. Verse salades, volledige en persoonlijke pizza's, opgevulde snacks en sandwiches vormen een aanvulling op de huisgemaakte bieren. Alle gerechten zijn helemaal opnieuw gemaakt en waar mogelijk gemaakt met lokaal geproduceerde ingrediënten. Bij Here & Now laten ze zich leiden door een missie van „bier en eten van wereldklasse voor de inwoners van Honesdale en voor iedereen die toevallig langskomt”. Here & Now is seizoensgebonden, lokaal en grillig, zowel in de keuken als in het brouwhuis.
Hoofdstraat 645
Honesdale, PA 18431

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 21 – Oct 15
Voor- en naseizoen
Nov 1 – Nov 20
Laagseizoen
Mar 1 – May 20

Extra informatie

Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/meetthepoconos