Visit Saint Paul

West Kellogg Blvd 175 Suite 502 55102

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Welkom in Saint Paul, Minnesota! Voor mensen die op zoek zijn naar echt unieke stedelijke ervaringen, is Saint Paul de hoofdstad van Minnesota die je gezien moet hebben, een bezienswaardigheid op de Mississippi-rivier waar avontuur en inspiratie samenkomen met ongeëvenaarde innovatie, waardoor het gewone in het buitengewone verandert. 5 redenen om voor Saint Paul te kiezen 1. Eersteklas accommodaties 2. Locatie, locatie, locatie 3. Volledig duurzaam congrescentrum 4. Attracties 5. Schoon, veilig en beloopbaar (inclusief een binnenluchtsysteem met temperatuurregeling) Saint Paul kan u en uw deelnemers aan de vergadering zo druk of ontspannen houden als u wilt. Of je nu houdt van winkelen, dineren, kunst, entertainment of het buitenleven, we overdrijven echt niet als we zeggen dat we het allemaal hebben.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Minneapolis/Saint Paul

    8 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Boerenmarkt

Winkelen
De Saint Paul Farmers' Market is door de lokale publicatie City Pages uitgeroepen tot de beste plek om bezoekers van buiten de stad mee te nemen en heeft de lokale gemeenschap al meer dan 150 jaar alleen de meest verse, lokaal geteelde producten rechtstreeks van producent tot consument geleverd. Naast hoogwaardige, lokaal geteelde producten vind je: gebak, kaas, gevogelte, buffels, hertenvlees, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, ahornsiroop, eieren, bagelsandwiches, honing, biologische planten en producten, bloemen, planten, struiken en vele andere producten.
290 5e straat E
Sint Paul, MN, US 55101

Wetenschapsmuseum van Minnesota

Museum
Experimenteer. Ontdek. Onderzoeken. De missie van het Science Museum of Minnesota is: zet de wetenschap aan: het potentieel van beleidsmakers, opvoeders en individuen realiseren om volledige maatschappelijke en economische participatie in de wereld te bereiken. Het Science Museum biedt unieke tentoonstellingen, meer dan levensgrote Omnitheaterfilms en een onschatbare collectie van bijna twee miljoen artefacten van over de hele wereld, waardoor het Science Museum of Minnesota een bestemming is die je gezien moet hebben voor alle leeftijden.
Kellogg Blvd 120 W
Sint Paul, MN, US 55102

Kunst en amusement

Theater
Saint Paul heeft meer dan 52.000 theaterstoelen, drie musea van wereldklasse, legendarische historische bezienswaardigheden en een levendige kunst- en amusementsgemeenschap. Elk jaar komen 7 miljoen bezoekers naar wereldberoemde groepen zoals het Saint Paul Chamber Orchestra, nationale schatten zoals Penumbra Theatre Company en een muziekscene variërend van jazz tot rock.

Dierentuin en conservatorium van Como Park

Parkeren
De dierentuin van Como en het Marjorie McNeely Conservatorium bieden het hele jaar door een close-up van de wonderen van het planten- en dierenrijk. De dierentuin van Como stelt grote katten, ijsberen, gorilla's, giraffen, zeeleeuwen en nog veel meer tentoon.
Estabrook Dr. 125
Sint Paul, MN, US 55103

Xcel Energiecentrum

Conventiecentrum
Sinds 2000 wordt het Xcel Energy Center beschouwd als een van de mooiste arena's ter wereld. Deze ultramoderne multifunctionele faciliteit ligt in het centrum van Saint Paul en maakt deel uit van het congrescentrumcomplex. Het is de thuisbasis van de Minnesota Wild van de NHL en organiseert jaarlijks meer dan 150 sport- en amusementsevenementen.
West Kellogg Boulevard 199
Sint Paul, MN, US 55102

Geschiedeniscentrum van Minnesota

Museum
Een interactief museum met zowel permanente als wisselende exposities. Het Minnesota History Center organiseert het hele jaar door concerten, lezingen, familiedagen en andere speciale evenementen. In het gebouw zijn ook de familiebibliotheek en archieven van Gale gevestigd, een onderzoeksbestemming voor schoolkinderen, familiehistorici en academici. De kenmerkende architectuur van het Minnesota History Center zorgt voor een unieke sfeer voor evenementen van 50 tot 1.500 gasten. De ruimtes van het History Center zijn gemaakt van graniet en kalksteen uit Minnesota met marmeren accenten en bieden een klassieke flair met weidse vergezichten op het State Capitol, de kathedraal van Saint Paul en de skyline van het centrum van Saint Paul.
345 Kellogg Blvd W
Sint Paul, MN, US 55102

Boottochten op de rivier Padelford

Recreatie
Ga voor een onvergetelijke dag op de Mississippi aan boord van een sightseeingtour onder leiding van Padelford Riverboats, waarbij ze de schoonheid van Saint Paul en de omliggende gebieden laten zien met begeleidende gesproken vertelling.
Dr. Justus Phage Blvd 205
Sint Paul, MN, US 55107

James J. Hill House

Historisch monument
Gidsen van het James J. Hill House leiden historische rondleidingen die bezoekers helpen zich het familie- en bediendenleven in het herenhuis uit de Gilded Age voor te stellen. Hill, bouwer van de Great Northern Railway, was eigenaar van dit historische stukje Minnesota-architectuur op Summit.
Summit Avenue 240
Sint Paul, MN, US 55102

Congrescentra

  • Saint Paul RiverCentre

    Saint Paul RiverCentre is de conventie-, speciale evenementen- en amusementslocatie van de hoofdstad. Deze locatie biedt meer dan 250.000 m² aan veelzijdige en lichte evenementenruimte en staat bekend om zijn onberispelijke klantenservice en duurzame werking.

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?